AI (policija, kriminalci) cak i nije glup, rekao bih cak da se radi o boljem AI-u u zadnje vrijeme ali to je na Realistic tezini, za ostale tezine ne bih znao jer sam si odmah postavio na najteze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra li netko online ovu igru?
Probao i ne radi mi mozda nece na jogurtu... i da ako stavljete to na jogurtu morate preko GameLauncher_x64 jer inace se igra nece ucitat nego se crasha znaci sve isto samo umjesto watch dogs.exe ovo
Probao i ne radi mi mozda nece na jogurtu... i da ako stavljete to na jogurtu morate preko GameLauncher_x64 jer inace se igra nece ucitat nego se crasha znaci sve isto samo umjesto watch dogs.exe ovo
Meni radi a stavio sam preko watch_dogs.exe
Koristio sam ovaj tutorial ali je jako bitno svaki korak napraviti kako piše inače neće raditi.
kod mene ne radi ..cak niti u orididi bf4 :((
Onda si u nekom koraku pogriješio.
nisam. nabubao sam se cak napamet :)
Pozdrav! Koje bih komponente trebao nadograditi za igranje Watch Dogs na Ultra postavkama? Ovo je račun moj trenutne konfiguracije:
Sve pa ovo je dosta slabi pc nazalost.
Pozdrav! Koje bih komponente trebao nadograditi za igranje Watch Dogs na Ultra postavkama? Ovo je račun moj trenutne konfiguracije:
Vec ti je neko reko na BF4 temi da ti je samo 8gb rama dovoljno za nove igre, ostalo sve trebas promjeniti, mozda plocu ne, ali grafiku, cpu i napajanje moras
I ja sam slagao i takodjer mi ne radi. Sve po uputama. Koristim Nvidia karticu, pa sam uvjeren da mozda nije kompatibilno, iako mi neki tvrdili da radi na obje.
Evo, sony je sa ovom igrom napravio isti k. što i ubisoft sa WD;
http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/
Evo, sony je sa ovom igrom napravio isti k. što i ubisoft sa WD;
http://www.dualshockers.com/2014/03/13/infamous-second-sons-retail-version-shows-radical-differences-compared-to-e3-2013-trailer/
Ovdje je prvenstveno stvar u promjeni osvjetljenja zbog drugog doba dana. Ni po čemu nije "isti k" kao sa wd-om.
Ovo je kao da se zalis da je batmanov plašt ljepše bacao sjenu na fotkama sa snimanja u odnosu na finalni film.
znate kaj istraživam čikago danju i noću po kiši i suncu i zaključio sam ovo
grafika je predivna,čikago je nevjerojatno lijepo rekrairan bolje nego new york u GTA IV i nezanam koji se *urac svi žale na grafiku
znam da nije kao E3 demo iz 2013 ali nema veze grafika je i dalje bomba
(igram sve na ultra,texture su na high,aa je temporal SMAA)
a koji algoritam od osvjetljenja koristis ?
I ja sam slagao i takodjer mi ne radi. Sve po uputama. Koristim Nvidia karticu, pa sam uvjeren da mozda nije kompatibilno, iako mi neki tvrdili da radi na obje.
Nešto radite krivo jer kod mene radi bez problema na NV grafi.
kako možemo raditi krivo ako pratimo video :).. jednostavno ne sljaka na mom kompu i bok.. win 8.1 64 bit
Nešto radite krivo jer kod mene radi bez problema na NV grafi.
Nista krivo ne radim. Cijeli postupak sam zapamtio i na pamet, napravio dva puta i oba isto. Dobio samo onaj on/off efekt kontrasta no frame dropovi su i dalje bili isti.
Al mislim da je reko da neke verzije programa nisu dobre ili kaj je reko onaj lik.
znate kaj istraživam čikago danju i noću po kiši i suncu i zaključio sam ovo
grafika je predivna,čikago je nevjerojatno lijepo rekrairan bolje nego new york u GTA IV i nezanam koji se *urac svi žale na grafiku
znam da nije kao E3 demo iz 2013 ali nema veze grafika je i dalje bomba
(igram sve na ultra,texture su na high,aa je temporal SMAA)
S kojom konfom igras na tom settings?
Nije stvar u grafici, nego se zalimo na frame dropove koji su katastrofa.
probao sam sa anno 2070 i radi.. bf4 i WD ne rade nazalost ..steta
kako možemo raditi krivo ako pratimo video :).. jednostavno ne sljaka na mom kompu i bok.. win 8.1 64 bit
Isti Win imam i radi mi bez problema. Radio sam preko onog tekstualnog tutoriala a ne videa. Kako kod tebe onda ne radi nije mi jasno, ako si dobro napravio.
Kao sto sam i napisao anno mi radi ali ostalo ne, zadnji korak kada treba one dll-ove kopirat, znaci napravi se x32 folder i 2 faila se cutaju iz iste mape i stave u x32 foder?? Zatim se kopiraju 2 faila iz x64 mape i stave na mjesto gdje su cutana prva 2??
frenkica je naveo da se treba dodati GameLauncher_x64 kojeg ja ne mogu pronaci u reloaded jogurt verziji
video i tutorial su isti samo sto je u tutorialu dodan ovaj korak s dll-ovima
sve stima kod ann-a ali kod wd i bf4 nece niti pokrenuti igru, odma na pocetku me izbaci
EDIT: nakon dosta zahebancije riješio problem.. stvar je bila u tom da sam morao izgasiti msi afterburner

Upadam ko padobranac, ali imam velikih problema s navedenom igrom. Igra se vrti na 20 FPS-a uz droppove, a to se nebi smjelo dogadati ( pila je pod Moj PC ). Igram i Wolfenstein The New Order sve postavke na max i igra se uredno vrti na 60 FPS-a lock. A s Watch Dogs-om nikako na zelenu granu, probao sam podesavati CF profile, probao sam cak i iskljuciti CF ali nista. Gledao sam nesto po internetu i vidim da puno ljudi ima problema s igrom, pa ako netko zna u cemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan.
Hvala, lp!
Ovo je jednostavno nedopustivo Ubisoft.
Evo puna lista efecta koji su bili pronađeni ali još svi ne rade.
-Changes to the default fog values
-Enabled bokeh DOF for the main cameras
-Stuttering Improvements
-E3 2012 Bloom
-Performance Improvements
-Enabled Headlight Shadows
-LoD Changes
-Reflection changes
-Added 3 new cameras to the game(closer, normal, further)
-Rain changes(High quality rain drops, properly reacting to light, etc)
-LensFlares(WIP)
-Lighting changes(TESTING AND WIP)
-Civilians density changes
Upadam ko padobranac, ali imam velikih problema s navedenom igrom. Igra se vrti na 20 FPS-a uz droppove, a to se nebi smjelo dogadati ( pila je pod Moj PC ). Igram i Wolfenstein The New Order sve postavke na max i igra se uredno vrti na 60 FPS-a lock. A s Watch Dogs-om nikako na zelenu granu, probao sam podesavati CF profile, probao sam cak i iskljuciti CF ali nista. Gledao sam nesto po internetu i vidim da puno ljudi ima problema s igrom, pa ako netko zna u cemu bi mogao biti problem bio bih zahvalan.
Hvala, lp!
u optimizaciji igre . pricekaj patch. kod mene takoder igra bolje radi s jednom karticom nego u crossu
Zavrsio na silu,zadnju misiju pogledo na youtubu,delete..................
jel bi mogo halat ovu igru na svojoj konfi
da
Znači ubisoft je napravio igru sa odličnom grafikom za PC i onda je ta grafika "downgrade"-ana u zadnjem momentu što je rezultiralo manje optimiziranom igrom. Predpostavljam da su htjeli da PS4 i Xbox one izgledaju slično kao PC.
W T F EDIT: Ko nije upuće, releasan je mod koji poboljšava grafiku i u mnogim slučajevima performanse igre na PCiju