Wolfenstein : The New Order

poruka: 293
|
čitano: 64.178
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

5 poruka prije tvoje?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

Zavrsio igru ukupan dojam solidan moglo je i bolje neke misije su super crazy neke dosadne i suplje no sve u svemu zabavio sam se istom ali niti priblizno kao sa 2k10 rebootom  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

baš sam prešao "nightmare" hahah,inače zabavna igra sa "filmskom" pričom kao i sve nove igre,za jednom preć i zaboravit

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozdrav mozete mi nekako pomoci?

kupijo sam si novu igru original za kop kao iz naslova wolfenstein i slucejno izgrebo 2 broja od kljuca za aktivaciju igre i nikako nemogu je instalirat sada sta da radim? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Wolfenstein : The New Order
piki340 kaže...

pozdrav mozete mi nekako pomoci?

kupijo sam si novu igru original za kop kao iz naslova wolfenstein i slucejno izgrebo 2 broja od kljuca za aktivaciju igre i nikako nemogu je instalirat sada sta da radim? 

Potraži stručnu pomoć...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.6.2014 17:18 (Praetorian1).
12 godina

Tek nedavno krenuo i igra mi je odlicna.
Postavke 1080p/sve opcije na potpuni max/60 fps uz poneki pad nesto sitno ispod u ponekim scenama ali moram naglasit da sam koristio tvik sa izmijenom imena u folderu/targetu iz 64 u 32 i dobio poprilican framerate boost.

Edit:Iskljucio vsync i sad imam savrseno glatkih 60 fps,steta sto devovi day one ne naprave kako treba nego moraju izdavat patcheve...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 11:34 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Par savjeta za one koji igraju PC verziju:

1.Obavezno instalirajte patch

2.OBAVEZNO napravite ovo iz uputa  [url=http://www.dsogaming.com/news/wolfenstein-the-new-order-possible-performance-boost-discovered/]http://www.dsogaming.com/news/wolfenstein-the-new-order-possible-performance-boost-discovered/[/url] ekipa tvrdi da donosi 20-30 fps boost ja samo znam da mi je sve na max znalo past na 45fps a sad je lock 60.......

3.Obavezno iskljucite vsync nakon sto ste stavili patch jer je igra lockana na 60 fps i radit ce savrseno kao da je vsyncana.

Sto se tice same igre....koja igretina,uzivam,igrivost apsolutno vrhunska,atmosfera jos bolja,prica drzi uz igru,ART fenomenalan itd itd.....za sad 9.5 od 10.

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina

koji patch? tj koja verzija?

ajde da i ja to probam, meni se vrti na 30-45 kako kad, cesto mi trza igra, ali to je najvj radi procesora

EDIT: ako je onaj patch od 7+ GB, budem ga jednom skinuo haha, do tad cu probati ovo preimenovanje exe-a

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 13:26 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

UPDATE 1  2.11GB

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
MEGATAMA kaže...

Par savjeta za one koji igraju PC verziju:

1.Obavezno instalirajte patch

2.OBAVEZNO napravite ovo iz uputa  [url=http://www.dsogaming.com/news/wolfenstein-the-new-order-possible-performance-boost-discovered/]http://www.dsogaming.com/news/wolfenstein-the-new-order-possible-performance-boost-discovered/[/url] ekipa tvrdi da donosi 20-30 fps boost ja samo znam da mi je sve na max znalo past na 45fps a sad je lock 60.......

3.Obavezno iskljucite vsync nakon sto ste stavili patch jer je igra lockana na 60 fps i radit ce savrseno kao da je vsyncana.

Sto se tice same igre....koja igretina,uzivam,igrivost apsolutno vrhunska,atmosfera jos bolja,prica drzi uz igru,ART fenomenalan itd itd.....za sad 9.5 od 10.

Potvrđujem. Radi super. Sve sam digao na najviše postavke i sve 5.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
neaktivan

Pozdrav.

Je li tko primijetio da mu pada framerate kada su NPC-jevi na zaslonu? Npr. kada ubijam neprijatelje, cak niti ne moram pucati po njima, nego ih vidim ili me gadaju, stalno mi pada framerate. Ovisno o mjestu gdje sam, zna biti izmedu 20-30 FPS-a, nekad i manje. Kada neprijetelje poubijam i sada sam sam u nekom dijelom mape, cesto imam skoro 60 FPS-a. Npr. to je primijetno bas u onom dijelu prvog chaptera, kada su penjes po onoj tvrdi i tu je scena kada se pojavi tvoja ekipa pa moras sa strojnicom skidati neprijatelje na 3 kata utvrde. Tu je bas stekalo, kada sam neprijatelje skinuo, framerate odmah skoci na urednu razinu. Inace, stavio sam sve one postavke sto su ljudi preporucivali: MAX PPF na 16, shadow resolution na 2048, preimenovao .exe u WolfNewOrder_x32.exe i instalirao Update 1 (onaj od 2 i nesto gige).

Inace imam AMD Athlon II X2 250 koji mi je clockan na 3.45 GHz, nVidiu GTX 650 Ti GS te  2x2 GB DDR3 RAM-a. Bi li rekli da mi je proc tu problem? Cudno mi je da uredno radi dok nema neprijatelja na zaslonu.

EDIT: igram na 1920x1080 na Medium postavkama

Takoder sam skuzio u MSI afterburneru da mi obe jezgre procesora znaju cesto biti na 100% loada dok grafa na 60-80% ovisno o dijelu mape.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 20:08 (alen29).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
http://valid.canardpc.com/hwx19k
Moj PC  
2 1 hvala 1
13 godina

Jučer sam instalirao i počeo igrati igru jer je nisam igrao do sad - svce šta mogu reć da je igra čista uvreda za mozak, pa ja ne mogu vjerovati da Bethesda izda ovakvo teško govno od igre - cjelu igru te voda ko zadnjeg retarda sad idi sim sad stisni ovu tipku jednom sad stisni desno dvaputa ako ne onda neces proc - pa kaj je to za amere rađeno ili za nekog sa kvocjetnom inteligencije 6 !?!? Žali bože dobre price i zanimljive tematike kad su sve usrali ali ono na najjace !!  Došao sam do onog dijela di treba ući u vagon i uspjelo me toliko naživcirati da sam odinstalirao igru, igra je urnebesno lagana ali frustrirajuca do iznemoglosti sa tim vodanjem i sa konceptom da te mora ko retarda voditi kaj da stisnes, a samo npr skakanje je napravljeno kao da su ga 3 debila od jednom radila - NE IGRI VO SMEĆE OD IGRE !!  

Ja sam mislio da je dying light loš - pa to je remek djelo za ovu igru, bar skakanje i skupljanje itd je napravljeno na jednom nivou koji te zadrži da prođeš igru do kraja, a ovo govno - još mi se nije desilo da odinstaliram igru prije nego kaj ju završim - sramotno loša igra pogotovo jer Bethesda radi vrhuske igre 

Moj PC  
0 8 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne slažem se s kolegom gore, kupio sam igru na Steam sale-u za 12 eurića i mogu reć da mi je igra odlična, zabavna i pomalo smiješna (nazi crni humor nikad ne dosadi). SP kampanja je dovoljno dugačka, za razliku od 6-satnih AAA igara. Jedini ajmo reć minus je ovaj grafički engine koji igra koristi. Meni se ne sviđa ali je zanimariv aspekt kad je igrivost odlična. Od mene 9/10.

10 godina
protjeran
mirzet1976 kaže...

pozdrav, koji je to program za mirit fps,hvala.

13 godina
dabar_solta kaže...
mirzet1976 kaže...

to šta on koristi za mjeriti FPS je MSi afterburner

14 godina
neaktivan
dabar_solta kaže...
mirzet1976 kaže...

