Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 874.685
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
15 godina
neaktivan

Jel ima koga,ovo mi je stvarno bitno,nebi se tija z**ebat.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
racingcam kaže...

jedno pitanje.  Moze mi neko objasnit kaj je to revoke license u GTA IV. Jel sam dobro ja shvatio da je to stvar koju je potrebno napraviti prije uninstaliranja GTA IV kako nebi izgubili license?

Hvala

ne trebas to napravit prije uninstaliranja,ja sam vec 10 puta reinstaliro i mogu imat license,to radis jedino ak instaliras gta4 na drugi komp...

15 godina
neaktivan

jedan od tih program ti je sigurno ovaj:http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1824

ostale i ja tražim!

16 godina
protjeran

Ovako evo napokon da sam instaliro gta iv i stavio patch 1.0.5.0 ali kada skinem s neta save onda neče očitat neda a uz save sam dobio xlive i kada kopiram i sve napravim on neče radit! a i pri samoj instalaciji xlive-a mi da neku grešku da nije zbog Windows 7 x64 RTM b7600?

Greška pri instalaciji xlive Greška pri instalaciji xlive
Neda pokrenuti Neda pokrenuti
Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo uspio rješit problem s xLive sad sam stavio za seintel i blistu nove aute ono mi ovo izbaci ako idem koristit šifre! Patch je 1.0.5.0 a na 1.0.2.0 prije 2 mjeseca odlićno radilo i šifre i sve sam koristio no sada neda!

Ne psujem,Ne pušim,Ne pijem: e jebemti upade mi cigara u pivu! steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dajte ljudi jel ko moze pomoc molin vas,zanima me kako ubacit modove za auta.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
cappy kaže...

evo

16 godina
neaktivan
cappy kaže...

uzmi gugl i utipkaj gta iv mod, imas tamo linkova od gtagarage, otidi tamo i imas tutorial+programi koji ti trebaju...toliko o tome

16 godina

Mene zanima gdje mogu skinuti 100%save,a da radi jer do sad sam probao neke i neće raditi.

Prešao igru pa mi se neda nazad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel vama teško upisati traženi pojam u Google i pronaći što vam treba??

http://www.thegtaplace.com/downloads/c69-gta-iv-save-games

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum

0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Mene zanima gdje mogu skinuti 100%save,a da radi jer do sad sam probao neke i neće raditi.

Što sam tu napisao

PsyTrance kaže...

Jel vama teško upisati traženi pojam u Google i pronaći što vam treba??

http://www.thegtaplace.com/downloads/c69-gta-iv-save-games

Misliš da sam toliko glup da nisam upisao!?

Skinuo sam ih ali NE RADE, ja sam pitao za one koji rade.

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Kolega hajde ti meni reci koji je patch gore da znam koji xLive da ti dam imam od patch 1.0.1.0 pa do 1.0.5.0 ja koristim taj zadnji i diretorij sejva prebaci u moje dokumente...

15 godina
neaktivan

Sejvovi savršeno rade. Googlaj još malo. Hint : xLiveless

Namigiva

WinDef.com - Htvatski Windows 7 Forum

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Trebam pomoć znači ja imam:

Grafu: Nvidia Geforce 9800 gtx

Ram:2 gb

Procesor: intel core duo 2.4

i stavim sve na najlabije detalje i to imam ono dolje 200/512 i šteka mi strašno sad cu jos ovo probati ali da pitam dali mi je dobra konfiguracija da bi mi dobro teralo GTA IV

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

Trebam pomoć znači ja imam:

Grafu: Nvidia Geforce 9800 gtx

Ram:2 gb

Procesor: intel core duo 2.4

i stavim sve na najlabije detalje i to imam ono dolje 200/512 i šteka mi strašno sad cu jos ovo probati ali da pitam dali mi je dobra konfiguracija da bi mi dobro teralo GTA IV

koja rezolucija?

moralo bi ici bez problema na najslabijim detaljima...

klikni HVALA, nije toliko teško!
15 godina
neaktivan

800x600(56) i nemam nist ukljuceno od programa osim social kluba!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

800x600(56) i nemam nist ukljuceno od programa osim social kluba!

wtf?

mora ici na toj rezoluciji sigurno...

jesi probao onaj benchmark raditi?

15 godina
neaktivan

ne mogo bi to probat, samo da kazem da mi dugo loada i kada loada i to imam preko 1000 fpsa a onda kad ude nemre postic ni 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

ne mogo bi to probat, samo da kazem da mi dugo loada i kada loada i to imam preko 1000 fpsa a onda kad ude nemre postic ni 8

virusi? kad si instalirao win?

15 godina
neaktivan

prije 1 mjesec malo vise mozda... nije mi ih problem rusit samo mi daj jedan savjet da stavim xp ili 7 gdje ce mi bolje terat?

i jos mi je fora sto mi kod susjeda koji ima OS: WIN7 GEFORCE 8600 gt 2gb rama i neki amd od 1,8 i tera mu na najslabije bez greske a nije nista slago... moguce da su virusi da stavim XP ili 7?

EDIT: evo cekam odgovor koji win da instaliram vjerovatno je virus jel nemam antivirus!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.12.2009 23:27 (Slegy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

prije 1 mjesec malo vise mozda... nije mi ih problem rusit samo mi daj jedan savjet da stavim xp ili 7 gdje ce mi bolje terat?

i jos mi je fora sto mi kod susjeda koji ima OS: WIN7 GEFORCE 8600 gt 2gb rama i neki amd od 1,8 i tera mu na najslabije bez greske a nije nista slago... moguce da su virusi da stavim XP ili 7?

EDIT: evo cekam odgovor koji win da instaliram vjerovatno je virus jel nemam antivirus!

a ne znam što bi drugo moglo biti...

ja sam kad sam imao dosta slabiju konfu od tvoje igrao bez problema na low..

xp ti je jednostavniji i manje troši rama, ali win7 je ipak noviji, bolje, ljepši..

15 godina
neaktivan

Stavit cu XP hvala sto si mi pomogao i jos ako znas mozes mi reci kako da ugasim dual boot ? dali mozd zbog tog isto steka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mato_Ivanovac kaže...
Jack Sparrow kaže...

Kolega hajde ti meni reci koji je patch gore da znam koji xLive da ti dam imam od patch 1.0.1.0 pa do 1.0.5.0 ja koristim taj zadnji i diretorij sejva prebaci u moje dokumente...

Sad imam 1.0.4.0 patch stavljen, pa ako imaš daj mi pošalji na pm.

15 godina
neaktivan

imam Xp service pack 3 najmanji detalji i opet steka pre jako :(

ovako gledam svoj racun od kompjutera i imam 2 GB rama DDR2 i Gainward bliss 9800gtx 512mb ddr3! dali mi mozda steka sto je razlika u ddr-ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jel izašao 1.0.5.0 patch ili je to 1.0.0.4 patch?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Jel izašao 1.0.5.0 patch ili je to 1.0.0.4 patch?

5. patch - 1.0.0.4.=1.0.5.0.

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

ovako gledam svoj racun od kompjutera i imam 2 GB rama DDR2 i Gainward bliss 9800gtx 512mb ddr3! dali mi mozda steka sto je razlika u ddr-ima?

naravno da ne, problem može biti softverski, a nisi ni naveo koji ti je procesor, preporučljivo je imati procesor sa četiri jezgre, (quad core) a možeš imati i sa dvije (minimalno) (core 2 duo), dual-core ne dolazi u obzir, kao i ni pentiumi i celeroni

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
15 godina
neaktivan

naveo sam ti vec gore na ovoj stranici (:

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

naveo sam ti vec gore na ovoj stranici (:

e pa vidiš, amd 1,8 je dual-core ili neka jednojezgrena sranja.. tako da ti zbog toga i štopa pa čak i na low.

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan
Slegy97 kaže...

Imas instaliran koji patch? Ako nemas instaliraj.. Pa javi kako ce radit..Namigiva

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice