ja imam konfiguraciju:
Phenom II x4 3.2 ghz
4 gd ddr 3
radeon 5750 1gb ddr 5
hdd oko 2TB
win 7
i ne da mi laga i steka ko luda na sve max i na sve min
i to je prva igra koju sam obrisao nako duzi niz godina s gustom :))))
ja imam konfiguraciju:
Phenom II x4 3.2 ghz
4 gd ddr 3
radeon 5750 1gb ddr 5
hdd oko 2TB
win 7
ja imam konfiguraciju:
Phenom II x4 3.2 ghz
4 gd ddr 3
radeon 5750 1gb ddr 5
hdd oko 2TB
win 7
Ne bi smjelo na toj konfiguraciji, jesi bio instaliro 1.0.7.0 patch?
Ovako, imam instaliran GTA IV patchan do 1.0.7.0 i zatim crackan u igri sam uneo cd key (GFWL) dobiven s one poljske stranice i key je prihvaćen međutim kad odem na mobitel i stisnem multiplayer kaže mi da nisam ulogiran u rockstar social club.Prilkom patchanja 1.0.5.0 pach je rekao da više ne treba socal da bi se igrala igra...Trebam li opet installat to ili postoji workaround?
Ovako. iman winse 7 i origigi GTA IV na steamu.
Kad udjem ono pise fatal error nesto za vistu service pack.
Kako to kad ja iman winse 7?
Neznam sto da napravim :(
Mozda ti ovo pomogne
Mozda ti ovo pomogne
kako nerazumijete. Meni je windows 7 a dobivam RMN20 error za windows vistu.
Rijesio sam problem.
Tu je odgovor http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1115162
Hvala svima xD
Mozda ti ovo pomogne
kako nerazumijete. Meni je windows 7 a dobivam RMN20 error za windows vistu.
Pa isto ti je, svi programi koji rade na visti radit ce i na sedmici.... pa primjer, ako pise da treba instalirati service pack 1 za vistu, to znaci da isto tako treba napraviti sa windows sedmicom...
To sto si rijesio problem preko compatibility mode-a ne znaci da ce to raditi uvijek sa svakom igrom, to je zapravo alternativno rjesenje problema
Dobar dan ,imam gtx 295 i kad udjem na podesavanje grafickih postavki igra mi ucita samo 896 mb memorije ,pa zbog toga ne mogu namijestiti sve postavke na full npr view distance ...E sad me zanima dali ima neki mod ili patch koji dopusta da se prekoraci limit memorije da sve mogu nafilovati ... Hvala
Dobar dan ,imam gtx 295 i kad udjem na podesavanje grafickih postavki igra mi ucita samo 896 mb memorije ,pa zbog toga ne mogu namijestiti sve postavke na full npr view distance ...E sad me zanima dali ima neki mod ili patch koji dopusta da se prekoraci limit memorije da sve mogu nafilovati ... Hvala
http://www.thegtaplace.com/forums/topic/20760-how-to-bypass-gta-iv-memory-restrictions/
1. Instaliraj si service pack 1 za windows 7, garantiram ti da ce raditi i naravno, nece ti trebati compatibility mode.....
2. Navedi mi ime jednog programa za vistu, a da ne radi na sedmici
3. Kako to da meni na sedmici ne treba nikakav compatibility mode za ovu igru?
EDIT: Sto mislis, zasto uopce za taj error pise da fixa problem kod viste, a ne kod sedmice... HINT1: Kada je izasao GTA IV za PC? HINT2: Od kada je dostupna finalna verzija sedmice, znaci u shopovima itd?
Kada mi to sve "potuces", tada ti vrijedi TD.... nije da mi nesto znaci, al precesto vidam na ovom forumu bespotrebne TD/TU-pove
BTW nemoj pretjerivati sa settingsima jer ces dobiti RESC10 error
hahha pa di ti je taj fajl ja ga nemam???
koji je zadnji patch za gta iv,koji se isplati instalirati radi performansi i ostaloga?
Ovako, imam instaliran GTA IV patchan do 1.0.7.0 i zatim crackan u igri sam uneo cd key (GFWL) dobiven s one poljske stranice i key je prihvaćen međutim kad odem na mobitel i stisnem multiplayer kaže mi da nisam ulogiran u rockstar social club.Prilkom patchanja 1.0.5.0 pach je rekao da više ne treba socal da bi se igrala igra...Trebam li opet installat to ili postoji workaround?
Opet instaliraj socal club.
skino sam gta 13giga i instaliro...kreko sam i patchiro
ONDA MI PIŠE
GTA IV FATAL ERROR:Windows XP:need to have Service Pack 3 or higher to proceed.
2
GTA IV FATAL ERROR:Windows XP:need to have Service Pack 3 or higher to proceed.
2
Pa instaliraj service pack 3
jel može link
jel može link
http://www.softwarepatch.com/windows/windows-xp-service-pack-3.html
Pa pokreni windows update jbt
Ok instalirao sam igru i sve kaj trebam uz nju (.NET framework x64 redist etc) i patch 1.0.0.7 al kad pokrenem igru baca mi The original 5367 could not be located in the dynamic link library xlive.dll. Negdje sam pročitao da mi treba xlive.dll? Ali ja tamo nemam interneta i nemogu ga instalirat. Cuo sam za neku stvar xLiveLess. Jel mogu to ubacit i gdje?
Ahh, neznam i nezanima me i ne planiram čitat el je ko napiso da ti neznaš za slovo Ć i za windows 7 je izašao service pack 1 već odavno koliko ja znam.
Uostalom ko ima slabiju mašinu ni nek nesanja o igrama poput GTA 4.
Uostalom ima i FIXova za Shaky Camera, pijanog Niku i ostale male tweakove.
Recimo crackovi od Razor1911
Napiši kak fixat modove recimo dok updataš igru pa instaliraš API loader pa ti u igri nepokaže meni. to je zato jer su font.dat i font_r.dat nekompatibilni ali nigdje nema fix na netu. probaj nać za to fix
Ahh, neznam i nezanima me i ne planiram čitat el je ko napiso da ti neznaš za slovo Ć i za windows 7 je izašao service pack 1 već odavno koliko ja znam.
Uostalom ko ima slabiju mašinu ni nek nesanja o igrama poput GTA 4.
Uostalom ima i FIXova za Shaky Camera, pijanog Niku i ostale male tweakove.
Recimo crackovi od Razor1911
Napiši kak fixat modove recimo dok updataš igru pa instaliraš API loader pa ti u igri nepokaže meni. to je zato jer su font.dat i font_r.dat nekompatibilni ali nigdje nema fix na netu. probaj nać za to fix
O čem ti? Ja te nisam ništa skužio kaj si sad napisao lol.
el moram izbrisati prijašnje patcheve,ili ih instaliram preko ovoga?
trenutno imam 1.0.3.0 jer taj sam dobio,kad sam skinuo gta iv
Nemoraš ništa micati, samo instaliraš preko toga
Nemogu ga instalirat u tom je i problem zato sam te pitao jer se koristi internet, tam ga bez interneta nece instalirat mora se spojit na sugavi net-.-
Bili mogo samo xlive.dll?