MSI Afterburner

Zmaj od Bosne | Unlock the Power Within | Intel Core i7
10 godina
protjeran

problem je šta ne radi msi afterburner dobro s asus karticama,valjda je ćip razlićit šta voltaže namišta, pretpostavljam da nema u gpu tweaku ovakav fps monitor?
dali je netko proba igrat old blood wolf, meni na 290x i 8350 jedva radi na medium detalje(40-60fps ,fraps) na 1080p,dok mi je new order na 280x i phenom 2 dual core radia na ultra (50-60fps ,fraps isto na 1080p) 8350 je na 4.7ghz dok je 555 bia na 4.1-4.2ghz. iako sam proba s torenta igru nisam original vidim da se gori spominju patchevi nekakvi pa sry ako je to problem :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Počeo sam danas igrati Wolfenstein : The New Order i jedino što mi se ne sviđa što su zakoplicirali što moraš stalno stati kod svakog ubijenog vojnika i stalno stiskati tipku E  da uzmeš metke, bombe itd, pa onda jako loše što nema kompasa koji te usmjerava kao kod Call of Duty i sličnih igrica nego stalno lutaš i tražiš  gdje treba ići , pa stalno moraš pritiskati tipku M za mapu da vidiš gdje si. U glavnom jako loše što se toga tiče. I ne volim kod ovih novih Call of Duty Ops itd. kad dugo traje razgovor između likova. Više volim kad ideš kroz misije bez puno pričanja i kopliciranja kao što su stari Call of Duty, Medal of Honor itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
REAKTOR kaže...

Počeo sam danas igrati Wolfenstein : The New Order i jedino što mi se ne sviđa što su zakoplicirali što moraš stalno stati kod svakog ubijenog vojnika i stalno stiskati tipku E  da uzmeš metke, bombe itd, pa onda jako loše što nema kompasa koji te usmjerava kao kod Call of Duty i sličnih igrica nego stalno lutaš i tražiš  gdje treba ići , pa stalno moraš pritiskati tipku M za mapu da vidiš gdje si. U glavnom jako loše što se toga tiče. I ne volim kod ovih novih Call of Duty Ops itd. kad dugo traje razgovor između likova. Više volim kad ideš kroz misije bez puno pričanja i kopliciranja kao što su stari Call of Duty, Medal of Honor itd.

Uh, a tek budeš onda vidio ako budeš igrao Wolfenstein II: The New Colossus. Aj jedino što metke uzima sam. Mapa, cut scene, razgovori... ajme, Hideo Kojima 

...................................... funny facts
10 godina
skorvy kaže...
REAKTOR kaže...

Uh, a tek budeš onda vidio ako budeš igrao Wolfenstein II: The New Colossus. Aj jedino što metke uzima sam. Mapa, cut scene, razgovori... ajme, Hideo Kojima 

Bogami ga neću igrati jel traži malo bolju konfiguraciju od ove koju ja imam.

16 godina
neaktivan
REAKTOR kaže...

Zanemaruješ jednu opciju koju imaš. Prestani igrati igru. S obzirom koliko ih ima, postoji realna šansa da nije baš svaka igra po tvom ukusu.

Wolfenstain je lagani dašak svježeg zraka u moru codovskih ispljuvaka i fala bogu, isusu kristu i svim svecima na svim stvarima s kojima su "zakomplicirali" igru. Mislim, ne daj bože da te igra natjera da malo istražiš level i nađeš pokoju tajnu prostoriju, ili da ima par cut-scena koje ti pokažu da su likovi oko tebe možda ipak temeljeni na ljudima s više od dvije vijuge u glavi...

ja
10 godina
ZC_Someone kaže...
REAKTOR kaže...

Zanemaruješ jednu opciju koju imaš. Prestani igrati igru. S obzirom koliko ih ima, postoji realna šansa da nije baš svaka igra po tvom ukusu.

Wolfenstain je lagani dašak svježeg zraka u moru codovskih ispljuvaka i fala bogu, isusu kristu i svim svecima na svim stvarima s kojima su "zakomplicirali" igru. Mislim, ne daj bože da te igra natjera da malo istražiš level i nađeš pokoju tajnu prostoriju, ili da ima par cut-scena koje ti pokažu da su likovi oko tebe možda ipak temeljeni na ljudima s više od dvije vijuge u glavi...

Pa neću sad prekidati igricu samo zbog nekih stvari koje sam napisao da mi se ne sviđaju. To je samo moje mišljenje o nekim sitnicama za tu igru. Ne kažem da je ostatak igre loš.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.12.2017 15:17 (REAKTOR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice