World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.522
|
čitano: 9.371.788
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: World of Tanks
vexx5555 kaže...

Registriraj se na ign-sad je akcija pa je mjesec dana free>onda kada si se ulogirao, klikneš na prime i imaš sliku od wota>tamo dobiješ kod>ulogiraš se na wot(europski server) i imaš promo code sa strane>kada si unio kod opet na ign prime i onda na menage account>auto reew na off>ulogiraš se na paypal>my profile>my money>preaproved paypments>ign >cancel i to je to. Dobio si sve te divote besplatno.

Nema nigdje da je free, imam 3 opcije koje moram platiti...??

16 godina
neaktivan
World of Tanks

meni nikako neće primiti paypal kaže da probam za few minutes. dali mi neko može preko njegovog paypala probat? dam vam akount da mi to napravite (ako je free)

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Prvi mjesec je besplatno,kasnije se plaća ako ne otkažeš.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

a preko Vise?

Each day had been worse than the day that had come before it..Today was the worst of all..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rodić kaže...
vexx5555 kaže...
paci kaže...

ja ne mogu naci to.. link?

Registriraj se na ign-sad je akcija pa je mjesec dana free>onda kada si se ulogirao, klikneš na prime i imaš sliku od wota>tamo dobiješ kod>ulogiraš se na wot(europski server) i imaš promo code sa strane>kada si unio kod opet na ign prime i onda na menage account>auto reew na off>ulogiraš se na paypal>my profile>my money>preaproved paypments>ign >cancel i to je to. Dobio si sve te divote besplatno.

Ali pise i join club i moras platiti :D

Platis pa kad zavrsis otkazes!!

16 godina
odjavljen
hrwoyem kaže...

a preko Vise?

Imaš popis kartica koje prihvaća. Ne zbnam napamet.

14 godina
kolko to para dodje?
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
16 godina
odjavljen
GeneralPag1997 kaže...
kolko to para dodje?

0 kn.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

kako 0kn kad moras platiti 6dolara?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Deva kaže...

kako 0kn kad moras platiti 6dolara?

LOL.Rekao sam da je akcija i mjesec dana je free.

17 godina
vexx5555 kaže...

Nakon što si se ulogirao ništa od toga što si napisao nije točno.

14 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
paci kaže...

ja ne mogu naci to.. link?

da li mi to mozes ti uraditi ? objasniti malo bolje ?

[IIMG]http://i52.tinypic.com/23th0dz.gif[/IMG]
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Tri poraza zaredom sa 2 killa i nakon toga uslijedi ovakava runda ^^

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2011 15:55 (Veco97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

http://login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/preview/

Klik na ovaj link i onda Get 30 free day i dobiješ promo code

ono što je onaj korisnik napisao za početak neme veze s zdravim razumom

i kad dobiješ promo code koji unosiš u WOT..dobiješ

ATTENTION Invalid promo code. Verify that the data you entered is correct.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 20:19 (Ziga).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

ne prihvaća mi moj paypal niti karticu jel mi može to netkop napravit za mene dat ću mu akaunt i sve što treba

AMD---ATI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Hebo vas mutave, trebate ići na IGN Prime koji je sad na akciji i mjesec dana je free. Pa jučer sam to uzeo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
vexx5555 kaže...

Hebo vas mutave, trebate ići na IGN Prime koji je sad na akciji i mjesec dana je free. Pa jučer sam to uzeo.

ne moraš hebati nikoga, niti moraš vrijeđati. Ja sam IGN član već odavno i čak sam regao danas novo ime da vidim tvoj postupak i ništa od toga nije bilo točno. Postao sam link gdje daju free 30 days i dobije se Promo Code koji nije ispravan u WOT EU Promo

16 godina
odjavljen
World of Tanks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I nakon toga ti nudi 3 opcije i sve s plaćanjem! Ne postoji 30days free na tom linku. Postoji na mom koji sam ja dao, ali promo code ne vrijedi.

16 godina
odjavljen
Ziga kaže...

I nakon toga ti nudi 3 opcije i sve s plaćanjem! Ne postoji 30days free na tom linku. Postoji na mom koji sam ja dao, ali promo code ne vrijedi.

Onda ću tražiti link od lika koji je meni poslao link-evo ti dokaz.

EDIT:

Evo linka- http://login.ign.com/prime/promos/world-of-tanks/preview/

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 21:02 (vexx5555).
17 godina

Jesi ti slijep ili namjerno tu zezaš? {#} ti si dao upute kako se napravi to nakon što se rega.. ali to više nije ispravno, link na IGN Prime otvara stranicu "Join the team" na kojem nudi 3 opcije plaćanja bez free signupa...

ja sam poslao ispravan link koji daje taj 30 days.. i sad ga ti kopiraš.. {#}

ja ti lijepo kažem da promo code ne vrijedi, moj frend je probao isto upravo sada i isto mu javlja da je "Invalid" {#}

16 godina
Ziga kaže...

Jesi ti slijep ili namjerno tu zezaš? {#} ti si dao upute kako se napravi to nakon što se rega.. ali to više nije ispravno, link na IGN Prime otvara stranicu "Join the team" na kojem nudi 3 opcije plaćanja bez free signupa...

ja ti lijepo kažem da promo code ne vrijedi, moj frend je probao isto upravo sada i isto mu javlja da je "Invalid" {#}

Zato kaj je tvoj frend vjerojatno kopirao ovaj odmah sa stranice, a to nije za WOT.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
DamageHigh kaže...
Zato kaj je tvoj frend vjerojatno kopirao ovaj odmah sa stranice, a to nije za WOT.

NIje žvaka za seljaka {#} {#} {#} šala. nije se rodio jučer ali i njega isto zeza

btw sad me nazvao i rekao "Koji k...c se trudim kad me igra ionako živcira u 3pm"

eto mudro zbori

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 21:14 (Ziga).
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Pa nije promo code onaj koji vam pise ispod opcija placanja.

Pravi promo code se dobije kad registrirate karticu. Ja napravio sebi i frendu i sve stima.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
16 godina
odjavljen
dedaa kaže...

Pa nije promo code onaj koji vam pise ispod opcija placanja.

Pravi promo code se dobije kad registrirate karticu. Ja napravio sebi i frendu i sve stima.

Da, nakon što se registriraš dobiješ ga prema uputama koje sam dao.

17 godina
dedaa kaže...

Zna deda posao {#}

17 godina
World of Tanks

Pas mater idem se bacit pod vlak..banalan problem..

Disableao Antivirus i proradilo, je*em ti NOD32...

isprike ako sam nekog uvrijedio {#}

PS Renew mi je na off ali nisam išao preko PayPala već direktno na Visa kreditnu karticu....

Slika Slika
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2011 21:30 (Ziga).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
World of Tanks

Teško je prihvatiti vlastitu grešku,najakše je optužiti drugog.

Ako itko ima pitanja oko uklanjanja pretplate na paypalu i ign-u,slobodno pitajte ovdje i na pm.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Teško je prihvatiti vlastitu grešku,najakše je optužiti drugog.

Ako itko ima pitanja oko uklanjanja pretplate na paypalu i ign-u,slobodno pitajte ovdje i na pm.

Što ne treba samo na IGNu ukinuti pretplatu odnosno taj auto renew stavit na off?

Nemogu naci na PayPalu to di se ukine.

http://downloads.khinsider.com/?u=653470 >>>> Preko 6700 Game Soundtrackova!
14 godina
ako se to ne placa je bi ko meni to napravio uz svoj pay pal ili karticu jer se moja radi tanan kartica.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice