World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Stolnik kaže...
Y2K2 kaže...

Mene zaboli glava nakon par minuta igranja na improved.

Kupi si monitor kak spada...

Da sigurno je to.

17 godina
World of Tanks

Nakon 10 uzastopnih leming vozica (da dobro ste procitali) u kojima sam ja jedini isao na drugu stranu sam odustao za veceras {#}

Siema {#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ovo mi je presmiješno:

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sta na ovoj sliki nije u redu? 

16 godina
Y2K2 kaže...

Tak bi i moralo biti (no arty mod za nas ostale) pa nek se sami napucavaju jer je ionako uvijek arty party pa nek si onda imaju pravi arty party.

The_God_Of_The_Gods
14 godina
Y2K2 kaže...

Lol ovo je prvi put da ovako nešto vidim, cool.

WordPress ❤
15 godina
neaktivan
g12356 kaže...

e,kako da napravim reseach?koliko vam je trebalo da si kupite panzerkampfwagen 38?

Bio je to na stranici 112 moj prvi noobovski post, kada sam se i ja 9.6.2011. pridružio ovoj ovisnosti.

Sjećam se da je onda još patch 6.4 bio aktualan,Samo rusi,njemci i ameri...ameri nisu imali tank destroyeraNJemci nisu imali liniju koja je vodila na e100,panther II je bio tier 9,a panther tier 8.Svaka nacija je imala samo po jednu heavy liniju(do tier 10),medium liniju(do tier 9) arty liniju(do tier 7) i još rusi i njemci sa td linijom(do tier 9).Nije bilo autoloadera i nije bilo light tank linija.I nije bilo pola ovih mapa koje imamo sada...a o fizici da ne pričam...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
15 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Šta na toj slici je u redu?

Jadan chaffee...

btw. kad će world of warplanes izaći iz bete?

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 0:40 (g12356).
15 godina
neaktivan

Stavio sam sliku zato sto znam da ima limit na arty, zato sam se i zacudio kad sam vidjeo.

16 godina
World of Tanks

jako mi je žao što su ovako dobru igru zaebali sa gold municijom.sad sam malo odigrao nakon ohohoho i bolje da nisam.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

jako mi je žao što su ovako dobru igru zaebali sa gold municijom.sad sam malo odigrao nakon ohohoho i bolje da nisam.

Šta vam toliko smeta ta gold ammo??

Meni recimo nimalo ne smeta...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
World of Tanks

Taktika ne postoji.

Tenkovi bazirani na armoru su popljugali svjetski tj beskorisni su. Šta meni vrijedi kupola na t30 kad me probijaju kao iz p*čke. Šta mi vrijedi moj is7 kad ga buše kao sir.Šta mi vrijedi nakosit se kad ne pomaže. Odlike pojedinih tenkova padaju u vodu jer gold ammo buši sve. Koja će budala vozit e100 ili mausa koji su super spori a armor koji im je najveća prednost sada ne važi jer svi rokaju gold. Nekad je bio gušt vozit određenog tenka i koristi njegove prednosti ali sada je to sve palo u vodu...nakosit se sa e100,izvirit kupolu sa t30,napadat sa is7 strogo ravno a sada....Kad uzmes sve u obzir najbolje vozit francuza jer njega i onako buše ali su barem brzi.

ono što ja  vidim je gomila 0 damage penetration shotova i jako malo rikošea(koji mi nikad nisu smetali)

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2013 17:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Taktika ne postoji.

Tenkovi bazirani na armoru su popljugali svjetski tj beskorisni su. Šta meni vrijedi kupola na t30 kad me probijaju kao iz p*čke. Šta mi vrijedi moj is7 kad ga buše kao sir.Šta mi vrijedi nakosit se kad ne pomaže. Odlike pojedinih tenkova padaju u vodu jer gold ammo buši sve. Koja će budala vozit e100 ili mausa koji su super spori a armor koji im je najveća prednost sada ne važi jer svi rokaju gold. Nekad je bio gušt vozit određenog tenka i koristi njegove prednosti ali sada je to sve palo u vodu...nakosit se sa e100,izvirit kupolu sa t30,napadat sa is7 strogo ravno a sada....Kad uzmes sve u obzir najbolje vozit francuza jer njega i onako buše ali su barem brzi.

ono što ja  vidim je gomila 0 damage penetration shotova i jako malo rikošea(koji mi nikad nisu smetali)

e100 se tek sad isplati vozit, to mi je najdraži tenk za random od kad su uveli prem ammo za kredite

ostalo se slažem :)

17 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...
Šta mi vrijedi moj is7 kad ga buše kao sir.Šta mi vrijedi nakosit se kad ne pomaže.

Nakositi IS-7?

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Zato je turret od t29 na njegovom tier u još uvijek previše,pa čak i za gold municiju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Golde koristim na E100 i iskreno i kada naciljas dobro dinga jedno 50% granata tako da nije gold ammo toliko dobar kao sto stoji na papiru. 
naravno da je veci gust igrati sa standardnom municijom ali kada sam ostanes protiv E3 i 2 E5 nemas bas izbora...
Nije losa stvar samo ja bih joj stavio malo vecu cijenu za srebro {#} 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma da mi je svejedno kad me puca goldom nije ali stvarno zna i gold dingat zato ga ni nepucam {#},kad e100 puca gold postujem stvarno ima slab pen ali kad t110e5 puca gold e onda stvarno.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
DrNasty kaže...
Kill Frenzy kaže...
Šta mi vrijedi moj is7 kad ga buše kao sir.Šta mi vrijedi nakosit se kad ne pomaže.

Nakositi IS-7?

nisam mislio na is7 nego na e100. poslje piše kako se sa is7 stoji ravno

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna dobra sa Typom t-34... 9 killova i 6 medalja {#}

Moj PC  
14 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Peacekeeper kaže...

Evo jedna dobra sa Typom t-34... 9 killova i 6 medalja {#}

i jos lijepo sjeo 2x xp, kud ces bolje {#}

13 godina
neaktivan

E još da je i premiuma bilo..a to mi je taman bila zadnja s tim tenkom i dobio sam dovoljno za idući {#}

17 godina
World of Tanks

Nešto od danas...ahhh :)

Rekordno primljenih pogodaka.. Rekordno primljenih pogodaka..
Ja igram, ostali spavaju..izgubili Ja igram, ostali spavaju..izgubili
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 1:28 (Ziga).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

sta reci..kakvi sve majmuni ovo igraju pa nemozes vjerovat ;(

pogledajte replay pa ve vam sve bit jasno !?

http://www.4shared.com/file/0lEQk17E/20130401_0156_usa-T57_58_19_mo.html

Anthony
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Ovo me podsjeća na prve mjeseca WOT-a, tada je to bila normalna pojava!

Vidim da se neki bune na toliko arty-a, možda će se neki sjetit, al na ovakav MM uvijek je bila prava makljaža{#}

Btw često pročitam da vas dosta ne igra arty i kako bi trebali ukinuti arty, noobare... {#}bez arty-a nikad neće te dovoljno poznavati igru!

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Jest WG posto glup cuj special x2 credits i 50% popust na sve t1 {#}{#}  tenkove.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
began kaže...

Jest WG posto glup cuj special x2 credits i 50% popust na sve t1 {#}{#}  tenkove.

KOji je danas datum {#}

16 godina
World of Tanks

World of Tanks community... Nuff said...

-Jedni pi*de radi garaže, drugima nije jasna tier 1 specijalka...

edit: LOL{#}

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 10:12 (Shamrock).

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Shamrock kaže...

-Jedni pi*de radi garaže,

O kakvoj se garaži radi, vidio sam na chatu da je neko spomenuo?

16 godina
World of Tanks

Stavili su mali update koji garaži ispod stepenica doda pseću kućicu i čuju se smiješni zvukovi kada skrolaš ili biraš tenkove.

Tko visoko leti, štedi gorivo.

2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
World of Tanks

carevi...

http://worldoftanks.eu/news/6613-world-tanks-lands-moon/

ne nije prvi april danas...

Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice