hvala
Imas gumb - "Hvala"... Just sayin' :D
hvala
Imas gumb - "Hvala"... Just sayin' :D
koji je ovo k*rac,nemoš se spojit,jel još ko ima taj problem?
Da
mali izvještaj sa test servera:
-igraju sami tardovi i rusi (skoro pa isto)
-rusima bi trebo update za njihovo pismo a ne Wot
E100 radi 1100 dmg,reload 20 sec Pocet cu ponovo igrat,200k exp ceka na JT
fakat mi dođe da krenem rokati po njemačkim TD-ovima taj top nema veze s ničim.. hebote to gazi jače od artiljerije
predviđam nerf accuracyja ili sl. nakon što QQ na officijalnim forumima krene hahaha
Nema šta biti qq, puca 2.5 po minuti, nepokretan je, novi mediumi ce ga samo tako jesti.
Al ovaj object 268 je mljac, tri partije tri pobjede, djubre je agilno ko su-100, top cilja brzo ko jagdtigerov, precizan je i cini mi se da je cak i rof nesto bolji nego od bl10.
Jedino je oklop upitan, mada sam bouncao bl10 sprijeda te 12,8 od e-75.
Nema šta biti qq, puca 2.5 po minuti, nepokretan je, novi mediumi ce ga samo tako jesti.
Al ovaj object 268 je mljac, tri partije tri pobjede, djubre je agilno ko su-100, top cilja brzo ko jagdtigerov, precizan je i cini mi se da je cak i rof nesto bolji nego od bl10.
0,33 mu je accuracy u statsima
A ima odlicnu probojnost 303 sa obicnim granatama.
mislim da će mu shema sa armorom biti slična kao sa IS7.. što ravnije gledati protivnika i bouncat će čuda.. bumo videli
jedino mi se ne sviđa što trebam 300k xp-a za njega, a tek imam oko 15 lol
Očekivao sam da će se na Ferdija moći sa Tiger P kao što su stavili u full tech tree. Čini se da ipak idem preko Jagdpanthera.
TD -> amer/njemac/rus 295/299/303mm penetracija || amer, rus/njemac 850/1100 damage
Batchat -> 259mm penetration
Nothing to do here with heavy tank
Jel se to meni čini ili će ovi Tier X mediumi i Tier X TD-ovi jednostavno uništiti balans igre, a heavy tenkovi će postat obsolete? Šta vi mislite?
Kakav je T-62A?
Dvoumim se između njega i IS-7...
Sedmicu sam sada isprobao i odlična je.
i dalje tier 10 mediumi nece imat sta trazit protiv heavya na neotvorenim prostorima... dok ce td-ovi bit silovani od arty i mediuma...
nesto ko papir skare kamen..
heavy > medium
medium>td
td>heavy
Eto, kupljen je AMX 12t u svrhu istraživanja tier 5 artyja preko njega, tako da ne moram od početka sa arty granom, a opet da stignem prije nego maknu tu mogućnost u novom patchu. E sad što vi kažete da stavim na njega po pitanju opreme i skillova kasnije? I još jedno pitanje; Ako on ide u tier VI, na njegovo mjesto dođe novi tenk ako se ne varam i da li ćemo mi koji imamo 12t dobiti automatski taj tenk da nam popuni tu rupu u tier-u V?
Kakav je T-62A?
Dvoumim se između njega i IS-7...
Sedmicu sam sada isprobao i odlična je.
ja bi na tvom mjestu uzeo t62A..ja sam nedavno nabavio sedmicu ali bojim se da poslje patch-a neće igrat toliku ulogu..
ovi mediumi su prebrutalni..jedino još moram isprobat sve na test serveru kad uhvatim vremena..
Eto, kupljen je AMX 12t u svrhu istraživanja tier 5 artyja preko njega, tako da ne moram od početka sa arty granom, a opet da stignem prije nego maknu tu mogućnost u novom patchu. E sad što vi kažete da stavim na njega po pitanju opreme i skillova kasnije? I još jedno pitanje; Ako on ide u tier VI, na njegovo mjesto dođe novi tenk ako se ne varam i da li ćemo mi koji imamo 12t dobiti automatski taj tenk da nam popuni tu rupu u tier-u V?
Da, ako imaš AMX 12t, dobit ćeš ELC AMX sa 100% posadom i free garage slotom i AMX 12t kao T6. Za ostale ne vrijedi ovakva kompenzacija (nažalost )
ooo da...object 268 je beštija od tenka, bolji nego 704 a ja obožavam taj tenk :D
Reload sa BiA, rammer i vent je 13 i kusur sekundi. Ciljanje je ko sa njemačkom 88-icom L100 a radi cca. 900-1000 dmg po granati xD
Ali to će sve biti sređeno, mislim ono jagdpanzer E100 radi 1300 bez yebemti u jednom hicu. Evo ja išao sa clan buddy u bitku sa 268 i on u IS-7, došli pred Jagd E100 i prvi hit na mog frenda u IS-7 je bio 1305, drugi put mu pogodio ammorack. Ali mislim da je koristio gold ammo jer ono ljudi su takvi na test serveru zato ćemo isprobat sami u test battle kad netko iz klana otključa jagde100.
Što se tiče ostalih td-ova onaj T110E3 (bez turreta) i T110E4 (s turretom) so dosta dobri. U biti uzeli su T110E5 i pojačali mu armor, stavili 155-icu i možda malo bolji traverse speed za tracks...nisma siguran za ovo zadnje, ali taj tenk je po meni jako dobar.
Što se tiče mediuma, ruski medium je crap naspram T-54 jer ima lošiji armor i malkoc bolji pen na topu. Američki med je isto tako malkoc bolji od tier 9 i gubi jednog člana posade. Njemački medium je beštija u okretanju na mjestu, gledao jednog lika u svom timu i pitam ga kako da se tako brzo okreće i kaže mi: BiA, vent, clutch breaking....okreće se ko Stug 3 O_O, ali su nerfali malo E50 tier 9 u traverse speed i još nešta...samo usporedit sve sa stvarima na normalnom serveru.
Onda one promjene u vezi SU-85 i T-34-85/T43 što buge "idiot gun" (100mm D10T = 1D10T ) nije nešta posebno.
SU-85 dobiva dugu 85-icu koja je po meni bolja nego 107-ica jer je preciznija na dugim relacijama kao 400m+ snajping. I bolji je aim na njemu nego na 107 jer reload još pričekate pola sekunde do sekundu kad je naciljano i radi malo manji avg dmg od 107-ice ali bolji je za daljinu. Uz to dobijete kompenzaciju od 14k exp (neznam jeli dobijete credits kompenzaciju) u free exp pool.
Nerfali su Marder II . View range mu je 360m i ROF je manji....puno manji. (mislim na manje hitaca po minuti)
Što se tiče većih tierova kod ostalih tenkova, Maus sad ima 3k HP-a, jadnička su morali buffat da može preživjet JagdE100 i Object 268.
Ostali heavy tenkovi su isto dbili buff lagani, npr. IS-4 2.5k hp, E100 2.5k.
A što se tiče onih koji imaju AMX 12t, ovako....dobijete "tard tenk" u zamjenu koji je u biti VRLO NISKI TD sa 90mm gun-om i nenormalno je brz pa morate pazit kako se okrećete s turretom od 10° hodom
268 mi izgleda cak i bolje od e100 jer je brzi,brze se okrece,jest da manje udara ali 850 dmg je extra.vjerovatno ce imat odlican camo kao 704 dok e100 nema camo. Imam masu partija na 704 a ni jednog free expa XD
268 mi izgleda cak i bolje od e100 jer je brzi,brze se okrece,jest da manje udara ali 850 dmg je extra.vjerovatno ce imat odlican camo kao 704 dok e100 nema camo. Imam masu partija na 704 a ni jednog free expa XD
Ja zasad imam 113k na svojem 704 na live serveru..... 198k to go >.>
Nego što se tiče izgleda i brzine, rusi su bili ovoga puta inovativni i stavili ovaj prekrasno dizajniran spojler na zadnjem dijelu 268-ice
sumnjam da će mu camo biti dobar kao na 704.. ipak je dosta viši i općenito glomazniji.. i ružniji ako mogu dodati
jeli bounca šta taj čudni prednji armor?
Jel se i vama dogada da se igra ugasi kad se izade iz bitke u garazu?
Jel se i vama dogada da se igra ugasi kad se izade iz bitke u garazu?
Još otkada je patch izašao.
Rekli su da će to sa novim popraviti.
Čitam poruke i pitam se jesu li doradili što igricu ili je i dalje ajmo reć u neku ruku glupa i nelogična? Dali još svaki drug hitac radi 0 dmg? Dali su popravili frame rate? Dali su optimizirali igru na bar dual coru? ima još ovakvih dali 100 ali iz postova meni se čini da wg ide linijom manjeg otpora ubacuje apstraktne tenkove samo da napravi kod igrača vau efekt da zaborave na prave probleme...Dali u svakoj većoj tier bitci ima po 3 arteljerije sa obe strane zbog kojih nemožeš ništa nego kampat jer te pogode preko pola mape hummel je čisti primjer toga...Mislim kako je neko napisao samo štancaj pacheve a nećeš ti od stvarnog poboljšanja igrice ništa..Igram je od prije godine i po i skoro kako kaže pjesma sve je isto ko i lani samo su dodali bzvzne francuze nerealne OP ruse rupe za sir njemce koji su super snajperi ali od 4 hitca pogodite 2 (igram sa stugom pa me nervira kad granata leti prema 2 tenku i onda fali KAKO??) i amerikance koji imaju hull ko traktor... i da zamišljeno je da td unište heavy tenkove mediume unište td a heavy unište medium tenkove ali to ništa ne igra ulogu kad vam dođe amx neki koji je scout medium tank i td sve u jednom a vi se okrećete u štugu i psujete mater onim iz tima koji su svi isli na jedn stranu i vas ostavili same...MM je jos jedan biser wg jer odkad sam full upgrejda stuga imam osjećaj da sam 90% borbi pri dnu poredka jer redovito tučem tier 7 a i tier 8 nije nepoznanica...i to nije samo za stuga jer rijetko se zna dogodit da sam top tier sa KT ali onda ili sam jedini HT a ostali su mediumi ili moji siemka debili izginu u herojskom proboju na punu bazu neprijatelja...a i da ne govorim da meni frend igra sa derp gunom kv-2 koji lvl 5 nanese 10 hp damaga a one hita jgpanthera... i mislin da je igra izgubila draž i čitam postove na službenom forumu di ljudi tvrde da je dosta ljudi prestalo igrat WOT..Možda razlog leži u činjenici da svi patchevi odkad ja igram pa mogu tvrdit nisu donjeli ništa posebno novo ni dobro jer je to ista igra od kad je izasla samo u svakom novom patchu nesto zeznu pa moraju izbacit novi da to poprave..
Sorry za offtopic, ako ima neko account na američkom serveru i da ga prodaje neka se javi na PM
Čitam poruke i pitam se jesu li doradili što igricu ili je i dalje ajmo reć u neku ruku glupa i nelogična? Dali još svaki drug hitac radi 0 dmg? Dali su popravili frame rate? Dali su optimizirali igru na bar dual coru? ima još ovakvih dali 100 ali iz postova meni se čini da wg ide linijom manjeg otpora ubacuje apstraktne tenkove samo da napravi kod igrača vau efekt da zaborave na prave probleme...Dali u svakoj većoj tier bitci ima po 3 arteljerije sa obe strane zbog kojih nemožeš ništa nego kampat jer te pogode preko pola mape hummel je čisti primjer toga...Mislim kako je neko napisao samo štancaj pacheve a nećeš ti od stvarnog poboljšanja igrice ništa..Igram je od prije godine i po i skoro kako kaže pjesma sve je isto ko i lani samo su dodali bzvzne francuze nerealne OP ruse rupe za sir njemce koji su super snajperi ali od 4 hitca pogodite 2 (igram sa stugom pa me nervira kad granata leti prema 2 tenku i onda fali KAKO??) i amerikance koji imaju hull ko traktor... i da zamišljeno je da td unište heavy tenkove mediume unište td a heavy unište medium tenkove ali to ništa ne igra ulogu kad vam dođe amx neki koji je scout medium tank i td sve u jednom a vi se okrećete u štugu i psujete mater onim iz tima koji su svi isli na jedn stranu i vas ostavili same...MM je jos jedan biser wg jer odkad sam full upgrejda stuga imam osjećaj da sam 90% borbi pri dnu poredka jer redovito tučem tier 7 a i tier 8 nije nepoznanica...i to nije samo za stuga jer rijetko se zna dogodit da sam top tier sa KT ali onda ili sam jedini HT a ostali su mediumi ili moji siemka debili izginu u herojskom proboju na punu bazu neprijatelja...a i da ne govorim da meni frend igra sa derp gunom kv-2 koji lvl 5 nanese 10 hp damaga a one hita jgpanthera... i mislin da je igra izgubila draž i čitam postove na službenom forumu di ljudi tvrde da je dosta ljudi prestalo igrat WOT..Možda razlog leži u činjenici da svi patchevi odkad ja igram pa mogu tvrdit nisu donjeli ništa posebno novo ni dobro jer je to ista igra od kad je izasla samo u svakom novom patchu nesto zeznu pa moraju izbacit novi da to poprave..
neću komentirat cjeli post ali ovo s poljacima me do suza nasmijalo
baš jesu tulipani uvijek ideju u neki "herojski proboj po otvorenom polju" pa ih naguze protivnici...
a na početku borbe su svi uvijek dobre volje pozdravljaju se, zažele sreću protivniku itd...