crew je zapravo slot za avion? ako je dosta je skupo... a ovi dvokrilci su dosta slabi i zanima me dal kad kupim neki avion mogu li ga staviti umjesto ona 3 koja imam?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Naravno
Hmmm uništih 4 aviona i dobio oko 2500 silver-a sad dal je to puno ili malo neznam... ali kolko mi se čini mislim da je to čisto ok..
Igrao jučer kojih 2 sata i mogu reći da mi se jako sviđa. Sama mehanika napucavanja i kretanje aviona su mi se jako svidjeli. Jel igra pay2win? ili ima nekakav balans?
Može se igrati i bez plaćanja jako dobro sve do lvl6 kada igra počinje čupati živce jer treba skupiti jako puno exp da bi se odigrao jedan avion sa full exp. Osobno sam kupio premium na 3 mj. za oko 150kn ali me užasno nervira onaj talisman koji možeš kupiti za svaki avion. Prvo kupiš premium pa opet kupi to go....za svaki avion koji košta kao 15 danan premiuma. Pohlepniji su od WG-a, a ovo je još bete.
Ja recimo WOT igram skoro od prvog dana sa Premium-om, dok za War Thunder nisam "osjetio" da mi premium treba; jedino što sam platio je par premium aviona i to mi riješava sve probleme sa lions-ima i XP-om; par HB rundi sa premium avionom i začas se skupi par stotina tisuća Lions-a
OMG ovo je odlicna igra i pravo osvjezenje nakon WoT-a....
Koju naciju preporucate?
Jel ima razlika u svim tim državama? to jest naravno avioni su drugačiji ali kad vidiš kolko ih ima jednostavno neznaš što dalje :D.
Koju naciju preporucate?
Velika Britanija a Njemce iza lvl 6.
Jel ima razlika u svim tim državama? to jest naravno avioni su drugačiji ali kad vidiš kolko ih ima jednostavno neznaš što dalje :D.
Razlike su ogromne....što više igraš to ćeš više vidit razliku.
Eto par mojih screenshotova, s englezima sam se preprodio
Volim pogledati slike koje se postave ali dajte malo crop-ajte slike da ne oslijepimo dok ih gledamo.
Evo link, a i besplatno je: http://www.picresize.com/#
Moze mi neko objasniti kako funkcionisu gunneri na fighter avionima? Kupio sam ih 4 na Spitfire MK I, ali ne pucaju nikako, a ja se ne mogu prebaciti na onaj gunner view (F6?)
Moze mi neko objasniti kako funkcionisu gunneri na fighter avionima? Kupio sam ih 4 na Spitfire MK I, ali ne pucaju nikako, a ja se ne mogu prebaciti na onaj gunner view (F6?)
Oprosti, ali stvarno si genije... Gunneri su za bombardere i heavy fightere tj. za one zrakoplove koje nemaju samo pilota i nisu jednosjedi. Sto ti je veći gunner skill, AI koji njima upravlja dok ti pilotiraš zrakoplovom je bolji.
Oprosti, ali stvarno si genije... Gunneri su za bombardere i heavy fightere tj. za one zrakoplove koje nemaju samo pilota i nisu jednosjedi. Sto ti je veći gunner skill, AI koji njima upravlja dok ti pilotiraš zrakoplovom je bolji.
I ja sam to isto mislio, ali sto onda ima opcija da se kupe gunneri kod Spitfirea?
ovo nije wot, ne skillas avion nego crew... tako da, crew ima bolje skillove za gunnere, a koji avion budes im dal da voze je cisto tvoja stvar
Nista, onda cu umjesto Spitfirea staviti nekog bombardera.
Serveri su down?
EDIT:
Bili su 10 minuta samo :-)
Nemres vjerovat kolko je vazno skinut bombardere, jer badava dam sve od sebe i skidam po 6 ili vise fightera, stalno
pusimo jer ekipa ignorira pozive da se bombarderi skinu.
Ja sam se očajno probao zabiti u jednoga ali mi je otpalo krilo .
Ja sam se očajno probao zabiti u jednoga ali mi je otpalo krilo .
Pokusao si ramati heheh, samo moras pazit da ides s vecim i tezim avionom na slabijeg jer u suprotnom njenu nista a ti si
u komadima :-)
Ma to je glupost bombarderi su postali OP,toliko su im pojacali DM da sa 6x20mm topova ja moram ispalit 300 granati u njega da bih bio bar neki jadni crit.(FRB)
Ma to je glupost bombarderi su postali OP,toliko su im pojacali DM da sa 6x20mm topova ja moram ispalit 300 granati u njega da bih bio bar neki jadni crit.(FRB)
Pa mozda je malo cudno, ali opet mislim da je ok da samo jedan fighter tesko moze sam srusit bombarder i zato je vazno igrat timski.
Pa mozda je malo cudno, ali opet mislim da je ok da samo jedan fighter tesko moze sam srusit bombarder i zato je vazno igrat timski.
50x20mm granati je dovoljno da otkine krilo bombarderu,a 6 topova kad pogode ili ce cijeli avion se raspasti ili ce cijela posada biti mrtva.Bombarderi ne bih bili OP da njihovi gunneri ne kidaju krila i motore sa 2 pogodka.
VAŽNO
OPEN GROUND UNITS BETA
Tko zeli mora proci niz testova sve do 04.12., jos nocas mora ispuniti
- destroy 60 ground units in Arcade battles or
- 30 ground units in History battles or
- 30 ground units in Full Real battles.
http://warthunder.com/en/news/337-Ground-Forces-closed-beta-announcement-en