World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
crystal6 kaže...
Intel&ATI kaže...
Crisis888 kaže...

Mislim da će na sve su85 maknuti 107mice, bez obzira imao je ti na tenku ili ne, sad neka neko potvrdi jesam li u pravu. Nebi bilo smisla da neki imaju taj dop dok drugi nemaju.

Pa naravno da niko nece imati taj top, maknut ce ga s igre

Ako se ne varam, novi francuski tier 5 TD ima sličan top (300 dmg, 165 pen) tako da onda SU-85 nije jedini.

O, misliš na jacuzzi tank :D

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
World of Tanks

E moja zalosti... Pa ljudi zar je moguće? 

Tek nedavno predjoh s mog vk 3601 na Tiger H, i jao kako se razocarah.

Pa ljudi ovaj tiger je tier 7? Pa to cudo nema armor, i pokretljiv je kao moj pradjed u trznom centru.

E sad ce neki poceti govoriti kako je to neprikosnoveni snajper i sta ti ga ja znam.. Jedno veliko LOL! Sve i da hocu snajpat iz baze 

ceka me neodobravanje tima, prespor sam za vecinu da idem na support, a tek da budem predvodnica cak i kad sam top tenk je smijesno govorit..

U vk 3601 sam bio zvjerka, taj mali tenk je cudo zivo i uz to relativno dobar moneymaker.. E sad jedno pitanjce

1. Isplati li se grindat od tigera do Tigera 2 za kojeg cujem vecinu pohvala

2. Ili da idem na medium preko 3002 DB za kojeg mi treba 1 mil srebrenki

Obozavam igrat mediume zbog njihove pokretljivosti i solidne vatrene moci, ali isto tako i heavy su u nekim stvarima pure fun! ( osim Tigera, jer me jedan IS ili t29 pojede za dorucak)

Molim vas pomozite!

PS - imam premijum pa se lakse zaradi tako da mi creds bas i nisu problem. Pozz ;)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vim kaže...

E moja zalosti... Pa ljudi zar je moguće? 

Tek nedavno predjoh s mog vk 3601 na Tiger H, i jao kako se razocarah.

Pa ljudi ovaj tiger je tier 7? Pa to cudo nema armor, i pokretljiv je kao moj pradjed u trznom centru.

E sad ce neki poceti govoriti kako je to neprikosnoveni snajper i sta ti ga ja znam.. Jedno veliko LOL! Sve i da hocu snajpat iz baze 

ceka me neodobravanje tima, prespor sam za vecinu da idem na support, a tek da budem predvodnica cak i kad sam top tenk je smijesno govorit..

U vk 3601 sam bio zvjerka, taj mali tenk je cudo zivo i uz to relativno dobar moneymaker.. E sad jedno pitanjce

1. Isplati li se grindat od tigera do Tigera 2 za kojeg cujem vecinu pohvala

2. Ili da idem na medium preko 3002 DB za kojeg mi treba 1 mil srebrenki

Obozavam igrat mediume zbog njihove pokretljivosti i solidne vatrene moci, ali isto tako i heavy su u nekim stvarima pure fun! ( osim Tigera, jer me jedan IS ili t29 pojede za dorucak)

Molim vas pomozite!

PS - imam premijum pa se lakse zaradi tako da mi creds bas i nisu problem. Pozz ;)

A sve je sr*** kada tek kupiš... Osim ako ga već nisi sredio, a ono, moj frend je došao do tiger II, to je bila tolika patnja da ga je odmah prodao, nije imao premium (ali ako ćeš ti imat onda ti se definitvno isplati ići na njega) svaku rundu nekih 10 tisuća u minusu, i više te buše na turretu nego dolje na weak spotu. Ali kada ga središ bude zvijer. Ako ti se sviđaju mediumi onda idi na njih, svejedno je E-50 kao heavy, ali je još uz to brz i okretljiv.

Nahrani krmače i ništa nediraj!
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Joj,ako ne znate igrati Nijemce, zaobiđite ih. Ja sam došao do E-75 i bio je super. Tiger 2 isto,odličan tenk, Tigar je bio dobra,samo ga treba znati voziti.

Normalno da ako nisu full upgrade-ani da nevaljaju.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

ma upgretovao sam tigera gotovo full, osim zadnjeg enigea.. nezz jedino kad uzmem taj engine mozda bude malo agilniji i brzi, ali sve vezano uz ovaj tenk je cista patnja..

jos kad igras sa SIEMCIMA ( poljaci ) onda brate i s premiumom i ne znam kojim sve ne, si u minusu! Jucer bas pucam na pz3/4 i nemogu ga penetrir. sa 98m! 88mm kw43/L71 nemoze penetrirat tier 5 tenk, stvarno.. Odmah sam igru napustio, a i tipkovnica mi malo nakon tog meča preskače :)

Ali mali vk 3601 je tenkic za svaku pohvalu... Ubija, ima dobru penetraciju i dovoljno je brz! Rijetko koji mec napustim s njim a da nisam bar 3-4 kill napravio i zaradio 2000xp i 25k creedsa... Mislim, LOL!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
World of Tanks

Tiger sa zadnjim motorom je formula 1,tako da sigurno moraš ići na njega,a još će ti trebati i za Tiger-a 2.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Tiger sa zadnjim motorom je formula 1,tako da sigurno moraš ići na njega,a još će ti trebati i za Tiger-a 2.

kao i za e-75,tiger je zvijer na tieru 7 ako ga znas igrati i gdje gadati i sve to,nikad ne idi prvi nego malo iza,drzi se zaklona

Xc
13 godina
odjavljen
MrXleader kaže...
Pranja kaže...

kao i za e-75,tiger je zvijer na tieru 7 ako ga znas igrati i gdje gadati i sve to,nikad ne idi prvi nego malo iza,drzi se zaklona

I jako je okretan,dobro starta s mjesta i to sam često koristio da izađem iz zaklona,šusnem, i vratim se nazad.

17 godina
World of Tanks

Mislis na Tiger ili T50-2 :)))

Bez zafrkancije u igri je Tigar u svom Tier-u los...

Ja

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
marsovac kaže...

nažalost...rusi ga svakim novim patchom nerfaju.tenk u igri nije onakav kakav je bio u drugom svjetskom ratu, a trebao bi biti strah i trepet

PRODAJEM AJVAR
13 godina
odjavljen
marsovac kaže...

Tiger je brutala,samo ga treba znati koristiti i koordinirati svoje akcije sa ostatkom tima.

17 godina
cod4gamer kaže...
nažalost...rusi ga svakim novim patchom nerfaju.tenk u igri nije onakav kakav je bio u drugom svjetskom ratu, a trebao bi biti strah i trepet

Ovo je jako dobro receno, u stvarnosti je jedan od najboljih tenkova, u igri je trenutno jako los...

Ja
17 godina
Vim kaže...

ma upgretovao sam tigera gotovo full, osim zadnjeg enigea.. nezz jedino kad uzmem taj engine mozda bude malo agilniji i brzi, ali sve vezano uz ovaj tenk je cista patnja..

jos kad igras sa SIEMCIMA ( poljaci ) onda brate i s premiumom i ne znam kojim sve ne, si u minusu! Jucer bas pucam na pz3/4 i nemogu ga penetrir. sa 98m! 88mm kw43/L71 nemoze penetrirat tier 5 tenk, stvarno.. Odmah sam igru napustio, a i tipkovnica mi malo nakon tog meča preskače :)

Ali mali vk 3601 je tenkic za svaku pohvalu... Ubija, ima dobru penetraciju i dovoljno je brz! Rijetko koji mec napustim s njim a da nisam bar 3-4 kill napravio i zaradio 2000xp i 25k creedsa... Mislim, LOL!

Ako ja mogu podnosit to da moj S-70 na IS-7 bounca od IS-4 odozada, od T-54 s boka (2 puta za redom), od churchilla, od KV-2, američkih papirnatih tenkova s boka i odozada itd. onda ti možeš podnest da ti tu i tamo 88-ica bounca od prokletog panzera III/IV.

Cijena shella ti je 200 srebrnjaka, a reload ~7 sec, I mean why are you so frustrated???

S Tigerom imam 158 borbi od toga 88{#} pobjeda (56%) i Ace Tanker-a, a da imam sreće nebih rekao, jer jedan dan prije tjedan ili dva sam 8-9 puta za redom izgubio bez obzira kako bih odigrao.

Tiger ni u stvarnosti nije bio dobar tenk, jednostavnog je oblika i nema sloped armor i bez obzira na to t-34 i shermani ga nisu mogli probit dok nisu došli na ispod 100m, a tiger ih je skidao već sa 1.5-2km zbog superiorne optike i topa.

Kad je došao ruski IS-2 stvar se promjenila no i dalje zbog optike je na većim udaljenostima tiger bolji, tako je i otprilike u igri. Tiger u close combatu je na gubitku protiv IS-a i t29, no oštetio bi poprilično jednog i drugog zbog brzog reloada no to je pretpostavka da su na otvorenom bez ulica i kuća. U gradu bi sa tigerom uspio nadmudrit IS-a i t29 gađajući ih u gusjenicu pa onda njih same. Zbog dobre akceleracije dobar je za naglo izvirivanje iza ugala i vraćanja nazad u zaklon.

Pričaj šta hoćeš no D-25T je jedan od najgorih topova koje sam probao, velik reload time, jako neprecizan i velik aiming time. Dok ti naciljaš tigera on tebe već skine i sakrije se.

Like an army falling one by one by one...
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 16:00 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
marsovac kaže...

bez zafrkancije, tier 7 je jedan od bolje izbalansiranih tierova..

super mi je ekipa koja dođe do tigera i misli da je kupila neprobojni monster tenk sa kojim će prolaziti kroz neprijateljske linije zbog svoje ww2 reputacije... sry ali ja sam dobio taj dojam s obzirom da malo malo netko doleti i plače kako je tiger loš tenk, kako je užasan, kako je najlošiji na svom tieru..

toplo preporučam svakome tko se požali na tigera neka istraži KV3 ili IS i proba malo pucati sa 122mm jer ipak su rusi OP i rade najveći dmg LOL..

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 18:10 (nine).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Oce tko platoon t10 nek se javi! :D (Radagast)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The Unforgiven kaže...
Crisis888 kaže...

Mislim da će na sve su85 maknuti 107mice, bez obzira imao je ti na tenku ili ne, sad neka neko potvrdi jesam li u pravu. Nebi bilo smisla da neki imaju taj dop dok drugi nemaju.

Nisam dugo igra pa nemam pojma, moga si normalno odgovoriti bez sarkazma.

otključa sam top i prebolestan je , mislim da je stvarno op.

Kad dolazi taj patch di se miče 107ica.

15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Vim kaže...

Ako ja mogu podnosit to da moj S-70 na IS-7 bounca od IS-4 odozada, od T-54 s boka (2 puta za redom), od churchilla, od KV-2, američkih papirnatih tenkova s boka i odozada itd. onda ti možeš podnest da ti tu i tamo 88-ica bounca od prokletog panzera III/IV.

Cijena shella ti je 200 srebrnjaka, a reload ~7 sec, I mean why are you so frustrated???

S Tigerom imam 158 borbi od toga 88{#} pobjeda (56%) i Ace Tanker-a, a da imam sreće nebih rekao, jer jedan dan prije tjedan ili dva sam 8-9 puta za redom izgubio bez obzira kako bih odigrao.

Tiger ni u stvarnosti nije bio dobar tenk, jednostavnog je oblika i nema sloped armor i bez obzira na to t-34 i shermani ga nisu mogli probit dok nisu došli na ispod 100m, a tiger ih je skidao već sa 1.5-2km zbog superiorne optike i topa.

Kad je došao ruski IS-2 stvar se promjenila no i dalje zbog optike je na većim udaljenostima tiger bolji, tako je i otprilike u igri. Tiger u close combatu je na gubitku protiv IS-a i t29, no oštetio bi poprilično jednog i drugog zbog brzog reloada no to je pretpostavka da su na otvorenom bez ulica i kuća. U gradu bi sa tigerom uspio nadmudrit IS-a i t29 gađajući ih u gusjenicu pa onda njih same. Zbog dobre akceleracije dobar je za naglo izvirivanje iza ugala i vraćanja nazad u zaklon.

Pričaj šta hoćeš no D-25T je jedan od najgorih topova koje sam probao, velik reload time, jako neprecizan i velik aiming time. Dok ti naciljaš tigera on tebe već skine i sakrije se.

a meni zadnji top na tigeru 2 radi 0 dmg na amx 12 i t-50...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
g12356 kaže...

a meni zadnji top na tigeru 2 radi 0 dmg na amx 12 i t-50...

Ma ima i toga kada samo t-50 skinem gusjenicu sa Tier X topom, dođe ti da plačeš.

Tiger II istražen još 200k para nabavit i idemo grindat :)

I dok sam do sad skupljao exp za Tiger II trebao sam učit sutra za ispit, oh kako ću nahebat sutra...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 22:00 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dajte jos vise placite, u nekoliko tisuca partija koliko imate se jos niste pomirili sa tim 0 dmg sranjima pa tu kvocate.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
dedaa kaže...

Dajte jos vise placite, u nekoliko tisuca partija koliko imate se jos niste pomirili sa tim 0 dmg sranjima pa tu kvocate.

Problem je što se to počelo učestalo događat otkako je 7.2 update izašao ak se nevaram.

16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno vrijeme poslije 7.2 se je dogadao i to dosta, ali vec izlaskom 7.3 pa i sad 7.4 stanje je puno bolje.

Iskreno, oko toga sam se prestao živcirati negdje 2-3 mjeseca nakon sto sam poceo igrati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 22:06 (dedaa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Evo i šišmiša.

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
Mirda 1 kaže...

Evo i šišmiša.

interesantno kako je kod njega i kod nekih drugih tenkova top duži od samog tenka :) (ili se samo čini duži)

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 22:30 (luka94).
15 godina

stručnim mjerenjem (prstima) sam zaključio da je top iste dužine kao i tenk

gadno je igrat s takvim tenkovima, pogotovo s onim švabov kojem sad ne znam ime, kojemu je top pri guzici pa moraš više od pola tenka izložit protivniku da ga možeš naciljat

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.7.2012 22:43 (The Unforgiven).
15 godina
The Unforgiven kaže...

stručnim mjerenjem (prstima) sam zaključio da je top iste dužine kao i tenk

gadno je igrat s takvim tenkovima, pogotovo s onim švabov kojem sad ne znam ime, kojemu je top pri guzici pa moraš više od pola tenka izložit protivniku da ga možeš naciljat

Maus i onaj VK4502A ausf. B? 

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
da, taj vk pogotovo, igrao ga na testu (doduše tamo su sami retardi), u par borbi se okrenuo na iza i tako provirivao iza zida
Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Za vlasnike VK4502 B imam dobru taktiku za "peek-a-boo" iza ugla.

Zamislite da ste na Fishermans Bay. Idete od južne baze prema gradu i stanete kod zgrade na raskrizju prije samog "zaljeva". Doslovno se zabijte nosom u zgradu i budite paralelni s rubom ulice ili malo više unutar pokrivenog dijela. Okrenite se na desnu stranu i vasa kupola gleda ravno kroz ulicu i gađate sve živo a vi lijepo apsorbirate hice {#}

Malo tko može probit pod tim kutom ako je niz ulicu....

E sad jedini problem je što mora netko onda pokrivati one 2 ulice preko vode na drugoj strani jer odatle mogu bez yebemti vas probit jer ste izloženi pod skoro 90°.

To sam vidio par puta u tier 9 meču sa IS-3 kad je lik iz našeg tima tako radio. Samo je apsorbirao hice i rokao njih ko manijak {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 1:05 (Krešo91).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
Krešo91 kaže...
To sam vidio par puta u tier 9 meču sa IS-3 kad je lik iz našeg tima tako radio. Samo je apsorbirao hice i rokao njih ko manijak {#}

To sam i ja vidio i vidio na testiranjima armora, pa počeo koristit prije koji mjesec stalno no funkcionira samo kod tenkova sa dobrim side armorom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 1:34 (Hyperion).
13 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Krešo91 kaže...

To sam i ja vidio i vidio na testiranjima armora, pa počeo koristit prije koji mjesec stalno no funkcionira samo kod tenkova sa dobrim side armorom.

A da probamo sa IS 4 naopako?? hehe

13 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Ali sto se desava, nije za vjerovat, jutros odigrao par partija s IS-4, u zadnjoj capam bazu, dodje mi batchat, dinga me 3put zaredom a ja njemu dvaput 0 dmg, i nas TigarII ga dokusurio.

Sinoc s S-51, gadjam T-95, prvi hitac direktan pogodak 0dmg, drugi hitac skinem ga s 100% na 0%. Pa sad ti znaj kako i zasto.

Igra je fenomenalna, ima partija kad busim sve zivo kako god da opalim, a nekad dingam ili 0 dmg kad pucam u zadnji dio tenka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice