ja igram već duže vrijeme sandbox i već sam napravio dosta veliki grad, i trebao sam napravit neke ceste, al piše mi da nemogu da mi je već sam budžet potrošen ??? jel zna netko kak to sredit ? :D
kako misliš v1.05 ?? btw odličan ti je grad, jel to modern times ??
kako misliš v1.05 ?? btw odličan ti je grad, jel to modern times ??
Pa patch 1.05.
Je, to je MT.
jel imaš možda link od kud to skinut ?
Ako imaš original, preko autoupdatera ti se skine, a ako nemaš, probaj naći na stranicama (ja nisam našao, ali možda krivo tražim).
ma kakav orginal kopija. nešt sam našao sal troši 47 mb ?? jel bi to moglo bit dobro ? ili troši više ?
skini (RELOADED - 867mb) Modern Times i s njim ćeš imat 1.05...Ostale metode ti neće radit
Instalirao sam tu ekspanziju i sad kad pokrecem me trazi neki serial cod?Jel zna netkokako to riješiti?:-)
Probaj privremeno ugasiti internet dok pokrećeš igru i dok igraš (ištekaj kabel ili šta god).
Probaj privremeno ugasiti internet dok pokrećeš igru i dok igraš (ištekaj kabel ili šta god).
Rijesio,hvala!
Kako si uspio?
Mi moze tko rec ukratko postupak osposbljavanjnja tropica i modern timesa piratskim putem? Odma da se nadovezem...IMAM ORIGINAL TROPICO 4 I MODERN TIMES ADDON NA STEAMU ALI NE RADE. Odnosno tropico 4 mi radi, al kad instaliram odnosno skinem Modern Times, igra se nezeli pokrenut...citao sma po forumima, nisam jedinima...nego je bug do steama...
Pa sam skinuo tropico 4 ftl i modern times reloaded. E sad...imam pitanje...Kad instaliram ovaj tropico 4 sam, znaci bazu, dal da ga idem "napravit" original, ili da odma instaliram preko njega modern times pa onda idem "osposobljavat". I na koj nacin? Diskonektam se, ubacim key i vozi?
Znam da na forumu nije mjestu piratluku, al jednostavno nema mi drugog nego na ovaj nacin, jer platio sam za nesto sta ustvari nemogu pokrenut...znaci imam original tropico i tropico modern times na steamu, al nezele radit kad dodam modern times. A stvarno bi zelio igrat modern times. Prvi sam ja zagovornik original igra, i imam ih preko 200, al jednostavno u ovoj situaciji ovo je jedini spas...da igram nesto na bilo kakav nacin kad vec na normalan nemogu.
Kolko se ja sjećam, na piratebayu ima u komentarima postupak kako da se osposobi. Sve je relativno jednostavno i 100% radi dok si iskopčan sa neta. Da bi ti igra radila dok si na netu, malo je ipak teže postić, trebaju ti firewall blokade i slične gluparije, što sam nikad nisam uspio natjerati da radi :)
Kolko se ja sjećam, na piratebayu ima u komentarima postupak kako da se osposobi. Sve je relativno jednostavno i 100% radi dok si iskopčan sa neta. Da bi ti igra radila dok si na netu, malo je ipak teže postić, trebaju ti firewall blokade i slične gluparije, što sam nikad nisam uspio natjerati da radi :)
Sredjeno:) 5 min posla :) Sad se dere Moern Times...kad vec na sugavom steamu nece!
Gledam baš na Live-u nekakve dlc-ove...jel Pirate Heaven ako se ne varam? Ima još neki Megalopolis...(sramotno da ni na Heamimontovoj nit Kalypsovoj stranici ni riječi o tome), pa me zanima jel netko uzimao, isplati li se, u smislu igrivosti, jel zabavno...?
Modern times je jedini DLC koji se može nazvati ekspanzijom, i ima dosta dodatnog sadržaja. Koliko sam skontao, ostali DLC-ovi su sitnice poput skinova nekih, nova zgrada dvije i to je to, nemaš šta gledat jel zanimljivo za igrat.
Inače, cijeli pack je na -75%, pa je zapravo svejedno isplati li se ili ne :)
http://store.steampowered.com/sub/19282/
Na Xboxu igram...mislim da je svaki 400 Pointsa...
pozdrav..igram Tropico 4 vec duze vrijeme i tek danas sam skinuo Modern Times DLC... na obicnom Tropicu sam imao dobar grad na Skirmishu ali kad sam instalirao Modern Times,nemogu da udem u igru jer mi trazi Product Key i kad je ukljucen internet i kad je iskljucen... Moze li mi neko pomoci kako il da vratim obicni Tropico 4 a da mi se nepobrisu gradovi ili kako da pokrenem Modern Times ? Hvala unaprijed :)
Svježe sam instalirao igricu i naišao na problem. Meni nestaje miš (pointer) u samoj igrici! Guglao sam, uvidio da i brojni drugi imaju isti problem, ali nitko nije dao rješenje. Znate li možda vi pomoći oko tog buga? hvala