World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.302
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

evo sad od 10 partija mi je ammorack otisao 14 puta

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
MM9 kaže...
1BIT kaže...

Kako je ovaj VK45.02B zabavan tenk, samo se stojim na mjestu i mrdam lijevo desno, nemože me probit nikako, čuješ samo ding...ding...ding...ding, morat ću si ga nabavit čim prije

Zabavan je dok ne cujes zvuk HEAT-a, ide cak i kroz UFP...

Ne busi te niti heat bas tako lako, ja ga ovih dana igram da zavrsim farm za mausa, kada si top tier tenk je ludo mocan. Samo se trebas paziti da se ne zaletis medju 3-4 tenka, onako lagano push i bas moze povuci, na nekim mapama manje vise mozes sam dobit partiju. Frend mi ima problema sa block 3x i napravi 3k misijom za 260 pa mu svako malo na viber saljem slike VK45.02B u akciji hehe.

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.
16 godina

Na kojem tenku...stavi mokro spremište.

Frka85
16 godina
World of Tanks

ne pomaže.stavio sam.na dosta tenkova a najvise cax

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

1. put M klasa na luchsu, bilo je dosta napeto na kraju, uz malo sreće :D.

http://wotreplays.com/site/2492780#abbey-airlive-pz_kpfw_ii_luchs

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.2.2016 21:54 (AirLive).

3 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Rekao sam vam, ljudi - DRILLER, imate ga na Plazma keksu, ide test period gratis. Ammorack, driver, loader, commander - tuče ko po špagi.

Daje 24 sata trial, pa tko voli nek izvoli. Ja bih osobno te i takve na banderu.

EDIT: http://pkwot.blogspot.hr/2016/02/913-driller-aimbot-by-roughneck.html

Meanwhile, jedna dobra s Cometom:

Pismenost ne zahtjeva fizički napor! Č, ć, -ije, -je, dž i đ nisu olovni utezi!
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.2.2016 12:15 (CrnaBitanga).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
CrnaBitanga kaže...

Rekao sam vam, ljudi - DRILLER, imate ga na Plazma keksu, ide test period gratis. Ammorack, driver, loader, commander - tuče ko po špagi.

Daje 24 sata trial, pa tko voli nek izvoli. Ja bih osobno te i takve na banderu.

Postoji jednostavno rješenje, ali se ne sviđa wargamingu - zabraniti modove.

Već sad idu u dobrom smjeru sa izmjenama sučelja, ingame zvukovima za spot itd. Mislim da mi više modovi ni neće trebati nakon 9.14, osim nekih benignih kao yasen krasen itd.

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Entry Point kaže...
CrnaBitanga kaže...

Postoji jednostavno rješenje, ali se ne sviđa wargamingu - zabraniti modove.

Već sad idu u dobrom smjeru sa izmjenama sučelja, ingame zvukovima za spot itd. Mislim da mi više modovi ni neće trebati nakon 9.14, osim nekih benignih kao yasen krasen itd.

ili posto im je modding toliko vazan nek se uploada lista modova tjekom logina i nek se potrude napravit (i definirat) listu zabranjenih modova. Al onda bi svi ovi siemke otisli.

--------------------------------------------------------------------------------------------
11 godina
zerocool12 kaže...

ili posto im je modding toliko vazan nek se uploada lista modova tjekom logina i nek se potrude napravit (i definirat) listu zabranjenih modova. Al onda bi svi ovi siemke otisli.

Vrlo lagano se napravi mod checker uz malo truda. Ne bi uklonili problem do kraja ali bi 90% bilo rješeno.

Zato kažem da WG-u ne odgovara maknuti modove. Pa to im je glavni izvor novaca. Uostalom, svi modovi su dozvoljeni na EU serverima, tako da bez brige možeš sve warpackove imati ako ne igraš esl i slično.

