Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.666
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Watch Dogs
lovac82 kaže...

Pretjerao si, naravno da izgleda bolje ali i nema nema drasticne razlike kaako ti kazes (najveca razlika je u kvaliteti vode), sve ostalo su nijanse. Nije niti cudno jer PS4/X1 verzija koristi i do cca 3 GB VRAMA (na konzolama je igra prakticki kao na high detaljima vise manje). Sto se tice ovog "moda", za to se vec moze reci da na PC-u izgleda puno bolje, samo se pitam za koji su k te naprednije graficke postavke skrili.

Nisam mislio da izgleda doslovno 10 put bolje to sam samo napisao pogotovo dok sam procital post od toga lika pocelo mi se srati.

Zasto su "sakrili" naprednije graficke postavke nikome nije jasno , gospodin Biscuit kaze da su ili nesposobni pa nisu na vrijeme stigli ugurati u PC verziju ili pak malo drasticnije objasnjenje da su namjerno napravili downgrade da na PC-u da ne izgleda toliko superiorno u odnosu na konzole posto se toliko konzole gura da su next-gen pa bi bilo smijesno da PC star nekoliko godina vrti i izgleda isto/bolje nego na novim konzolama sta i je slucaj po nekad i nakon svega kaj se zadnjih godina radi u industriji igara nebi me uopce cudilo da su spremni na takve ljigave poteze.

twice the pride double the fall
13 godina

Mozemo nagadjati zasto je to tako.Usvakom slucaju od ubisofta ni riječi necemo cuti jer je vec trebalo to bit sredjeno s njihove strane,inace PR u roku 30 minuta nakon nekog leaka odradi posao da smanji štetu ili da se izjasni ko šta gdje. Nisu se javili ima vec par dana,ni neće.

Toliko ih boli đon za PC igrače. A samim time lazu i konzolaše. Obecavali su svi da ce ''next gen'' (namjerno stavljam anvodnike jer pojam next gen je nerealan i neznaci ništa) naslovi biti 60fps 1080p. Jedan pogled na komponente i ps4 i xbox one-a bilo kojem prosjecnom PC korisniku koji prati trziste tj. komponente govori da je to NEMOGUĆE. Osim toga,ni neznam jel ima koji naslov da je izišo da je 1080p i 60fps. Neka me neko ispravi ako to stvarno je. Ili je downscaleano ili se muče s odrzavanjem 60fps.

Moja teorija je da je namjerno downgradeana pc verzija,da nebi ispalo uber naspram konzoli,što zapravo i jest. Ovaj post nepišem s PC master race perspektive,nego to jednostavno tako jest.

11 godina
protjeran
Rocinante2112 kaže...

Mozemo nagadjati zasto je to tako.Usvakom slucaju od ubisofta ni riječi necemo cuti jer je vec trebalo to bit sredjeno s njihove strane,inace PR u roku 30 minuta nakon nekog leaka odradi posao da smanji štetu ili da se izjasni ko šta gdje. Nisu se javili ima vec par dana,ni neće.

Toliko ih boli đon za PC igrače. A samim time lazu i konzolaše. Obecavali su svi da ce ''next gen'' (namjerno stavljam anvodnike jer pojam next gen je nerealan i neznaci ništa) naslovi biti 60fps 1080p. Jedan pogled na komponente i ps4 i xbox one-a bilo kojem prosjecnom PC korisniku koji prati trziste tj. komponente govori da je to NEMOGUĆE. Osim toga,ni neznam jel ima koji naslov da je izišo da je 1080p i 60fps. Neka me neko ispravi ako to stvarno je. Ili je downscaleano ili se muče s odrzavanjem 60fps.

Moja teorija je da je namjerno downgradeana pc verzija,da nebi ispalo uber naspram konzoli,što zapravo i jest. Ovaj post nepišem s PC master race perspektive,nego to jednostavno tako jest.

Ne postoji leak za videoigre, barem ne kod UBISOFTa, sve je to isplanirani marketing........pa pobogu da za svaki major naslov izađe "leak" prije vremena zar vam to nije čudno?

14 godina
Rocinante2112 kaže...

Pa upravo to ove konzole nisu niti N od next-gena meni dok netko spomene taj famozni next-gen smatram NAJMANJE 1080p 60fpsa(NAJMANJE) i nema druge sve ostalo su price za malu djecu igranje na 30 fpsa mi je kazna,slow motion nakon igranja na 60-100 i svtko ko prica da je cisto ok  na 30 sere kvakve , 60 fps-a ili GTFO.

Sta se same grafike tice (meni osobno nikad najvaznije) ali niti tu jos nismo vidli niti N od next-gena cisto prodavanje muda pod bubrege , neke igre na PC-u starom 2-3 godine i dalje bolje izgledaju uz zadovoljstvo od 60+ fpsa , da ne ispada da sam hater konzola posjedujem PS 1-4 i veliki sam fan stvari poput MGS i GT-a i jos nekih eksluizva no ovo preseravanja s next-gen koji to nije mi na racku ide vise.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 13:13 (pirat).
12 godina
Watch Dogs

Kao sto sam vec prije napisao ja od starta igram WD na ultra ukljucujuci i teksture,vsync drzim tako da mi locka igru na 30 fps,nemam stuttering nemam usporavanja niti ikakve tehnicke probleme igra radi potpuno fluidno koliko to rock solid 30 fps omogucuje.

Meni osobno na ultra postavkama ovo predstavlja najljepsi naslov danasnjice,odigrao sam i metro LL,Crysis3,igrao KZ i Infamous na ps4 itd itd tak da sa kvalitetnim vizualima imam itekako iskustva.

Probao sa mod i igra postaje jos naprednija tehnicki i ljepsa,posebno isticem dinamicne izvore svijetla/sijene od auta,bolje refleksije,bolju kisu itd jedino je DOF prejak ali to zahtijeva vrlo precizan fine tuning od strane developera.

Za one koje muci stuttering a imaju grafe sa 3gb vrama ili vise probajte si pomocu vsynca unutar igre ogranicit framerate na 30 fps meni je to omogucilo neometano igranje mozda ce i vama....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Niko ne osporava da igra izgleda predivno. Fakat je.

Al 30 fps na pc-u je NO-no. To im nikad necu prezalit. Svaki release kad vidim na pc-u da je lockan na 30 izbjegavam u sirokom luku. Meni isto WD sa modovima na high radi oko 30 fps. AL nemrem ja to igrat pa nemrem.

P.S znam da WD nije lockan na 30 ali igra do 60 nemre ni s 2 titana doć.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 12:39 (Rocinante2112).
16 godina
Watch Dogs

Yebeno

Moj PC  
13 0 hvala 3
17 godina
Rocinante2112 kaže...
Meni isto WD sa modovima na high radi oko 30 fps.

Sa GTX 550 TI??

NOT {#}

Možda u 800x600 rezoluciji

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 12:41 (doktor1).
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Yebeno

Nice find...

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
14 godina
Ezio kaže...

Točno kako sam i napisao ranije. Ubisoft je pokušao prevariti pc igrače računajući na njihovu naivnost. Generalno gledano, 99% pc populacije i ne zna da pc grafika može doći vrlo blizu next gen konzolaškoj i mislili su da će im to proći. Tih 99% pc igrača ni ne mari previše za grafiku, ali onih 1% zna da i pc ima snage uhvatiti se u koštac sa next gen konzolama i makar se približiti tom nivou.

Koji trip koristiš?

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || Xiaomi MI3 user ||
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
mrxa1 kaže...

Nice find...

Morat ću uništiti veselje. Navodno je ovo photoshop, al svejedno dobro izgleda.{#}

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Morat ću uništiti veselje. Navodno je ovo photoshop, al svejedno dobro izgleda.{#}

Nemoj mi to govorit...{#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
12 godina
Watch Dogs
NAPOMENA u tom unlock paketu imate 3 foldera,OBAVEZNO kopirajte iz onog za normal kameru jer je iz onog za near DOF preagresivan dok je za normal odlicno doziran!Igra je sad potpuni vizualni spektakl i DOF je kako treba......sta ce bit tek kad dovrse sve sto planiraju unjet..
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
izvone kaže...

Znači skinem taj o.7 mod i stavim u igru i sve pet? il pvaj 1.01? malo sam se pogubio u svemu ovome pa ako netko može pomoć :S

Još uvijek tražim neku pomoć,ako nije problem...

13 godina
doktor1 kaže...
Rocinante2112 kaže...
Meni isto WD sa modovima na high radi oko 30 fps.

Sa GTX 550 TI??

NOT {#}

Možda u 800x600 rezoluciji

nemam konfu koja je pod moj pc. nisam azurirao to godinu dana barem.

17 godina
Watch Dogs

kaje tak tesko auzirat lol 

Moj PC  
6 1 hvala 0
13 godina

Pa nebitna mi je ta stavka. Evo za vas koji dijelite TD budem baš.

Igra radi na high na 4.5ghz amd fx6300,gtx 760 OC,8gb corsair rama

13 godina
neaktivan
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
Watch Dogs

Jos uvjek nije dostupan za download ili mi se krivo cini?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Jos uvjek nije dostupan za download ili mi se krivo cini?

pise da ce patch doci u "upcoming days"

13 godina

What a load of bullshit.

''Modders are usually creative and passionate players, and while we appreciate their enthusiasm, the mod in question (which uses those old settings) subjectively enhances the game’s visual fidelity in certain situations but also can have various negative impacts. Those could range from performance issues, to difficulty in reading the environment in order to appreciate the gameplay, to potentially making the game less enjoyable or even unstable.”

14 godina
Rocinante2112 kaže...

What a load of bullshit.

''Modders are usually creative and passionate players, and while we appreciate their enthusiasm, the mod in question (which uses those old settings) subjectively enhances the game’s visual fidelity in certain situations but also can have various negative impacts. Those could range from performance issues, to difficulty in reading the environment in order to appreciate the gameplay, to potentially making the game less enjoyable or even unstable.”

Cisti dokaz da nas smatraju idiotima , poserem se na taj Ubisoft vise koja hrpa debila to je strasno {#}

13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Jeli Watch dogs radi na win7 32 bit? posto sam od frenda uzeo njegov prenosni hard, ali  poslje instaliravanja , ne zeli uopce pokreniti .. ako ima itko kakvo rješenje? ili moram od 64 bita

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

evo zavrsio sam WD ali samo main misije sto se tice igre solidna prica i ima odlicnih misija no svekupan dojam dosta slab! stoga je otisao na delte  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 13:38 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Super flaeryy kaže...

Jeli Watch dogs radi na win7 32 bit? posto sam od frenda uzeo njegov prenosni hard, ali  poslje instaliravanja , ne zeli uopce pokreniti .. ako ima itko kakvo rješenje? ili moram od 64 bita

Ne... moras imat 64bit OS.

15 godina
Super flaeryy kaže...

mora 64 bit kao sto je gore rekao

[url=http://trakt.tv/user/MjezZza][img]http://trakt.tv/user/MjezZza/widgets/watched/episode-banner.jpg#nocache[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 13:43 (maxy0).
15 godina
Watch Dogs

stigao update v 1.03   {#}

igra odlično radi sa 2 gpu-a .. bez fps dropova .. ajde hvala bogu pa su ispravili stvar.. igra radi na 70+ fps-a pri 2560x1440

Prodajem Asus Nexus 7
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.6.2014 21:31 (zagy15061984).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Watch Dogs

i meni s novim updatom igrica radi odlicna u full hd i sve ultra {#}

GamingOnline
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Watch Dogs

Gdje se moze skinuti patch?

1969 Dodge Charger R/T