Evo kolega. http://uploaded.to/file/a7og27mf
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Testni WoT nema launcher pa se ne može promijenit jezik osim izmjenom ovog filea. Tako sam barem pročita na WOT forumu.
Evo kolega. http://uploaded.to/file/a7og27mf
Hvala, no već mi je poslan link na PM.
Od kud skinuti one skinove za tenkove da vidim kud treba gadjati njubare? :)
Ma uz te skinove sam postajes njubara, sta ce ti to.
Ma uz te skinove sam postajes njubara, sta ce ti to.
OD kad sam Tier 8, redovito srećem tier 8,9,10..da se bar naučim kuda gađati jer oni očigledno znaju.... i ide im od ruke
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/11/public-test-of-70-finally.html
Ne znam jel itko linkao prije mene. Neke stvari koje su rekli da će odgodit, ipak ulaze u test server. Također je zanimljivo prepravljanje hitbox zona za razne tenkove, npr T29 i E100 neće bit moguće ozlijedit na onim "ušima" na kupoli...
Ako je to istina, we are screwed. Lako za T29, ali ako 100-ku nebudem mogao probit na onoj letvi na vrhu kupole..
Moći ćeš ga probit na letvi, al ne i na dijelovima te letve koji strše van sa strane...
T-29 od naprijed? Samo ne u kupolu, kao uostalom i sve amerikance poslije njega. Ne znam u čem je problem...
Jesu oni sta trebali popravit sa ovim pacthom sto se tice arty u igri, tj.prevelik broj po partiji.Jer kolko vidim isti q i na testnom serveru.
Ne sjećam se da je itko to spominjao, matchmaking je trebao biti poboljšan u prošlom patchu, tj između patcheva 6.7 i 7.0, prije par tjedana... Al mislim da ni tada nisu govorili o broju artija po partiji.
http://overlord-wot.blogspot.com/2011/11/public-test-of-70-finally.html
Ne znam jel itko linkao prije mene. Neke stvari koje su rekli da će odgodit, ipak ulaze u test server. Također je zanimljivo prepravljanje hitbox zona za razne tenkove, npr T29 i E100 neće bit moguće ozlijedit na onim "ušima" na kupoli...
Ako je to istina, we are screwed. Lako za T29, ali ako 100-ku nebudem mogao probit na onoj letvi na vrhu kupole..
Moći ćeš ga probit na letvi, al ne i na dijelovima te letve koji strše van sa strane...
Ma lako za to..huh...:P
Ruski zvukovi ''komentatora'' u tenku su predobri. Baš ona zvuči realno.
Ruski zvukovi ''komentatora'' u tenku su predobri. Baš ona zvuči realno.
Misliš posade?
Jesu oni sta trebali popravit sa ovim pacthom sto se tice arty u igri, tj.prevelik broj po partiji.Jer kolko vidim isti q i na testnom serveru.
Ma tu artiljeriju treba izbaciti iz igre. Kvari igru (barem meni). Osobno bih više volio da su u ovoj igri isključivo tenkovske bitke.
Nije problem arty, problem je u broju po bitki.sve iznad 3 arty je previse.
Gdje se skinovi kupuju?
Slažem se, ali ja baš ne volim artiljeriju. Ne volim igrati s njom i ne volim uopće kada je u partiji, ali dobro, takva je igra.
Prodao sam Panthera II, kupio GW Tigra, kojeg mi se ne da igrati.
Rezultat - cijeli dan igram miša, bez premiuma. Na pozitivnoj sam nuli...dakle, i to se može..=)
(osim kad te baci na Sand River, to možeš odmah exit battle, jer je miš apsolutno beskoristan na toj mapi).
Koliko novaca imaš trenutno?
Koliko novaca imaš trenutno?
100k...imao sam oko 120k kad sam krenuo igrat s njim. Znam, malo...ali nije me briga..:D
ma kakva bi bila igra bez topova pri višim tirevima, i ovako je polu kampanje čisto zbog brzine tenkova/zarade-gubitaka/ljudi ne žele riskirati. zamislite par mausa kako se napucavaju po mapi nitko nikome nemože ništa,a o TD da niti ne govorimo, jednostavno su podigli dinamičnost (ako te spotaju bježiiii) i izbjegli da pola partija završi nerješeno, tko bi izbušio t-95-tice ako su dobro postavnjene, nedaj bože više njih. volim igrati topom ali ga izbjegavam čisto što obično na meni završi kakav t-50-2 a svi znamo rezultat toga.
Nema više hull downa. Američki heavy su odsada potpuno beskorisni. Hvala developeri.
Nema više hull downa. Američki heavy su odsada potpuno beskorisni. Hvala developeri.
Zašto? :/
Sta je hull down?
Sta je hull down?
Sakrivanje trupa tak da samo kupola viri, jer amere probije i tier 1 tenk. Osim u kupolu.
IS-3 i IS-7 su nerfani. IS-3 je dobio neku šugavu kupolu umjesto one male, a IS-7 više nema bočni armor 150, nego sad ima 100mm.
Evo baš gledam da ce T30 smanjit prednji armor kupole. Sa 279 na 178. Što znaci da ce T30 sa onom grdosijom od kupole imat osjetno slabiju kupolu od IS7. Stvarno jadno!!!
Ako tome dodamo da T30 ima i lošiji armor trupa od IS7, stvarno se pitam nakon ovog patcha hocu li vise ikad uc sa T30 u igru.
Hvala developerima što su maknuli jedinu prednost americkih tenkova.
test server down? a bas se ufurao s type59
Evo baš gledam da ce T30 smanjit prednji armor kupole. Sa 279 na 178. Što znaci da ce T30 sa onom grdosijom od kupole imat osjetno slabiju kupolu od IS7. Stvarno jadno!!!
Ako tome dodamo da T30 ima i lošiji armor trupa od IS7, stvarno se pitam nakon ovog patcha hocu li vise ikad uc sa T30 u igru.
Hvala developerima što su maknuli jedinu prednost americkih tenkova.
ma on ce biti TD, pa ga moraju smanjiti ..
T30 će i dalje imati 279mm armora,nego sada se samo gleda armor koji ima na turretu,bez njegova mantleta.
Tako da nema brige oko toga.
Ako ukinu gun deppression,ja ukidam WoT.
T30 će i dalje imati 279mm armora,nego sada se samo gleda armor koji ima na turretu,bez njegova mantleta.
Tako da nema brige oko toga.
Ako ukinu gun deppression,ja ukidam WoT.
Koga?