World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
World of Tanks

2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Pa naravno da je bilo namješteno...

Lik je morao napraviti 3 ramming killa jer da je ubio dvojicu sa jednom granatom, dobio bi bombardier medalju (koju on nije imao)...

Vjerojatno je njegov klan u kasne sate (dok nema timova) napravio 4 tima u companyju i ubio 15 neprijatelja...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.3.2013 19:45 (Shamrock).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja upravo napravim 4 killa sa panzerom iv,i ono,čekam u bazi i cappam...kad mi ono lik skomentira da izbrišem igru,a ono on napravio jedva za 200 expa u pobjedi...ja mu rečem nek si sam zbriše igru.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

http://ftr-wot.blogspot.com/2013/03/85-patch-notes.html

- Platoons for 3 are now available for standard (non-Premium) account users

Moj PC  
6 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
dedaa kaže...

Par stvari koje su tu navedene jednostavno zvuče predobro da bi bilo istinito {#}

ali, baš kao što je navedeno: "This is NOT confirmed, keep that in mind, some items are... suspicious."

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
13 godina
neaktivan
Reichz kaže...
dedaa kaže...

Par stvari koje su tu navedene jednostavno zvuče predobro da bi bilo istinito {#}

ali, baš kao što je navedeno: "This is NOT confirmed, keep that in mind, some items are... suspicious."

IS7 ce bit heavy scout ako mu povecaju brzinu haha{#}

15 godina
neaktivan
World of Tanks

- Fixed errors with creating new private chat room: creator did not appear in the list of participants, and closing attempt made that chat window freeze.

Mislio sam da to samo meni :p

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Napredak prema Ferdi, VK vec otkljucan.

5 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Po ovome svemu zaključujem da su ovo nečije želje za WoT, kako bi to bilo lijepo da sve ostvare... jer se vidi po tekstu da budu kao riješili sve probleme i bugove dosad i dali igračima premium content ili free ili za puno manje kredita što je nemoguće, tako da je ova vijest sigurno lažna.

15 godina

Znaci li to da ce doci tier X premium tenkovi?

Premium tanks added to Supertesters' accounts for testing:
British tier 5 heavy tank A33 Excelsior
Soviet tier 10 tank "Object 907"
US tier 10 medium tank M60
German tier 10 heavy tank VK7201

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Znam da su devovi vec prije objavili da ce gold consumables biti za credits, kao gold ammo, u tom slucaju je moguce i da ce platoon za troje biti za standardne accounte.

Daj bože.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Znam da su devovi vec prije objavili da ce gold consumables biti za credits, kao gold ammo, u tom slucaju je moguce i da ce platoon za troje biti za standardne accounte.

Daj bože.

nedaj boze, 300eff noobova ce zajedno biti vise

17 godina
Jughead kaže...
dedaa kaže...

Daj bože.

nedaj boze, 300eff noobova ce zajedno biti vise

Da, jer samo noobovi sa 300eff si ne mogu inače priuštiti premium pa ne igraju u troje... glupa izjava... 

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo fine madalje za kolekcije{#}

Bruno's medal Bruno's medal
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

sta vi koristite, improved ili standard graphics settings. koji je bolji?? improved mi je malo ljepsi, a standard ostriji, pa nezz koji je bolji, a i htio bi znati kaj vi koristite. tnx.

8 Standard graphics
21 Improved graphics
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja bih htio improved, ali laptop kaže: a, a, ne možeee {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
16 godina
World of Tanks

Siemka, kto PL?

KV2 polako postaje moj omiljeni tenk, iako ima 20sec reloada može napravit poprilčno.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Siemka, kto PL?

KV2 polako postaje moj omiljeni tenk, iako ima 20sec reloada može napravit poprilčno.

Igraš sa 152mm topom? Tako treba  {#}

Ja inače šta se tiče grafike stavljam sve na minimalno osim daljine crtanja i sl. tako da izvučem   svaki FPS koji mogu.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Koristim standardnu grafiku jer na improved ne vidim protivničke trejsere (a i preblještavo mi je)

0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Jedan komp je vise za HD filmove, torrente, forume i te gluposti..igra se tamo sve na Low

drugi komp, igra se sve na improved i sve na Max

razlika između toga je nevjerojatna

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mene zaboli glava nakon par minuta igranja na improved.

14 godina
Ziga kaže...

Jedan komp je vise za HD filmove, torrente, forume i te gluposti..igra se tamo sve na Low

drugi komp, igra se sve na improved i sve na Max

razlika između toga je nevjerojatna

Igrao bih i ja da mi grafička nije spržena {#} {#}

13 godina
World of Tanks

Evo još jedan spaljeni prijevod . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Y2K2 kaže...

Kupi si monitor kak spada...

1969 Dodge Charger R/T
15 godina
Y2K2 kaže...

Stavi Post processing na off i nema više blještenja...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
13 godina
World of Tanks

Ovaj KV-1S je pljuc od tenka.Još moram skupit 5000 exp i nakon toga lagano kupujemo 122 mm-D2-5T.

Nadam se da će se isplatit top.

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Ovaj Super Pershing me fascinira! Ali ne baš pozitivno! To je čudo u kakve retardirane timove upadam s njim. Ovo definitivno nije tenk koji može odlučiti partiju. Pretpostavljam da je to Type 59.

Upravo zbog učestalih poraza SP ne može pokazati svoj puni potencijal što se tiče zarade koja je zapravo vrlo dobra. Tako se meni čini.

EDIT: Evo jedna ta partija.

Lik se možda utopio ili negdje rasuo. Lik se možda utopio ili negdje rasuo.
"Jurim" prema bazi, ali već nas debelo gaze. "Jurim" prema bazi, ali već nas debelo gaze.
Mora da ih je uhvatila panika. Mora da ih je uhvatila panika.
Ali ipak stižu u zadnji čas. Ali ipak stižu u zadnji čas.
Evo kako me ide s njim. Evo kako me ide s njim.
No, brat i ja smo se uspjeli vratiti iz "minusa" od više od 20 razlike u korist poraza (više mi mlađi brat igra s njim) No, brat i ja smo se uspjeli vratiti iz "minusa" od više od 20 razlike u korist poraza (više mi mlađi brat igra s njim)
Sveukupni omjer pobjeda i poraza mi se polako srozava zbog SP-a. Sveukupni omjer pobjeda i poraza mi se polako srozava zbog SP-a.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:37 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav ekipi!

Molim za malu pomoć. Kako saznati broj pobijeđenih, odnosno izgubljenih bitaka kroz dan, tjedan... ili postoji neki poseban softver koji prati statistiku. Thx!

0 0 hvala 0
15 godina
spider100hr kaže...

Pozdrav ekipi!

Molim za malu pomoć. Kako saznati broj pobijeđenih, odnosno izgubljenih bitaka kroz dan, tjedan... ili postoji neki poseban softver koji prati statistiku. Thx!

Ovdje imas program preko kojeg možeš pratiti sve i svašta (zgodno je što ti prati borbe koje igraš i na kraju svake ti pokaže kolki eff ti pojedina borba donese) - http://www.saais.co.za/

Ili preko ove stranice pratis svoj napredak kroz 60 dana - http://wotlabs.net/ (Evo kako to izgleda na primjeru mene: http://wotlabs.net/?server=eu&clanName=&name=RavenHR) - Za ovo moraš prvo početi pratiti i tek nakon 60 dana dobiš podatke, tako da ti je ovaj gore program bolji...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.3.2013 18:43 (Intel&ATI).
16 godina

Imaš za smartphone i tablete "WoT Assistant". Tu možeš vidjeti koliko si sveukupno i za svaki tenk posebno imao pobjeda i poraza danas ili dan prije ako danas nisi igrao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice