Svi hvataju samo gold reward u cim kracem vremenu. Stat i procitat sto NPC govori? Nema sanse. "Pres 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1" su mi rekli za sve izbore i jednom su cak pop*zdili na mene jer sam se drznuo citat 30ak sekundi. Mislim doslo je do toga da sam nakon adventura isao scrollat prema gore chat da vidim opce kaj smo radili, a sto nisam uspio pohvatat u samom adventuru.
Odi igrat RP server. Nemam ti sta drugo reci na ovo. Imas ekipu koja zeli citati ali imas i ekipu koja ne radi to, a takvih je puno vise nego ovi koji citaju i "roleplayaju"
EDIT: BTW, opcenito u svim igrama ovoga svijeta uvijek je bilo nekako u cilju igraca biti kao najbolji i biti prvi u necemu, mmo igre su vecinom igrali igraci koji su zeljni da budu WORLD FIRST *Insert a thing here that you did*. Tako da me uopce ne cudi sto vecina ljudi ne prati takve stvari i samo zeli sto vece brojke, sto bolji loot i biti najbolji.
Biti najbolji po meni podrazumijeva PVP, biti prvi koji će uraditi nešto podrazumijeva uglavnom biti nolifer :D