Samomrzeći hrvat
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma wg je cudan sav, evo to za modove, ne koristim niti jedan, niti namjeravam, ali zasto se moze platon tier 10 i ter 4 prijaviti za random battle, cemu to... Zasto je oprema kada je popust na nesto jeftinija i kada je prodajemo...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo da se pohvalim, dogovorili smo se sa bta klanom i odradili par treninga zajedno, mogu samo reći da su odlični i da se dosta toga ima za naučit, mada imaju i oni par grešaka ko i mi, focus fire je vječiti problem kod svih klanova, uglavnom, bilo je jedno zanimljivo iskustvo, nastavit ćemo surađivati sa njima i dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ekipa što preporučujete za 1. skill posadu na luchsa? Ovu posadu planiram ostaviti samo na light tenkovima, a još neko vrijeme će bit na luchsu, sviđa mi se i baš mi je sjeo.

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Vikend u WoT-u u jednoj slici 

jos je napisal "hide" jos je napisal "hide"
http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AirLive kaže...

Ekipa što preporučujete za 1. skill posadu na luchsa? Ovu posadu planiram ostaviti samo na light tenkovima, a još neko vrijeme će bit na luchsu, sviđa mi se i baš mi je sjeo.

Zapovjedniku: šesto čulo

Topniku: ili mirne ruke ili kamuflaža

Vozaču: ili majstor vožnje ili kamuflaža

Punitelj: budno oko

15 godina
AirLive kaže...

1. Skill: commander lampica,ostatak kamuflaža

2. Skill: commander camo,vozač smooth ride,radio operater situational awareness,loader safe stowage

3. Skill: commander eagle eye,ostatak po želji

16 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Tražim nekoga za platoon od kraja sljedećeg tjedna (završavaju ispiti na faxu :P ). Nisam već dugo igrao, zaželio sam se tenkova, a ne da mi se solirat :/

Jedini uvjet je da nema rageanja xD

Ovo je moj account ako su ikome bitne statistike, mada moram upozoriti da sam vjerojatno zahrđao i ne znam nove mape xD

http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500498885-_smola_/

Može i preporuka za neki hrvatski/"balkanski" klan, glavno da imam s kim igrat u platunu :D

Pozz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Tražim nekoga za platoon od kraja sljedećeg tjedna (završavaju ispiti na faxu :P ). Nisam već dugo igrao, zaželio sam se tenkova, a ne da mi se solirat :/

Jedini uvjet je da nema rageanja xD

Ovo je moj account ako su ikome bitne statistike, mada moram upozoriti da sam vjerojatno zahrđao i ne znam nove mape xD

http://worldoftanks.eu/en/community/accounts/500498885-_smola_/

Može i preporuka za neki hrvatski/"balkanski" klan, glavno da imam s kim igrat u platunu :D

Pozz

Paa ako želiš igrat sa njubarama,frend i ja često igramo platoone a imamo jedno mjesto viška,tak da slobodno me dodaj na wotu (nick je isti)... Top tier nam je 7 -8 no najčešće igramo 4-5 za zayebanciju (i misije ako nam je kaj ostalo)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
15 godina
World of Tanks

malo elc zayebancije, uvijek kad mi dopeezdi t10 i arty uzmem ovo čudo i vozikam se okolo, koji put puknem i tako

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 1:48 (The Unforgiven).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
zerocool12 kaže...

Paa ako želiš igrat sa njubarama,frend i ja često igramo platoone a imamo jedno mjesto viška,tak da slobodno me dodaj na wotu (nick je isti)... Top tier nam je 7 -8 no najčešće igramo 4-5 za zayebanciju (i misije ako nam je kaj ostalo)...

Većinom imam tier 9+, a i ti su mi najzabavniji za igrat. Ali hvala na pozivu :)

15 godina
AirLive kaže...

SVIMA CAMO !

tocka.

amen.

p.s. ProScout  malo je nedoradjen site, ali zato ... nisam bio ljen pa sam sa proslog njegovog sajta skidal stranicu po stranicu texta i sve ljepil u word file, od treninga posade, opreme, mapa, taktike, do svega ostalog di taz ide u dubinu, jako jako dobar vodic za pocetnike, napredne i profije, ko god zeli nesto naucit o skautanju, osim 3 puta stisnut R u letit prek cijele mape u bazu i dobit scout medalju u poal minute i natrag u garazu...to je suicide skauting i netreba se ucit

ko oce, nek mi PM-a svoj mejl pa cu mu ja poslat na mejl (neznam drugi nacin)

1BIT kaže...
Zapovjedniku: šesto čulo

Topniku: ili mirne ruke ili kamuflaža

Vozaču: ili majstor vožnje ili kamuflaža

Punitelj: budno oko

sesto culo je perk i nece biti aktivan iducih 200-300 partija, ak igra prosjecno, bez premiuma, sa acc.crew trening. PROMASAJ

mirne ruke, za pucanje u pokretu ?!!??? na luchsu? sa onim mitraljezom??? nema smisla

majstor voznje isto tako, luchs ne ovisi o preciznosti u pokretu, nego o nevidljivosti i spotanju

budno oko moze kao DRUGI skill

a ako vec dodje do situacije da mora pucat u pokretu, ili ce se zaustaviti i isprazniti clip, ili ce koristit auto-aim (desni klik na misu za one koji ne znaju, jako korisno u slalomu medju vise artija ili kod kruzenja oko protivnika)

ako nisi znao, ima nekoliko zapovjedi kaj se tice skilova po klasama tenkova:

isto tak kak se heviju stavlja svima repair (ja stavljam uvijek snapshot guneru, "moje misljenje" ™)

tako se lightovima stavlja SVIMA CAMO kao prvi skil.

ZASTO? jer light tenk ne gubi camo faktor dok se mice (ali gubi dok puca) tako da bude jos manje vidljiv protivnicima dok je u pokretu, a i jos puuuno manje vidljiv kad zajasi neki grm

eventualno se moze kombinirat kao prvi set skilova na lightovima koji imaju dobar i precian top, skilovi koje si ti napisal za gunera i drivera kombinirani sa onim za view range na comanderu i loaderu / radisti, ako tenk ima dobar camo, vent i nosi se hrana umjesto fire Ext

posto je njemu to valjda prvi light koji ce si zadrzat, i trenirat na njemu i ucit osnove skautanja, nece ucit precizno pucanje u pokretu, ne sa mitraljezom i RNG-om

inace je, barem meni, luchs jedan od najboljih t4 scoutova (lightova sa scout MM-om, +3 tira), zbog agilnosti, brzine, i jako velike penetracije topa, a i idealan je za rjesavat light misije za stugi4

luka94 kaže...
1. Skill: commander lampica,ostatak kamuflaža

2. Skill: commander camo,vozač smooth ride,radio operater situational awareness,loader safe stowage

3. Skill: commander eagle eye,ostatak po želji

dobro luka kaj pricas ti? jel uopce pratis forum da znas ko je on? lako je tebi kaj si kupil account od damage high-a sa super posadama i mislis da si mu super preporucil?

da napuni prvi skil treba nekih mislim da 240k expa, za drugi duplo, 480k expa, za treci 960k expa, a to bu skupil do kraja godine ak igra svaki dan

a za komandera je lampica™ totalno bezveze jer je perk i nece radit dok god se ne napuni na 100%

3. skil je isto bezveze po meni na lightu posto je perk kao prvo, a kao drugo scoutu treba view range i camo kao osnovni alati za prezivljavanje, gejmplej, bolje spotanje / kredse / vise expa

AirLive je sa nama kratko, na ovom podforumu, al je covjek veteran podforuma Ultimativna tema za odabir laptopa di uvijek daje smislene preporuke uz obrazlozenje zasto, ne kaze ljudima kupi laptop za 500€ pa za godinu jedan za soma pa pole za 2 soma €

malo sam otiso u stranu ali cete shvatiti bit

posto mu je ovo mozda tek drugi (kolko se sjecam) tenk na kojem je doso sa posadom na 100% i pita za pomoc, a ti mu pises nebuloze

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
15 godina
neaktivan
ED63 kaže...

sesto culo je perk i nece biti aktivan iducih 200-300 partija, ak igra prosjecno, bez premiuma, sa acc.crew trening. PROMASAJ

mirne ruke, za pucanje u pokretu ?!!??? na luchsu? sa onim mitraljezom??? nema smisla

majstor voznje isto tako, luchs ne ovisi o preciznosti u pokretu, nego o nevidljivosti i spotanju

budno oko moze kao DRUGI skill

a ako vec dodje do situacije da mora pucat u pokretu, ili ce se zaustaviti i isprazniti clip, ili ce koristit auto-aim (desni klik na misu za one koji ne znaju, jako korisno u slalomu medju vise artija ili kod kruzenja oko protivnika)

ako nisi znao, ima nekoliko zapovjedi kaj se tice skilova po klasama tenkova:

isto tak kak se heviju stavlja svima repair (ja stavljam uvijek snapshot guneru, "moje misljenje" ™)

tako se lightovima stavlja SVIMA CAMO kao prvi skil.

ZASTO? jer light tenk ne gubi camo faktor dok se mice (ali gubi dok puca) tako da bude jos manje vidljiv protivnicima dok je u pokretu, a i jos puuuno manje vidljiv kad zajasi neki grm

eventualno se moze kombinirat kao prvi set skilova na lightovima koji imaju dobar i precian top, skilovi koje si ti napisal za gunera i drivera kombinirani sa onim za view range na comanderu i loaderu / radisti, ako tenk ima dobar camo, vent i nosi se hrana umjesto fire Ext

posto je njemu to valjda prvi light koji ce si zadrzat, i trenirat na njemu i ucit osnove skautanja, nece ucit precizno pucanje u pokretu, ne sa mitraljezom i RNG-om

inace je, barem meni, luchs jedan od najboljih t4 scoutova (lightova sa scout MM-om, +3 tira), zbog agilnosti, brzine, i jako velike penetracije topa, a i idealan je za rjesavat light misije za stugi4

Ja još nisam naletil na lighta/mediuma koji kad stisneš auto aim i vrtiš se oko protivnika da mu svaki shell pogodi metu, pogotovo na neravnom terenu, pa iz svog iskustva sam mu preporučio mirne ruke i majstor vožnje, ali slažem se, ovisi kako igraš, za pasivan spot bez pucanja onda bolje sve camo za prvi skill, ja sam prošle godine isprobao na jednom drugom accountu (nije moj) luchsa leoparda i vk 28.01 do spica se nije došlo, sad se ne sjećam, ili luchs ili leopard, jedan od njih dva je uvijek kratak za jedan shell, zavrtiš se oko neprijatelja pucajući i uvijek ostane sa 1%do5% pa puniš i ovaj te dobije, tu sam živce izgubio i zamrzio tu njemačku light liniju, mada pz1c mi je odličan i još uvijek ga imam u garaži, ali na svom accountu nisam išao dalje, mada sam čuo da je ru258 odličan, njega ću možda jednog dana kupiti za timske, vidjet ću još...

Ti ko da čitaš misli, ja baš imam zadnje tri misije za light-a za stug IV riješit i nemrem to nikako, pokušavam sa chaffe-em, ak neće ići, probat ću sa t37, mada meni su francuski amx-i lightovi nekako najbolji, premišljao sam i na njih otić samo za misiju riješit...

EDIT:

BTW: koji je po vama bolji scout za timske?

4 t 54 ltwt
0 WZ 132
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:06 (1BIT).
11 godina
ED63 kaže...

Dugi post kolega, nećemo sad sve citirati...

Kao 1. nisam ja baš veteran teme za laptope, prije nekih godinu ipo sam i sam došao tamo pitati preporuku za laptop i od tada pratim tu temu i skužio sam otprilike princip pa mogu i sam nešto preporučiti i naravno obrazložiti jer inače nebi ni preporučivao... Sad se ugl. vrtim po ovoj temi :D.

Ovo mi je inače 3. tenk sa 100% posadom, prije su bili valentine i t40. Što se tiče tih skillova, sad je malo kasno, stavio sam svima camo osim zapovjedniku lampicu. Recimo da sam poslušao luku94, kolegu 1bit nisam jer sam vidio da je ovo budno oko krivo jer pripada nekom drugom članu posade i također luchs nema topnika nego vezista. Koristio mi je ovaj x2 na posadu ovaj vikend tako da mi je sad 1. skill na 77%.

Luchs mi je dosada najbolji tier 4 tenk kojeg sam igrao, ne samo scout. Može se bez problema potući sa tier 6 mediumima kad treba, a sa njim sam uspio probiti i o-ni. Najbolje mi je bilo kad mi je kv85 poslao poruku "wtf is that gun on luchs" kad sam mu sprašio 2 puta po 300 dmg na abbeyu :D.

A za to što imaš u wordu stavi sve u rar/zip i uploadaj npr. tu pa stavi link da može svak pogledati, a ne preko mailova dilati :D.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 20:25 (AirLive).
15 godina
World of Tanks

@ED63

Stvarno mi ide na zivce kad neko to pise o kupljenom accountu.

Jos jednom cu napisat ovo i vise nikad,stolnik je account kupil prije neke 3.5 godine,ja igram sa njim na tom accountu cca 3 godine,na tom accountu nije bilo 10% ovih tenkova koji su sad na njemu,preporucil sam mu standarne skill setove (osim na 3. gdje sam mislil na recona a ne eagle eye),i rekel sam 6th sense kao prvi skill na komandiru da ne mora skupljati 15k xp-a ako bi napravio re-skill sa kamuflaze na lampicu (kao sto si rekao,igra bez premiuma pa mu je to usteda),a i napisal je da ce tu posadu koristit i na drugim lightovima,tako da ne vidim u cemu je tu tvoj problem?

I zanima me zakaj ovo "jel uopce pratis forum da znas ko je on?",kaj mi to treba znacit? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Danas sam se raspištoljil, reko idem probat misiju riješit i vidi vraga ... idem si pivu otvorit

REPLAY

Evo tu se također vidi, nemam skillove, taman sam ih dobio (stavio odma kamuflažu na preporuku), chaffe sa vstabom u vožnji fula amx 13 75, amx je bio na dva šuta, a znao sam da su sa druge strane dva td-ca i arty, t28 htc sam predpostavio da gleda hevye na doc-u i nadao sam se da me jagdpanter neće pogoditi, malo sam riskirao i isplatilo se, ali da nisam imao vstab, pitanje jel bi riješio tog amx-a...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
T54 ltwt za timske ;)
Budi ponosan!
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedno dobro mjesto za uraditi misiju gdje treba napraviti 4000dmg i ostati nespotan dok se radi dmg sa td, a i nema bas puno mjesta na ovoj mapi za td bez kupole. Ovaj Obj 268 mi nije bas nesto, ali posto mi je jedini t9 ili t10 td osudjen sam na njega za misije. Treba ovom tenku malo wg ljubavi, da mu barem daju 2 stupnja depresije i po 10 stupnjeva u svaku stranu gun arc, onda bi bi onako, ovako je tenkic dosta meh, naporan je za igrati jer se stalno moras vrtiti da bi mogao pucati.

http://wotreplays.com/site/2501143#stats

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Jos malo i FV4202 u garazi, hype je na 1 000 000, stavio sam vec alarm za sutra u 6 ujutro, ali s obzirom na sav hype necu niti moci spavati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Jos malo i FV4202 u garazi, hype je na 1 000 000, stavio sam vec alarm za sutra u 6 ujutro, ali s obzirom na sav hype necu niti moci spavati.

Haha ako hoces dam ti svoj nalog pa napucavaj mi dmg da ti smanjim hype :D

15 godina
Mquany kaže...

kod mene je hype otprilike koda očekujem da mi se besplatni amx 40 pojavi u garaži, ne znam kako se neko može veseliti mediumu kojem je max brzina 35 :D

One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice