World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
World of Tanks

vise si ti izrekao mrznje nego hitler antisemitskim zakonom.

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
Moj PC  
1 9 hvala 0
11 godina
Re: World of Tanks
Intel&ATI kaže...

Maloprije igram sa T71 i ostanem ja sa par paradajza protiv tortoise koji na full hp capa, odem do njega dodem mu na guzicu, resetiram cap, i polako praznim granate i narvno krvavi kreten u M40/43 odluci da bi bilo pametno potegnuti po tortoisu makar sam ja bio na 70 hebenih HP-a i naravno kreten, pazi ovo, direkt u mene... 

Nemam rijeci {#}

Zapravo ne znam zast se cudim, to nije prvi put da mi se ovo dogodilo, doduse davno

Naravno kontaktirao sam hendikepa kasnije {#}

Sva sreca sto je ovaj drugi hendikep capal bazu pa smo dobili

Bio je ace na kraju, a da sam dovrsio tortoise na kraju bilo bi oko 2500+ xp-a

Pogledajte replay, bila je i dobra borba tako da se isplati

Stvarno ti je kultura na razini. Ovako nekog vrijeđati zbog igre je stvarno za pregled kod doktora.

Samomrzeći hrvat
15 godina
Intel&ATI kaže...

Maloprije igram sa T71 i ostanem ja sa par paradajza protiv tortoise koji na full hp capa, odem do njega dodem mu na guzicu, resetiram cap, i polako praznim granate i narvno krvavi kreten u M40/43 odluci da bi bilo pametno potegnuti po tortoisu makar sam ja bio na 70 hebenih HP-a i naravno kreten, pazi ovo, direkt u mene... 

Nemam rijeci {#}

Zapravo ne znam zast se cudim, to nije prvi put da mi se ovo dogodilo, doduse davno

such rage

much primitive

so mature

One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
World of Tanks

kak necu izrageat dok me majstor ovako sredi...

morao sam reagirati iz afekta

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
2 21 hvala 1
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Nemam rijeci {#}

Hvalis se ovim pljuvanjem ili sta?

11 godina
Intel&ATI kaže...

kak necu izrageat dok me majstor ovako sredi...

morao sam reagirati iz afekta

Afekt je malo dugo trajao, zbog teamkill-a od arty-a? Ajde molim te. Sramota, još je čovjek i napisao sorry. Ma, kao što rekoh, kultura stvarno na razini.

Samomrzeći hrvat
16 godina
neaktivan
Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina

E to

Mozda se i nadem u slijedecem

14 godina
World of Tanks

Malo sam gledao taj Hall of Shame i naisao na ovo LOOOL

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja isto baš naletio na to, dobro me namsijalo :D

Toni
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Je li se vi šalite ili što? Napadate čovjeka jer je rekao kretenu da je kreten jer ga je ovaj kreten spucao s arty dok je ovaj imao siguran flank td-a....malo mu je i rekao što bih mu ja sve izgovorio pa neka sam nepristojan, nekulturan, neodgojen ili kako li bi me sve nazvali....ako je nekome do killa neka samo reče i ja mu ga prepustim, također treba imati kulturu igranja....kolega je lijepo odradio posao i flankao td te je imao sve pod kontrolom da bi se jedan kre kre našao pametan i napravio što?

Frka85
Moj PC  
5 14 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Al onda se napise you fucking idiot i eventualno jos recenica dvije a ne je*eni roman.

Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@Raven

Ti imaš 18k bitaka i 61% WR pa ti to daje pravo da na početku runde prvo jebeš crvene igrače u zdrav mozak pa na kraju da vrijeđaš nekog kad te slučajno ubije? Samo zapamti da si prije tih 18k bitaka i ti bio crvena siemka ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 19:03 (tomo104).
15 godina

ja sam isto u par navrata napisao u timčet da je nazi invazija najbolja stvar koja se dogodila poljskoj u zadnjih 100 godina, al osobno mi se neda prepirat s idiotima, samo ih stavim na ignore da sljedeći put ako ih sretnem znam što očekivati

tomo104 kaže...

@Raven

Ti imaš 18k bitaka i 61% WR pa ti to daje pravo da na početku runde prvo jebeš crvene igrače u zdrav mozak pa na kraju da vrijeđaš nekog kad te slučajno ubije? Samo zapamti da si prije tih 18k bitaka i ti bio crvena siemka ;)

ne mora značiti, ne rađaju se svi s blažim oblikom retardacije
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 19:04 (The Unforgiven).
15 godina
World of Tanks

Lol sad ispada da su svi ovdje zesi moralisti i dobre dusice koje nikog nisu izvrijedali u wotu

Bitno je da su svi nacionalisti i ne prode stranica da se ne spomenu poljaci, samo sto je to izgleda preslo u globalno, zbog losih igraca se blati cijela nacija, ali izgleda da je to po vama ok...

Koja je razlika izemedu vrijedanja ovog anonimusa i konstantnog genocida rjecnikom nad poljacima?

Mora da je zato sto to svi rade pa onda skoci u bandwagoon i deri i nikom nista...

Nema veze sto su ima poljaka medu najboljim igracima...

EDIT: Jos mi samo recite da sam bio pregrub sto sam sarkasticno napocetku reka "how are you precious tomatos" pa da se i za to "ispovjedim"

EDIT2: Da ispada da je bolje napisati da je nazi invazija bila uredu, ubijanje milijuni ljudi, a jednom kretenu rec da je kreten nikako,  logika vam je {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 19:17 (Intel&ATI).
Moj PC  
10 18 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne vidim u čemu je problem, taj u artiju i jest retard

možda vas smeta što je sve pisao velikim slovima :P

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

3 4 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

Shvaćam donekle frustraciju...

Al abusing XVM like a boss i iskreno kad vidim ovakve slučajeve sve više svaćam zašto se lagano zagovara ban tog moda, a i takvim korištenjem xvm imaju potpuno pravo da ga banaju...

Vrijeđanje je čak napredno i za standarde wota... 

Nije u redu što je arty pucao kad ste bili blizu, no ipak niste novi u wotu, pa da je kao nešto čudno a i oduvik je bilo  "arty has no friend or foe it is all juicy targets" i "there is no such thing as friendly fire it all hurts" {#}   

A što se tiče rasizma i mržnje prema Poljacima, ni mi s balkana nismo puno bolji s našim Pozz balkanci, Amo ustaše, Srbija do tokia i slična sranja.... a ni skill nije puno bolji samo nas ima manje pa se ne primjećuje {#}

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
14 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
dedaa kaže...

Al onda se napise you fucking idiot i eventualno jos recenica dvije a ne je*eni roman.

cuj, moram bit za protiv i rec ftp tj. free to play (swear)

da ovde pise sve kaj sam ja napiso u svojih 22k stazha, gurnuo u razne rupe8dislocirao nepovratno), blokao ili koristio siemke ko zaklon (ili nedaj boze stronk skoute)...izbrisali bi mi wot acc, alt acc, uzeli lap, deaktivirali mail i net i meni zabranili dozivotno upotrebu neta i pc-a

aj malo oladite

tomo104 kaže...

@Raven

arta je valjda mislio (tj. nije mislio...) da je jos uvijek aktivna misija bombardier, 2 killa odjednom za 250k... nigdje ne pise da obadva moraju bit neprijatelji {#}

ali nakon svih tih bitaka uzo je laptop-i to gejmerski

nakon kolko si ti bitaka uzo laptop od wg-a tomo, a??

p.s. meni je ovo drugi laptop koji sam ja kupil, nisam nijedan osvojil do sad---znam dedaa ja sam sramota i nub {#}

jos i 6th sense koristim na vecini "stronk tonkova" sa 2 skila

ja sam pay to win, sve moram platit-   i lap, i net ,i  prem acc, i struju zaboga {#} ... cak sam i neke premm tonkove kupijo !!! {#}

Intel&ATI kaže...

EDIT: Jos mi samo recite da sam bio pregrub sto sam sarkasticno napocetku reka "how are you precious tomatos" pa da se i za to "ispovjedim"

EDIT2: Da ispada da je bolje napisati da je nazi invazija bila uredu, ubijanje milijuni ljudi, a jednom kretenu rec da je kreten nikako,  logika vam je {#}

pa glavni zadatak u zivotu ti je - uostalom ko i svima ostalima - rec kretenu da je ten-kre, naravno bez napada i sa osmjehom na licu

..jer mu to naravno ni prijatelji nece reci, nego ce ga samo tapsati po ramenu i reci mu-sve ce biti bolje, u pravi si, siemanko kto PL?, itd

pisi u ingame chat kaj oces, samo nemoj u general chat, tamo vrebaju moderatori{#}

p.s. stay stronk and keep on grinding

3D0, stronk plutons pleyar, siemanko PL_2 servor

(nou fair plane) {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 20:04 (ED63).
13 godina
neaktivan
World of Tanks

HAHAHHAHAH RAVEN TI SE ZALIS ZBOG VICTORY DANAS

http://wotreplays.com/site/675679#self

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Žalim vas ljudi.Ako vas igra toliko živcira prestanite je igrat.Noobovi nisu problem problem su tkz unicumi koji cim vide da ima crvenih igrača u njihovom timu a da su u protivničkom zeleni igrači odmah izađu iz borbe ili budu AFK. Problem je XVM jer pokazuje overall statse npr moj dobar prijatelj je crven a u zadnjih 250 borbi ima eff 1723.

Poljaci su najbolji igrači boli ih briga a i kad im psujete ne razumiju vas pa grješite uzalud GG all {#} .

EDIT:To što te Raven arty TK ja uvjek sačekam da arty opuca pa onda priđem možda te spasi sljedeći put {#}

Žali se WG-u da kažu How terrible

Koji je crnogorski rekord na sto metara? 78 metara
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 21:28 (Duble).
Moj PC  
10 7 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

To sam ja napisao isto za XVM mod nekoliko strana unazad pa sam prestao brojiti TD nakon 10 {#}

Toni
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Intel&ATI kaže...

Lol sad ispada da su svi ovdje zesi moralisti i dobre dusice koje nikog nisu izvrijedali u wotu

Bitno je da su svi nacionalisti i ne prode stranica da se ne spomenu poljaci, samo sto je to izgleda preslo u globalno, zbog losih igraca se blati cijela nacija, ali izgleda da je to po vama ok...

Koja je razlika izemedu vrijedanja ovog anonimusa i konstantnog genocida rjecnikom nad poljacima?

Mora da je zato sto to svi rade pa onda skoci u bandwagoon i deri i nikom nista...

Nema veze sto su ima poljaka medu najboljim igracima...

Jednom ili milijun svejedno. To što si napravio je jadno da jadnije ne može biti. Ponavljam nakon što ti je čovjek rekao sorry. Zamisli, on se u arty-u usudio(!) ubiti jednog RavenHR-a slučajno. 

Ali dobro, moving along, ionako je ovo samo stvar odgoja, a ne igre.

Samomrzeći hrvat
17 godina
World of Tanks

Yes, very stronk!!! {#}

2 0 hvala 0
15 godina
Entry Point kaže...

Jednom ili milijun svejedno. To što si napravio je jadno da jadnije ne može biti. Ponavljam nakon što ti je čovjek rekao sorry. Zamisli, on se u arty-u usudio(!) ubiti jednog RavenHR-a slučajno. 

Ali dobro, moving along, ionako je ovo samo stvar odgoja, a ne igre.

LOL

Nisam ti nista htio odgovarati na prosli post, reko nemam volje, ali evo vidim da ti nije dosta...

Pravi se nasao dijeliti sramote, tvoj zadnjih nekoliko postova je whine na tim i siemke i vrijedanje istih, kako tebe mocnong 49% igraca sputavaju da pokazes svoj potencijal...

Citiram napisao si "Toliko nisam dugo vrijeđao ljude kao danas"  - http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-tanks/96070.aspx?page=1146&jumpto=4120580&sort=asc&view=flat

Mora da je zato sto si ti vrijedao poljake, to se po tebi smije 

Ja sam bar imao razloga, tebi niko kriv i ides vrijedat ljude zato sto ti nemozes dobiti partiju...

To je sramota, tako da mi se ti nemoj javljati...

17 godina
World of Tanks

Iskreno raven ali desilo ti se izgleda nesto najgore sto ti se moglo desiti, zaljubio si se sam u sebe tj. u tvoje igranje wot-a {#}

U takvim slucajevima ja uvijek krivim drustvo, u tvom slucaju klan jer sigurno je pun >60% win, >2000 eff igraca pa onda redovno na ts-u i klan chatu ismijavate paradajzove, krvave i sl. ekipu. I onda jednostavno vremenom ti se uvuklo pod kozu, nacin razmisljanja, nacin izrazavanja vezan za te ljude i itd...

I STVAR KOJU SAM MISLIM JEDNOM NAPISAO VEC NA OVOM FORUMU AKO JE NETKO DEBIL U WOT-u NE ZNACI DA JE DEBIL U ZIVOTU.

Od kolegice na poslu momak igra wot (saznao prije par dana) i lik je noob po statsima ali cojk razvaljuje na gitari, govori 2 strana jezika, sesta godina medicine i raja cojk - voli {#} i def nije debil i kreten samo jednostavno ne lezi cojku wot....

Realnost u ovoj igri je da cesto upadnes u retardiran tim u smislu da nema timske igre ali jbg ipak je ovo samo igra i to besplatna {#}

19 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Al opet raven, onoliko vrijedanja je bilo totalno nepotrebno, svi smo nadrkani na idiote to je jasno, ali da sad ides palit caps lock i ko zadnji balavac bacat uvrede je jadno.

Moj PC  
19 0 hvala 0
15 godina
Dr. Vicko kaže...

Iskreno raven ali desilo ti se izgleda nesto najgore sto ti se moglo desiti, zaljubio si se sam u sebe tj. u tvoje igranje wot-a {#}

U takvim slucajevima ja uvijek krivim drustvo, u tvom slucaju klan jer sigurno je pun >60% win, >2000 eff igraca pa onda redovno na ts-u i klan chatu ismijavate paradajzove, krvave i sl. ekipu. I onda jednostavno vremenom ti se uvuklo pod kozu, nacin razmisljanja, nacin izrazavanja vezan za te ljude i itd...

I STVAR KOJU SAM MISLIM JEDNOM NAPISAO VEC NA OVOM FORUMU AKO JE NETKO DEBIL U WOT-u NE ZNACI DA JE DEBIL U ZIVOTU.

Od kolegice na poslu momak igra wot (saznao prije par dana) i lik je noob po statsima ali cojk razvaljuje na gitari, govori 2 strana jezika, sesta godina medicine i raja cojk - voli {#} i def nije debil i kreten samo jednostavno ne lezi cojku wot....

Realnost u ovoj igri je da cesto upadnes u retardiran tim u smislu da nema timske igre ali jbg ipak je ovo samo igra i to besplatna {#}

Ne, jako rijetko ismijavam "siemke"

A ovo o cemu pricas, velis da je lik saznao prije par dana za wot, pa normalno da nije niko dobar na pocetku....

Problem je ekipa sa 10k+ borbi i 45% wr i manje od 600 eff, jer ako nakon tisuce borbi nemozes napraviti doslovno nista, e onda je u necemu problem...

@deda jbg raspi*dio me i samo islo iz mene, bilo mi na pameti tih 1000+ dmg na tortoisu, lijepi xp bi pao...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2014 22:30 (Intel&ATI).
11 godina
neaktivan
World of Tanks

Raven totalno razumijem tvoju isfrustriranost. Malo sam se i pribojao da me nema na onom zidu plača {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

neka svira gitaru i bude onaj poliglof ili kako se to vec zove al neka mi ne igra wot

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice