World of Warcraft izdvojena tema

poruka: 8.864
|
čitano: 1.631.958
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
World of Warcraft

Ja trazim samo MoP cd-key ili tako nesto, dajem WarZ i jos nadoplatim koliko treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: World of Warcraft
SimeKZ kaže...

Ja trazim samo MoP cd-key ili tako nesto, dajem WarZ i jos nadoplatim koliko treba...

lol čovječe pa skačeš s jedne igre na drugu svaki dan, ajd smiri se u svakoj temi ima tvoje trejdanje {#}

13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Prodajem Cata Acc 

Acc ima 9000 achi mnogo mauntova,petova i featsa.

Realm First 

Death Demise ( Yogg Saron ) najbolji fight boss wotlk / cata / Mop

Grand Crusader

Rare mauntovi :

Brutal Nether Drake

Deadly Gladiator

Furious Gladiator

Mimiron Head

Ozbiljne poruke slati privatnom porukom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 0:32 (razbijac).

0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Krenuo Pandariena Monka. Odlicna klasa, samo sta me ubije ona pocetna zona, jedno te iso po 2-3 put malo mi dosadi kad znam di je sta :D Ali sta ces, zanimljivo je ako nista drugo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Mjenjam d3 account za mop key, za vise informacija na pm. 
Mjenjam wow account cata 85 hunter na korgalu, za golde na draenoru ili mop key.  

0 0 hvala 0
17 godina
World of Warcraft

Ako nekome treba Scroll of Resurrection, tu sam {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Malo su ga usrali sa ovim daily questovima i iskreno, fali mi jedan čvrst lore protagonist za glavnog negativca. Dok na drugu, izgleda da će bit mnogo twistova u radnji i meni kao RP igraču to je zakon. Svašta će se dešavati.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Malo su ga usrali sa ovim daily questovima i iskreno, fali mi jedan čvrst lore protagonist za glavnog negativca. Dok na drugu, izgleda da će bit mnogo twistova u radnji i meni kao RP igraču to je zakon. Svašta će se dešavati.

Mene najviše smeta što se nisu potrudili taj switch u loru popratiti nekakvim world eventovimam, CGI animacijama i sličnim stvarima kako oni to znaju. Većina bosseva je jako bezlična.

I'm very large!
13 godina
neaktivan
Nos kaže...
Gozz kaže...

Mene najviše smeta što se nisu potrudili taj switch u loru popratiti nekakvim world eventovimam, CGI animacijama i sličnim stvarima kako oni to znaju. Većina bosseva je jako bezlična.

Raidovi su bezlični do bola. Ali eto, čekam da Jaina počisti Dalaran od Sunreaversa, bila je priča da je King Varian pregovarao sa Belfovima da pređu na ally side ali neće jer su kao pomogli Garroshu da ubije Alduina(ali možda ga je i samo ranio). King Varian postaje pravi badass koliko sam razumiju. Također će se u ovo ekspanziji štogot više doznati o trollovima. Da nije svega ovog, MoP nebi ni dirnuo upravo zbog toga što mi nema nekog epic zlikovca...

A da nije slučajno...?
13 godina
neaktivan
Gozz kaže...

Pa sta se moglo ocekivat? jbg ponestalo je blizzardu ideje sta se tice price po meni je mrtva jos od cate wotlk je donekle ok ali pande wtf? pojavljuju se samo jedan put u w3 i to je to. Kao sta se i moglo ocekivat ljudi masovno prestaju da igraju vec nakon mjesec dana 

i blizzard kaze da wow igra 10 million igraca igra da nerecen sta o bugovima u areni , botovi 90% sad u bg necu niti da komentarisem kako jadan sistem imaju a tolike pare. razocarenje veliko

13 godina
neaktivan
razbijac kaže...
Gozz kaže...

Pa sta se moglo ocekivat? jbg ponestalo je blizzardu ideje sta se tice price po meni je mrtva jos od cate wotlk je donekle ok ali pande wtf? pojavljuju se samo jedan put u w3 i to je to. Kao sta se i moglo ocekivat ljudi masovno prestaju da igraju vec nakon mjesec dana 

i blizzard kaze da wow igra 10 million igraca igra da nerecen sta o bugovima u areni , botovi 90% sad u bg necu niti da komentarisem kako jadan sistem imaju a tolike pare. razocarenje veliko

A imaju oni ideja, npr. Sargeras(mislim to će biti zadnja xpack)  onda mogli su nas na home planet draneia poslat, pa onda emerald dream, ali kako se čini, emerald dream je završen u nekom novelu što su izdali, pa eto nista od toga xpacka. Old Gods, cijeli xpack o trollovima... Imaju materijala, ali kako sam negdje izjavu pročitao da su pande odavno bile razrađene i da su ih davno htjeli ubaciti.

Što se tiče PvP-a, prestao sam ga igrati krajem wotlk-a. Jednostavno sam izgubio tu strast za PvP-om, samo RP i raidanje sa starom ekipom, gušt i bez gubljenja živaca.

EDIT: 5.1, nova fakcija za grindanje reputacije uz wPvP mi nije legao, pa preskačem i ovi rep. grind. Neću 5 questova obavljat 3 sata dok me gankaju, a cba pravit grupu, previše mi vremena uzme.

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 15:05 (Gozz).
15 godina
neaktivan
Gozz kaže...
razbijac kaže...
Gozz kaže...

A imaju oni ideja, npr. Sargeras(mislim to će biti zadnja xpack)  onda mogli su nas na home planet draneia poslat, pa onda emerald dream, ali kako se čini, emerald dream je završen u nekom novelu što su izdali, pa eto nista od toga xpacka. Old Gods, cijeli xpack o trollovima... Imaju materijala, ali kako sam negdje izjavu pročitao da su pande odavno bile razrađene i da su ih davno htjeli ubaciti.

Što se tiče PvP-a, prestao sam ga igrati krajem wotlk-a. Jednostavno sam izgubio tu strast za PvP-om, samo RP i raidanje sa starom ekipom, gušt i bez gubljenja živaca.

EDIT: 5.1, nova fakcija za grindanje reputacije uz wPvP mi nije legao, pa preskačem i ovi rep. grind. Neću 5 questova obavljat 3 sata dok me gankaju, a cba pravit grupu, previše mi vremena uzme.

MA ima tu još hrpa toga samo ne znam zašto su zašli u pandariu zbilja nisam to očekivao. Vidio sam na twiteru da je rad na novoj ekspanziji počeo i da će biti nešto veliko. Bar je tako objavio jedan od starih devolepera koji se vratio u tim.

Kupio sam MOp za 9.99 dolara u sklopu black fridaya (us verziju), ali sam pisao supportu i dali su mi eu verziju, tako da sada samo čekam nekakvu aktivnost od rl frendova da počmu igrati, do tada će valjda biti i nekakv nerf za grindanje repa, jer ne znam tko me može natjerati da radim dosadne aktivnosti. Za to sam plaćen u stvarnom životu.

Vidio sam da će u sljedećoj ekspanziji promjeniti sistem koliko hp-a imamo jer se ovo pomalo otelo kontroli, tako da me i to veseli. Ne znam točno iz kojeg razloga mi jednostavno glupo vidjeti da moj lik ima 500k hp-a.

I'm very large!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 16:29 (Nos).
13 godina
World of Warcraft

Čim Blizzard nudi bilo kakav free-trial par mjeseci nakon izlaska ekspanzije  nije dobro {#}

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft
Svi koji mjenjaju wow gametimove neka se jave u pp
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
World of Warcraft

Na kojem serveru igrate ? Koji guild. Ajde da imam s kim igrat :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Dajem wow cata account lvl 50 warrior na njemu samo lol... prazan stari acc za nesto wow golda ili d3 golda. PM. Ima game time jos 25 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 19:05 (Lua).

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warcraft

imam jedno pitanje. jel postoji neki sluzbeni server na kojem se igra burning crusade ili wotlk  ili se bas mora igrati zadnja ekspanzija?

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Svi sluzbeni serveri su na istoj verziji.

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warcraft
Jos uvijek mijenjam ili prodajem WoW acc sa MoP-om.Mijenjam za neke novije igre(Black ops2, battlefield 3 ili dobar LoL acc), ili prodajem za 200kn.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skyburn kaže...

Treba paziti ako ima razlike između EU i US verzije..da se ne  shebali, ne

key je isti za EU i US

aktivacija keya je preko battle net

znači moraš samo paziti da ga upišeš u EU battle.net

ja sam prije 7 godina kupio US wow i bez problema upalio EU klijenta (naravno nisam ni probao otvarati US klijenta)

12 godina
neaktivan
World of Warcraft

pozz zanima me jel zna itko gdje kupiti pticu za letjet,60.sam lvl?

krešo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pff koliko se ja sjecam, ja sam uzeo mounta u dalaranu, znam da tamo ima jedan npc na balkonu koji sella mountove.
Trejdam SC2 za WoW gametime
13 godina
neaktivan
World of Warcraft

Imas u svakom glavom gradu. Pitaj čuvara kad dodjes u grad.

A da nije slučajno...?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
krešo sb kaže...

pozz zanima me jel zna itko gdje kupiti pticu za letjet,60.sam lvl?

ako si alianca helfire - honor hold, tamo je u staji bio vendor inače SW tamo kod FP je vendor
17 godina
Bera kaže...
Pff koliko se ja sjecam, ja sam uzeo mounta u dalaranu, znam da tamo ima jedan npc na balkonu koji sella mountove.

Da al on nemoze doci u Dalaran sa lvl 60 {#} mount vendori su u Og izmedju 2 tornja sa cepelinima (blizu flight mastera) i Outland prva zona u ally ili horde kampovima jedan nasuprot drugog su nemozes promasit.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

ovako dosao sam do 60lvl i sad bi trebao naucit letit ali to nigdje nemogu pronac....imam startni paket do kataklizme ....nesto sam citao da nemogu imamt flying mounta dok nisam kupio kataklizmu...jer to istina????'

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AngusCro kaže...

ovako dosao sam do 60lvl i sad bi trebao naucit letit ali to nigdje nemogu pronac....imam startni paket do kataklizme ....nesto sam citao da nemogu imamt flying mounta dok nisam kupio kataklizmu...jer to istina????'

njet, samo nemos letiti po azerothu.

15 godina
neaktivan
World of Warcraft

ok hvala.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Warcraft

Kako da prebacim da mogu igrati sa drugog racuanra odnosno od sada treba da igram na 2. kompu igru. Kako to ? Inace se ni na Battle.net ne mogu prijaviti sa drugog kompjutera. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice