World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.276.678
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
World of Tanks

Treba otvorit posebnu temu za kukanje.

Dirty dosen
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Re: World of Tanks
Pislje kaže...

Bolje samo preimenovat ovu...;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
16 godina
World of Tanks

Istina

Dirty dosen
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Ili "Sarkastične dosjetke i pošalice". Briljirao bi {#}

13 godina
odjavljen
World of Tanks

Tenkiranje i tenkovsko prigovaranje.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
Moj PC  
15 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
game789 kaže...
xilC kaže...
game789 kaže...

Prvo; trebaš se skulirati i ne konstruirati takve maloumne komentare i psovke. Drugo; to što te je uhvatio loš niz, to se zove peh, svatko ga jednom u životu upozna i vjeruj mi da nije to najgore što se može dogodit. I treće; igra nije retardirana zato što si ti par puta popušio i nisi uspio prikupiti tamo neki sivi novčića. Količina frustracije koju ispoljavaš ti je najbolji pokazatelj da trebaš uzeti pauzu od vozanja tenkića i probati kanalizirati energiju u nekom drugom smjeru Živio!

ok, sto bi ti napravio da imas u danu 3 pobjede od 28 borbi? mozda ti odmah ugasis igru kada krenu porazi, a ja eto pogrjesim pa nastavljam biti budala u nadi da cu konacno pobjediti bar jednu partiju... bez obzira sto napravio, puno dmg, kilova, assist., uvjek gubim konstantno, mozda je u meni nekada greska al vjeruj mi nije stalno... nisam toliko los igrac koliko ti mislis...

a jucer imam 75% pobj. od 40 borbi. aj mi objasni to! nisam promjenio princip igranja u jednom danu da bih odmah "procvao", ja igram stalno isti nacin... i onda se svede na to da samo pobjedivas ili samo gubis, nema neke sredine kojoj bi prevagnula partiju,,,

eto, zivio i ti meni!!!!!

Iskreno, ne znam što bih napravio da imam takav omjer jer nemam vremena da do te cifre dođem. Nisam rekao da si loš igrač, nisam napisao ni da si budala jer si uporan. Kažem da te je oprao peh i priuštio ti takav score, koji si zatim prilično ružno prokomentirao... {#}

15 godina
World of Tanks

Moram reči samo da je s ovim novim update-om zvuk pucnja i uništenja užas ništa drugo.

0 2 hvala 0
15 godina
Se7en kaže...

Moram reči samo da je s ovim novim update-om zvuk pucnja i uništenja užas ništa drugo.

bolji je nego što je bio prije

One ring to bring them all and in the darkness bind them
11 godina
neaktivan
World of Tanks

War Gaming nije normalan...umjesto da skupljaju igrace onih ih gube na svakakve nacine.

kao prvo matchmaking im je savrsen.od 42 partije samo 3 partije sam imao 51posto za pobjedu,ostalo sve ispod 30posto.

uzas...dr stvar u timu 99 posto ekipe sa eff ispod 200.WTF????

ubili njemacke tenkove totalno.zalosno je da sa novim 0.9.1 i jagdPanther2 nemozes probit T44 u bok...WTF?????

samo neka oni dizu proklete ruske tenkove u nebesa a ostale neka nerfaju i imat ce vise igraca.

zalosno di odu godine igranja.i love i svega.uzas....al neka im,ekipa vec polako al sigurno prelazi na WT a ja zelim WoT-u i War Gamingu sta vise odbjeglih igraca i totalni bankrot

0 14 hvala 0
16 godina
T0013 kaže...

War Gaming nije normalan...umjesto da skupljaju igrace onih ih gube na svakakve nacine.

kao prvo matchmaking im je savrsen.od 42 partije samo 3 partije sam imao 51posto za pobjedu,ostalo sve ispod 30posto.

ubili njemacke tenkove totalno.zalosno je da sa novim 0.9.1 i jagdPanther2 nemozes probit T44 u bok...WTF?????

samo neka oni dizu proklete ruske tenkove u nebesa a ostale neka nerfaju i imat ce vise igraca.

zalosno di odu godine igranja.i love i svega.uzas....al neka im,ekipa vec polako al sigurno prelazi na WT a ja zelim WoT-u i War Gamingu sta vise odbjeglih igraca i totalni bankrot

Jesi se ti registriro samo da to napišeš ili ne želiš pisat sa svog glavnog accounta?

I kao što je već rečeno, uletio si vjerojatno u lošu seriju, eno ja jučer odigrao 9 bitaka, pobijedio 8, tako da malo pauziraj i to je to.

11 godina
neaktivan

registrirao se samo da kazem par stvari...iako cesto citam forum..jbg.

losa serija prati vec danima.umjesto da ides nabolje po svemu jer si bolji igrac a ti si sve gori.ne zbog samog sebe vec zato jer ovisis o ekipi pomidora koja je stalno uz mene.

izbrisao wot jednom ali ce biti i zauvjek.WT je za sada bolji.vidjet cemo do kada ce to trajati

16 godina
T0013 kaže...

losa serija prati vec danima.umjesto da ides nabolje po svemu jer si bolji igrac a ti si sve gori.ne zbog samog sebe vec zato jer ovisis o ekipi pomidora koja je stalno uz mene.

izbrisao wot jednom ali ce biti i zauvjek.WT je za sada bolji.vidjet cemo do kada ce to trajati

Dakle par dana pauze, ja nisam igro od negdje prošlog tjedna, i pošto je došo patch reko da vidim šta ima i eto 8/9 pobjede. A retarda će uvijek bit u igri, navikni se, koristi ih da napraviš što više dmg i to je to. A ni WT nije niti će biti imun na retarde, igram ja i WT malo i već vidim da je krenulo campanje na spawnpointima ili bombardiranje istih, a i kad se WT počne reklamirat i tamo će bit idiota.

11 godina
neaktivan
St0ka kaže...
T0013 kaže...

Dakle par dana pauze, ja nisam igro od negdje prošlog tjedna, i pošto je došo patch reko da vidim šta ima i eto 8/9 pobjede. A retarda će uvijek bit u igri, navikni se, koristi ih da napraviš što više dmg i to je to. A ni WT nije niti će biti imun na retarde, igram ja i WT malo i već vidim da je krenulo campanje na spawnpointima ili bombardiranje istih, a i kad se WT počne reklamirat i tamo će bit idiota.

imao vec po par dana pauze..jos i prije al ne pomaze.ovo bi trebalo biti za opustanje nakon posla malo,a ustvari se samo zivciras hahaha...

jos jedna stvar..kako oni uopce racunaju osobni rejting????

imam frendove koji imaju puno losiju statistiku,manje stete,unistenih tenkova,prezivjelih,spotanih,eff,win rate a imaju bolji osobni rejting...ne kuzim,i nitko nezna tocno kako to racunaju...

17 godina
T0013 kaže...

Kao prvo smiri tenzije jer očito nemaš pojma o čemu pričaš, kao drugo, MM se slaže po tenkovima, a ne po ratingu igrača. Što se tiče loših igrača, očito nit ti ne znaš puno bolje, patch 0.9.1 nema nikakve veze s RNG-om i sa time što JP2 nije probio T-44 jer su mu očito track absorbirale dmg, s obzirom da tu radiš drame, a nemaš pojma o čemu pričaš, nadam se da ćeš kao i tebi slični i ti otić u WT pa će se igra pročistiti od ovih "99%(!!!)" ljudi sa eff ispod 200. {#}

11 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
T0013 kaže...

Kao prvo smiri tenzije jer očito nemaš pojma o čemu pričaš, kao drugo, MM se slaže po tenkovima, a ne po ratingu igrača. Što se tiče loših igrača, očito nit ti ne znaš puno bolje, patch 0.9.1 nema nikakve veze s RNG-om i sa time što JP2 nije probio T-44 jer su mu očito track absorbirale dmg, s obzirom da tu radiš drame, a nemaš pojma o čemu pričaš, nadam se da ćeš kao i tebi slični i ti otić u WT pa će se igra pročistiti od ovih "99%(!!!)" ljudi sa eff ispod 200. {#}

moje tenzije su sasvim ok...a ti prvo procitaj sta sam napisao a onda odgovaraj na to...

jos jedna stvar,nemam eff200,mozda ti imas,to neznam ali ako netko ovdje sad govori gluposti onda si to ti

11 godina
neaktivan
T0013 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
T0013 kaže...

moje tenzije su sasvim ok...a ti prvo procitaj sta sam napisao a onda odgovaraj na to...

jos jedna stvar,nemam eff200,mozda ti imas,to neznam ali ako netko ovdje sad govori gluposti onda si to ti

govorim o tome kako ruske tenkove dizu u nebesa a njemacke nerfaju...da malo bolje prouce povjest mozda bi napravili nesto...

ili se prave glupi kad neznaju da su bas ti nerfani njemci sijali strah u kosti rusima i amerima

15 godina
T0013 kaže...
T0013 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
T0013 kaže...

govorim o tome kako ruske tenkove dizu u nebesa a njemacke nerfaju...da malo bolje prouce povjest mozda bi napravili nesto...

ili se prave glupi kad neznaju da su bas ti nerfani njemci sijali strah u kosti rusima i amerima

daj molim te....

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
17 godina
T0013 kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Moja statistika - eto sad kad smo to riješili, očito znam poneku stvar o igri i ne javljam se u ovoj temi osim ako ne stojim iza svojeg mišljenja. Ti nauči kako igra funkcionira i odigraj barem 4-5k rundi pa onda komentiraj nešto konstruktivno, a ne ovakva glupa nagađanja i plač na OP Ruse koje dižu u nebesa LOL, a jadni Nijemci su zakinuti, siročad preslaba, da barem buffaju onog WT E100 jer je trenutno jedva igriv sa svojih 3360 avg dmg u jednom loadu. <== sarcasm {#}

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ma treba se znati zabavljati, i uzivati. Eto odigrao danas par partija, instalirao 9.1 pa da vidimo sto je novo.

Kao prvo, ping mi u banani, na momente je 999, FPS nemoguce mali, nemam pojma do cega je. Sve nesto radi kako netreba. Negine mi kasnije cijeli klijent ponovno skinuti i instalirati ali na SSD ovaj put.

A ja i dalje igram kao prava siemka, stanem iza, cekam, procjenim otprilike sto i kako napraviti kad ti pola tima tier 8 specijalci. Ako napravim 1200dmg super, ja heppy. video (treba znati s visokim pingom pametno odigrati, na kraju super ispalo).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba ukinit XVM mod i samo ostavit za statistiku zarade, gubitaka/pobjeda, šteta itd., ovo što pokazuje podatke o drugim igračima i postotak za pobjedu je totalna glupost, odma svi u četu seru kako ćemo izgubit, vrijeđaju druge ako su crveni itd., a i uostalom neka se nešta i prepusti slučaju, vi bi najradije da vam predvidi komplet meč prema statistikama, pa da ne moraš ni igrat...

inb4 ti to govoriš jer si tomato; čisto me zaboli za to, dobar sam sa omiljenim tenkovima i to mi je dovoljno.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:24 (rapture686).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
World of Tanks

trebali bi preimenovat temu u world of complaining

EDIT: nema svrhe uopće stavljat partije od 1100dmg sa hellcatom, za taj tenk to je prosjek...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.6.2014 16:57 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Voltron kaže...

Skupljaju se pare za T110E4,istrazen je vec par sedmica nikako da ga kupim.. :)

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

trebali bi preimenovat temu u world of complaining

EDIT: nema svrhe uopće stavljat partije od 1100dmg sa hellcatom, za taj tenk to je prosjek...

Ma znam da je prosjek, nego nacin na koji je nas tim pobjedio, ako si odgledao video sve bi ti bilo jasno, uz lag i ping te stekanje, sva sreca pa protivnicki tigarII i is3 su odigrali kako su odigrali, i na vrijeme sam rijesio S-51 koji je odigrao savrseno za protivnicki arty, a s hellcatom nema druge nego tier 8 protivnike hvatati "otpozadi", a i nasa arty tigra na kraju dokrajcila. Sto ici frontalno na +2 tiera tenkove kad se moze okolo. :)

15 godina
T0013 kaže...

Kao prvo obrisi XVM, nije to za nubeke pa da placu kako u timu nemaju nikoga da ih nosi...

Ako mislis da to sto ti sa JP2 nemozes probiti T-44 je zato sto su tenk nerfali, sve mi je jasno kako razumijes osnove igre...

Prebaci se na WT pa da je jos jedan whiner manje

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
World of Tanks

Kakvi su T30 i E4 mislim isplati li ih se kupovati. Koliko vidim po statsima T30 je nes poput T34 sa jos zahebanijim topom ali kakav je aim time na tom topu i je li tromiji po okretanju i brzini od T34 ili su tu negdje. Sa T34 igram odlicno i vec sam se poprilicno navikao na njega pa T30 mi nece lose sjesti igurno ako su slicni. 

I ovi koji su ih prekucali sta se vise isplati uzeti iskljucivo za fun factor t30 ili E4 ??? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Kakvi su T30 i E4 mislim isplati li ih se kupovati. Koliko vidim po statsima T30 je nes poput T34 sa jos zahebanijim topom ali kakav je aim time na tom topu i je li tromiji po okretanju i brzini od T34 ili su tu negdje. Sa T34 igram odlicno i vec sam se poprilicno navikao na njega pa T30 mi nece lose sjesti igurno ako su slicni. 

I ovi koji su ih prekucali sta se vise isplati uzeti iskljucivo za fun factor t30 ili E4 ??? 

Fun factor je definitivno na strani T30 i to sa zadnjim topom {#}

16 godina
neaktivan
World of Tanks

t30 i e4 su ekstra tenkovi, t30 posebno je zabavan sa zadnjim topom...topovi na oba tenka, ajmo reci znaju nekad razmisljati suprotno od tebe al da se zabaviti...ja ih igram oba kao drugolinijske heavije...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Evo jedna za kidanje. CW tier VI-X protiv čistih tier X... Za plakat {#}

http://www.wotreplays.com/site/934267#team

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
World of Tanks

90% igrača T30 puca gold. Bez pretjerivanja. Zar je tak teško probiti tenk "normalnim" granatama? (ne znam jer ga nemam pa me zanima).

E3, E4 i E5 su postali hit u WoT-u. Svi ih imaju i kupuju. To je i meni sljedeće.

p.s. Da igram opet. LOL. Konsolidirao sam se i priznajem da sam si previše zabrijao prije. {#}

Samomrzeći hrvat
Moj PC  
0 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice