Zanimljivo, prvi dan 8.10 verzije i već taj dan navečer sam viđao tier 5 "Toyote"... Al' su dečki grebali cijeli ponedjeljak do tiera 5 čak...
prije 40 h je viden tier 8 u timskim s moje strane
Zanimljivo, prvi dan 8.10 verzije i već taj dan navečer sam viđao tier 5 "Toyote"... Al' su dečki grebali cijeli ponedjeljak do tiera 5 čak...
Pa ja sam već 2x vidio STB. Netko se fino natrošio golda i free expa.
Vidi novog tenka,izgleda ko mini ralica
Di vidis tenk??
Ja vidim samo garage slot
WGNY2014
Iskoristite cod za tri dana premiuma + dodatni tenk kojeg prodate za 150000 srebra.
Od 30 partija 25 izgubio pa ovo nije normalmo, što god da napravim ne ide i gotovo.
Meni je danas loše što se tiče pobjeda, ali jučer je bio Rock'n Roll
Drži me Hit Ratio i što sam u plusu makar igram i s 10ticama
Koji je to mod na slici?
Bilo je već i osmica prvi dan...za te stvari ljudi prije patch čuvaju free xp.U davninama još prije patcha 0.8.0 sam znao viđati hardcore igrače kaj su za dan dva došli do tiera 10.Zamisli si koliko golda moraš potrošiti na konvertiranje u free xp?
Btw. malo sam razmišljao o kv4...npr. za njega moraš potrošiti cca 50000xp a za STA 110000xp što je više nego duplo više,na kraju ispada da je kv4 fakat pravi 'radnički tenk'.Ali je dobar,ima puno armora i dobar top ali je opet dovoljno brz da barem postigne svojih 30kmh na ravnici uz dovoljan zalet,da je ipak brži od onih tenkova koji nemogu ni 30 postići.Znači ima sve dobre karakteristike 'cigle' ali one loše nisu previše naglašene,plus uz dobro nakošenje ili sidescrapping bouncati će i neke slabije tier 10 topove.
Koji je to mod na slici?
- chr1schis.modpackage.0.8.10.prerelease.version
- 0.8.9.-Deegie
Konačno skonto kako se igra sa ovom malom zvijeri :)
Ne mogu da vjerujem da si dobio samo 1000 base xp-a za ovu bitku
Losih partija jutros glava boli. Dvi odlicne po 7k dmg sve drugo prosjek 3-4 jedva nekad i toliko.
Koliko dugo u ovoj temi već sudjelujem lol...
Pred godinu dana su u ovoj temi uglavnom prevladavali savjeti za igranje,danas ljudi uglavnom prepričavaju kako su igrali taj dan...Iako nije ni jedno ni drugo loše,svejedno mi je...
Di vidis tenk??
bome. tenk nije vidio mape, odmah je odletio iz garaže. al su se t18 danas nauživali haha
jel excelsior vrijedi 750 golda?
Di vidis tenk??
bome. tenk nije vidio mape, odmah je odletio iz garaže. al su se t18 danas nauživali haha
Neznam, nisam ga igrao, ja bi uzeo il churchill ili t14 od tier 5-ica
Di vidis tenk??
Uzmi T14 zaradjuje odlicnu lovu za tier V, a za 750 golda se isplati. Koliko sam primjetio odllican mu je MM, a bounca poprilicno
Di vidis tenk??
Uzmi T14 zaradjuje odlicnu lovu za tier V, a za 750 golda se isplati. Koliko sam primjetio odllican mu je MM, a bounca poprilicno
Da, i dosta je brz za heavya naspram tromog churchilla kojeg se tak ionak lako buši u turret...
Nisam igrao mjesec dana jer mi igra dosadila, ulogirao se danas da dobijem free slot i onaj premium tenkić i rekoh aj idem jednu partiju odigrat (bez ikakvih modova).
Božićne siemke me dočekale, ne palim wot dogodine -.-
Sretan Božić!
Evo i ja razmišljam da uzmem T14. I zna li netko do kada se može iskoristiti onaj kod za 3 dana premiuma? Ne igra mi se trenutno, ali bih isto htio kasnije iskoristiti premium.
Sretan Božić!
Evo i ja razmišljam da uzmem T14. I zna li netko do kada se može iskoristiti onaj kod za 3 dana premiuma? Ne igra mi se trenutno, ali bih isto htio kasnije iskoristiti premium.
Pa s obzirom da je novogodisnji, a da ovaj bonus tenk se moze dobiti ako se ulogiras do 16. januara koliko sam ja upamtio pretpostavljam da i taj kod se do tada moze iskoristiti ALI opet to je samo pretpostavka. Mislim da je prosle godine tako neki kod se mogao iskoristiti do pola januara
Pocastio se za rodjendan i Bozic Tetrarch paketom i fakat je mocan samo bjezi kad te netko pocne ciljati
Nisam igrao mjesec dana jer mi igra dosadila, ulogirao se danas da dobijem free slot i onaj premium tenkić i rekoh aj idem jednu partiju odigrat (bez ikakvih modova).
eto... sad znas kako je meni.
Kvragu, ako su siemke uvijek s nama, tko je onda s njima....???
vrlo poučno, fala xD
uzeo sam T14...nije loš. u prvih 5 bitaka (tier V sve) 80% win, 12 killova, jenput me izbušili. samo se kv-1ice bojim. i kako je spomenuto, finu lovu zgrće.
i da, danas nakon 2mj igre po prvi put otkrio historical realism gun mod.. pure sex. ne mogu prestat pucat
Hm, sad se mislim T14 ili Excelsior... Što vi ostali mislite? Odlučiti ću na temelju toga koji tenk u prosjeku više zarađuje.