War Thunder

poruka: 2.333
|
čitano: 434.648
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: War Thunder
Neznalica121212 kaže...

Ukoliko ne mislite potrošit € nemojte je igrati. Igru je gotovo nemoguće dostići do posljednjeg aviona bez plaćanja. Trenutno sam level9 japanci i rusi, igram relativno dobro, i treba mi jedno 100 gejmova da dignem sa level9 do 10. A zadnji level je 20. No ako vam je gušt letjeti i nije vas briga za napredak u igri ili nagradu neku, onda je igra za vas!

hm..a kako sam ja skoro lvl 15 na njemcima bez ikakvog placanja? uzivanje u igri i to je to sve dolazi s vremenom

Gamers dont die, they respawn! :)
12 godina
protjeran

Nekima dosadi igra, a i sporo je. Da ne govorim što viši lvl aviona imaš u Arcade to je čekanje više i više. Znam da se otpilike za lvl 20 avion u Arcade sam čekao i po 12min i dosadilo mi i svaki put iznova jer sam mislio da je neki bug ili nesto (a bila hrpa igraca) vidim svi ulaze ja nikako i nikad nisam isao s lvl 18-20 max avionom, dok u history udem za oko 5min. Estimited time je za male lvle aviona jako tocan, ali za velike nije.

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 12:03 (DeathBringer12).
16 godina

kakav arcade, cim sam otkrio historicall samo to derem.

13 godina
protjeran
MilkMan kaže...

kakav arcade, cim sam otkrio historicall samo to derem.

Koja je fora sa tim histrorical battle? Nikad nisam probao, dok sam jos igrao (low level, mislim da sam bio 3-4 lvl ne sjecam se), u arcade usao za 2 minute, a za Historical sam u vise navrata prodavao zjake pred ekranom i cekao po pola sata, pa su me odmah ubili.. Znaci, ne razumijem koji je dozivljaj :D

Sad cu uskoro sredit kmop pa cu se vratit i na WoT i na WT, jedva cekam. Nadam se da ce loading biti kraci 

Sons of the gods today we shall die, Open Valhalla's door, Let the battle begin with swords in the wind, Hail Gods of War!
14 godina
neaktivan
War Thunder

Historical je tezi, nemas onaj pointer gdje treba gadjat, manevriranje je teze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

po municiju gorivo i bombe natrag u bazu, puno bolje nego nobovska arkada..

da bi to igrao trebas vrlo dobro znati avion s kojim igras..

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 12:16 (MilkMan).
13 godina
War Thunder

Probajte Full Real Battles {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

igrao sam WoWP na beti (koji ima skoro identičan način napredovanja kao u wotu)

pa me zanima je li se brše napreduje u wt, stvarno mi se ne da "crnčit da dođem do zadnjeg kao što je u Wowp(wot)

gledo sam neki video na yt, imaju 2 lvla, jedan općeniti i sa avionom, može li netko to pojasniti, ima li nadogradnje modula kao u wowp/wot, poboljšanja posade, plaća li se municija, popravak,i može li slika američkog/ruskog/njemačkog stabla?

0 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

pa me zanima je li se brše napreduje u wt

Sve to možeš naći za doslovno dvije minute na Google-u {#}

And when you gaze long into the abyss, the abyss gazes long into you.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
Predator003 kaže...

pa me zanima je li se brše napreduje u wt

Sve to možeš naći za doslovno dvije minute na Google-u {#}

zašto onda postoji bug? na ovom forumu nema ništa šta se ne može naći na guglu

ne drži ti nitko pištolj na glavi pa da moraš odgovorit

14 godina
Po meni ide dosta brzo, pogotovo ovi manji leveli. Sve zavisi kolki score napravis u jednoj rundi :)
13 godina
neaktivan

Bug postoji da bi se raspravljalo i razmjenjivalo iskustva, ne da bi neki klinac gnjavio jer je prelijen nešto sam uraditi.

12 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Bug postoji da bi se raspravljalo i razmjenjivalo iskustva, ne da bi neki klinac gnjavio jer je prelijen nešto sam uraditi.

bug nije jedini forum gdje se raspravlja, razmjenjvaju iskustva itd, onda zašto bi postojao, zašto ne bi imali sve u jednom primjerku? 

svoje frustracije liječi negdje drugdje, fino sam pitao, ako tebi to smeta imaš u gornjem desnom kutu  opciju da ne pratiš temu pošto si ti toliko pametan i ti sve znaš

@Casper127

ima li drugi izvor za skinuti, preko launchera ide max 120kbs (iako je u počeku bilo 600, spustio se i ne mrda')?

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:21 (Predator003).
13 godina
neaktivan

Od te prve rečenice ne mogu složiti išta što bi imalo smisla pa na nju neću ni odgovarati.

Što se tiče frustracija, davno su izliječene, barem što se tiče budala i pametnjakovića po razno-raznim forumima. Tebi pokušavam objasniti da nekim ljudima smeta (uključujući i mene) kad se postavljaju nepotrebna pitanja jer se nekome nije dalo istraživati pa očekuje da će netko drugi to obaviti umjesto njega. Sad si u WoT temi postavio pitanje za KV-1S nerf. Zar ti nije bilo lakše u Google upisati taj famozni "KV-1S nerf" i kliknuti odmah na prvi link koji ti izbaci nego pisati tu poruku? Ili to možda prerasta tvoje mentalne mogućnosti? Nažalost, ja ne znam sve iako bih to veoma volio. Ali zato kad mi nešto treba prvo vidim da li mogu sam nešto naći o tome na tražilici pa tek ako ništa ne uspijem naći pitam za pomoć. A za vrijeme ove rasprave ti si već mogao naći sve relevantne pojmove vezane uz WoT i WT. 

Kolegama forumašima se ispričavam na spammanju, tebi dakako ne, a na tvoje daljnje poruke nemam namjeru odgovarati. Ugodan dan želim.

12 godina
neaktivan
War Thunder

boli mene neka stvar što tebi smeta što sam ja pitao za taj nerf, očito nisi zdrav u glavi kad ti tako trivijalne stvari smetaju, idi liječi se

ps: da mogao sam otići na google i tražiti, no to neću uraditi da ugodim bolesnicima poput tebe

3 6 hvala 0
12 godina
protjeran

hahahaha legendo!

Na forumu 99% pitanja mozes rijesiti na guglanjem medutim ljudi ih postavljaju opet na forum. zasto ih nije guglao koga briga? :)  Da nema pitanja svaki forum bi imao 50% manje postova.

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
neaktivan
War Thunder

Igra je bila dobra do zadnjeg patcha s kojim su nešto gadno usrali tako da sam prije imao oko 50-60fps na zadnjem patchu fps padne ispod 20 i tako stoji wtf!? Vidim po forumu svakomalo osvane  thread di se ljudi žale ali modovi samo deletaju bez objasnjenja... uninstal. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

boli mene neka stvar što tebi smeta što sam ja pitao za taj nerf, očito nisi zdrav u glavi kad ti tako trivijalne stvari smetaju, idi liječi se

ps: da mogao sam otići na google i tražiti, no to neću uraditi da ugodim bolesnicima poput tebe

Gle, ja ću rado nastaviti ovaj "razgovor" s tobom, ali malo smanji na vrijeđanju pa možemo raspravljati kao civilizirani ljudi. Naravno, pod uvjetom da znaš što "civilizirano" uopće znači. To jesu trivijalne stvari koje mene stvarno smetaju jer ni ti, a ni SmrtoNosac ispod tebe, kojemu se po imenu vidi da je veoma zrela osoba, niste niti jednom porukom u niti jednoj temi na ikoji način doprinijeli osim na način da trgate ljudima živce. Po TD-ovima koje si dobio, vidim da nisam jedini kome takve stvari smetaju. Također, majka te nije naučila da ne budeš bahat? Ili si ti jedan od onih neustrašivih Internet ratnika?

DeathBringer12 kaže...

hahahaha legendo!

Na forumu 99% pitanja mozes rijesiti na guglanjem medutim ljudi ih postavljaju opet na forum. zasto ih nije guglao koga briga? :)  Da nema pitanja svaki forum bi imao 50% manje postova.

Pitanja su i više nego dobrodošla. Problem je kad ljudi žele da drugi za njih nešto traže jer su prelijeni ili su naučeni da im se sve donosi na pladnju. Da nema takvih pitanja svaki forum bi imao 50% manje protraćenog prostora.

12 godina
neaktivan
prvo kažeš da ja tebe ne vrijeđam a onda se pitaš znam li ja šta znači civilizirano.
to što ti smeta nešto napisano na internetu u vezi igrice je dovoljno da ti pokaže da ti u glavi nešto nije u redu, ako trebaš meni nešto reći to napišeš u pp a ne ovdje temu(no nemoj)
12 godina
neaktivan
prvo kažeš da ja tebe ne vrijeđam a onda se pitaš znam li ja šta znači civilizirano.
to što ti smeta nešto napisano na internetu u vezi igrice je dovoljno da ti pokaže da ti u glavi nešto nije u redu, ako trebaš meni nešto reći to napišeš u pp a ne ovdje temu(no nemoj)
13 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

Postoji razlika između otvorenog vrijeđanja i laganog spuštanja. Samim time što se raspravljam s debilima poput tebe koji nisu svjesni koliko su zatucani i zaostali (otvoreno vrijeđanje) pokazujem da mi u glavi nešto nije u redu i s time sam na miru. A ovo se ne tiče samo tebe, kao što sam već rekao, nego svih ljudi koji očekuju da drugi rade njihov posao, a ljute se kad im netko kaže da tako, zamisli, ipak ne ide. Naravno, mogao bih ovo na PP, ali sandučić mi je već i ovako prepun bezvrijednog smeća pa ne trebam dodavati i tvoje ime u isti koš. Također, ovako je i daleko zabavnije.

12 godina
neaktivan
War Thunder

{#} Dosta više, svima je pun kufer vas i vaše rasprave. Pitanja su u redu i gotova priča.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
War Thunder

Kako se samo časte 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Reichz kaže...
 niste niti jednom porukom u niti jednoj temi na ikoji način doprinijeli osim na način da trgate ljudima živce.

Vidim koliko ti doprinosiš temi svojom svađom, mogao si doprinjeti i odgovoriti čovjeku, a ne se svađati oko gluposti.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Reichz kaže...
 niste niti jednom porukom u niti jednoj temi na ikoji način doprinijeli osim na način da trgate ljudima živce.

Vidim koliko ti doprinosiš temi svojom svađom, mogao si doprinjeti i odgovoriti čovjeku, a ne se svađati oko gluposti.

Promašio si poantu... A cijela ljudska civilizacija se temelji na svađanju oko gluposti. Zabavno je.

12 godina
neaktivan
War Thunder

je tebi... -.-

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
War Thunder

Moze neki mod izbrisati off-topic spamanje?

Sad on-topic

Uskoro cu opet poceti igrati skroz iz pocetka (naravno, zaboravio i mail i sifru od starog acc), pa me zanima koje su prednosti svake od dostupnih nacija? Ima li neka zkatna sredina?

Kad sam poceo igrati, zaletio sam se na engleze i dosao negdjo oko 3-4 lvl, nezz tocno, i imaju stvarno zakon avion, ima 12x mitraljeza, okretan i poprilicno brz. Ima li boljih?

Sons of the gods today we shall die, Open Valhalla's door, Let the battle begin with swords in the wind, Hail Gods of War!
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran

12 mitraljeza? Baš me zanima koji je to avion :)

www.mmo-balkan.com/forum
16 godina
War Thunder

Hurricane mk.2 i Typhoon čini mi se...

Iako se čini puno imati 12 strojnica, radi se o 7.7mm što je najmanji kalibar u igri. Topovi 20mm+ su puno bolji...

Tko visoko leti, štedi gorivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 12:34 (Shamrock).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
War Thunder

trenutno mi se skida igra, je li upravljanje mišem bolje nego u wowp ili treba palica ili nešto drugo da bi e normalno vozilo?

0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice