World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.504
|
čitano: 9.301.719
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
World of Tanks

eto ga:D

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 14:04 (Stolnik).
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
Ziga kaže...
ja111 kaže...

Imam 2 problema sa wotom:

1. Kad sam u fullscreenu htio bih samnjiti rezoluciju na 720p da dobim koji fps ali on forsira height na 768 cijelo vrijeme.
2. Wot mi ne snima replay uopce, a ukljuceno je 

1. igraš na televizoru ili monitoru?

2. dali je aktivni write protect u antivirusu?

1. laptop
2. kako da to promijenim 

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
13 godina
Sheeva kaže...

Konačno stigao tenk :)

http://i.imgur.com/QdHEYlW.jpg

Kakvi su prvi dojmovi? U svakoj bitci su barem 2-3, i to u platunima. Razvaljuju...

15 godina
neaktivan
hoss kaže...
Sheeva kaže...

Konačno stigao tenk :)

http://i.imgur.com/QdHEYlW.jpg

Kakvi su prvi dojmovi? U svakoj bitci su barem 2-3, i to u platunima. Razvaljuju...

pa tenk je prebrutalan, ima brzinu, 31 km/h a tezak 130 tona, da ne govorim sto se desi ako te netko u njemu ramma, lik u IS-7 se zaletio u mene sa 750 hp-a na mapi Highway kod 0 linije i ubio sam ga tj uzeo mu svih 750 a on meni 150 negdi

top je odlican ali je neprecizan na vece udaljenosti 350+ metara, radi oko 750+-100 dmg po svakom shellu

armor prednji je odlican jedino mu je mana ko i svim njemcima lower plate

za sidescraping moze posluziti ali ne bih preporucio jer ak se nakosis, jedino to u ammorack moze pogoditi, dogodilo se par puta u treningu

sve u svemu, odlicna desetka {#}

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav! :)
Imam par pitanja..

1. Što se tiće misije "Road to Victory" (Win 125 Random Battles), kad winam tih 125 rundi, dal mi se odmah "aktivira" taj nagradni "One Day Premium" ili si ga ja mogu "aktivirati" kad hoću?

2. Što se tiće crew-a na Churchillu VII (uskoro kupujem Black Prince, dok skupim još nešto creditsa..) zanima me da li sam dobro stavio glavne kvalifikacije? Commander - Sixth Sense, Gunner - Deadeye, Driver - Off Road Driving, Radio Operator - Situational Awareness, Loader - Safe Stowage.

Hvala! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odmah dobiš premium...
na sve stavi repair, nikako perkove koji se aktiviraju tek sa 100%
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
Stolnik kaže...

znaci pogodim ga s is3 u zapovjednikovu kucicu jer nisam gledao uopce prethodno weakspotove i odbije se...

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
17 godina
neaktivan
ja111 kaže...
Stolnik kaže...

znaci pogodim ga s is3 u zapovjednikovu kucicu jer nisam gledao uopce prethodno weakspotove i odbije se...

Fora tenk mi izgleda,steta sto nisam igro kampanju radi pokvarenog laptopa.

Vulgar Display Of Power
13 godina
neaktivan
World of Tanks
dobro da sam vidio da ide posada sa e100 na njega jer sam zamalo kupio novu za golde :D
http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

- M26E4 Super Pershing will be buffed, but not in the next patch
- Top tier TD’s will be rebalanced very soon, but how exactly is secret for now. It’s possible all top tier vehicles will be reviewed and rebalanced

- probably the most unbalanced (SS: overnerfed) premium tank is the Super Pershing, it might be reworked

- it’s possible Maus might recieve further buff somehow, but Veider is “waiting for now”

- E-10 (SS: the “Hetzer”) is planned for release, apparently the adjustable suspension is a small problem

- Char 2C bis and Sturmtiger were both modelled already but later postponed, but the 2C bis case is that Wargaming doesn’t simply know where to put it in regular branch and don’t really feel like pushing it at all costs, there are 5-10 such vehicles on WG “shelves”

- rear-turret VK4502B will be buffed

- there will be changes to the T49 tank destroyer

- T18 will not be nerfed

- new tier 8 LT will come in 2014

- in near future, WG will buff tier 8 premium profitability, but not by much

- Veider states that if he really wanted to get that IS-6 from the event, he could do it in 3 days

LOL 

izdvojio sam neke "bitnije", za vise informacija klik

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 17:36 (Stolnik).
Moj PC  
11 0 hvala 10
16 godina
World of Tanks

Pretpostavljao sam da će "buffati" SP-a, i iz tog razloga ga nisam htio prodavati. Samo je pitanje u kojoj mjeri...

Biti će najsmiješnije ako dobije jedan dobar "buff" i onda mu povise cijenu. Da se barem to dogodi...{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Vratiće mu onaj milimetar armoura  {#}

doubletrouble
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Jel kupovao itko premium ili zlato preko paysafe kartice. Koliko ona košta na kiosku i kako ju napuniti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Duble kaže...

Vratiće mu onaj milimetar armoura {#}

Kad se sjetim situacija gdje me tier X tenk rokne 3 puta zaredom u prednji armor i bounca a lik si cupa kosu od muke. SP je za to i najmenjen da prima udarce je mu je pokretljivost i top za ku*ac.

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Stavljam iz razloga jer me hummel nazvao camperom i da zato imam 9 killova. hmmmmmm distance covered 2,5

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
macgyver 53 kaže...

Jel kupovao itko premium ili zlato preko paysafe kartice. Koliko ona košta na kiosku i kako ju napuniti?

košta onolko kolko para je gore (genijalno pitanje)

očito se zayebo, isprike

ne puniš je, kupiš novu

možeš kombinirati više njih kad ti ostane dovoljno paa za kupiti nešto (znači ako kupuješ recimo 2,5k golda koji košta oko 75kuna, imaš ostatak od 25kn koji kasnije možeš iskombinirati s drugim karticama na kojima imaš ostatak)

One ring to bring them all and in the darkness bind them
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 20:56 (The Unforgiven).
15 godina
macgyver 53 kaže...

mislim da ti je cijena kartice 1€, bar je tak bilo kad sam ja kupoval, znaci 10€ gore i kartica je 11€

nemoj me drzat za rijec davno je bilo

nemres ju napunit nego ju mozes skroz ispraznit

ak ti potrosis recimo 7€ i ostane ti 3€, njih mozes posle iskoristit jer ti se pamti da ima jos 3€ na kartici

mozes ih ukucat recimo 5-6 sa 2-3€ gore i sve ce ti se iskoristit

ili kupis jednu od soma eura i deri {#}

s tim da kad sam ju ja trebal, moral sam ic iz zg-a u brezice po nju {#}

paysafe ti je uz pejpal najjednostavnije i najjeftinije rjesenje, netrebas imat racun u banci, ni 18 godina, a ni bome kreditnu karticu

preporucam {#}

p.s. nemoj da dedaa vidi da kupujes premium, to je za papke, luzere i siemke

kaj je iduce, monitor u boji? {#}

WoT ign EdgeBoy, stronk plutons onli
16 godina
ED63 kaže...
...kaj je iduce, monitor u boji? {#}

Pih, n00b. Prave face igraju na monokromatskom monitoru...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
17 godina
World of Tanks

Evo, novi Tank Inspector je vani gdje se može detaljno gledat statistike tenkova i modele armora. Pa tko voli nek izvoli, meni se dopada jer se može pogledat koliko armora ima neki "weakspot" kao npr. onaj mali turret na velikom kod KV-4 koji ljudi gađaju, a ustvari ima 180mm armora.

http://ftr.wot-news.com/2013/12/24/tank-inspector-going-live/

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Gledao sam na njihovoj stranici i piše da se može kupiti na kiosku tiska .

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:23 (macgyver 53).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
World of Tanks

Dobro da nisam odustao od grindanja xp-a za is-6, evo nakon 5 dana 280k xp-a. Ovaj mobilni internet od t scuma nije ni loš, iako mi je signal na 25% imam 5 Mbit/s  {#}

Nisam igrao 5 mjeseci pa možda nisam u pravu, ali imam osječaj da su na EU2 "bolji" igrači nego na EU1.   Evo zadnjih 5 bitki na EU1, ja sam (saaaam) na jednoj strani. Zadnju sam bio sa nekim mađarom u T29 koji me ladno ostavio kad su na nas došli tigar i Kv3... Kao da su došla dva tX tenka a ne isti tier.. Ali nije samo tih 5 borbi, cijelo vrijeme tako nekakve lude taktike.

kakav potpis?
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:22 (MarvinS).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

3 day premium bonus code

Evo upravo saznao da kod WGNY2014 svima daje 3 dama premijuma. Meni je odmah prihvatilo kod, a mislim da je to povodom Nove godine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 21:32 (spider100hr).

0 0 hvala 6
14 godina
spider100hr kaže...
Evo upravo saznao da kod WGNY2014 svima daje 3 dama premijuma. Meni je odmah prihvatilo kod, a mislim da je to povodom Nove godine.3 day premium bonus code

to je kod za novu godinu

1969 Dodge Charger R/T
13 godina
World of Tanks

Jel to neka zeka-peka? Ako to šljaka, kako da unesem kod u postojeći račun (acc)?

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

8.10 Update Trailer World of Tanks

8.10 Update Review World of Tanks

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pokreni ikonu igrice. Klik na bilo koji News, jer je WG stranica offline. Ulogiraj se i klik na svoj nick i zatim na Activate Bonus Code u gornjem desnom uglu prozora. Unesi kod i to je to!!!
16 godina
World of Tanks

Od 30 partija 25 izgubio pa ovo nije normalmo, što god da napravim ne ide i gotovo{#}.

Frka85
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Koliko dugo igraš WoT?

EDIT: Vidim da si napisao da igraš od prvog dana, pa kako onda nisi navikao na tu "pojavu"? I kada tako loše ide, samo prestaneš igrati. Da ti ne pada statistika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2013 22:30 (Izzy).
17 godina
stručnjak kaže...

Od 30 partija 25 izgubio pa ovo nije normalmo, što god da napravim ne ide i gotovo{#}.

Meni je danas loše što se tiče pobjeda, ali jučer je bio Rock'n Roll

Drži me Hit Ratio i što sam u plusu makar igram i s 10ticama

13 godina
World of Tanks

Zanimljivo, prvi dan 8.10 verzije i već taj dan navečer sam viđao tier 5 "Toyote"... Al' su dečki grebali cijeli ponedjeljak do tiera 5 čak... {#}

Nisam ja ništa prčk'o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice