Watch Dogs

poruka: 1.438
|
čitano: 275.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Watch Dogs

AI (policija, kriminalci) cak i nije glup, rekao bih cak da se radi o boljem AI-u u zadnje vrijeme ali to je na Realistic tezini, za ostale tezine ne bih znao jer sam si odmah postavio na najteze.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 1:32 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Watch Dogs

Igra li netko online ovu igru?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Watch Dogs
Hades86 kaže...

Male upute kako tweakat igru - 

Installing SweetFX for Watch Dogs (Windows 7/8.1)

Igraci koji su to slozili su odusevljeni rezultatima.

Probao i ne radi mi mozda nece na jogurtu... i da ako stavljete to na jogurtu morate preko GameLauncher_x64 jer inace se igra nece ucitat nego se crasha znaci sve isto samo umjesto watch dogs.exe ovo

14 godina
Frenkyca kaže...
Hades86 kaže...

Male upute kako tweakat igru - 

Installing SweetFX for Watch Dogs (Windows 7/8.1)

Igraci koji su to slozili su odusevljeni rezultatima.

Probao i ne radi mi mozda nece na jogurtu... i da ako stavljete to na jogurtu morate preko GameLauncher_x64 jer inace se igra nece ucitat nego se crasha znaci sve isto samo umjesto watch dogs.exe ovo

Meni radi a stavio sam preko watch_dogs.exe

Koristio sam ovaj tutorial ali je jako bitno svaki korak napraviti kako piše inače neće raditi.

15 godina
Watch Dogs

kod mene ne radi ..cak niti u orididi bf4 :((

Prodajem Asus Nexus 7
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 21:30 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Watch Dogs

Onda si u nekom koraku pogriješio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

Pozdrav! Koje bih komponente trebao nadograditi za igranje Watch Dogs na Ultra postavkama? Ovo je račun moj trenutne konfiguracije:

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 22:00 (Mattix).

0 1 hvala 0
15 godina
vrinho kaže...

nisam. nabubao sam se cak napamet :)

Prodajem Asus Nexus 7
12 godina
Mattix kaže...

Pozdrav! Koje bih komponente trebao nadograditi za igranje Watch Dogs na Ultra postavkama? Ovo je račun moj trenutne konfiguracije:

Sve pa ovo je dosta slabi pc nazalost.
13 godina
Mattix kaže...

Vec ti je neko reko na BF4 temi da ti je samo 8gb rama dovoljno za nove igre, ostalo sve trebas promjeniti, mozda plocu ne, ali grafiku, cpu i napajanje moras

11 godina
protjeran
vrinho kaže...

I ja sam slagao i takodjer mi ne radi. Sve po uputama. Koristim Nvidia karticu, pa sam uvjeren da mozda nije kompatibilno, iako mi neki tvrdili da radi na obje.

12 godina
Watch Dogs

Evo, sony je sa ovom igrom napravio isti k. što i ubisoft sa WD;
http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diazz72 kaže...

Evo, sony je sa ovom igrom napravio isti k. što i ubisoft sa WD;
http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/ 

Ovdje je prvenstveno stvar u promjeni osvjetljenja zbog drugog doba dana. Ni po čemu nije "isti k" kao sa wd-om. 

Ovo je kao da se zalis da je batmanov plašt ljepše bacao sjenu na fotkama sa snimanja u odnosu na finalni film.

Potpis!
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

znate kaj istraživam čikago danju i noću po kiši i suncu i zaključio sam ovo

grafika je predivna,čikago je nevjerojatno lijepo rekrairan bolje nego new york u GTA IV i nezanam koji se *urac svi žale na grafiku

znam da nije kao E3 demo iz 2013 ali nema veze grafika je i dalje bomba

(igram sve na ultra,texture su na high,aa je temporal SMAA)

Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Watch Dogs

a koji algoritam od osvjetljenja koristis  ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hades86 kaže...
vrinho kaže...

I ja sam slagao i takodjer mi ne radi. Sve po uputama. Koristim Nvidia karticu, pa sam uvjeren da mozda nije kompatibilno, iako mi neki tvrdili da radi na obje.

Nešto radite krivo jer kod mene radi bez problema na NV grafi.

15 godina
Watch Dogs

kako možemo raditi krivo ako pratimo video :).. jednostavno ne sljaka na mom kompu i bok.. win 8.1 64 bit

Prodajem Asus Nexus 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
vrinho kaže...
Hades86 kaže...
vrinho kaže...

Nešto radite krivo jer kod mene radi bez problema na NV grafi.

Nista krivo ne radim. Cijeli postupak sam zapamtio i na pamet, napravio dva puta i oba isto. Dobio samo onaj on/off efekt kontrasta no frame dropovi su i dalje bili isti.

Al mislim da je reko da neke verzije programa nisu dobre ili kaj je reko onaj lik.

11 godina
protjeran
njuska11 kaže...

znate kaj istraživam čikago danju i noću po kiši i suncu i zaključio sam ovo

grafika je predivna,čikago je nevjerojatno lijepo rekrairan bolje nego new york u GTA IV i nezanam koji se *urac svi žale na grafiku

znam da nije kao E3 demo iz 2013 ali nema veze grafika je i dalje bomba

(igram sve na ultra,texture su na high,aa je temporal SMAA)

S kojom konfom igras na tom settings?

Nije stvar u grafici, nego se zalimo na frame dropove koji su katastrofa.

15 godina
Watch Dogs

probao sam sa anno 2070 i radi.. bf4 i WD ne rade nazalost ..steta

Prodajem Asus Nexus 7
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zagy15061984 kaže...

kako možemo raditi krivo ako pratimo video :).. jednostavno ne sljaka na mom kompu i bok.. win 8.1 64 bit

Isti Win imam i radi mi bez problema. Radio sam preko onog tekstualnog tutoriala a ne videa. Kako kod tebe onda ne radi nije mi jasno, ako si dobro napravio.

15 godina
Watch Dogs

Kao sto sam i napisao anno mi radi ali ostalo ne, zadnji korak kada treba one dll-ove kopirat, znaci napravi se x32 folder i 2 faila se cutaju iz iste mape i stave u x32 foder?? Zatim se kopiraju 2 faila iz x64 mape i stave na mjesto gdje su cutana prva 2??

frenkica je naveo da se treba dodati GameLauncher_x64 kojeg ja ne mogu pronaci u reloaded jogurt verziji

video i tutorial su isti samo sto je u tutorialu dodan ovaj korak s dll-ovima

sve stima kod ann-a ali kod wd i bf4 nece niti pokrenuti igru, odma na pocetku me izbaci

EDIT: nakon dosta zahebancije riješio problem.. stvar je bila u tom da sam morao izgasiti msi afterburner {#}

Prodajem Asus Nexus 7
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 5:55 (zagy15061984).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Watch Dogs

Upadam ko padobranac, ali imam velikih problema s navedenom igrom. Igra se vrti na 20 FPS-a uz droppove, a to se nebi smjelo dogadati ( pila je pod Moj PC ). Igram i Wolfenstein The New Order sve postavke na max i igra se uredno vrti na 60 FPS-a lock. A s Watch Dogs-om nikako na zelenu granu, probao sam podesavati CF profile, probao sam cak i iskljuciti CF ali nista. Gledao sam nesto po internetu i vidim da puno ljudi ima problema s igrom, pa ako netko zna u cemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan.

Hvala, lp! {#}

1969 Dodge Charger R/T
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovo je jednostavno nedopustivo Ubisoft.

Evo puna lista efecta koji su bili pronađeni ali još svi ne rade.

-Changes to the default fog values
-Enabled bokeh DOF for the main cameras
-Stuttering Improvements
-E3 2012 Bloom
-Performance Improvements
-Enabled Headlight Shadows
-LoD Changes
-Reflection changes
-Added 3 new cameras to the game(closer, normal, further)
-Rain changes(High quality rain drops, properly reacting to light, etc)
-LensFlares(WIP)
-Lighting changes(TESTING AND WIP)
-Civilians density changes

15 godina
Stolnik kaže...

Upadam ko padobranac, ali imam velikih problema s navedenom igrom. Igra se vrti na 20 FPS-a uz droppove, a to se nebi smjelo dogadati ( pila je pod Moj PC ). Igram i Wolfenstein The New Order sve postavke na max i igra se uredno vrti na 60 FPS-a lock. A s Watch Dogs-om nikako na zelenu granu, probao sam podesavati CF profile, probao sam cak i iskljuciti CF ali nista. Gledao sam nesto po internetu i vidim da puno ljudi ima problema s igrom, pa ako netko zna u cemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan.

Hvala, lp! {#}

u optimizaciji igre . pricekaj patch. kod mene takoder igra bolje radi s jednom karticom nego u crossu

Prodajem Asus Nexus 7
15 godina
Watch Dogs

Zavrsio na silu,zadnju misiju pogledo na youtubu,delete..................

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
5 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Watch Dogs

jel bi mogo halat ovu igru na svojoj konfi

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Watch Dogs

da

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Watch Dogs

Znači ubisoft je napravio igru sa odličnom grafikom za PC i onda je ta grafika "downgrade"-ana u zadnjem momentu što je rezultiralo manje optimiziranom igrom.{#} Predpostavljam da su htjeli da PS4 i Xbox one izgledaju slično kao PC.

W T F  EDIT: Ko nije upuće, releasan je mod koji poboljšava grafiku i u mnogim slučajevima performanse igre na PCiju 

SSovi kako igra sad izgleda

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 19:21 (kenan.M).
Moj PC  
1 4 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice