World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.477
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
World of Tanks

To se događa (po mom mišljenju) zato što igra ima loš engine, al kad se skupite na TS onda ti take stvari i nisu bitne, sve postane zabavnije.

Šalalallalalalalallalaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Eh nek sam ja kupio T29 pa kako god :) 

samo sam stock :(

Ja

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Posli 300 i nešto partija u tigeru i elitnog statusa samo san ga proda jer je najveće smeće uz jgpz4 u igrici.. I da ja sam ga grindao od 75 mm topa (stock) patnja živa do duge 88 koja je odlična ali opet nekako je preslaba da bude najjači top... u istom tieru igram sa IS-om Dobri top i dobra pokretljivost ok armor a t-29 je tako dobar tenk ko se nauci igrat sa HULL DOWNOM i 105mm topom zvijer :) I tiger po meni bi treba u 6 kategoriju jer jedino sto ima dobro je HP... I tiger 2 premium je extra ali bez premijuma ubijes ih 5 i u minusu si... jedino ako ne koristiš dugu 88mm top pa si u plusu ali onda ces tesko nekog iz tiera 8 probit osim ako znaš di gađaš...

Moj PC  
0 12 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
marsovac kaže...

Eh nek sam ja kupio T29 pa kako god :) 

samo sam stock :(

ISTRAŽI GA , NAUČI IGRAT HULL DOWN I TATA MATA SI POGOTOVO SA 105mm topom i dobrom posadom :)

17 godina
World of Tanks

Imam posadu 100% sa M6 samo prekvalifikacija... Da mi je doci do pristojnog topa (ovaj sto do dodje na T29 je los)

treba mi 14.000 Ex. cini mi se... Na prvu tenk je dosta pokretljiv, kupola se takodjer brzo okrece, malo mi se tesko naviknuti

na ovako veliki tenk (pokusvam sakriti trup) vecinom sam igrao Medium i Light.

Jel ima nesto na Equipment sto mogu ugraditi a sto bi malo ojacalo trup, valjda sam se dobro izrazio

koliko sam vidio to mu je najslabija strana, buse me sa svih strana :)

Ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marsovac kaže...

Imam posadu 100% sa M6 samo prekvalifikacija... Da mi je doci do pristojnog topa (ovaj sto do dodje na T29 je los)

treba mi 14.000 Ex. cini mi se... Na prvu tenk je dosta pokretljiv, kupola se takodjer brzo okrece, malo mi se tesko naviknuti

Jel ima nesto na Equipment sto mogu ugraditi a sto bi malo ojacalo trup, valjda sam se dobro izrazio

Jedino imaš onaj dvoslojni oklop, ali on ti samo pomaže pri sudaranju i protiv artya.

Nahrani krmače i ništa nediraj!
17 godina
World of Tanks

Izašao je 7.5 public test. Navali narode {#}

P.S. Nisam našao informacije za kompenzaciju francuza, pa ako netko nađe, neka slobodno podijeli.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

OK skidajte test patch:

1. Napravite kopiju World_of_Tanks foldera u Games folderu

2. Preimenujte ga u World_of_Tanks_CT

3. Skinite mali patcher ovdje  i pokrenite ga

4. Odaberite onaj kopirani WoT_CT folder i rokajte "next"

5. Nakon toga napravite Shortcut od launchera iz kopiranog foldera na desktop i pokrenite ga, on će skinuti patch i instalirat

6. Uživajte u RU teamkilling {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Moj PC  
5 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
World of Tanks
  • Rebalanced (mainly buffed) some parameters of the second USSR Heavy Tank line: Т-150, КV-3, КV-4, SТ-1, IS-4.
  • Rebalanced (mainly buffed) some parameters of Tier 10 German Heavy Tanks: E-100 and Maus.
  •  

napokon i nijemcima se vracaju neki statsi

Xc
    Moj PC  
    2 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Pa ovi počeli izbacivati patcheve i updejtove k'o blesavi...{#}

Moj PC  
    2 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    World of Tanks

za malo vise imformacija -link-

Moj PC  
    1 0 hvala 1
    15 godina
    marsovac kaže...

wtf?!!!?

kaj si igral m6 sa 75mm i nisi istrazil 90mm?

pa kak to igras?

treba ti za hevije,i trebace ti za mediume-t20.

a ti si ga preskocil{#}

{#}

trebas UVIJEK otkljucat bolji top jer to znaci vecu pen,vise dmg i samim tim VISE EXPA I CRED i brzi grind! {#}

kad sam grajndal amere otkljucal bi iduci tenk,kupil ga i onda na tiru nize nastavil igrat da ga elitam i otkljucam ono kaj mi je ostalo, a treba za druga vozila- top, motor i radio

sad grajndam is-8, a isto ko i na is-u i is-3 nisam u startu uzo gusjenice,nego idem na zadnji top,pa gusjenice, kupola, motor

tak i na arl-44 ide drugi top na stok gusjenice,cak i druga kupola jer je laksa od prve

obrati paznju da je:

svaki novi tenk koji kupis los kao stock.

tier prije je bolji elitani nego tier vise stock,zbog bolje opreme i naviknes se na njega ui razvijes stil igre

skidaj module s tenka koji prodajes jer ti trebaju za visi tir ili drugu granu,a posle u depou mozes prodat kupolu i gusjenice

pazi da ne prodas elitani tenk a nemas dovoljno para za iduci tir, jer elitani tenk ipak zaradjuje vise nego veci tir stock,koji jos k tome ima vece troskove popravka,a losiji je za pocetak u igri,moras imat viska love da se mozes pokrit dok ne razvijes malo novi tenk

ovo zanemari ak imas prem tenk ili nekog dobrog manimejkera ili stalno igras s premiumom

ali ne bacaj creditse bezveze

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
    15 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Now a hit to an internal module will still deal damage even if the armour wasn’t penetrated.

lolwut? kako možeš oštetiti nešto interno ako granata nije probila {#}{#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
    Moj PC  
    4 0 hvala 0
    15 godina
    World of Tanks

Ja nemogu instalirati 7.5,piše mi uvjek "invalid folder,instalation imposible"

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    14 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Baš me zanima kakav će bit novi 85mm...

RHCP
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    World of Tanks

Koji bullshit od patcha, sve će vrvit od ovih objecta i batcrapova.

Neš ti buffa. Daš 100HPa E100 al mu produžiš reload za 1.1 sec. Ili Mausu 200HPa.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    luka94 kaže...

daj si procitaj par postova prije jasno ti je nacrtano{#}

trebas preimenovat folder a to valjda znas{#}

skida se test pa da vidim na svoje oci

moram probat svabe tir 7 oba tigra i pantera i vk db, su 152, t20, kv-1s,svasta me zanima

a i lowe me zanima kak se ponasa

mozda i dodjem do t50-2, vk2801 i chaffeeja

WoT ign EdgeBoy, u borbi skilla i mastercarda, skill uvijek pobjedjuje
    13 godina
    neaktivan
    World of Tanks

Definitivno odustajem od ove igre na neko vrijeme, nakon 7238 bitaka i nakon sto sam S-51 vozio 919 puta odigrao sam zadnju partiju maloprije.

Poceo sam igrati oko 15.00 danas popodne, do 17.52 ni jedna jedina pobjeda s S-51, u vise od 75% partija me prvo scout nasao, ljudi se vozaju kroz obranu kako se sjete, razne mape i razni modovi igre. Svaki put me zeludac zaboli kad na chat ekranu vidim /siema/ /siemka/ /woj****/ ,uglavnom s ovim poljacima se nemoze pobjediti. Nema sanse, a ima ih u igri kao rusa. Sto je najzalosnije vozaju T8 T9 i T10 tenkove, a kako su do njih dosli, sam bog zna.

Idem se zivcirati sa nekom drugom igrom, acc neka malo odmara.

Moj PC  
    1 1 hvala 0
    15 godina
    ED63 kaže...
    luka94 kaže...

daj si procitaj par postova prije jasno ti je nacrtano{#}

trebas preimenovat folder a to valjda znas{#}

skida se test pa da vidim na svoje oci

moram probat svabe tir 7 oba tigra i pantera i vk db, su 152, t20, kv-1s,svasta me zanima

a i lowe me zanima kak se ponasa

mozda i dodjem do t50-2, vk2801 i chaffeeja

skužio sam {#}

jel još ko dobija "Server busy.Try again later." :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 19:09 (luka94).
    15 godina
    neaktivan
    World of Tanks

evo našao na redditu puno ss-ova o novim tenkovima i izmjenama. {#} vrlo zanimljivo {#}

http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/wfzh0/75_test_images/

Moj PC  
    0 0 hvala 4
    17 godina
    nine kaže...

Now a hit to an internal module will still deal damage even if the armour wasn’t penetrated.

lolwut? kako možeš oštetiti nešto interno ako granata nije probila {#}{#}

Pa vrlo lako... u stvarnosti granata lako pobije svu posadu bez da skroz probije oklop, dovoljno je da energično udari u oplatu koja se skrivi zbog velike sile ali ne pukne, no udarni val uzrokovan savijanjem je dovoljno jak da ubije/onesposobi posadu ili ošteti unutrašnjost.

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/
    13 godina
    neaktivan
    nine kaže...

evo našao na redditu puno ss-ova o novim tenkovima i izmjenama. {#} vrlo zanimljivo {#}

http://www.reddit.com/r/WorldofTanks/comments/wfzh0/75_test_images/

ja sam igrao na  Test serveru LOLcina je super pershinga nazvati medium jerj e max speed 38 a oklop na kupoli manji nego na obicnom M26,a JagdPz E-100 radi od 1100-1400 dmg :O,nove mape su mi sve dobre osim highway,i sa francuskih lightova se vise nece moci na arty preci,novi 85 mm na SU-85 (valjda je zato SU-85 :S,ima oko 10,0 Rof,a novi patton 7,5! jos mi se E-50 ausf M cini najbolji max speed-60 kmh, avg dmg-390-510 :P, eh da i BAT CHATA su vratili na njegovih 1800 hp-a iz 7.1 patcha

Xc
    Poruka je uređivana zadnji put čet 12.7.2012 19:58 (MrXleader).
    15 godina
    neaktivan
    World of Tanks

@Vido hmm da.. granata probije i napravi 0 dmga, odbije se i napravi dmg. wargaming logic {#}{#} nebi se čudio da i to doživim {#}

@MrXleader ma meni se neda igrati test servere.. tj neda mi se skidati client, pa se ovako informiram {#}

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    nine kaže...

@Vido hmm da.. granata probije i napravi 0 dmga, odbije se i napravi dmg. wargaming logic {#}{#} nebi se čudio da i to doživim {#}

@MrXleader ma meni se neda igrati test servere.. tj neda mi se skidati client, pa se ovako informiram {#}

ma 340 mb-a ti ima

Xc
    15 godina
    World of Tanks

ej ljudi treba mi mala pomoc jer sam zaboravio kad hoces da imas elitnog tenka jel treba sva oprema biti istrazena pa takodjer i slljedeci tenk

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    dreadmoore kaže...

ej ljudi treba mi mala pomoc jer sam zaboravio kad hoces da imas elitnog tenka jel treba sva oprema biti istrazena pa takodjer i slljedeci tenk

sve mroa biti istraženo

15 godina
    neaktivan

Bas sad malo igrao na testnom serveru i primjetim cudnu stvar, imao sam na t30 125k exp  a na objectu 211k exp a na testnom serveru imam 0 na obadva tenka, nadam se da je rijec o nekoj gresci.

15 godina
    World of Tanks

hvala

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    World of Tanks

koji je ovo k*rac,nemoš se spojit,jel još ko ima taj problem?

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    13 godina
    neaktivan
    Y2K2 kaže...

Bas sad malo igrao na testnom serveru i primjetim cudnu stvar, imao sam na t30 125k exp  a na objectu 211k exp a na testnom serveru imam 0 na obadva tenka, nadam se da je rijec o nekoj gresci.

uzimaju se podatci do odredjenog datuma ( mislim da je 28.6 )

E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice