ma uopće nije stvar u WR-u, eff-u, WN7/8 i ostalim blabla statistikama. meni je bitno samo da igrač zna koja je njegova dužnost u određenom trenutku. sve ostalo je nebitno. ako će neki TD fejlat jer će uspjeti od 10 šuteva pogoditi jednom, ali će stajati tamo gdje treba stati i raditi ono što treba raditi, ja sam sretan. napisat ću GG i ajmo dalje. npr. danas igram jednu partiju sa SU-122-44 gdje smo u jednom trenutku gubili 7-11, s tim da smo SU-152 i ja branili jedan flank, dok su njima u bazi bili naši KV-1S i T-43 polumrtvi. SU-152 i mene su silovali jer su nas flenkali, dok je s druge strane iz njihove baze naš KV-1S uspio ubiti jedno ili dvoje koji su se vraćali. naravno, kad sam umro, izašao sam van pomiren s porazom, ali nakon par minuta vidim victory. i odem pogledat statse od KV-1S jer je jedini ostao živ, koji je scapao bazu i napravio hrpu dmg, i ispadne da ima nekih 46% pobjeda. znači, po statistici totalno koma igrač, ali je on napravio ono što je morao - probio stranu, došao u njihovu bazu, naguzio one koji su se vraćali, i zauzeo bazu. i to je jedino šta mi je bitno - da svaki igrač shvati da igra timsku igru u kojoj on, kao pojedinac, ima određeni zadatak i da ga pokuša ispuniti. hoće li on pritom tek u jednoj od 10 partija napraviti nešto vrijedno spomena, manje mi je bitno.
problem su egoistični, sebični manijaci koji smatraju da je jedino bitno da se oni zabave, pa makar tom svojom "zabavom" uništili igru za 14 ostalih igrača u svome timu. čovječe, kad vidim Hellcata u timu zadnjih par dana doslovce se pomirim da će lik umrijeti u prvih 60 sec, s 0 štete. napunili im glavu da voze OP tenk, i onda likovi voze u smrt jer nemaju pojma ustvari zašto je tenk "OP", ali eto, njima je zabavno napraviti jedno veliko ništa i umrijeti u prvoj minuti.