World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.484
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
World of Tanks

Evo pored tolkih izgubljenih partija sto je normalno vikendom,uspio sam cak jednu pobjedit,nevjerovatno kolko botova igra vikendom i kolko to kvari igru.Evo jedne partije s obj 140 na mapi Erlenberg,kao sto vidite imao sam 4500 blokirane stete sto je za medium tenka jako puno i ja sam se iznenadio kad sam vidio kolko sam blokiro,otisao sam na ono brdo di idu td i light tenkovi i iskoristio gun depresiju objekta i napravio masakr

http://imgur.com/a/XZlUg

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: World of Tanks
Thoroughbred kaže...

Desetke traže 7k+ i nešto spottinga za ejs! :)

Nema pravila, mozes ti dobiti ace i sa 2k dmg u t10, male šanse ali je moguće.

Ima puno faktora koji idu u formulu izračuna xp-a te na kraju koji mastery badge dobivaš.

Od spotting dmg-a, pucanje na više/niže tiereve, pucanje na mete koje ti direktno spotaš i obrnuto, isto tako killovi imaju velik xp boost, ne znam točno ali svaki kill ima neku određenu vrijednost (otprilike 50-100 xp-a), spottani tenkovi isto tako (ovdje mislim na prvi spot, isto kao kod killova ima predefinirani xp za svaki spot) itd.

U teoriji ako napravis 1-2kdmg i napravis 15 killova, xp bi mogao biti dosta za ace u t10.

Primjera radi, evo replay koji sam nedavno postao, skoro 1500 base xp-a na t10 sa "samo" 6k dmg.

Ali imam 6 killova, 5 "prvih spotova", 3200 dpotting dmga i doslovno sav dmg koji sam napravio je bio od mojeg spota (i.e. sve na što sam pucao je bilo unutar mojeg view range).

Imao sam borbi gdje sam za 9k dmg dobio kojih 1100 base xp-a upravo zbog manjka gore navedenih stvari.

WoT IG: RavenHR ---http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png /// https://www.facebook.com/pentasports/timeline /// https://www.youtube.com/user/pentasports
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 11:54 (Intel&ATI).
14 godina
World of Tanks

Neznam,nisam dugo vozao desetke u randomu,a općenito ih ni ne vozam jer igram solo a solo nemam najbolja iskustva s desetkama :) grindam stalno nešto...

Foch 155,obj 268 sam u randomu vozao...znam da mi je za 268 trebalo 9200dmg za ace...ali da,sve što kažeš stoji,za sve tiere...

SmellsLikeTeenSpirit [S3AL]

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Kako da stabiliziram ping?? Uzasno mi oscilira, zna teci satima super, biti 25-30 konstantno i odjednom samo za sat,dva kada opet udem u wot skace s 20 pa na preko 100 na momente, pa se zna smrzavati na 999, po 400 i moram izgasiti jer je neigrivo.. ili pak zna savrseno raditi, i sam na momente od 5-10 sekundi skakati na preko 200, pa se opet stabilizira na par bitka... U cemu moze biti problem?? 
Na slici su rezultati internet testa, konekcija je super i stabilna, ne razumijem u cemu je problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Ne mogu nikako napraviti naredbu da zahtjevam paljbu na taj i taj tenk. I kako npr. meni neko pošalje poruku "Prati me!" ili "Pomakni se nazad!" ? Jedino što vidim je onih 6 standardnih naredbi.

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

Otišao malo provozat STB i evo zašto ne vozam desetke solo u randomu ovo je nevjerovatno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isplati se pogledat replay samo pogledat gdje stoje idioti!!!!!!!!!!!!!!!! Lud sam !!!!!!!!!!!!!! na liječenje od ove igre!!!!!!!!!!!!!

Još nema artija...potencijalan huge game za mene,ali OMFG! batchat,mediumi,itd...svi u šumici izašli bi iz mape da mogu!!! :)

http://wotreplays.com/site/2261499#fiery_salient-smellsliketeenspirit-stb-1

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 20:59 (Thoroughbred).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Dođe mi da spalim disk kako me rasp*zdio ovaj wot,pa koji je to k, j*bene 88ice niš ne probijaju, wat? (i još nadobudan čokoladu kupim reko da čim brže nabijem xp pošto ej x3). od 10 shoota nijedan nije probio tir 7 tenkove u guzicu,wtf? Ni cromwella nisam uspio penat?!?!? Gotovo je s igrom...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2015 23:12 (zerocool12).

0 0 hvala 0
15 godina
AirLive kaže...

Ne mogu nikako napraviti naredbu da zahtjevam paljbu na taj i taj tenk. I kako npr. meni neko pošalje poruku "Prati me!" ili "Pomakni se nazad!" ? Jedino što vidim je onih 6 standardnih naredbi.

Moraš uperit nišan na svog teammate tj tenka u svojoj ekipi kojem želiš poručiti te naredbe i onda standardna tipka kao za onih 6 osnovnih i dobit ćeš što želiš.

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne igram arty ali ipak imam medalju "Bombarder" XD

Moj PC  
7 0 hvala 1
11 godina
Thoroughbred kaže...

Otišao malo provozat STB i evo zašto ne vozam desetke solo u randomu ovo je nevjerovatno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Isplati se pogledat replay samo pogledat gdje stoje idioti!!!!!!!!!!!!!!!! Lud sam !!!!!!!!!!!!!! na liječenje od ove igre!!!!!!!!!!!!!

Još nema artija...potencijalan huge game za mene,ali OMFG! batchat,mediumi,itd...svi u šumici izašli bi iz mape da mogu!!! :)

http://wotreplays.com/site/2261499#fiery_salient-smellsliketeenspirit-stb-1

Puno je lijepše seal clubbati početnike u niskim tierima nego igrati 10tke 

Samomrzeći hrvat
15 godina
zerocool12 kaže...

Dođe mi da spalim disk kako me rasp*zdio ovaj wot,pa koji je to k, j*bene 88ice niš ne probijaju, wat? (i još nadobudan čokoladu kupim reko da čim brže nabijem xp pošto ej x3). od 10 shoota nijedan nije probio tir 7 tenkove u guzicu,wtf? Ni cromwella nisam uspio penat?!?!? Gotovo je s igrom...

Sinoc mi je Luchs bouncao,a isao je pravac na mene (inace Tigerov 8,8 sa 205mm pen),srecom pa sam se zabio u njega.Iako je top *eben po pitanju preciznosti i pen-a,dogodilo mi se vise puta da bounca sa Cometa,Cromwella i takvih tenkova koji u teoriji nemaju nikakav oklop.Samo ajde reload je brz jer da traje 11-12sek onda bi na zivce ispucao.

Inace,zna se dogodit da cijeli tenk bude u onom krugu,a svejedno ga promasim - i to u kljucnim situacijama,npr 2 na 1 ostanemo.

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Thoroughbred kaže...
Foch 155,obj 268 sam u randomu vozao...znam da mi je za 268 trebalo 9200dmg za ace...ali da,sve što kažeš stoji,za sve tiere...

ma za taj ace je bitan dmg -ali jos vise kojem tiru ga radis (vecem il manjem), ko spota tvoju metu, kolko imas spotanog dmg, itd

sto je vecem tiru od svojeg radis dmg / spot  to je veci xp boost

ficosime kaže...

Kako da stabiliziram ping?? Uzasno mi oscilira...

vrlo vjerojatno ti se nesto skida u pozadini, neki auto update nekog programa na kompu

doduse oni hrcki koji vrte servere znaju cesto zastati pa se serveri za-laggaju i sve se uspori na kratko, ali uz takvu vezu mislim da to nije glavni problem

da ti nije mozda FPS drop na pocetku partije pa ti izgleda ko lagg? (bubam bezveze)

inace ja sam na PL_2 stalno osim u gluvo doba noci i zakljucio sam da je taj server stabilniji po pingu, posebno zbog mog mobilnog neta koji je osjetljiv i na vjetar ak puse u krivom smjeru i nosi signal od mene

AirLive kaže...

kad imas na nisanu metu, stisnes T, i to ce traziti od suboraca paljbu po tom tenku

daj stisni F1 pa si malo procitaj naredbe

sry na off topic, al kak sam novi u armored warfare, dok se ucitava borba 20 sec stisnem F1 i proucavam naredbe jer cu jedino tak zapamtit

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
11 godina
World of Tanks

Ovo vise nema smisla igrat vikendom,od 50 partija pobjedio samo 10  i to skoro svaka zavrsi 15-0,15-3,15-5 s tim da se partija zavrsi u roku 2 minute,ja ne znam kako te njubine uspiju u 2 minute poginut svi do reda,ja mislim da namjerno udu u partiju i da poginu da mogu igrat drugi tenk,vec mi je dopizdilo.Nisam posteno partiju odigro ima 5 dana vec.Sve vise razmisljam da se prebacim na armored warfare samo radi ovoga.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
walentkane kaže...

Koji tenk uzeti za početak, da se barem pristojno kreće i puca.

Jer ove koje imam na početku su takvo smeće da mi gadi igru i nemam volje igrati.

Imam 29500srebrnika.

dobro dosao u wot i samo da znas, nema smeca tenkova, svaki je dobar na svoj nacin - da nisi mozda uzeo posade od 50% besplatno? ili jos gore ak si novi da si otpustio posade od 100% sa tira 1 koje dobis na pocetku ?  

svaki novi tenk veceg tira je losiji od skroz unaprijedjenog tenka manjeg tira, a najveci faktor je posada

dva tenka mozes usporedjivat tek kad na oba imas sve najbolje module gore i posade na 100%, prije toga neces dobit prave mogucnosti tenka

od tira 1 najbolji kad se unaprijedi je ms-1, medium I i loltractor, mada se t1 cunningham koristi u t8 team borbama

CyberDemonVZ kaže...

Poklanjam:Dvostrani. 60x90cm. Tko se javi prvi ovdje na temi, njegovo.

poster sa InfoGamera, imam i ja takav, jos sam se ogrebo i za dva mouse maus   pada sa wot i wowp printom

zerocool12 kaže...

Danas sam kupio Luchsa (jer želim grindat malo light za misije) i moram priznat nisam očekivao da je ovaj tenk ovako dobar,pre dobar je.

Nadam se da je i ostatak stabla ovako zabavan :3

luchs, 1608 leo, 38nA imaju istu posadu 8comm, gun, driv, radio) kao i prem t3 T-15, vk2801 ima standard 5 crew, a spicok ima 3 (comm, gun, driv), ru ima 4 (comm, gun, driv, load)

inace je ru dusu dao za zensku posadu-odma full camo, bia i 6th stronk troll bietczh crew

Mauro kaže...
Slazem se sa ovim. Zaista ugodna linija za grindat sa fantasticnim tenkom na kraju linije (RU-251).

Jedina zamjerka je sto se layout posade cesto mijenja od tiera do tiera (luchs i Leopard imaju isti), pa onda kada dodjes na RU-251 nisu svi jednako utrenirani.

ja sam davno prije nego je linija ovak izgledala, posadu sa lea ubacio u vk28, a za awful pantera sam pripremao u mediumu 5 crew

ko nema dobru light posadu, moze slobodno prebacit med crew u RU i jos mu ostane radista za bacit u neki arty / TD / hvy ak mu fali na visim tirovima

ovo kaj su napravili sa awful panter posadom je prestrasno, ali nema veze ipak ce taj loader ic u ru nakraju (radista i loader sa awfula su prebaceni kvalifikacijom za panter 8.8 premium wg logic)

inace, luchsa sam si zadrzao za trolanje i po meni je bolji cak i od lea t5, posebno zbog tog topa, otkad ga je dobio postao je opak malisa, u rangu sa kineskim stuartom t4 i onim 47mm topom

ficosime kaže...

Od kako sam prestao sarati tenkove stalno unazad 1000 borbi, koncetrirao se na 5/6 tenkova koje stalno igram, potpuno ih opremio i skillove dizem, razlika je neopisiva...

pa naravno, kad se naucis na neki tenk i spimpas ga, tek onda mozes igrat kak se spada

racunajte da vam treba bar 100 partija u tenku da ga "osjetite kak dise" i da znate sto moze - naravno sa 100% crew , elitanog, sa opremom i consumablesima, sve ovo napola nema ni smisla

rappy kaže...

Pozdrav, dali je tko pokušo vratit prodani premium tank, i šta je uradio za to.

moras imat credsa kolko si dobio za taj tenk - nadji mu cijenu u goldima i pomnozi sa 200 i tolko moras imat credsa da ti ga vrate, plus slobodan slot

moras poslat ticket na support, napisat da si slucajno prodao tenk, i da ga zelis nazad, i da imas pare i slot

onda ce ti oni poslat "ponudu" sa cijenom koju moras potvrdit da ti ga vrate, akod potvrdis, eto tenka nazad

VAZNO: to je moguce samo za tenk koji si prodao unazad 6 mjeseci, i to je one-time option jer ti vrate SAMO JEDAN tenk

ak si ih prodao vise, onda je najbolje uzet onaj najveceg tira koji si prodo

mozda te cak i pitaju kada si ga prodal i jos neke gluposti da dokazes da je to tvoj acc

neznam kak bi proslo da napises da ti je slucajno dijete prodalo tenk dok se "igralo" jer mozda potegnu pravilo da nisi smio "nikom dat pristup acc-u" i takva sranja

inace, valjda je neko dobio povrat pa nek napise svoje iskustvo

16 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
zerocool12 kaže...

Sinoc mi je Luchs bouncao,a isao je pravac na mene (inace Tigerov 8,8 sa 205mm pen),srecom pa sam se zabio u njega.Iako je top *eben po pitanju preciznosti i pen-a,dogodilo mi se vise puta da bounca sa Cometa,Cromwella i takvih tenkova koji u teoriji nemaju nikakav oklop.Samo ajde reload je brz jer da traje 11-12sek onda bi na zivce ispucao.

Inace,zna se dogodit da cijeli tenk bude u onom krugu,a svejedno ga promasim - i to u kljucnim situacijama,npr 2 na 1 ostanemo.

al to se ne dogada svaki dan, neke dane probijam i tier 8ce skoro ko od sale.

--------------------------------------------------------------------------------------------
14 godina
neaktivan
Acex kaže...

Ovo vise nema smisla igrat vikendom,od 50 partija pobjedio samo 10  i to skoro svaka zavrsi 15-0,15-3,15-5 s tim da se partija zavrsi u roku 2 minute,ja ne znam kako te njubine uspiju u 2 minute poginut svi do reda,ja mislim da namjerno udu u partiju i da poginu da mogu igrat drugi tenk,vec mi je dopizdilo.Nisam posteno partiju odigro ima 5 dana vec.Sve vise razmisljam da se prebacim na armored warfare samo radi ovoga.

Pa tamo imaš botara  isto kolko hoćeš. 20 partija sam za redom izgubio u se. 20!neprodje minuta pola tima nema više. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 13:14 (=xfact=).
16 godina
neaktivan
World of Tanks
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 16:13 (zerocool12).

2 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Evo jedne odlicne partije s churchill 3,sjela je i M klasa

http://imgur.com/a/AMtF3

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
=xfact= kaže...
Acex kaže...

Pa tamo imaš botara  isto kolko hoćeš. 20 partija sam za redom izgubio u se. 20!neprodje minuta pola tima nema više. 

Tako je. Botare igraju obje igre podjednako. Ali tako je to kod online besplatnih igara. Nema tu pomoći, lijek je naći nekog da platunaš i podijeliš svoju nesreću sa njime.

Samomrzeći hrvat
15 godina
=xfact= kaže...
Acex kaže...

Sto nije najbolje,kada na mapi odes na svoju neku poziciju gdje znas da ces moc drzat 1-2 tenka neprijateljska.Bacis u sniper mode,cekas i onda dobijes u su*ak granatu,cudis se kako nema nikog oko tebe i pogledas .rezultat, 10:1...

Di2 & EPS FTW!
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Stronk ruskie gun comrade

http://gfycat.com/SpeedyCelebratedJellyfish

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

Entry Point

Pa je,ako ništa drugo barem je zabavno...i dižeš si win rate,to je jedini način da si digneš WR i zabaviš igrajući solo...igra nebi trebala biti izvor frustracija,igram da se opustim a samo se iznerviram...

Platoon desetke je sasvim druga priča,tu i tamo bacim ali jako rijetko,dovoljan mi je 1 frend od 2k wn8 da izvlačimo partije...da ne pričam o 2 platoon kolege koji imaju 2.5k+ wn8...ali meni se neda platoone igrat,neda mi se biti na ts-u (imam ženu doma pored sebe),ne mogu se izolirat toliko i posvetit se toliko wotu,čak igram i bez zvuka...pa sam osuđen na nervozu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 9:17 (Thoroughbred).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Jel ce bit kakva snizenja na njemce uskoro? Imam dovoljno XP za kupit nashorna a blizu sam is  XP-om za tigra.

Btw. dal da uzmem nashorna ili 8,8cm flak 41/L74

3 Nashorn
2 8,8cm flak 41/L74
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 22:15 (zerocool12).

0 0 hvala 0
15 godina
Thoroughbred kaže...

Desetke traže 7k+ i nešto spottinga za ejs! :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2015 1:35 (dreadmoore).
15 godina
zerocool12 kaže...

Jel ce bit kakva snizenja na njemce uskoro? Imam dovoljno XP za kupit nashorna a blizu sam is  XP-om za tigra.

ako pitas za zadnji top na tosteru, odgovor je N E

zadnji top ima puuuno manji luk jer je puno duzi unutar tostera, a nije neko bogzna kakvo poboljsanje - bolje odi na nashorna ak nisi opsesivno kompulsivan da moras imat sve elitano - ko ja

ak ti nije stiska za slotove, prvo otvori nashorna, pa kasnije izgrindas top prije nek prodas tostera

ali srednji top ti je sasvim dovoljan, s njim sam imal 10 kilova u partiji, ko veliki marder, i znam da kad sam uzo zadnji top, probo sam ga jednu partiju i odma prodo i vratio se na srednji top

a kaj se tice snizenja, otklucaj tenk i ukljuci acc crew train. i cekaj snizenje -ko ceka taj doceka

a znas da apsolutno nema smisla koristit free expe da se zavrsi grind nekog tenka kad ga vec imas full nadogradnjenog - cuvaj free expe za iduci koji kupis stock  jer ti uvijek treba za gusjenice, kupolu ili nekaj takvog

jer svaki novi tenk koji je tir veci, cim ga kupis je losiji stock nego ful nadogradnjeni tir nizi s kojeg si dosao

16 godina
neaktivan
ED63 kaže...
zerocool12 kaže...

ako pitas za zadnji top na tosteru, odgovor je N E

zadnji top ima puuuno manji luk jer je puno duzi unutar tostera, a nije neko bogzna kakvo poboljsanje - bolje odi na nashorna ak nisi opsesivno kompulsivan da moras imat sve elitano - ko ja

ak ti nije stiska za slotove, prvo otvori nashorna, pa kasnije izgrindas top prije nek prodas tostera

ali srednji top ti je sasvim dovoljan, s njim sam imal 10 kilova u partiji, ko veliki marder, i znam da kad sam uzo zadnji top, probo sam ga jednu partiju i odma prodo i vratio se na srednji top

a kaj se tice snizenja, otklucaj tenk i ukljuci acc crew train. i cekaj snizenje -ko ceka taj doceka

a znas da apsolutno nema smisla koristit free expe da se zavrsi grind nekog tenka kad ga vec imas full nadogradnjenog - cuvaj free expe za iduci koji kupis stock  jer ti uvijek treba za gusjenice, kupolu ili nekaj takvog

jer svaki novi tenk koji je tir veci, cim ga kupis je losiji stock nego ful nadogradnjeni tir nizi s kojeg si dosao

Na žalost kupio sam ga ali mi je jako žao, iako ima pen veći za 60, poprilično mi je beskoristan jer ima pre mali luk,bolje da sam išao na nasha.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Stronk stronk stronk IS-3

REPLAY

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

Napokon rijesena heavy misija 13 za t28,tko bi reko da cu s is-3 rijesit sam misiju da ubijem u 3 minute 2 vozila.

I usput sam dobio Ace Tankera i M klasu

http://imgur.com/a/cQZQa

Evo jedna u vodu s dvije e100,đabe sto smo mi iskidali kicme kad je team retard

http://imgur.com/a/lTm0l

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 13:51 (Acex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Sta rec, koju posluku porati, dok sam se okrenuo svi pobijeni, ccccccccccc......

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice