Wildstar MMO

poruka: 1.317
|
čitano: 127.251
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Kad sam govorio da nakon dva mjeseca ovo nitko nece igrati neki su se smijali i pravili komentare na razini djeteta, danas se ja smijem, igra je crap i to je to...

1 4 hvala 0
13 godina
Re: Wildstar MMO
Igra je isti wow sa drugacijim djeljenjem dmga i puno je teze naucit igrat i skillat.. U wowuje lako nabijat tipke... To svatko zna
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Sta bas nitko ne igra? Ja sam cak mislio igrati malo...

Jedna Dota na dan vadi psihopata iz tebe van!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Heh, sje su sve sto su mogli u igri i to je to. Ono sto smo raspravljali za vrijeme bete i nakon releasea- problem su 40 man raidovi i cinjenice da je tesko bilo sto organizirat, pa su ljudi danima peglali jedne te iste avanture i dungeone, da bi dobivali random gear koji, jednom kad sam ga i skupio sam skuzio da mogu cijeli zamijenit, cekajuci na red da mi se posloze zvijezde da mogu uc u raid.

Ne moze se igra zasnivat na 5-10% ljudi koji ce uzivat u raidu i 90% ljudi koji ce to placat. Izvan toga nije bilo contenta, PvP-a je bilo malo i nije bio dobro izveden.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Kad sam govorio da nakon dva mjeseca ovo nitko nece igrati neki su se smijali i pravili komentare na razini djeteta, danas se ja smijem, igra je crap i to je to...

Neznam iskreno čemu se ti smiješ. Nit si igrao igru , a pričao si gluposti. Igra nije crap. Igra je odlična , ali zahtjeva strašno puno vremena i poprilično je teška. Izgleda da to više na tržištu ne prolazi. Istina , ovi raidovi od 40 ljudi su bili užasni za organizirati. Tvoji komentari da je ESO vrh mmo-a i da je super igra samo govori o tome koliko ti ljudi mogu vjerovat. Bolje se ne javljaj nego da spammaš idiotarije po forumu.

12 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Heh, sje su sve sto su mogli u igri i to je to. Ono sto smo raspravljali za vrijeme bete i nakon releasea- problem su 40 man raidovi i cinjenice da je tesko bilo sto organizirat, pa su ljudi danima peglali jedne te iste avanture i dungeone, da bi dobivali random gear koji, jednom kad sam ga i skupio sam skuzio da mogu cijeli zamijenit, cekajuci na red da mi se posloze zvijezde da mogu uc u raid.

Ne moze se igra zasnivat na 5-10% ljudi koji ce uzivat u raidu i 90% ljudi koji ce to placat. Izvan toga nije bilo contenta, PvP-a je bilo malo i nije bio dobro izveden.

Ma da bilo je tesko, oni su mislili da ce ko wow biti sa tim raidovima. Ali i na kraju bas i nije tako. Ali opcenito su ljudi radi drugih stvari prekinuli. Ja sam sada citao sto je PCmagazin / ja mislim da je on  \ napisao za kao njihove planove u 2015 godini, pa rekao, mogao bi malo zaigrati. Ali ocito necu :P.

Dosta toga mjenjaju sada sam procitao. A ovaj weco samo vrijeda nista drugo. 

11 godina
neaktivan
weco75 kaže...
Mquany kaže...

Neznam iskreno čemu se ti smiješ. Nit si igrao igru , a pričao si gluposti. Igra nije crap. Igra je odlična , ali zahtjeva strašno puno vremena i poprilično je teška. Izgleda da to više na tržištu ne prolazi. Istina , ovi raidovi od 40 ljudi su bili užasni za organizirati. Tvoji komentari da je ESO vrh mmo-a i da je super igra samo govori o tome koliko ti ljudi mogu vjerovat. Bolje se ne javljaj nego da spammaš idiotarije po forumu.

Smijem se likovima sto su govorili da je ovo revolucija MMOa itd... Ovo je jedan polu proizvod koji je na osnovu WOWa htio da uradi money grab i nista drugo. Nemislim da sam ikada rekao da je ESO vrh mmo, neke stvari u toj igri jesu, a ESO je bolja igra od ovog sranja i odmah iza WOWa drugi MMO po kvaliteti atm. 

13 godina
neaktivan
Mquany kaže...
weco75 kaže...
Mquany kaže...

Smijem se likovima sto su govorili da je ovo revolucija MMOa itd... Ovo je jedan polu proizvod koji je na osnovu WOWa htio da uradi money grab i nista drugo. Nemislim da sam ikada rekao da je ESO vrh mmo, neke stvari u toj igri jesu, a ESO je bolja igra od ovog sranja i odmah iza WOWa drugi MMO po kvaliteti atm. 

Je, slažem se, živio sto godina.

16 godina
Wildstar MMO

Ma stvar je takva da njih free to play, na zalost, nece spasiti. Nisam prestao igrat zato kaj je bila skupa nego zato kaj nemam vremena za ta sr*nja. Nemre se desit da SVE u igri bude radjeno tako da se treba grindat do besvijesti.

Samo adventure itemi i dungeon itemi su bolesni za farmat. Nafarmao sam BIS gear prije raida i skuzio da je sr*nje sve i jedan piece jer ga nemrem slotat sa dobrim stvarima vec samo sa smecem. Da ne kazem da sam grindao danima jer svi traze isti gear na istom mjestu, padne jednom u 7 pokusaja i obicno bar 2 osobe rollaju, ak nista drugo onda za alt build.

Nakon toga ide raid koji je jos gori, kako za igrat, tako i za grindat. Koncept je odlican, likovi super, tj. klase, skilovi, rase i sve drugo, svijet je bolesno dobro poslozen, ne mogu rec da je bilo puno igara koje smatram boljima za levelanje, ali end game se svodi na grind daily questova, eldan pointova, za elder gemove i gold i brutalnu kolicinu dungeona i adventura, a sve da bi se dobilo mjesto jednom tjedno u raidu.

WoW je bio mila majka za tu kolicinu grinda, a od WoWa sam pretezito radi grinda odustao.

Ako konceptualno ne promijene igru nis od toga, i pod time ne mislim da ju ucine laksom, vec da dodaju u kratkom vremenu hrpetinu end game contenta koji se ne svodi samo na adenture i dungeone, te povremeni raid, a koji vec svima idu na nos.

Da, PvP kako je zamisljen je mogao funcionirat da nije sve bilo povezano, da nisi morao imat guild koji radi PvP i onaj GvG i dungeone/adventure da bi se vas fort upgradai i svasta nesto. Da ne velim da je igra u startu zahtjevala barem 3-4 seta geara po liku, pa sve sto sam pisao za grindanje geara mozete slobodno napisat *4.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ma stvar je takva da njih free to play, na zalost, nece spasiti. Nisam prestao igrat zato kaj je bila skupa nego zato kaj nemam vremena za ta sr*nja. Nemre se desit da SVE u igri bude radjeno tako da se treba grindat do besvijesti.

Samo adventure itemi i dungeon itemi su bolesni za farmat. Nafarmao sam BIS gear prije raida i skuzio da je sr*nje sve i jedan piece jer ga nemrem slotat sa dobrim stvarima vec samo sa smecem. Da ne kazem da sam grindao danima jer svi traze isti gear na istom mjestu, padne jednom u 7 pokusaja i obicno bar 2 osobe rollaju, ak nista drugo onda za alt build.

Nakon toga ide raid koji je jos gori, kako za igrat, tako i za grindat. Koncept je odlican, likovi super, tj. klase, skilovi, rase i sve drugo, svijet je bolesno dobro poslozen, ne mogu rec da je bilo puno igara koje smatram boljima za levelanje, ali end game se svodi na grind daily questova, eldan pointova, za elder gemove i gold i brutalnu kolicinu dungeona i adventura, a sve da bi se dobilo mjesto jednom tjedno u raidu.

WoW je bio mila majka za tu kolicinu grinda, a od WoWa sam pretezito radi grinda odustao.

Ako konceptualno ne promijene igru nis od toga, i pod time ne mislim da ju ucine laksom, vec da dodaju u kratkom vremenu hrpetinu end game contenta koji se ne svodi samo na adenture i dungeone, te povremeni raid, a koji vec svima idu na nos.

Da, PvP kako je zamisljen je mogao funcionirat da nije sve bilo povezano, da nisi morao imat guild koji radi PvP i onaj GvG i dungeone/adventure da bi se vas fort upgradai i svasta nesto. Da ne velim da je igra u startu zahtjevala barem 3-4 seta geara po liku, pa sve sto sam pisao za grindanje geara mozete slobodno napisat *4.

Potpis! Same here.

PC gaming a minute to learn a lifetime to master ( Wildstar: Hazzak-EU Exile - Nick: Loo)
12 godina

S obzirom gdje je pucala ova firma sa svojim pretplatama, nekako teško vjerujem da igra neće bit p2w kad kree sa f2p.

youtube.com/summercroatia
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.5.2015 8:26 (Neznalica121212).
13 godina
F2p potvrden. Nadam se uspjehu
12 godina
neaktivan
Wildstar MMO

i tak... optimizacija opet nista... igra krece biti f2p... smanjit ce tezinu igre... 

prelose.. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Mquany kaže...

Bravo u pravu si na internetzu here is a cookie.

14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Wildstar standard edition za 1$ + ostale igre

https://www.humblebundle.com/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wack kaže...
Mquany kaže...

Bravo u pravu si na internetzu here is a cookie.

Igraju ljudi... krivo si pogodio... 

14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

moze gust pass ako tko ima viska

hvala

netreba,moze se provat i bez njega

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 20:07 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Wildstar MMO

Guest pass ? A gore imas za jedan dolar :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

kupio sam vec odavno ali sam tio nesto provat s guest pass-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...

S obzirom gdje je pucala ova firma sa svojim pretplatama, nekako teško vjerujem da igra neće bit p2w kad kree sa f2p.

Vrlo je teško otići na Wildstar official site i pročitati što nudi F2P , a vrlo lako napisati glupost.

14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Bez obzira sta nije procitao dobro je rekao.

F2P nudi sav sadržaj,ali svejedno prevelika je razlika između ljudi koji će plaćat pretplatu i onih koji nece(pogledaj tablicu)

Bilo bi odlicno da su b2p kao GW2

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2015 18:58 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Zodiak kaže...

Bez obzira sta nije procitao dobro je rekao.

F2P nudi sav sadržaj,ali svejedno prevelika je razlika između ljudi koji će plaćat pretplatu i onih koji nece(pogledaj tablicu)

Bilo bi odlicno da su b2p kao GW2

Pa ajde, pogledaj tablicu .... I reci što bi tu trebalo biti P2W ? Ajde , prosvjetli me.... ITEMFREE CLIENTPAID CLIENT

Character Slots

2

12

Costume Slots

4

6

Personal Bank

2 Slots

5 Slots

Decor

1000 total decor items placed

2000 total decor items placed

I dalje.... 

How much of the game is accessible to Free players?

We place no restrictions on any of the game’s content. Every zone, every dungeon, every raid, every battleground... they’re all available. All players will be able to create characters of every race, class, and path while choosing any tradeskills they like. Characters can achieve level 50 and path level 30, just as they can under the current system. There are some restrictions on services and social functions, however, as noted in the table below.

Ja neznam jesam li ja lud ili vi kakite lagano....

14 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Auction House

Three (3) active buy bids     Thirty (30) active buy bids

Three (3) active sell lots       Thirty (30) active sell lots

Gathering

Normal rate                  10% bonus material proc chance

Holiday Events

Earn currency at normal rates    Earn 25% extra currency

XP

Earn XP at normal rates       Earn 25% extra XP

Earn reputation at normal rates    

Earn 50% extra rep from combat

Earn 25% extra rep from quests

Queue Bypass

No priority

Priority access

Commodities Exchange

Three (3) active buy orders

Three (3) active sell orders

Thirty (30) active buy orders

Thirty (30) active sell orders

Currency

Earn currency at normal rates

Earn 25% extra currency

Circles

Can join one (1) Circle

Cannot invite into or create Circles

Can join five (5) Circles

Can invite into and create Circles

Po meni su to prevelika ogranicenja, uglavnom sigurno nebi igrao s takvim ogranicenjima free verziju vec bi placao ili kupovao CREED

Jucer sam instalirao igru na laptptop sljdecih specifikacija:

i7 3632 QM -2,2GHz -4 jezgre

8gb DDR3

AMD 8750M

Uglavnom znam da je graficka slaba ,ali bi trebala biti dovoljna za ovu igru.(vrtim H1Z1 na 30-35 fps s dosta dobrim postavkama, WoW 60-90fps)

Ispostavilo se da na low-medium postavkama ne mogu vise od 25fps ,cjelo vrijeme pada na 18-19 ,jedino kad stavim da mi je igra SKROZ MUTNA vrti 30-40fps,trazio sam po netu kako popravit FPS ,sve provao i ništa nije pomoglo,zakljucak OPTIMIZACIJA OVE IGRE JE JEDNO VELIKO SRANJE !

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2015 9:25 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wildstar MMO

Današnji gejmeri su razmažena derišta koja bi htjela sve zabadave. Jasno mi je da su i ti izdavači

lopine koji žele izvući svaki cent od igrača (primjer gw2 nova ekspanzija), ali ne možeš ipak pretjerivat

u svemu i tražit sve za ništa.

A optimizacija je stvarno za k... U Thaydu kad se skupi veći broj igrača je ne igrivo. Screenlockovi svake

tri sekunde. Živi užas. A nemam baš drveni komp.

0 0 hvala 0
15 godina
Wildstar MMO

Osobno sam isprobao igru od frenda par dana, igra je solidna ali treba bit pristupacnija ljudima. Koliko sam shvatio danas vise prolazi nekakv casual stil igre, a ne 5-6 sati dnevno grindat jedan token koji ti nes omogucuje nakon reseta koji je svakih tjedan dana npr... Da smanje raidove na 10 ljudi i malo olaksaju nabavku geara mislim da bi puno vise ljudi igralo jer skupit 40 ljudi od kojih barem 35 treba znat sve je previse...

A razlika izmedu f2p i p2p je prevelika. Exp, gold, broj transakcija... trebali bi bit potpuno iste stvari ali platisama omoguci nekakve cool mountove, visual iteme, posebne titule tako da i oni dobe svoje priznanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Raidovi su sada 20 ljudi. Neznam zašto je exp bitan kad dodješ do 50 ( osim dodatni abiity points i amp points...) . Neznam što te gold sprečava u nečemu. Restrikcije su velike npr. u Swtor , ako ne možeš neki gear nosit ili nešto. Ovakve presmiješne stvari što vi pričate su gluposti.

12 godina
Wildstar MMO

Igra li tko ovu open betu ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wildstar MMO

Ovo nije open beta, ovo je igra koja je relesana prije godinu dana.

A ti weco pricas bedastoce, mjesec dana farmas elder pontove za ability point , nije bas da ti nis ne znaci, trebao bi imat sve zmaksano da te se pce uzme u obzir za ozbiljno raidanje.

Gear koji se farma pada svaki put random, kad nafarmas kompletan gear, kao ja, pa skuzis da su ti oni slotovi za update krivog tipa i da ih nikako ne mozes slotat i napravit koristan build, onda sjednes i places.

Danima sam farmao adventure i dungeone da a) zavrsim, pod b) padne komad koji trebam i pod c) nitko ne rola protiv mene ili ako rola ja taj komad dobijem. Bilo je dijelova geara tipa oruzje gdje sam 20ak puta iso i nikad nisam vidio drop, dok se jednom nisam skrumpao da je dropal i dobije ga lik kaj ga rola za alt build. Ja sam ga dobio nekih 5-6 runova kasnije.

Ugl kad sam skupio BIS gear za svoj build, skuzio sam da imam 2 upotrebljiva komada, da ostale moram mijenjat jer nemrem slotat upgrade za svoj build i da mi je DPS u k*rcu, te da me takvog netrebaju.

Da ne velim da imas pve gear, pvp gear, farm gear ili kako to oni zovu "solo gear" i zaseban za one velike kvazi pvp bitke sa warnesto nesto, tipa baza na bazu. 2-3 main geara + ako te alt zanima build da bi mogo igrat igru, i svi se farmaju na isti nacin, metodom pokusaja i pogresaka i beskonacnim grindom.

Sve u igri od razvoja je vristalo sa "hardcore" i to im je glavna krilatica, hc igra za hc igrace, a postavljena je tako "hardcore" da je 80% populacije nestalo prije 2. mjeseca pretplate jer im je bilo dosta grindanja i da nakon 2 mjeseca grindanja nemaju niti gear, a niti uvjete za prvi manji radi, kamo li drugi, a da bome nemaju sa kime ni ic, kad bi uvjete nekako i ispunili. Sa druge strane nisu uspjeli ni elder pointove skupit za boostanje lika jer kad sam sve stavio na papir racunao sam 9 ili 10 mjeseci samo za jednog lika dic na maks, osim kroz AH gdje su se bolesne pare trazile za te boostere.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Wildstar MMO

Dali itko zna datum u 9 mijesecu kad dolazi F2p ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice