World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.501
|
čitano: 9.280.143
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Sto su postali darezljivi! {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

6 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
mystik kaže...

WinterMOD OP. 

Torsys_ {#}

Svaka čast i svim ostalima koji su sudjelovali na projektu. Definitivno jedan od najvećih projekata za igru, ali definitivno jedan od najboljih, možda i najbolji mod do sada.

Uložili više vremena nego WG, al su zato i rezultati tu. Jedan potpuno novi doživljaj u igri, da razbije malo monotonost koja vlada.

Začudo, FPS na istim postavkama kao i bez moda, identičan. 

Msm da su pukli puno vremena u to a ni zasto jer WG je najavio da radi na istoj stvari.

15 godina
World of Tanks

Po dosadašnjem iskustvu s WGom, napraviti će ništa.

S obzirom da je community made, i bez official podrške, impresivna je stvar da ja zapravo nemam gubitke FPSa, čak štoviše, ako smanjim broj pahuljica, i to raste za nekih 3-5FPSa.

Nije mnogo, al čovjeka veseli takav rezultat, jer otkad su uveli improved grafiku, FPS se prepolovio.

Imam manje FPSa nego na Crysisu, BF3, Metrou. WTF? Usporedit grafiku WoTa i ovih igara i sve ostale efekte, nemoguće je. 

Još je impresivnija stvar da je to u glavnini rad jednog modera, uz malu pomoć njih nekolicine. WG ima na raspolaganju stotine ljudi, i njima ne bi nešto ovakvo trebalo biti problem napraviti u tjedan-dva dana, uz još recimo toliko testiranja.

Uostalom, koliko im je trebalo da u igru stave reload timer? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Evo upravo uzivam na infogameru
Postavio score od 3196 xpa. drugi iza mene ima 1700 lol
Al tek je prvi dan pa cu jos probati do 3500xpa pa da se osiguram
WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks
Update - dosad postavio tri scorea preko 3000, najbolji mi je 3351... i dalje sam prvi
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...
Update - dosad postavio tri scorea preko 3000, najbolji mi je 3351... i dalje sam prvi

Jel to za onaj laptop?

Koliko si ispred drugog sad?

13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

hehe dolazim danas oko 5 na infogamer ali kako mi se čini bolje da se okušam na world of warplanes{#}

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
12 godina
neaktivan
World of Tanks

kako radi taj infogamer? tj štand od WGa? i ako može netko napisati radno vrijeme i za petak/vikend, ili je sve isto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego dali će bit kakav live prijenos na netu na kojem će dijelit kodove za golde ili tenkove?

0 0 hvala 0
16 godina
Intel&ATI kaže...

O čemu se to radi točno? Ići ću u subotu, pa ono...

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina

koliko je upad.......

12 godina
neaktivan
World of Tanks

pozz neki ok klan

0 3 hvala 0
14 godina
DamageHigh kaže...
Intel&ATI kaže...

Ako odigras borbu s najvise xp-a dobis laptop...

1969 Dodge Charger R/T
16 godina
Stolnik kaže...
DamageHigh kaže...
Intel&ATI kaže...

Ako odigras borbu s najvise xp-a dobis laptop...

A je...to sam donekle skužio...:P

Koji XP se gleda? Na kojem se accountu igra? Neke utješne nagrade kad je lega iznad već zaposjeo to prvo mjesto...lol..?

13 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

kako si uopće uspio odigrat 3 partije, mene su potjerali poslje 1 jer je gužva, a čekao sam 15 min.

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nevervarine/signature.png
15 godina
World of Tanks

Očito je da se trebaš skempat odma po otvorenju kad nije gužva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
never kaže...
Intel&ATI kaže...

kako si uopće uspio odigrat 3 partije, mene su potjerali poslje 1 jer je gužva, a čekao sam 15 min.

Mislim da je i malo više od 3 partije odigrao...;)

15 godina
World of Tanks

Evo vratio se s infogamera...

Pa da objasnim.

Ima oko 15 kompjuter za wot i 15 za wowp i nemozes igrat do mile volje nego samo jednu i nakon sto odigras jednu borbu zapisu ti score i opet moras ispocetka u red ako zelis igrati jos...

Ja sam tamo od 11 ujutro pa nije bila takva guzva pa sam sveukupnpo uspio odigrati 7-8 borbi i od tih su 3 preko 3k xp-a

Sad u 5 je bio WG giveaway i objavili su top listu za danas...

Prva tri score su moja :D 3351, 3196, 3162 cetvrti je neki lik s 3001 i peti sa 2400 xp-a

Nas tri smo dosli i na glavni stage gdje smo dobili majice za wot i wowp, podloge i par bonus codova...

Igra se na wot press accaunta gdje su svi tenkovi, nema utjesnih nagrada, ali je zato svaki dan giveaway tipa kao sto je bilo na gamescomu ekipa se skupi i bacaju u zrak majice, bonus codove, svasta

I svaki dan imaju brdo toga za podjelit...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 18:10 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 7
15 godina
World of Tanks

Da nebi bilo da kenjam evo teaser

Lose su slike, slikano mobitelom, al you get the point

EDIT: I da upad je 30 kuna - dan, cetiri dana - 70kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 18:32 (Intel&ATI).
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
World of Tanks

Netko je stavio winter maps mod, a evo još nečeg što mijenja izgled igre donekle, ali ne ruši FPS, barem kod mene i neke mape izgledaju dosta ljepše i preglednije, definitivno manje depresivno... radi se o modu gdje je poboljšano osvijetljenje na mapama, a ukoliko vam se ne sviđa na nekoj mapi, lako se to makne za tu mapu  ===> http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/261858-088-improved-lighting-mod-v3001/#top

A evo još jedan zgodan mod gdje je damage panel i damage counter u jednom, lijepo uređeno i pregledno  ===>http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/317554-089-sfs-hitlog-damage-panel-incl-shell-type/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sve te kodove možeš unijeti na isti acc?

Što opće dobiješ s njima?

Čestitke na laptopu, vrlo vjerojatno će ti ostat najbolji score, možda neko od ovih statpadder šta će doć postave bolje, ali upitno.

Također mislim da nema šanse u subotu/nedjelju kad ću bit tamo da se postavi score, jer prije svega bit će gužva tak da bi kroz cijeli dan mogao odigrati jednu-dvije maksimalno, a za ot trebaš imat sreće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
mystik kaže...

Sve te kodove možeš unijeti na isti acc?

Što opće dobiješ s njima?

Čestitke na laptopu, vrlo vjerojatno će ti ostat najbolji score, možda neko od ovih statpadder šta će doć postave bolje, ali upitno.

Također mislim da nema šanse u subotu/nedjelju kad ću bit tamo da se postavi score, jer prije svega bit će gužva tak da bi kroz cijeli dan mogao odigrati jednu-dvije maksimalno, a za ot trebaš imat sreće.

Sto se tice kodova oni na kojima je 300 golda i 3 dana premiuma su jednokratni, a ja sam jos dobio jedan sa micro mausom i par dana premiuma (al taj cete tesko dobiti, jer su rijetki, morao sam moliti ovog s wg-a posto imam top score zasad da mi da :D) imam jos jedan sa fcm36pak40 i nesto golda te invite code sa 100k creditsa, 1000 golda tri dana premiuma i t127...

11 godina
neaktivan
World of Tanks

Treba mi neki kod za novog igraca!

I ako ima netko da prodaje ili mjenja za nesto Acc neka me PM

0 0 hvala 0
17 godina
Intel&ATI kaže...

Prva tri score su moja :D 3351, 3196, 3162 cetvrti je neki lik s 3001 i peti sa 2400 xp-a

Kak nabiješ 3000 exp-a 3 puta za redom???

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:44 (DrNasty).
17 godina
moderator
Intel&ATI kaže...

imam jos jedan sa fcm36pak40 i nesto golda te invite code sa 100k creditsa, 1000 golda tri dana premiuma i t127...

Pa daj prebaci koji, nemoj biti čifut ;)

15 godina
DrNasty kaže...

Pa daj prebaci koji, nemoj biti čifut ;)

Ove sto sam danas dobio, pak, micromaus i ovaj  jedan jednokratan su za mene, a ostala dva su za frendove sta sam uzeo...

Bez brige idem jos sutra i u nedjelju (po laptop {#})  pa cu nabaviti i podijeliti malo po forumu, bar ove jednokratne...

@Hyperion - cak i mislim da su bila zaredom, dva su sigurno bila zaredom, a treci je bio mislim dvije borbe kasnije

a citer sam, sta da velim...

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 19:53 (Intel&ATI).
17 godina
neaktivan
World of Tanks

bio i ja na gejmeru, više-manje srednja žalost. kupili dvije karte cura i ja (30kn jedna), dobili i dva invite coda uz karte (t-127, 100.000silver, 1000gold, 3dana premium)...odmah vam ih dam, cekao 15min na red za igranje, ona mi se smijala i rekla da mogu igrat i doma (imala pravo), cuo da se prica o nekom klincu koji je bio 5 puta igrat i natukao 3000+ exp, odigrao solidno losu partiju za 1000exp, dobio bonus code za sebe (300G + 3Prem - vrijedi samo jedan po account-u pa ne morate cekat 5 puta i igrat za 5 code-ova!! ), prodali rabljene karte drugim likovima (15kn komad - sa svakom jednokratnom kartom se moze ući 3 puta tokom jednog dana) i otisli... :-D

Ivnite codes:

DP8GBY-9Z72VB

DP8GBT-9E54UT

3 0 hvala 1
15 godina
Ajgor kaže...

bio i ja na gejmeru, više-manje srednja žalost. kupili dvije karte cura i ja (30kn jedna), dobili i dva invite coda uz karte (t-127, 100.000silver, 1000gold, 3dana premium)...odmah vam ih dam, cekao 15min na red za igranje, ona mi se smijala i rekla da mogu igrat i doma (imala pravo), cuo da se prica o nekom klincu koji je bio 5 puta igrat i natukao 3000+ exp, odigrao solidno losu partiju za 1000exp, dobio bonus code za sebe (300G + 3Prem - vrijedi samo jedan po account-u pa ne morate cekat 5 puta i igrat za 5 code-ova!! ), prodali rabljene karte drugim likovima (15kn komad - sa svakom jednokratnom kartom se moze ući 3 puta tokom jednog dana) i otisli... :-D

Ivnite codes:

DP8GBY-9Z72VB

DP8GBT-9E54UT

cuj klinac :D

student {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 20:12 (Intel&ATI).
15 godina
World of Tanks

Lol, nije bilo ni očekivano drugačije. 

btw. tek sad vidim da si iz VŽa, lol.

Još ne znam dal da idem u subotu ili nedjelju, pa ako si za neko pivce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...

cuj klinac :D

student {#}

sorry, samo prenosim sto se pricalo, nisam ja rekao 'klinac', a sa druge strane mogu studenti biti i sa 30+, imam par frendova koji su jos u toj fazi :-D

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 8:03 (DrNasty).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice