Vjerovatno nije napravio offline Live account za igru, zato ne može saveati.
reko je da ima original
reko je da ima original
reko je da ima original
Kakve veze ima ako nema Live acc, mora imati GWL acc, bilo online(original) ili offline
Ja prije nego što sam dobio original, imao sam offline account Livea koji ne zahtijeva nikakvu registraciju i sa njim možeš saveati. Znači, tipka Home(WL Cloud se aktivira) i ideš Create acc- offline account.
Kakve veze ima ako nema Live acc, mora imati GWL acc, bilo online(original) ili offline
Ja prije nego što sam dobio original, imao sam offline account Livea koji ne zahtijeva nikakvu registraciju i sa njim možeš saveati. Znači, tipka Home(WL Cloud se aktivira) i ideš Create acc- offline account.
whateva
ima koja dobra duša da mi posudi key
ako joj nije stalo do multiplaya
whateva
ima koja dobra duša da mi posudi key
ako joj nije stalo do multiplaya
Hehehe, piss off hateah :D
made, kako to misliš, nema save game ili što?
ne ovako igramm GAY TONI i predem misije i sve je on autosave i sad pise da sejva i sve je u redu pise TboGT i kad izadem iz igre udem ponovno samo je Tlad od onoj johny a nema GAY TONI
Treba pisati i broj errora. Preko čega si startao? Probaj ući u GTA4 folder i startati preko "LaunchGTA4.exe"
ne ovako igramm GAY TONI i predem misije i sve je on autosave i sad pise da sejva i sve je u redu pise TboGT i kad izadem iz igre udem ponovno samo je Tlad od onoj johny a nema GAY TONI
kad ulazis odi na Gay Tony pa odi na options pa nađi Game i pod Game treba bit Load i u load treba bit TBoGT
made, kako to misliš, nema save game ili što?
dakle nemaš save game od tbogt ili što? teško te kužim..
jel oriđiđi ili pirat? vidim da nemaš zadnju patch ako još uvjek koristiš social club za ulazak u igru. i što ti točno napiše, možeš li napravit print screen..
kad ulazis odi na Gay Tony pa odi na options pa nađi Game i pod Game treba bit Load i u load treba bit TBoGT
nema meni toga ima samo kad krenem igrat al dobro nije bitno daj mi sam jos reci sta je ono resource usage 333/983
nema meni toga ima samo kad krenem igrat al dobro nije bitno daj mi sam jos reci sta je ono resource usage 333/983
pa resource usage koliko ti srka resursa na kojim postavkama
Tek sad kad igru vrtim na 16x AA (~70fps) mogu reći da je grafički ideala.
samo zadnji
jel se našla koja duša da bi mi poklonila CD key... ili barem posudila?
Ali moraš pokretati preko Social cluba ako hoćeš igrati u MP.
ma ne,socijal se izbriše kad staviš peč
ma ne,socijal se izbriše kad staviš peč
A-a.
Ako imaš instaliran 1.0.7.0. patch (mislim da imaš, nešto si govorio), odi u GTA4 folder i u RGSC folderu ti je Social Club.
Sa 1.0.7.0. se samo miče potreba za Social Clubom pri pokretanju igre, ne briše ga ;)
Kako bi inače igrao MP jer trebaš biti ulogiran u Social Club za MP
Ne znam, zaboravio sam..
Probaj naći patch change log.
naravno da daje poboljšanja, evo link instaliraj ga i uvjeri se http://games.softpedia.com/get/Patch/Grand-Theft-Auto-IV-Patch.shtml
ovaj patch si staviš i ne treba ti niti jedan drugi više, to je već rečeno valjda 100 puta u ovoj temi.
Ne znam koliko puta trebam ponavljati(i ja i Robi), treba ti samo 1.0.7.0., on uključuje sve prethodne patcheve.
evo skinu sam ovaj patch. sad ga snima, trenutno
i kako sad da pokrenem igru sa ovim patchem
kada kliknem na LaunchGTAiIV pise neki error : " Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropirate permissions to access the item."
i kako sad da pokrenem igru sa ovim patchem
kada kliknem na LaunchGTAiIV pise neki error : " Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropirate permissions to access the item."
Ti samo nekakve errore dobivaš, nešto ti je definitivno messed up.
Probaj startati preko desnog klika "Run as admin" ili probaj pokrenuti preko:
1. GTA4 exea
2.U GTA4 folderu nađi RGSC folder i probaj preko Social Cluba(iako mislim da neće raditi, ali ipak probaj)
Također, probaj maknuti UAC(samo da vidiš da li on uzrokuje probleme). Restartaj komp, možda je bio neki konflikt.
to je i mnei pisalo al sam nes prcko po fajlu i prodelalo
to je i mnei pisalo al sam nes prcko po fajlu i prodelalo
Pa objasni mu onda..
Ne mogu ja vidjet preko holografa što je njemu na kompu.