Taj šugavi benchmark ti nema veze s vezom. Živo s**nje.
Uđi u igru pa ćeš vidjeti da li ćeš plakati od sreće ili nečeg drugog.
pa da
kad sam ušo u igru vidim nešta preglatko ide
reko daj da ga bencham
kad ono
pa dobro jutro da si skužio, domba tenja
pa dobro jutro da si skužio, domba tenja
odo roknit koju misiu
olala...
pa da
kad sam ušo u igru vidim nešta preglatko ide
reko daj da ga bencham
kad ono
taj benchmark je stvarno njeSra,ja imam 60 fps u benchu i sve na high,a kad igram igru sredina je 40 frejmova,kad odem na plažu dođe i do 120fps,ma jednostavno igra je neoptimizovana,ali ja nemam velikih problema jer najnizi fps je bio 30 a jos imam samo 2 gb rama i to me malo nekad zatrza,sad sam kupio jos 2 gb pa kad dodjem u petak javim ostalima kako mi ide i dali je isto jer u benchu mi je system memory uvjek 96% uzet
Samo da se javim, instalirao sam 1.0.0.7. patch i isti vrag. Ne gine mi reinstall.
Može li mi netko reč koja je razlika između GTA IV i GTA IV Episodes From Liberty City? HVALA!
Može li mi netko reč koja je razlika između GTA IV i GTA IV Episodes From Liberty City? HVALA!
GTA 4 i EFLC su zasebni, odvojeni dijelovi.
U GTA 4 kontroliraš Nika Bellica, a za EFLC ti ne treba GTA4, znači on je stand-alone paket ekspanzija. U EFLC kontroliraš Johnnyja Kleibitza ili Luisa Fernanda Lopeza. Obje ekspanzije donose nova vozila, likove i oružja, ali njih možeš voziti samo u određenom paketu.
Znači, ako hoćeš neki motor iz The Lost And the Damned, ne možeš ga naći u The Ballad of Gay Tony, i vice versa.
GTA 4 i EFLC su zasebni, odvojeni dijelovi.
U GTA 4 kontroliraš Nika Bellica, a za EFLC ti ne treba GTA4, znači on je stand-alone paket ekspanzija. U EFLC kontroliraš Johnnyja Kleibitza ili Luisa Fernanda Lopeza. Obje ekspanzije donose nova vozila, likove i oružja, ali njih možeš voziti samo u određenom paketu.
Znači, ako hoćeš neki motor iz The Lost And the Damned, ne možeš ga naći u The Ballad of Gay Tony, i vice versa.
Ma imam ja taj Episodes From Liberty City samo ih nisam instalirao pa zato pitam,odo instalirat,jer mora biti taj episodes originalna igra?
Ne mora, jer kao što sam napisao, za EFLC ti ne treba GTA4 jer je samostalna igra.
Dvije tj. tri totalno razlicite igre koje se na zanimljiv nacin radnjom nadovezuju i preplicu jedna sa drugom.
Odigraj pa ces shvatit cemu ti pricam...
Dvije tj. tri totalno razlicite igre koje se na zanimljiv nacin radnjom nadovezuju i preplicu jedna sa drugom.
Odigraj pa ces shvatit cemu ti pricam...
Baš igram ono sa onim bajkerima,dali imaju šifre za ta 2 nastavka ili idu od obične 4-rke?
mato, evo šifre http://www.gta4.net/lost-and-damned/cheats.php
mato, evo šifre http://www.gta4.net/lost-and-damned/cheats.php
Sve sam prokonto,odo sad na onog toni pedra
za "toni pedera" su ti šifre na toj istoj stranici, gore lijevo pri vrhu, klikneš na the ballad of gay tony. bolji mi je tony nego bajkeri, ali to je moje mišljenje..
evo da ne tražišhttp://www.gta4.net/ballad-of-gay-tony/cheats.php
je, samo šta će ti u ingame-u biti najmanje 10 fps-a manje. Taj benchmark nije realan...
bolji mi je tony nego bajkeri, ali to je moje mišljenje..
Je, i meni je daleko bolji te sam "bajkere" nepravedno zanemario jer mi je bilo cudno upravljati sa motorom u igri. No sada ih igram vec par dana po malo i odlicni su.....fora, ali Tony mi je bio ipak bolji....no bajkeri su totalne sirovine i imaju zakon fore kada se vozite.
P.S.
Nikada ne koristim te "sifrice"....takve stvari gube cari igranja. Zadnji puta sam to koristio na PS1 prije poprilicno godina....i nikada vise nakon toga.
niti ja ne koristim cheatove, eflc sam prešao bez cheatova, i to s guštom. nekako mi je bolja priča u tbogt-u(npr kada se luis ide tuči kako bi optplatio mamin dug), tonyjev lik je dobro razrađen, kao i ostali likovi. a tu je i ona opcija "club managment" koja je dobor izvedena, gang wars također nije loš. u tlod-u mi se ne sviđa ono napucavanje s dedbeatsima, nekako mi to nije razrađeno kako treba, ako se malo odvažiš sve ih možeš pobiti sa dva tri okvira metaka bez puno truda..i motor mi baš ne leži. ne sviđa mi se niti AI motorista, pogotovo kada se grupno zabiju u neki zid ili auto.. ali to je moje mišljenje. daleko da je loša igra, dapače, vrlo zabavna.
uglavnom, po drugi puta prelazim eflc (kad stignem)..s guštom
Imam problem sa GTA IV.
, moraš uključiti "show hidden folders", jer je folder app data skriven, poslje opet vratiš "dont show hidden folders".
poslje kada instalirapš opet igru, samo copy paste taj folder sa save game i to je to.
Jel znaš možda gdje se nalazi to na Windows 7? Nigdje ne mogu nać to show hidden folders.
Imam problem sa GTA IV.
, moraš uključiti "show hidden folders", jer je folder app data skriven, poslje opet vratiš "dont show hidden folders".
poslje kada instalirapš opet igru, samo copy paste taj folder sa save game i to je to.
Jel znaš možda gdje se nalazi to na Windows 7? Nigdje ne mogu nać to show hidden folders.
Stisni alt na tipkovnici i ostalo ti je sve dalje kao na XP-u.
Zna li netko di se nalazi save game od Episodes From Liberty City i onog toni pedera?
Imam problem sa aktiviranjem GTA IV na Steamu.
Traži me product code,a neznam di se nalazi,ak je to serial,onda mi ne prihvaća serial!
Pomoć! :P
Imam problem sa aktiviranjem GTA IV na Steamu.
Traži me product code,a neznam di se nalazi,ak je to serial,onda mi ne prihvaća serial!
Pomoć! :P
Product Code=Serial=Šifra Ako ne prihvaća onda netko koristi taj serial ili si ga pogrešno upisao.
Niš od toga.
Ne prihvaća,poslat ću sad mail Steamu pa ćemo vidit...
Zna li netko di se nalazi save game od Episodes From Liberty City i onog toni pedera?
isto gdje i za gta 4.
Kako se zove misija u kojoj se iselim iz ovog Romanove cure stana i preselim u neki pravi?
Imam isti problem kao R.32, jedino što nemam EFLC.
Dakle, još prije sat vremena sam igrao igru i odjednom me izbacilo. Pokušao sam ponovo ući, krene učitavati, prođu izmjene slika likova u loadingu, piše u donjem desnom loading i odjednom "GTA4.exe has stopped working".
Imam instalirano sve što je potrebno za igrati.
Ima netko savjet?
Nadovezujem se na vlastiti post.
Imam jednu sretnu vijest. Uspio sam srediti GTA da proradi. Naime, stvar je bila u koruptiranom(pokvarenom) sejvu.
Išao sam na jednu misiju, ali sam promijenio Nikov skin u nekog lika(trainerom) i kad je Niko trebao nešto reći u cutsceni, igra se crashala i pošto je tada sejvalo, rezultiralo je koruptiranjem savegamea.
Osim autosavea, svako malo sejvam u "krevetu" kod kuće jer mi je ostala navika. To me sada spasilo jer mi je zadnji save samo 2 sata igre iza onog koruptiranog (a u tih 2 sata nisam ništa ni prelazio, samo one misije kad ubijate ljude(telefon), a to je lako preći).
Eto, ako netko ima isti problem, ovo bi mu moglo pomoći.
Moj Benchmark na high:
Sad kad sam uspio srediti igru i patchirao na 1.0.7.0, sve LEETI na najvišim postavkama!
Sa novim patchom sada dobiješ i par novih grafičkih opcija, nešto vezano za vodu, Bog će ga znati..