Jel ima koga,ovo mi je stvarno bitno,nebi se tija z**ebat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedno pitanje. Moze mi neko objasnit kaj je to revoke license u GTA IV. Jel sam dobro ja shvatio da je to stvar koju je potrebno napraviti prije uninstaliranja GTA IV kako nebi izgubili license?
Hvala
ne trebas to napravit prije uninstaliranja,ja sam vec 10 puta reinstaliro i mogu imat license,to radis jedino ak instaliras gta4 na drugi komp...
jedan od tih program ti je sigurno ovaj:http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1824
ostale i ja tražim!
Ovako evo napokon da sam instaliro gta iv i stavio patch 1.0.5.0 ali kada skinem s neta save onda neče očitat neda a uz save sam dobio xlive i kada kopiram i sve napravim on neče radit! a i pri samoj instalaciji xlive-a mi da neku grešku da nije zbog Windows 7 x64 RTM b7600?
Evo uspio rješit problem s xLive sad sam stavio za seintel i blistu nove aute ono mi ovo izbaci ako idem koristit šifre! Patch je 1.0.5.0 a na 1.0.2.0 prije 2 mjeseca odlićno radilo i šifre i sve sam koristio no sada neda!
Dajte ljudi jel ko moze pomoc molin vas,zanima me kako ubacit modove za auta.
Dajte ljudi jel ko moze pomoc molin vas,zanima me kako ubacit modove za auta.
uzmi gugl i utipkaj gta iv mod, imas tamo linkova od gtagarage, otidi tamo i imas tutorial+programi koji ti trebaju...toliko o tome
Mene zanima gdje mogu skinuti 100%save,a da radi jer do sad sam probao neke i neće raditi.
Prešao igru pa mi se neda nazad.
Jel vama teško upisati traženi pojam u Google i pronaći što vam treba??
Mene zanima gdje mogu skinuti 100%save,a da radi jer do sad sam probao neke i neće raditi.
Što sam tu napisao
Jel vama teško upisati traženi pojam u Google i pronaći što vam treba??
Misliš da sam toliko glup da nisam upisao!?
Skinuo sam ih ali NE RADE, ja sam pitao za one koji rade.
Kolega hajde ti meni reci koji je patch gore da znam koji xLive da ti dam imam od patch 1.0.1.0 pa do 1.0.5.0 ja koristim taj zadnji i diretorij sejva prebaci u moje dokumente...
Sejvovi savršeno rade. Googlaj još malo. Hint : xLiveless
Trebam pomoć znači ja imam:
Grafu: Nvidia Geforce 9800 gtx
Ram:2 gb
Procesor: intel core duo 2.4
i stavim sve na najlabije detalje i to imam ono dolje 200/512 i šteka mi strašno sad cu jos ovo probati ali da pitam dali mi je dobra konfiguracija da bi mi dobro teralo GTA IV
Trebam pomoć znači ja imam:
Grafu: Nvidia Geforce 9800 gtx
Ram:2 gb
Procesor: intel core duo 2.4
i stavim sve na najlabije detalje i to imam ono dolje 200/512 i šteka mi strašno sad cu jos ovo probati ali da pitam dali mi je dobra konfiguracija da bi mi dobro teralo GTA IV
koja rezolucija?
moralo bi ici bez problema na najslabijim detaljima...
800x600(56) i nemam nist ukljuceno od programa osim social kluba!
800x600(56) i nemam nist ukljuceno od programa osim social kluba!
wtf?
mora ici na toj rezoluciji sigurno...
jesi probao onaj benchmark raditi?
ne mogo bi to probat, samo da kazem da mi dugo loada i kada loada i to imam preko 1000 fpsa a onda kad ude nemre postic ni 8
ne mogo bi to probat, samo da kazem da mi dugo loada i kada loada i to imam preko 1000 fpsa a onda kad ude nemre postic ni 8
virusi? kad si instalirao win?
prije 1 mjesec malo vise mozda... nije mi ih problem rusit samo mi daj jedan savjet da stavim xp ili 7 gdje ce mi bolje terat?
i jos mi je fora sto mi kod susjeda koji ima OS: WIN7 GEFORCE 8600 gt 2gb rama i neki amd od 1,8 i tera mu na najslabije bez greske a nije nista slago... moguce da su virusi da stavim XP ili 7?
EDIT: evo cekam odgovor koji win da instaliram vjerovatno je virus jel nemam antivirus!
prije 1 mjesec malo vise mozda... nije mi ih problem rusit samo mi daj jedan savjet da stavim xp ili 7 gdje ce mi bolje terat?
i jos mi je fora sto mi kod susjeda koji ima OS: WIN7 GEFORCE 8600 gt 2gb rama i neki amd od 1,8 i tera mu na najslabije bez greske a nije nista slago... moguce da su virusi da stavim XP ili 7?
EDIT: evo cekam odgovor koji win da instaliram vjerovatno je virus jel nemam antivirus!
a ne znam što bi drugo moglo biti...
ja sam kad sam imao dosta slabiju konfu od tvoje igrao bez problema na low..
xp ti je jednostavniji i manje troši rama, ali win7 je ipak noviji, bolje, ljepši..
Stavit cu XP hvala sto si mi pomogao i jos ako znas mozes mi reci kako da ugasim dual boot ? dali mozd zbog tog isto steka?
Kolega hajde ti meni reci koji je patch gore da znam koji xLive da ti dam imam od patch 1.0.1.0 pa do 1.0.5.0 ja koristim taj zadnji i diretorij sejva prebaci u moje dokumente...
Sad imam 1.0.4.0 patch stavljen, pa ako imaš daj mi pošalji na pm.
imam Xp service pack 3 najmanji detalji i opet steka pre jako :(
ovako gledam svoj racun od kompjutera i imam 2 GB rama DDR2 i Gainward bliss 9800gtx 512mb ddr3! dali mi mozda steka sto je razlika u ddr-ima?
Jel izašao 1.0.5.0 patch ili je to 1.0.0.4 patch?
Jel izašao 1.0.5.0 patch ili je to 1.0.0.4 patch?
5. patch - 1.0.0.4.=1.0.5.0.
ovako gledam svoj racun od kompjutera i imam 2 GB rama DDR2 i Gainward bliss 9800gtx 512mb ddr3! dali mi mozda steka sto je razlika u ddr-ima?
naravno da ne, problem može biti softverski, a nisi ni naveo koji ti je procesor, preporučljivo je imati procesor sa četiri jezgre, (quad core) a možeš imati i sa dvije (minimalno) (core 2 duo), dual-core ne dolazi u obzir, kao i ni pentiumi i celeroni
naveo sam ti vec gore na ovoj stranici (:
naveo sam ti vec gore na ovoj stranici (:
e pa vidiš, amd 1,8 je dual-core ili neka jednojezgrena sranja.. tako da ti zbog toga i štopa pa čak i na low.
Imas instaliran koji patch? Ako nemas instaliraj.. Pa javi kako ce radit..