World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.298.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks

Zombiji u igri već postoje, odazivaju se na riječi "siema" i "witam". {#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 22:45 (Shamrock).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo nabavio e4 slika govori više od riječi.

10 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Sivi kaže...

Kontam i ja da ga nabavim.Jedino mi tlaka grindat t30 sa 80% posadom{#}

Vulgar Display Of Power
17 godina
Sivi kaže...

Super sve, no statistika počne opadati, prvo win-loose-survive postotak, onda hit ratio, pa avg expirence :)

17 godina
moderator
World of Tanks

Dajte, oni koji su instalirali onaj reality sound mod, da mi kažu zašto nemam zvuka mašine kao što to imaju na youtube?

Imate li vi taj zvuk?

Kopirao sam audio folder u 0.8.4 i odzipao sa skinutog moda pa spojio sa njim. Imam zvukove eksplozija i loadanje novih granata, dinganje, ali mi je zvuk motora stock.

0 0 hvala 0
14 godina
DrNasty kaže...

Dajte, oni koji su instalirali onaj reality sound mod, da mi kažu zašto nemam zvuka mašine kao što to imaju na youtube?

Imate li vi taj zvuk?

Kopirao sam audio folder u 0.8.4 i odzipao sa skinutog moda pa spojio sa njim. Imam zvukove eksplozija i loadanje novih granata, dinganje, ali mi je zvuk motora stock.

Ti barem imaš stock :) Ja kad stavim taj mod, jedino šta čujem su granate i eksplozije, ostatak kao da je na mute.

EDIT: Aha, znači treba kopirati audio folder i spojiti ga s ovim downloadanim?

WordPress ❤
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 8:35 (OriginalEXE).
17 godina
moderator

Da, u res folderu ima audio folder, njega kopiraš u res_mods/0.8.4 pa onda iz ovog moda foldere spojiš s njim.

16 godina
neaktivan
Sivi kaže...

Care kako si se snalazio dok si igrao sa t30, ja ga trenutno grindam, medjutim dok sam bio na t28 prototype, statisticki sam razvaljivo, znaci na njemu mi kad sam nagrindo top, eficiencie mi je bio 90%, od 20 ispaljeni granata 19 gadjam, onda sva druga dinga se od mene kad me gadjaju, a ovo cudo sad doslo mi da placem, taj t30 nit je precizan niti brz, a u 5 bitaka jedna granata se dinga od mene ostalo sve guta, doslovno me izludjuje, jedva cekam da ga prodam..

EDIT:.

My bad, mislio sam da si uzeo t110e4. :S

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 9:23 (mejt).
17 godina
mejt kaže...
Sivi kaže...

EDIT:.

My bad, mislio sam da si uzeo t110e4. :S

Pa koliko ja vidim i jeste nabavio T110E4 {#}

17 godina
mejt kaže...
eficiencie mi je bio 90%,

90% ??? na koliko partija?

ja s Jagdtigerom imam 79% a trudim se sve gađati kako treba u ~162 partije

16 godina
neaktivan
Ziga kaže...
mejt kaže...

Neznam koliko sam bio vec odigrao kada sam otkljucao naj jaci gun na njemu ali tada mi je bio takav eficienci na t28 prot.

Kasnije mi je kolega grinda pa je malo razbacao stanje ali nebitno to, meni sto je zanimljivo jeste razlika izmedju ta dva tenka, t28 prot. i t30 pa doslovno kao da limenu kantu guram po mapi, sve zivo ga busi a on je jadan tako neprecizan da je to uzasno, da probija skoro sve to je istina i uzima dobro dmg. ali jednostavno je prebrzo otkriven i unisten.

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
15 godina
neaktivan
World of Tanks

t28 prot. i t30 su 2 skroz različita tenka.. nauči se sa t30 igrati hulldown, i drži se van direktnih okršaja.. tenk je zvijer kada ga skužiš

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mejt kaže...
Ziga kaže...
mejt kaže...

Neznam koliko sam bio vec odigrao kada sam otkljucao naj jaci gun na njemu ali tada mi je bio takav eficienci na t28 prot.

Kasnije mi je kolega grinda pa je malo razbacao stanje ali nebitno to, meni sto je zanimljivo jeste razlika izmedju ta dva tenka, t28 prot. i t30 pa doslovno kao da limenu kantu guram po mapi, sve zivo ga busi a on je jadan tako neprecizan da je to uzasno, da probija skoro sve to je istina i uzima dobro dmg. ali jednostavno je prebrzo otkriven i unisten.

T30 je zapravo T34 sa bjesnijim topom. Odlike i minusi T34 tenka su katastrofalan trup i odlična kupola, šta sam ja sve dingo i 0 damage shotove pravio kad dobro sakrijem trup a samo kupola viri. Tako trebaš igrat i T30, obavezno sakriti trup tenka i viriti kupolom, i iskoristi depresiju topa koju ima odličnu.

@DrNasty

Ja sam si stavio taj real gun sounds mod. I isto imam stock zvukove motora. Stvar je u tome što je to mod za topove, reloadanje....a ako hoćeš i motore onda moraš skinut taj mod koji je poseban za motore. Valjda si me skužio, i valjda mislimo na istu stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 12:12 (St0ka).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Od ovog zadnjeg update igra mi se totalno zgadila, i razmišljam prestanku igre, natrpali su na mape artiljerije, tako da to više i nije igra sa tenkovima, arty igra.

Neznam dali misle to popravit, jer ovo je postalo ne igrivo, ako se cijelo vrijeme moraš skirvat od artiljerije to više nije užitak igrat.

Evo zadnja mapa 5artija. na ovoj maloj mapi.

Rappy
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zaja kaže...
Sivi kaže...

Ma ok je i t30 sa zadnjim gunom ... možda mu kupola nije tvrda ko prije al hull down još uvijek pali... isplati se malo i pomučit za dobar tenk {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 13:12 (Sivi).
17 godina
rappy kaže...

Od ovog zadnjeg update igra mi se totalno zgadila, i razmišljam prestanku igre, natrpali su na mape artiljerije, tako da to više i nije igra sa tenkovima, arty igra.

Neznam dali misle to popravit, jer ovo je postalo ne igrivo, ako se cijelo vrijeme moraš skirvat od artiljerije to više nije užitak igrat.

Artiljerije ima puno, al kako na jednoj, tako i na drugoj strani, imate jednake šanse za pobjedu... zaigraj s artyem pa ćeš vidjeti da nisu sve precizni shotovi i po 1000 u svakom shotu... a i grind sa artyem do najviših tierova je često mukotrpan, tako da smatram da onaj tko se pomuči da dogrinda do njih zaslužuje dobre runde tu i tamo, pa silovat ljude naokolo s vremena na vrijeme {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 16:04 (Unimatrix 007).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Patnje mladog topnika...(iz memoara narednika Holgera Mendea)

El Halluf, 1943. Protivnički Lorr.155 50 uništen u prvoj minuti bitke. Naš Lorr.155 50 i ja uništimo 4/5 protivničkog tima i skupa napravimo više štete nego ostatak tima zajedno. Ekipa toliko nesposobna da to ne može iskoristiti. Par individualaca se probudilo pred kraj bitke pa smo uspjeli izvući neriješeno. Još uvijek ne mogu dobiti "Ace" medalju...

Tiger II - 848 dmg (u kupolu sa strane) Tiger II - 848 dmg (u kupolu sa strane)
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 17:49 (FinX).
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
rappy kaže...

Pero sve bolji i bolji.

Koju opremu imaš na njemu?

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo ga nakon 90 borbi Ace tanker sa IS7{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sivi kaže...
Zaja kaže...
Sivi kaže...

Ma ok je i t30 sa zadnjim gunom ... možda mu kupola nije tvrda ko prije al hull down još uvijek pali... isplati se malo i pomučit za dobar tenk {#} 

Nemam ni top ali trebo bi ga izgrindat jer sam krenija na tu liniju malo poslje dolaska te linije, kad je E4 bio mnogo zaheban tenk.

Vulgar Display Of Power
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
rappy kaže...

Artiljerije ima puno, al kako na jednoj, tako i na drugoj strani, imate jednake šanse za pobjedu... zaigraj s artyem pa ćeš vidjeti da nisu sve precizni shotovi i po 1000 u svakom shotu... a i grind sa artyem do najviših tierova je često mukotrpan, tako da smatram da onaj tko se pomuči da dogrinda do njih zaslužuje dobre runde tu i tamo i silovat ljude naokolo s vremena na vrijeme {#}

Slažem se stobom da nije lako igrati sa arti, ali više od tri (taman jedan platoon) po timu je previše.

zzzZZzzzZZzzzZz...
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Koje su ovo njubare bile. Hvala im lol.

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 15:18 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

evo dvije sličke.. neću upirati prste, ali se uvijek mogu povezati uz temu {#}

Moj PC  
8 1 hvala 0
15 godina
rappy kaže...

Kao prvo ako ima toliko artiljerije nauči igrati arty safe i nemoj umirati ko noob, a drugo mogao bi i naučiti bolje igrati {#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
neaktivan
World of Tanks

nemoguce za igranje danas ...........

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

Kao prvo ako ima toliko artiljerije nauči igrati arty safe i nemoj umirati ko noob, a drugo mogao bi i naučiti bolje igrati {#}

šta znači artysafe?

stajat iza kamena i čekat...to vidim bezbroj puta...previše artiljerija prevelikog tiera na svakoj strani i nitko i ne pomišlja izać i napast kad zna da je gotov.jedna arty ga detracka a druga završi...igra na taj način je postala pno dosadnija jer slabo ima akcije

Stranice su trenutno nedostupne.
15 godina
Kill Frenzy kaže...
Intel&ATI kaže...

šta znači artysafe?

stajat iza kamena i čekat...to vidim bezbroj puta...previše artiljerija prevelikog tiera na svakoj strani i nitko i ne pomišlja izać i napast kad zna da je gotov.jedna arty ga detracka a druga završi...igra na taj način je postala pno dosadnija jer slabo ima akcije

arty safe znaci ne biti kreten i izletavati kad ima 5 artiljerija, a sad da stalno ima 5 artya nije istina...

a o kampfestu do isto ovisi o mapi i nije tako česta pojava, barem ne kod mene...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Imate li vi taj zvuk?

Historical Realism Gun Sound Mod

Ovi su valjda imali još neki dodatni mod.

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

neznam kakav je t30 sada budući da ga stalno nerfaju ali kad sam ga igrao bio mi je super

ustvari draži mi je nego e4 jer je sposoban za hulldown za razliku od e4 goji ima pristojan hull armor al mu kupolu sve probija

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

krenuo sam igrati francusku TD granu, i ovaj mali UE57 mi je totalni smijeh vozilo.. RC tenkić {#} stane mausu u gepek bez beda {#} totalno mi smiješno izgleda i u borbi, svi su divovi nasprem njega {#}

također se pitam gdje se voze gunner i loader

sudeći po izgledu stražnjeg kraja čini mi se da im je glavna kvalifikacija šprint u stilu usaina bolta kada se tenk ide relocirati {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice