World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.202
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
g12356 kaže...

Ako ste sadist preporučam vam M3 lee-a ili vk3001p.

Ja neznam kako ću izdržati do tigera p.

Ne znam šta je loše u mini tigeru p?

Men je taj tenk bio sasvim ok. Vidit češ kad kupiš tiger p. Taj tenk je trom, a 88 jednostavno nema snage da napravi neku znatnu štetu, ako ga usporedimo npr. sa KV1S koji ima bijesan d25t. Nedavno sam ga prodao i kupio njegovog nasljednika. I mogu reć da mi je taj tiger p ipak bio ok, naravno kad je full istražen.

13 godina
protjeran
johi bro kaže...

Jel se isplati kupit KV-5 u ovom paketu? Jel može zaraditi šta kredita?

Mislim da se isplati,zarada je vrlo lijepa sto znaci da se zaradit vrlo vrlo lijepo...{#} Ja sam eto napokon skupio neku lovu i kupio super peru jer mi je razlika od 120 kn ipak puno,a i neznam bas da se za one koje nemaju love isplati dat toliko vise para za kv5,ali kv5 je malo bolji po meni no razliku u lovi nebi rekao da vrijedi, i eto pero nije mi toliko ni los previse,los za sad je ali polako imam vremena da se naviknem,da nagrindam posadu na vise i da naravno nagrindam lovu...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 1:06 (Tomo53nja).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Da ali sa kv-5 dobiješ 2500 gold, koji košta 10E. + oni  popravci. Znači 38-10-heal/rep. kitovi =?

Tako da je odprilike ista cijena kao i SP, samo je više stvari u  paketu.

Imam SP ali bi htio još jednog pošto mi fali credita za kupiti tenkove jer ih imam dosta otključanih a nemogu ih kupiti

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo ovako, za ove koje zanima. Kupio sam kv-5 jučer i zarada bez premiuma se krece kad se sve oduzme ovako...
Prosječna partija 30-40k, odlična partina 50-60k, vrhunska partija -samo nebo je granica :) ali kontam oko 80-90k čisto.
Tenk je tvrd za popi##it i može popit stvarno dosta. Noobovska partija je 5-10k u plusu. Uglavnom ako si sa kv1 dobar s ovim nemožeš falit.
17 godina
moderator
World of Tanks

Ne znam zašto zamjeraju SP-u penetraciju, a KV-5 ima još slabiju (obična i gold)? Još onaj R2D2, katastrofa, sinoć sam SP-om obrijao skoro sav HP samo kroz taj weakspot, na kraju su mi uzeli kill.

Jedino što vidim je da mu je creditni koeficijent dosta veći, pa više zarađuje (a to je u skladu s njihovom politikom: plati više da zarađuješ više), ali tenk ko tenk nije nešto.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Bolji je od super shita to je sigurno, rammat nekog dok ides prek 40 kmh je neprocjenjivo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...
g12356 kaže...

Men je taj tenk bio sasvim ok. Vidit češ kad kupiš tiger p. Taj tenk je trom, a 88 jednostavno nema snage da napravi neku znatnu štetu, ako ga usporedimo npr. sa KV1S koji ima bijesan d25t. Nedavno sam ga prodao i kupio njegovog nasljednika. I mogu reć da mi je taj tiger p ipak bio ok, naravno kad je full istražen.

Ja neznam po čemu je dobar.NIti je čisti snajper niti je čisti scout,niti je dobar za flankanje niti ima oklopa niti ima išta posebno.

Tiger p zato ima top koji dobro penetrira i front oklop kojeg rijetko tko sa ap municijom može probit. Kod njega ću sporost lakše podnijeti jer kod njega barem u statistici piše da je spor.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
14 godina
DrNasty kaže...

Ne znam zašto zamjeraju SP-u penetraciju, a KV-5 ima još slabiju (obična i gold)? Još onaj R2D2, katastrofa, sinoć sam SP-om obrijao skoro sav HP samo kroz taj weakspot, na kraju su mi uzeli kill.

Jedino što vidim je da mu je creditni koeficijent dosta veći, pa više zarađuje (a to je u skladu s njihovom politikom: plati više da zarađuješ više), ali tenk ko tenk nije nešto.

Ne slazem se s tobom, imam KV5 i SP i KV5 je puno bolji tenk, frontali armor je odlican, s boka takoder a i odostraga. Istina da naprijed ima VELIKI weak spot, al jos uvijek ima njubova koji ne znaju za njega, brzi je SP-a, vise zaraduje, a i kako je kolega gore rekao ramming power na 30 ili 40 km/h neprocjenivo. Kad arty udari npr tier 4 il 5 ( grille, hummel npr ) ne uzmu previse HP-a, a i splash ga ne pojede kao SP-a koji s boka ima jadnih 76mm, SP na kupoli isto ima veliki weak spot ( komanderova kupola ), a kad ga gledas frontalno s lijeve i desne strane ima weak spot-ove na kupoli, s boka i odostraga ga je ne moguce dingati...dok nakoseni KV5 dinga devetke,a zna i desetke {#}

1969 Dodge Charger R/T
14 godina
g12356 kaže...
St0ka kaže...
g12356 kaže...

Ja neznam po čemu je dobar.NIti je čisti snajper niti je čisti scout,niti je dobar za flankanje niti ima oklopa niti ima išta posebno.

Tiger p zato ima top koji dobro penetrira i front oklop kojeg rijetko tko sa ap municijom može probit. Kod njega ću sporost lakše podnijeti jer kod njega barem u statistici piše da je spor.

Sa M3 leejem mi je bilo gušt igrati (jedan od rijetkih tenkova s kojima imam preko 50% i master ace. S druge strane VK3001P (ono P znači pišanje krvi) je koma od tenka ali isplati se jednom kad dođeš do Tigera P koji je, po meni, odličan tenk i sa njim sam čuda radio. Solidan top, samo kaj treba gađati weak spotove, ali zato odličan prednji armor koji dinga sve živo. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
14 godina
quickr kaže...
g12356 kaže...
St0ka kaže...
g12356 kaže...

Sa M3 leejem mi je bilo gušt igrati (jedan od rijetkih tenkova s kojima imam preko 50% i master ace. S druge strane VK3001P (ono P znači pišanje krvi) je koma od tenka ali isplati se jednom kad dođeš do Tigera P koji je, po meni, odličan tenk i sa njim sam čuda radio. Solidan top, samo kaj treba gađati weak spotove, ali zato odličan prednji armor koji dinga sve živo. 

Meni je i s M3 Lee bio gust igrat, a i s VK3001P, s njim sam igrao kad je bio patch 6.9 il 7.0, tako negdje, i onda je bio dobar tenk, mozda su ga nerfali pa nevalja, al u ono vrijeme je bio super, sad ne znam kakav je...a Tiger (P) je brutala...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:32 (Stolnik).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Taj TigarP je jedan od onih tenkova u igri koje kad sretnem mi se smrkne...kad ga postave kako treba to je uzas tesko probiti.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
malina22 kaže...

Taj TigarP je jedan od onih tenkova u igri koje kad sretnem mi se smrkne...kad ga postave kako treba to je uzas tesko probiti.

zapravo je vrlo jednostavno, ona skroz dolje ploca ima 20 mm, to probija loltraktor, takošer ima kupolu koja strši više od ijednog tenka, to su ti vec 2 weakspota.

prozorcici na uglovima su isto 20 mm, ali su dosta mali pa ih nije bas lako pogodit.

14 godina
World of Tanks

Cijela kupola je zapravo weak spot, naprijed ima samo 100mm, samo nesmijes pogoditi gun jer ce onda bit 0 DMG

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

Cijela kupola je zapravo weak spot, naprijed ima samo 100mm, samo nesmijes pogoditi gun jer ce onda bit 0 DMG

Kupola upija bl10 i jace bez problema, stvar je u tome sto ima 120mm + 100mm spaced armora. Kolko vam se puta do desilo?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

mehh nisam primjetio taj spaced.. inače ga sa jačim topovima znam iz daljine bilo gdje u kupolu naciljati i prolazi..

inače tenk nije problem.. evo baš sam ga prekjučer na close range izhebao sa T1 HT-om.. bio je vjerojatno neki nub, ali nisam dingao ni jednu.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Odigram odlicno citavu partiju i na kraju zabrljam {#}

http://mwreplays.com/replay/6Q3QZUX90DRX/

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 15:46 (Dr. Vicko).

4 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Igrao 2 puta arctic region u zadnjih pola sata i oba puta sam jedini morao braniti cijeli flank.Ja sam samcat na sjeveru a manijaci ginu na jugu.Stišćem f7 koliko ide i nitko ni mrdnut.držao sam 5 tenkova nekih 3-4 minute dok nisu skužili da sam sam i maknuli me.U isto vrijeme pz38t glumi td-a i kempa,da bi na kraju zajedno s još jednim manijakom nazvao churcha noobom jer je zadnji poginuo...ta situacija je bila presmiješna

btw. na kakvom glasu je PIJ klan?mislio sam da su dobri al onda sam vidio da imaju debila u timu(Buraz81) koji je cijelo vrijeme kempo a statistika mu je krasna ko kvrga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Lijepo mi je sjelo ovih 2500 a taman mi trebalo :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Tiger P pada ko od šale kad ga ganjam sa svojom šesticom...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
ED63 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Ekipa, pitanje. Ako na Type-u 59 imam 100% na posadi i 3. set skillova na 80% i pretreniram posadu za Type-58 za kredite, onda mi samo posada padne na 90%, a skillovi svi ostanu na 80% trećeg skilla jedino što se ne mogu koristiti dok ne dođem opet na 100% s posadom?

Dakle posada je orginal iz Type-a 59, želim je pretrenirat za 58, tako da je koristim u oba tenka i kupim više exp-a za istu posadu, pa kad pređem na sljedeći medium pretrenirati istu posadu za njega i tak ih sa svakim sljedećim spuštat na 90% kako bi ih koristil u premiumu i običnom mediumu do kraja kineske medium grane, al ako je ovako kako ti kažeš da sa svakim spuštanjem treba sve više da opet dođu do 100%, ne znam dal mi se ovako nešto isplati jer će poslije trebat više za posadu nego što će mi trebat za tenk slijedećeg tiera...

ne krivo si shvatio, uvijek ti treba ISTO expa da dodje sa 90 na 100, s tim da ce ti kak ti idu skilovi, oni expi koje nakupljas izmedju dva postotka povecat osnovni jer ce bit tamo rasporedjeni prilikom pretreniranja

tako da ti mogu doc samo vise od 90% kak su i meni

vise bi trebalo da radis reset skila jer i to uzme 10% pa na kraju izgubis 20%(matematicki i vise,al nema veze)

znaci skileve cuvas i prebacujes uvjek na iduci med, i normalno ih koristis u tajpu 59

slobodno ih pretreniraj i kak ides gore po tirovima tak ce ti i posada rasti i dodatno poboljsavat tenk bolje od bilo koje opreme

jedna od funkcija prem tenka je i ubrzani trening posade

recimo ja sam posadu iz tetracha prebacio u t-50-2, u t1e6 stavljam posadu iz t21

jedino t34 ima svoju posadu i njih cu na kraju prebacit u t30, a u t34 stavit bilo koju, pola iz t29 kaj su mi ostali i pola iz npr. m103 ili t110, jer t34 ima 2 loadera, 6 clanova, a t110 5, nema radista

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
13 godina
neaktivan
ED63 kaže...
began kaže...

Mjenjam bonus code sa

Tier III PREMIUM LIGHT TANK T-15
1 Free Garage Slot

Za 1500 golda ako je neko zainteresovan nek me pm.

p.s nemam para za gold a treba mi da povecam baracks radi crewa,pa eto ako neko hoce da se trampamo hvala puno.

t-15 je 900 golda

slot je 300 kad nije na popustu

1200<1500 matematika je tu vrlo jasna

mogo si napisat : trazim nekog da mi gifta golde...{#}

Ja bi samo malo nadopunio, premda znam da je prošao specijal za proširenje barake.

Naime ne znam da li kolega ima kod koji ja mislim da ima, ali ako je to to onda se uz kod dobiva:

- T-15 premium tier 3 tenk - 900 golda

- slot u garaži - 300 golda

- 1 dan premiuma - 250 golda

- 300 golda

Sveukupno 1750 golda, što je više od traženog iznosa (1500). ;)

Neka me kolega ispravi ako sam u krivu tj. taj kod nije taj. I neka provjeri da bude siguran što ima i što daje.

13 godina
neaktivan
DBOnline kaže...
ED63 kaže...
began kaže...

Mjenjam bonus code sa

Tier III PREMIUM LIGHT TANK T-15
1 Free Garage Slot

Za 1500 golda ako je neko zainteresovan nek me pm.

p.s nemam para za gold a treba mi da povecam baracks radi crewa,pa eto ako neko hoce da se trampamo hvala puno.

t-15 je 900 golda

slot je 300 kad nije na popustu

1200<1500 matematika je tu vrlo jasna

mogo si napisat : trazim nekog da mi gifta golde...{#}

Ja bi samo malo nadopunio, premda znam da je prošao specijal za proširenje barake.

Naime ne znam da li kolega ima kod koji ja mislim da ima, ali ako je to to onda se uz kod dobiva:

- T-15 premium tier 3 tenk - 900 golda

- slot u garaži - 300 golda

- 1 dan premiuma - 250 golda

- 300 golda

Sveukupno 1750 golda, što je više od traženog iznosa (1500). ;)

Neka me kolega ispravi ako sam u krivu tj. taj kod nije taj. I neka provjeri da bude siguran što ima i što daje.

Samo tenk i slot {#},otislo je,nemoraju svi sve znat.{#}

13 godina
neaktivan

Pardon onda. :)

Jel se može samo znati odakle ti kod i gdje ih vi nabavljate? Svako toliko ovamo na forumu nabasam na neki...

17 godina
World of Tanks

Jel možda netko vidio koliko treba na VK(DB) skupiti expa za idući tenk, opet ga igram i opet sam zaljubljen u taj tenk. Čutim se negdje oko 80k?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 22:32 (Gajotres).

0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...
Stolnik kaže...

Kupola upija bl10 i jace bez problema, stvar je u tome sto ima 120mm + 100mm spaced armora. Kolko vam se puta do desilo?

Neki dan sam ga s Churchill-om I ( zadnji gun ) busio fontalno u kupolu bez problema :P Btw hvala, nisam znao da ima spaced armor
1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 23:08 (Stolnik).
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Bonus kod za one koji nisu vidjeli: 2NDBDAYTANKS

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gajotres kaže...

Jel možda netko vidio koliko treba na VK(DB) skupiti expa za idući tenk, opet ga igram i opet sam zaljubljen u taj tenk. Čutim se negdje oko 80k?

Dobro si procitao,tocnije koliko ja znam je negdje oko 85 k expa...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
15 godina
Gajotres kaže...

81k.

14 godina
neaktivan
World of Tanks

Da li netko zna bilokakav program s kojim se moze naknadno uređivati hud u igri? Vidio sam par ss-ova da imate drugaciji hud nego inace u igri, pa me zanima, jer bi si i ja malo uredio :D  hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Gajotres kaže...

81100exp za mini lowe tir 8

43100 za panter tir 7 light, na 2801

26800 za 30.01D tir 6 na pzr 3/4

4570 za 20.01D tir 4 na pzr 2g

btw upravo kupio pantera 2 i t-44,full ih opremil i nek cekaju (3 milje cred sam skupil samo od prodaje prem ammo kaj sam "cuval za potrebe rata"

hrpu opreme sam zbuksal u podrum kad ce mi zatrebat pola pola za medse i hevije{#}

a sutra cu opet cijeli dan snimat komade kak hodaju polu-razgolicene, a dotle mi se prividja nisan pred ocima, a jos i pretjecem da pogodim u pokretu (citaj previse wotanja za danas){#}-oko je plavo od monitora btw..

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice