Igra radi kako treba,no njemu smeta što ne može normalno odabrati opciju u Traineru nego mora doslovno kako kaže ''ko konj'' stisnuti i držati tipku 5 jer nema druge.
Ima neku staru Chicony tipkovnicu.
Igra radi kako treba,no njemu smeta što ne može normalno odabrati opciju u Traineru nego mora doslovno kako kaže ''ko konj'' stisnuti i držati tipku 5 jer nema druge.
a da, ima takvu mrcinu od kompa a ima prastaru tipkovnicu iz 5 stolječa, kaj nema 2-3 glavi za novu xdddd.....znam da je kriza, al se za 300 kn može snać....
Zašto u zahjevima za jaču konfu piše da hd 3870 a kad se igra pokrene sa ovom karticom igra izgleda loše bode u oči :D 512 mb je malo za ovu igru gddr3 memorije
Zna li neko zas mi se igra smrzne kad uđem u podzemnu? Jer ne mogu prec misiju onda..
EDIT: Fixed.
Zašto u zahjevima za jaču konfu piše da hd 3870 a kad se igra pokrene sa ovom karticom igra izgleda loše bode u oči :D 512 mb je malo za ovu igru gddr3 memorije
ja sam sa hd 3870 gddr4 moga igrati na high.
Ne mogu auto parkirati na parking ispred stana od Romana i da taj auto ostane nakon ponovnog load-a.
Ima li rješenja?
Hvala
Imam 1.7 Patch
Ljudi kad pokrenem misiju br 13 Uncle vlad imam problem.
Krenem u potjeru za njim i izbaci me iz igrice najdalje sto sam dosao je Romanova taxi stanica, instalirao sam neke modove ali nije do njih jer sam ih sve bio poizbacivo.
Do kompa vjerovatno nije jer sam i ranije imao instaliranu igricu koju sam uspjesno igrao do nekih 60%.
Intel core 2 duo
2 GB rama
Graficka: ATI Radeon HD2600 Pro 1024 MB.
Pomozite sto prije ako boga znate ocu da poludim!
Ljudi kad pokrenem misiju br 13 Uncle vlad imam problem.
Krenem u potjeru za njim i izbaci me iz igrice najdalje sto sam dosao je Romanova taxi stanica, instalirao sam neke modove ali nije do njih jer sam ih sve bio poizbacivo.
Do kompa vjerovatno nije jer sam i ranije imao instaliranu igricu koju sam uspjesno igrao do nekih 60%.
Intel core 2 duo
2 GB rama
Graficka: ATI Radeon HD2600 Pro 1024 MB.
Pomozite sto prije ako boga znate ocu da poludim!
Reinstall?
nadam se da mi netko moze pomoc jer mi je dosta reinstaliranja fuckin' igrice
ovako reinstalirao sam GTAIV preko 15 puta u zadnjih 3-4 dana. to nenormalno jede zivce -.- problem je taj sto kad instaliram igricu stavim rzr1911 za 1.0.7.0 i prvih par puta je sve normalno radilo malo trzne tu i tamo, al to je zanemarivo. no odlucio sam si stavit licencirane aute i jos par sitnih modova (e.g. promijena radara, HD blood, HD tekstura ceste, bla, bla, bla.. ) sve je to kompatibilno sa patchom 1.0.7.0 (naravno napravio sam backup sve ga sto je overwritano). Krenem ja upalit igricu da vidim sta sam napravio i kako to izgleda no na kraju sam dobio kiflu od obliznjeg pekara. ne pojavljuje mi se rzrova slika kad ulazim neg se samo zacrni ekran kao da ce uc i samo se srusi. vratio sam sve backupove i opet ista stvar. jedino rijesenje mi je da opet reinstaliram igricu (sto i radim u ovom trenutku.) ako mi netko moze pomoc, bio bih mu zahvalan.
za konfu baci pogled na moj PC.
zahavljujem.
ovako reinstalirao sam GTAIV preko 15 puta u zadnjih 3-4 dana. to nenormalno jede zivce -.- problem je taj sto kad instaliram igricu stavim rzr1911 za 1.0.7.0 i prvih par puta je sve normalno radilo malo trzne tu i tamo, al to je zanemarivo. no odlucio sam si stavit licencirane aute i jos par sitnih modova (e.g. promijena radara, HD blood, HD tekstura ceste, bla, bla, bla.. ) sve je to kompatibilno sa patchom 1.0.7.0 (naravno napravio sam backup sve ga sto je overwritano). Krenem ja upalit igricu da vidim sta sam napravio i kako to izgleda no na kraju sam dobio kiflu od obliznjeg pekara. ne pojavljuje mi se rzrova slika kad ulazim neg se samo zacrni ekran kao da ce uc i samo se srusi. vratio sam sve backupove i opet ista stvar. jedino rijesenje mi je da opet reinstaliram igricu (sto i radim u ovom trenutku.) ako mi netko moze pomoc, bio bih mu zahvalan.
zahavljujem.
Možda da ne stavljaš modove? Probaj neke druge modove instalirat pa vidi.
zahavljujem.
slazem se s kolegom. Probaj stavit druge modove uvjek citaj komentare(dal je mod ispravan ili ne) jel ce ti se desit da ti igra nece radit zbog jednog moda a imas ih recimo prek 30 i nebus znao "tko tu daje i ofce i nofce"
Ovako uzeo sam Dell Inspiron N7010 komponente su:
Graficka: Ati Radeon HD5640 1GB
RAM : 4GB
Procesor : Intel i3
i uzeo sam original GTA ,ubacio ali uzasno koci POMOC!?
Ovako uzeo sam Dell Inspiron N7010 komponente su:
Graficka: Ati Radeon HD5640 1GB
RAM : 4GB
Procesor : Intel i3
i uzeo sam original GTA ,ubacio ali uzasno koci POMOC!?
patch inst 1.7 http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
ja instaliram taj patch 1.0.7.0 i onda dobim error kad pokrenem igricu: "the ordinal 5367 could not be located in dynamic link library xlive.dll" instaliro sam i marketplace, ali se nisam prijavljivo ni ništa? el trebam nešto napraviti u marketplace-u?
zahavljujem.
slazem se s kolegom. Probaj stavit druge modove uvjek citaj komentare(dal je mod ispravan ili ne) jel ce ti se desit da ti igra nece radit zbog jednog moda a imas ih recimo prek 30 i nebus znao "tko tu daje i ofce i nofce"
daa, shvatio sam u čemu je fckn' problem xD
zezao me jedan mod ni sam neznam zasto sam ga stavio
hvala vam na vasem trudu (:
ja instaliram taj patch 1.0.7.0 i onda dobim error kad pokrenem igricu: "the ordinal 5367 could not be located in dynamic link library xlive.dll" instaliro sam i marketplace, ali se nisam prijavljivo ni ništa? el trebam nešto napraviti u marketplace-u?
instaliraj games for windows live.
instaliro sam samo drugi patch i crack drugi :)) radi savršeno :D
Ja imam problem sa misijom 48 Harboring a Grudge...dakle kad moras ukrasti onaj kamion sa "ljekovima" i odvesti ga u lockup...dođem do lockupa u onu garazu parkiram unutra i nista se ne događa,znaci nemogu prec tu misiju...nabavio sam 5 razlicitih instalacija GTA4 i na svakoj ta misija neradi...sve je dosad normalno šljakalo do te misije....gledo sam i na youtube-u kako se pređe,sve isto napravim i ne mogu prec...dakle rjec je o ovoj misliji
ah da to ti je druga varijanta da nisi stavio 1.4? o on je dobar.
Ja imam problem sa misijom 48 Harboring a Grudge...dakle kad moras ukrasti onaj kamion sa "ljekovima" i odvesti ga u lockup...dođem do lockupa u onu garazu parkiram unutra i nista se ne događa,znaci nemogu prec tu misiju...nabavio sam 5 razlicitih instalacija GTA4 i na svakoj ta misija neradi...sve je dosad normalno šljakalo do te misije....gledo sam i na youtube-u kako se pređe,sve isto napravim i ne mogu prec...dakle rjec je o ovoj misliji
koja je verzija igre? i jogurt ti igra ulogu veliku.
ah da to ti je druga varijanta da nisi stavio 1.4? o on je dobar.
nisam stavio 1.4, 1.0.7.0 imam :D
Lol upravo na njoj, i ja došao do garaže, ušao unutra, ekran se zacrni, napiše ime misije pokušava loadati ali ne ide i izbaci gta IV je prestao raditi potražiti rješenje na netu, međutim nit sam spojen nit bi mogao jer se sve smrzne, moram ctrl, alt, del i u task manageru ubijati ili odjavu napraviti
patch 1.0.7.0. jogurt 1911, da i sve je radilo do sada, jel treba sve ostale prije rješiti, D i U ili otiči kupiti odjelo pa na interview prvo? kojeg vraga? ili jogurt? aaa katastrofa, jel zna netko?
Sam sam prošao, ako netko treba možda pomogne, ovako nakon što sam mislio da sam ih sve ispred hangara i u njemu pobio, a izgleda da nisam iako nisam čuo pucnjavu, jedan se zaglavio lijevo u hangaru kod ulaza u ured, pokušava dečko proči kroz zid lol, dakle da njega nisam skužio sjeo bi u kamion i možda opet ne završio misiju, druga stvar, jedan od dva auta koji me ganjaju, sam onesposobio vožeči okrenuvši ga na bok tu je i ostao, a drugi ispred samog ulaza u lockup izašao sam van i digao ga u zrak sa zoljom (išli mi na živce više lol) parkirao sam i igra nije zastala nego je nastavila sa cut scenom i mislim 7500 dolara jel? uglavnom je spremljena, dakle ili zaostane nekoji koji se zaglavi mislim da je to, ili treba sredit i aute koji su u potjeri eto
Lol upravo na njoj, i ja došao do garaže, ušao unutra, ekran se zacrni, napiše ime misije pokušava loadati ali ne ide i izbaci gta IV je prestao raditi potražiti rješenje na netu, međutim nit sam spojen nit bi mogao jer se sve smrzne, moram ctrl, alt, del i u task manageru ubijati ili odjavu napraviti
patch 1.0.7.0. jogurt 1911, da i sve je radilo do sada, jel treba sve ostale prije rješiti, D i U ili otiči kupiti odjelo pa na interview prvo? kojeg vraga? ili jogurt? aaa katastrofa, jel zna netko?
Meni ne izbaci iz igre mogu ja dalje igrati i sve al nemogu prec misiju,dodem do garaze udjem unutra i nista se ne događa...mogu se dalje otic vozat kamijonom itd...raznesem kamijon mision failed i dalje igras,moras ispocetka...-.-
Eto sam prošao napisao sam kako
e momci imal neko da je presao misiju no love lost 18 misija ja mislim ako ima neko save nek mi se javi pls da mi posalje dosadilo mi da me izbacuje ja preso dotle ono nece dalje dok ga neslupam :D
ah prvo moras znat naziv tog auta koji si zamjenio. a drugi nadji si sifre za spawn nekih autiju (meni pomoglo)
mozel mi ko pomoci neznam kako da uklonim kad udjem u igricu slika mi se mrda i trazi mi preko interneta mogul kako bez interneta da igrm netreba mi multiplajer i te zezancije
hvala unapred :)