Pozdrav svima,
Alliance guild s Kazzaka
Kako je na Kazzaku, mislio sam da je server pod teskom dominacijom Horde.
Pozdrav svima,
Alliance guild s Kazzaka
Pozdrav svima,
Alliance guild s Kazzaka
Malo je nezahvalno pitanje, jer ne mogu dati objektivan odgovor. Onako subjektivno bi bilo - super je tamo di je dobra ekipa :).
Po brojnosti se moze reci da je Hordin server, s naglaskom da i alliance ima stvarno dosta.
AH je ludilo, PUGovi su non stop u tradeu, nisam u zadnje vrijeme vidio nesto da se dovikuju za rated BGove. Ne znam sta te konkretno zanima, pa da ti mogu dati i neki bolji odgovor.
Sta se tice raidanja, status ti je ovakav - http://www.wowprogress.com/pve/eu/kazzak
Pozdrav svima,
Alliance guild s Kazzaka (6/7HC FL, 2/8 HC DS) - "Animals" , recruita jos nekoliko igraca kako bi pokrenuli drugu 10 men grupu.
Radi se o guildi sastavljenoj od igraca s prostora exYu, vent je naravno na nasem :). Stranci ne dolaze u obzir, jer je pocetna ideja prilikom stvaranja guilda bila da se okupi sta vise igraca s nasih prostora na jednom mjestu, pa da se uz to i dobro zabavimo :).
Utemeljeni smo u WotLK-u, a s trenutnim rosterom igraca djelujemo oko godinu dana.
recruitment status 19.12.2011
Tank - Death knight (tank/dps) ili druid (bear/cat)
Healer - Resto druid
Dps - druid (cat/tanking offspec), boomkin
za vise informacija kontaktirajte nas ingame - Kikie, Striderka, Ameba, Quicka
P.S. Svi izuzetni igraci su i vise nego dobrodosli (ako se tako najbolje moze prevesti rijec - "exceptional" :D)
10man, doesnt count :D
Ma ko kaže, osobno mislim da je 10 man vrlo kompetitivan u odnosu na 25 man. Čak na nekim bossovima i znatno teži.
Ma ko kaže, osobno mislim da je 10 man vrlo kompetitivan u odnosu na 25 man. Čak na nekim bossovima i znatno teži.
Nije, svaka budala može naći 10 ljudi dobrog geara i držati ih na okupu da savršeno paze na taktiku i ne odu AFK/off. 25man je teško za koordinirati.
evo cisto iz znatizelje me zanima,neko mozda ima dobre informacije.Hoce li igre poput star warsa,guild wars 2 i ostalih mmo koji izlaze,hoce li oni puno utjecat na cijena wow-a.Zanima dali da pricekam s kupnjom,jer ce mozda cijene past,a onda opet njima isto dolazi nova ekspanzija.Isto tako i za rabljene accounte i oni bi mogli polako spustat cijene,vec sam polako vidio i za 200 kuna account sa svim ekspanzijama.
evo cisto iz znatizelje me zanima,neko mozda ima dobre informacije.Hoce li igre poput star warsa,guild wars 2 i ostalih mmo koji izlaze,hoce li oni puno utjecat na cijena wow-a.Zanima dali da pricekam s kupnjom,jer ce mozda cijene past,a onda opet njima isto dolazi nova ekspanzija.Isto tako i za rabljene accounte i oni bi mogli polako spustat cijene,vec sam polako vidio i za 200 kuna account sa svim ekspanzijama.
Pa cuj na US serverima je sad popust na $35 za sve ekspanzije, sto je nekih 175kn. Nize od toga nece ici, a ima neki popust i na EU.
evo ovdje http://eu.blizzard.com/store/browse.xml?f=c:1
imaš sad sa popustom za EU servere
classic+TBC za 15 eura
citam po netu o pvp-u i jedni kazu da je dobar(balansiran),dok drugi kazu da je jako los(nebalansiran).Vase misljenje o pvp-u?
citam po netu o pvp-u i jedni kazu da je dobar(balansiran),dok drugi kazu da je jako los(nebalansiran).Vase misljenje o pvp-u?
sve ovisi koju klasu igraš i na koga naletiš
neke su klase prirodno OP nekima (kontra klase)
također jako ovisi i o tome da li znaš igrati i iskorisiti sve mogućnosti svoje klase
U Cata je dosta izbalansiran s obzirom na ostale expanzije (osim vanilla) - sada ti je PVP tako slozen da vise opce nije ni armor bitan. Jedino kaj se gleda je resilliance. Frost mag je jaka klasa (mozda najveci burst ikada), DK zivina zilava, warrior s mogucnoscu hilanja jace nego ikad i tak to. Uglavnom nema vise onoga ko u ostalim expanzijama da ti je dosla jedna klasa i srokala te 5 sec (ok, osim frost maga jer je bolesno kako moze kritat - 5 kritova po 20k).
da li je netko kupovao preko kupi-key bonove za wow?
Promocija od zadnjeg patcha za Seven-Day Exempt https://eu.battle.net/login/en-us/login.xml?ref=https%3A%2F%2Fwww.wow-europe.com%2Faccount%2Fclaim-promotion.html%3FpromoId%3DSEVEN_DAYS_PROMOTION&app=wam&cr=true
U Cata je dosta izbalansiran s obzirom na ostale expanzije (osim vanilla) - sada ti je PVP tako slozen da vise opce nije ni armor bitan. Jedino kaj se gleda je resilliance. Frost mag je jaka klasa (mozda najveci burst ikada), DK zivina zilava, warrior s mogucnoscu hilanja jace nego ikad i tak to. Uglavnom nema vise onoga ko u ostalim expanzijama da ti je dosla jedna klasa i srokala te 5 sec (ok, osim frost maga jer je bolesno kako moze kritat - 5 kritova po 20k).
danas sam ja kao ret pala u EOS srezo frost maga da mrdnut nije mogao
na 4400+ resi svi su jako opasni u napadu
danas sam ja kao ret pala u EOS srezo frost maga da mrdnut nije mogao
na 4400+ resi svi su jako opasni u napadu
Pogledaj Cartoonz na youtube. Okay, malo glupo s obzirom da je to pro igrac, ali dok vidis s kojom lakocom bursta druge ljude da se cak i Swifty cudi ko tele sarenim vratima. 80k burst u 3 sec u pvp-u. Glupo, ne? :))
Pogledaj Cartoonz na youtube. Okay, malo glupo s obzirom da je to pro igrac, ali dok vidis s kojom lakocom bursta druge ljude da se cak i Swifty cudi ko tele sarenim vratima. 80k burst u 3 sec u pvp-u. Glupo, ne? :))
pa i paladin može u burstu lupit 150K dmg u 4 sec
klik na trinket+krila, crusader strike 50K, upališ inkviziciju, (i onda ti rng upali TV instant) pa još 70K, i na kraju hamer of justice da ga dokrajči - tip je bio gotov da nije stigao ni mrdnuti
igram na wowbeezu moze mi netko reci sta znaci sivi uslicnik kad mi je iznad goblina kod kojeg sam na drugog liku dobio neke questove.... o tanarisu je rijec
igram na wowbeezu moze mi netko reci sta znaci sivi uslicnik kad mi je iznad goblina kod kojeg sam na drugog liku dobio neke questove.... o tanarisu je rijec
evo opet da smaram xD treba mi savjet oko odabira klase. Dakle volio bih uzeti nesto sto ima sto vise magija da baca /na daljinu/ a da to nije mage... jer prijatelji sa kojima vec igram imaju svog maga pa su rekli da to ne uzimam da ne bude sr*nja kad se budu uzimali itemi
evo opet da smaram xD treba mi savjet oko odabira klase. Dakle volio bih uzeti nesto sto ima sto vise magija da baca /na daljinu/ a da to nije mage... jer prijatelji sa kojima vec igram imaju svog maga pa su rekli da to ne uzimam da ne bude sr*nja kad se budu uzimali itemi
Warlock,Priest.
sad sam uzo warlocka ali sve su mu magije chaneling nista ne ide odma kao kod maga? nezz dal je kod priesta takvo stanje
sad sam uzo warlocka ali sve su mu magije chaneling nista ne ide odma kao kod maga? nezz dal je kod priesta takvo stanje
Ali mozes opusteno da uzmes Maga ako ti se svidja, posto ste svi cloth ionako cete pri levelanju djeliti iteme, sta je dobro za mag-a dobro je i za tebe.
znas mozda neke stranice da se sto bolje upoznam sa magom? tutoriali i slicne stvari su dobro dosle :D igram na wowbeezu ako to sta znaci
Tabard of Lightbringer koliko biste golda za njega trazili/dali ja upravo prodajem svoj. . .
http://www.wowhead.com/item=52252/tabard-of-the-lightbringer
ako je tako onda balanced druid, on ne dijeli ništa sa magom
priest bi bio drugi izbor, a warlock tek treći
objašnjenje
Druid može igrati resto (healer) balanced (mag prirode - recimo) ili feral (dps ili tank)
priest može biti healer (holy i discipline) i dps shadow
warlock je jedino i isključivo dps
druid i priest su višenamjenske klase i vrlo korisni u raidu (ako se treba na brzinu pojačati dps ili healer sekcija na pojedinom bossu)
ma odabro sam maga igram sa njim sad mi samo trebaju neki guidovi:)
levlaj kao frost mage to je najlakši put
do lev 40 ti bude malo gusto, no vježbaj blikanje i frost novu, a onda na 40 dobijaš frost auru
nakon toga je levlanje igrarija
iako ti i dalje stoji moja preporuka za druidom ili priestom
budeš vidio na 85, magovi se moraju boriti za mjesto u raidu jer dps konkurencija je prejaka
hibrid klase (dps/heal/tank) imaju više šansi za ulaz u raid jer mogu raditi nekoliko rola, jedan healer ili tank u rezervi je uvijek dobro došao
"Spam inc" ponovo :).
Situacija kod [A] Animals (EU Kazzak) je slijedeca:
progress je atm 2/8 HC DS , uz neke rijesene achievemente iz "Glory of Dragon Soul Raider".
Malo smo za vrijeme praznika presli u "farm mode" fazu, a nakon Nove godine ponovo krecemo lupati po progressu.
Oformljena je i druga 10 men raiding grupa i fali nam par ljudi (2-3 pouzdana igraca sa dobrim attendanceom), kako bi i tamo imali stabilan roster.
Kad se oformi i stabilan raid u g2 i napravimo to sta smo zamislili u PVE dijelu igre, krecemo s aktivnim PvP-om (rbgs and sh*t :D)
Ono sta nam treba je:
Tenk - druid/war (s dps offspecom)
Healer - Pala/druid (s dps offspecom)
DPS - bilo koji hibrid je dobrodosao - shaman po mogucnosti.
Naravno, bilo kakav izuzetan igrac je i vise nego dobrodosao.
[u][b]Raidamo [/b][/u]
Srijedom: 21-24:00
Cetvrtkom: 21-24:00
Nedjeljom: 19-23:00
(s tim da je moguce da se dogovori nekakav ekstra raid, ako je ljuti progress u pitanju ;D)
Ingame kontakt: Kikie, Ameba, Striderka
Armory link: http://eu.battle.net/wow/en/guild/kazzak/Animals/
levlaj kao frost mage to je najlakši put
do lev 40 ti bude malo gusto, no vježbaj blikanje i frost novu, a onda na 40 dobijaš frost auru
nakon toga je levlanje igrarija
iako ti i dalje stoji moja preporuka za druidom ili priestom
budeš vidio na 85, magovi se moraju boriti za mjesto u raidu jer dps konkurencija je prejaka
hibrid klase (dps/heal/tank) imaju više šansi za ulaz u raid jer mogu raditi nekoliko rola, jedan healer ili tank u rezervi je uvijek dobro došao
ma nije meni bitno levelanje jer igram na wowbeezu... 85 lvl sam za jedno sat, sat i po :D fire ili frost?
http://www.swtormovies.com/movieview.php?id=667
ovo je isti wow copy- paste