Ja sam isto stavio sve na low
nisam skidao nijedan patch...
Ja sam isto stavio sve na low
nisam skidao nijedan patch...
opet problemi upalim eflc,sve ide normalno,al nakon ~1 min me izbaci i kaže fatal error:not enough gfx memory .to je počelo kad sam stavio xliveless a sad i bez njega.grafička mi ima 1gb vram-a,a i na low i na high se to događa.
skinio sam ovaj patch i radi =)
To ti je vjerojatno zato jer na istom LIVE profilu igraš više GTA IV igara tj ekspanzija, koristi poseban profil za svaku ekspanziju i radit će, bar bi trebalo...
hmmm, ako nisi daleko došao u nekoj od ekspanzija, kada ju pokreneš, stisni home gumb na tipkovnici i napravi novi offline profil u koji češ se ulogirati samo kada igraš taj nastavak, kada igraš neki drugi onda se ulogirj u ovaj sada profil, ili izbriši sada ovajj profil i kreni ispočetka, napravi dva offline profila i igraj na svakome jedan nastavak...
A neznam, nisam siguran, ali neznam drugo riješenje, to je jedino koje sam pronašao...
Ne znam, ja sa jednim lve accountom mogu igrati IV, TBOGT i TLAD bez problema....... samo ima problem, kada si u jednoj igri onda vidiš save-ove od drugih igara
Ne znam, ja sa jednim lve accountom mogu igrati IV, TBOGT i TLAD bez problema....... samo ima problem, kada si u jednoj igri onda vidiš save-ove od drugih igara
Uopće je limitirani broj save slotova jedna od najvećih debilana u igrama i nevjerojatno je da se i danas još rade takve igre, čak i AAA naslovi. Pa kaj je tako teško napraviti da imaš neograničeni broj save slotova? Još je legendarni Half-life 1 to omogućavao, čak nisi morao davati ime saveu već je sam stavljao.
A ovo da se tih 16 bijednih slotova dijeli sa epizodama, to neću uopće komentirati. Jadno.
Ja isto nemam takvih problema i bez problema igram sve na istom accountu ali to je normalni, online account a ne offline. Znamo zašto se koristi offline i većina problema na ovom forumu dolazi od "onih" verzija igre koje traže offline account.
Jel moguće da je meni rockstar games poslao serial? Ja sam skinuo sa neta igru tamo 2008 godine i spržio na 2 dvd-a 8.5gb i onda me to patilo nisam to skonto i reko ajde da pošaljem e-mail i poslali su mi serial no kod frenda na dvd-u je taj e-mail i sada ako bi upisao taj serial dali bi meni se igra ponašala kao original? HVALA!
Jel moguće da je meni rockstar games poslao serial? Ja sam skinuo sa neta igru tamo 2008 godine i spržio na 2 dvd-a 8.5gb i onda me to patilo nisam to skonto i reko ajde da pošaljem e-mail i poslali su mi serial no kod frenda na dvd-u je taj e-mail i sada ako bi upisao taj serial dali bi meni se igra ponašala kao original? HVALA!
evo mato imaš priliku isprobati da li radi taj serial, daj čovjeku da isproba
kao što je jedan veliki mudrac na ovom forumu rekao - sve igre su original i sav softwer je orignal, ne postoji kopija gta ili windowsa, nego da li su legalno registrirani ili ne. dakle, ako skineš igru s neta, i upišeš valjajući serial igra će ti raditi kao da si ju kupio u trgovni, dakle kao da je 100 posto legalna.
e bas vam fala puno ste mi pomogli...
Cekaj, a sta ti zapravo tocno hoces.....posalji mi PM ako treba pa ti sve pojasnim, stovise....linkove ti dam (naravno za legalan soft.)
e bas vam fala puno ste mi pomogli...
A šta nešto si se ufuroO...... kupi igru, a ako piratiziraš onda se i snađi sam, ne može ti sve biti servirano
sta cu s ovim
Gospodo koliko puta se mora reći da nema davanja bilo kakve podrške vezane za piratluk!
Postovi tipa: treba ti crack, linkove za dl cracka ću ti poslat na pp ne prolaze.
dal bi meni radio gta iv
pc konf:
Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz, 2,00GB RAM, ATI Radeon HD 3600 Series (Microsoft Corporation WDDM 1.1) Windows 7 32-bit
dal bi meni radio gta iv
pc konf:
Intel Pentium Dual CPU E2200 @ 2.20Ghz, 2,00GB RAM, ATI Radeon HD 3600 Series (Microsoft Corporation WDDM 1.1) Windows 7 32-bit
Ne.
dal bi meni radio gta iv
pc konf:
radio bi, ali na low postavkama, i ne bi se baš naigrao..
imam i ja jedan malo veći problemčić.... imam original igru a nemam serial.....
pa na guideu bi trebalo pisat
zagubio sam drugu knjižicu........
zagubio sam drugu knjižicu........
E onda moraš kontaktirat Rockstar Game da ti pošalju novi serial.
znadem... baš ih kontaktiram