World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.300.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Spiridon kaže...

Zanimljivo, prvi dan 8.10 verzije i već taj dan navečer sam viđao tier 5 "Toyote"... Al' su dečki grebali cijeli ponedjeljak do tiera 5 čak... {#}

prije 40 h je viden tier 8 u timskim s moje strane

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
16 godina
ja111 kaže...
Spiridon kaže...

Zanimljivo, prvi dan 8.10 verzije i već taj dan navečer sam viđao tier 5 "Toyote"... Al' su dečki grebali cijeli ponedjeljak do tiera 5 čak... {#}

prije 40 h je viden tier 8 u timskim s moje strane

Pa ja sam već 2x vidio STB. Netko se fino natrošio golda i free expa.

17 godina
neaktivan
World of Tanks

Vidi novog tenka,izgleda ko mini ralica{#}

Vulgar Display Of Power
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 8:21 (Zaja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zaja kaže...

Vidi novog tenka,izgleda ko mini ralica{#}

Di vidis tenk??

Ja vidim samo garage slot 

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
odjavljen
World of Tanks

WGNY2014

Iskoristite cod za tri dana premiuma + dodatni tenk kojeg prodate za 150000  srebra.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ziga kaže...
stručnjak kaže...

Od 30 partija 25 izgubio pa ovo nije normalmo, što god da napravim ne ide i gotovo{#}.

Meni je danas loše što se tiče pobjeda, ali jučer je bio Rock'n Roll

Drži me Hit Ratio i što sam u plusu makar igram i s 10ticama

Koji je to mod na slici?

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
17 godina
World of Tanks

Cestit Bozic svima i u novoj sto manje siemki u timovima {#}

A sad da pitam kakav je onaj njemacki B2-740 tier IV premium tenk, je li zabavan ili je Tetrarch ipak zabavniji ????

I sljedeci patch donosi  {#}

1 B2-740
7 Tetrarch

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Spiridon kaže...

Bilo je već i osmica prvi dan...za te stvari ljudi prije patch čuvaju free xp.U davninama još prije patcha 0.8.0 sam znao viđati  hardcore igrače kaj su za dan dva došli do tiera 10.Zamisli si koliko golda moraš potrošiti na konvertiranje u free xp?

Btw. malo sam razmišljao o kv4...npr. za njega moraš potrošiti cca 50000xp a za STA 110000xp što je više nego duplo više,na kraju ispada da je kv4 fakat pravi 'radnički tenk'.Ali je dobar,ima puno armora i dobar top ali je opet dovoljno brz  da barem postigne svojih 30kmh na ravnici uz dovoljan zalet,da je ipak brži od onih tenkova koji nemogu ni 30 postići.Znači ima sve dobre karakteristike 'cigle' ali one loše nisu previše naglašene,plus uz dobro nakošenje ili sidescrapping bouncati će i neke slabije tier 10 topove.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
17 godina
Intelovac123 kaže...

Koji je to mod na slici?

- chr1schis.modpackage.0.8.10.prerelease.version

- 0.8.9.-Deegie

13 godina
World of Tanks

Konačno skonto kako se igra sa ovom malom zvijeri :) 

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Konačno skonto kako se igra sa ovom malom zvijeri :) 

Ne mogu da vjerujem da si dobio samo 1000 base xp-a za ovu bitku {#}

Windows? B**ch my Arch can do anything.
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Fina jedna :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Losih partija jutros glava boli. Dvi odlicne po 7k dmg sve drugo prosjek 3-4 jedva nekad i toliko.

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Iz koje pecine su ovi dosli{#}

Vulgar Display Of Power
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko dugo u ovoj temi već sudjelujem lol...

Pred godinu dana su u ovoj temi uglavnom prevladavali savjeti za igranje,danas ljudi uglavnom prepričavaju kako su igrali taj dan...Iako nije ni jedno ni drugo loše,svejedno mi je...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
World of Tanks

Hrvatski 7on7 Božićni kup u subotu u 16h

http://www.esl.eu/hr/wot/news/234503/

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

Di vidis tenk??

bome. tenk nije vidio mape, odmah je odletio iz garaže. al su se t18 danas nauživali haha

jel excelsior vrijedi 750 golda?

15 godina
Voltron kaže...
Intel&ATI kaže...

Di vidis tenk??

bome. tenk nije vidio mape, odmah je odletio iz garaže. al su se t18 danas nauživali haha

Neznam, nisam ga igrao, ja bi uzeo il churchill ili t14 od tier 5-ica

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
Voltron kaže...
Intel&ATI kaže...

Di vidis tenk??

Uzmi T14 zaradjuje odlicnu lovu za tier V, a za 750 golda se isplati. Koliko sam primjetio odllican mu je MM, a bounca poprilicno {#}

17 godina
Dr. Vicko kaže...
Voltron kaže...
Intel&ATI kaže...

Di vidis tenk??

Uzmi T14 zaradjuje odlicnu lovu za tier V, a za 750 golda se isplati. Koliko sam primjetio odllican mu je MM, a bounca poprilicno {#}

Da, i dosta je brz za heavya naspram tromog churchilla kojeg se tak ionak lako buši u turret...

15 godina

prije neg kupiš T14 pogledaj ovaj review da saznaš kako pravilno igrati ovaj tenk :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
World of Tanks

Nisam igrao mjesec dana jer mi igra dosadila, ulogirao se danas da dobijem free slot i onaj premium tenkić i rekoh aj idem jednu partiju odigrat (bez ikakvih modova).

Božićne siemke me dočekale, ne palim wot dogodine -.-

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 19:44 (Hyperion).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

Sretan Božić!

Evo i ja razmišljam da uzmem T14. I zna li netko do kada se može iskoristiti onaj kod za 3 dana premiuma? Ne igra mi se trenutno, ali bih isto htio kasnije iskoristiti premium.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 20:46 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

Sretan Božić!

Evo i ja razmišljam da uzmem T14. I zna li netko do kada se može iskoristiti onaj kod za 3 dana premiuma? Ne igra mi se trenutno, ali bih isto htio kasnije iskoristiti premium.

Pa s obzirom da je novogodisnji, a da ovaj bonus tenk se moze dobiti ako se ulogiras do 16. januara koliko sam ja upamtio pretpostavljam da i taj kod se do tada moze iskoristiti ALI opet to je samo pretpostavka. Mislim da je prosle godine tako neki kod se mogao iskoristiti do pola januara {#}

Pocastio se za rodjendan i Bozic Tetrarch paketom i fakat je mocan samo bjezi kad te netko pocne ciljati {#}

15 godina
World of Tanks
One ring to bring them all and in the darkness bind them
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Nisam igrao mjesec dana jer mi igra dosadila, ulogirao se danas da dobijem free slot i onaj premium tenkić i rekoh aj idem jednu partiju odigrat (bez ikakvih modova).

eto... sad znas kako je meni. 

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Hyperion kaže...

Kvragu, ako su siemke uvijek s nama, tko je onda s njima....??? {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
14 godina
World of Tanks

Najbolja bitka do sada kolko igram wot, slobodno pogledajte replay {#}LINK

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: CRO_Thunder
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

prije neg kupiš T14 pogledaj ovaj review da saznaš kako pravilno igrati ovaj tenk :D

vrlo poučno, fala xD

uzeo sam T14...nije loš. u prvih 5 bitaka (tier V sve) 80% win, 12 killova, jenput me izbušili. samo se kv-1ice bojim. i kako je spomenuto, finu lovu zgrće.

i da, danas nakon 2mj igre po prvi put otkrio historical realism gun mod.. pure sex. ne mogu prestat pucat

16 godina
World of Tanks

Hm, sad se mislim T14 ili Excelsior... Što vi ostali mislite? Odlučiti ću na temelju toga koji tenk u prosjeku više zarađuje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice