Tropico 4

poruka: 171
|
čitano: 42.092
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Tropico 4

ja igram već duže vrijeme sandbox i već sam napravio dosta veliki grad, i trebao sam napravit neke ceste, al piše mi da nemogu da mi je već sam budžet potrošen ??? jel zna netko kak to sredit ? :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tropico 4

Evo mog grada u T4...

Za micanje dužine cesta moraš imat v1.05 ili više

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 0:00 (choxxx).

5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Tropico 4

kako misliš v1.05 ?? btw odličan ti je grad, jel to modern times ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Tropico 4
veks25 kaže...

kako misliš v1.05 ?? btw odličan ti je grad, jel to modern times ??

Pa patch 1.05.

Je, to je MT.

12 godina
neaktivan
Tropico 4

jel imaš možda link od kud to skinut ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako imaš original, preko autoupdatera ti se skine, a ako nemaš, probaj naći na {#} stranicama (ja nisam našao, ali možda krivo tražim).

12 godina
neaktivan
Tropico 4

ma kakav orginal {#}  kopija. nešt sam našao sal troši 47 mb ?? jel bi to moglo bit dobro ? ili troši više ? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

skini {#} (RELOADED - 867mb) Modern Times i s njim ćeš imat 1.05...Ostale metode ti neće radit

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.1.2013 14:04 (choxxx).
14 godina
neaktivan
Tropico 4

Instalirao sam tu ekspanziju i sad kad pokrecem me trazi neki serial cod?Jel zna netkokako to riješiti?:-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj privremeno ugasiti internet dok pokrećeš igru i dok igraš (ištekaj kabel ili šta god).

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 10:10 (AlienWare1).
14 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...

Probaj privremeno ugasiti internet dok pokrećeš igru i dok igraš (ištekaj kabel ili šta god).

Rijesio,hvala!

17 godina
neaktivan

Kako si uspio?

13 godina
neaktivan

Mi moze tko rec ukratko postupak osposbljavanjnja tropica i modern timesa piratskim putem? Odma da se nadovezem...IMAM ORIGINAL TROPICO 4 I MODERN TIMES ADDON NA STEAMU ALI NE RADE. Odnosno tropico 4 mi radi, al kad instaliram odnosno skinem Modern Times, igra se nezeli pokrenut...citao sma po forumima, nisam jedinima...nego je bug do steama...

Pa sam skinuo tropico 4 ftl i modern times reloaded. E sad...imam pitanje...Kad instaliram ovaj tropico 4 sam, znaci bazu, dal da ga idem "napravit" original, ili da odma instaliram preko njega modern times pa onda idem "osposobljavat". I na koj nacin? Diskonektam se, ubacim key i vozi?

Znam da na forumu nije mjestu piratluku, al jednostavno nema mi drugog nego na ovaj nacin, jer platio sam za nesto sta ustvari nemogu pokrenut...znaci imam original tropico i tropico modern times na steamu, al nezele radit kad dodam modern times. A stvarno bi zelio igrat modern times. Prvi sam ja zagovornik original igra, i imam ih preko 200, al jednostavno u ovoj situaciji ovo je jedini spas...da igram nesto na bilo kakav nacin kad vec na normalan nemogu.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Kolko se ja sjećam, na piratebayu ima u komentarima postupak kako da se osposobi. Sve je relativno jednostavno i 100% radi dok si iskopčan sa neta. Da bi ti igra radila dok si na netu, malo je ipak teže postić, trebaju ti firewall blokade i slične gluparije, što sam nikad nisam uspio natjerati da radi :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SebaOS kaže...

Kolko se ja sjećam, na piratebayu ima u komentarima postupak kako da se osposobi. Sve je relativno jednostavno i 100% radi dok si iskopčan sa neta. Da bi ti igra radila dok si na netu, malo je ipak teže postić, trebaju ti firewall blokade i slične gluparije, što sam nikad nisam uspio natjerati da radi :)

Sredjeno:) 5 min posla :) Sad se dere Moern Times...kad vec na sugavom steamu nece!

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
Tropico 4

Gledam baš na Live-u nekakve dlc-ove...jel Pirate Heaven ako se ne varam? Ima još neki Megalopolis...(sramotno da ni na Heamimontovoj nit Kalypsovoj stranici ni riječi o tome), pa me zanima jel netko uzimao, isplati li se, u smislu igrivosti, jel zabavno...?

...kradem avatare
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.3.2013 16:44 (briatore).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tropico 4

Modern times je jedini DLC koji se može nazvati ekspanzijom, i ima dosta dodatnog sadržaja. Koliko sam skontao, ostali DLC-ovi su sitnice poput skinova nekih, nova zgrada dvije i to je to, nemaš šta gledat jel zanimljivo za igrat. 

Inače, cijeli pack je na -75%, pa je zapravo svejedno isplati li se ili ne :) 

http://store.steampowered.com/sub/19282/

0 0 hvala 1
14 godina
Tropico 4

Na Xboxu igram...mislim da je svaki 400 Pointsa...

...kradem avatare

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tropico 4

pozdrav..igram Tropico 4 vec duze vrijeme i tek danas sam skinuo Modern Times DLC... na obicnom Tropicu sam imao dobar grad na Skirmishu ali kad sam instalirao Modern Times,nemogu da udem u igru jer mi trazi Product Key i kad je ukljucen internet i kad je iskljucen... Moze li mi neko pomoci kako il da vratim obicni Tropico 4 a da mi se nepobrisu gradovi ili kako da pokrenem Modern Times ? Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tropico 4

Svježe sam instalirao igricu i naišao na problem. Meni nestaje miš (pointer) u samoj igrici! Guglao sam, uvidio da i brojni drugi imaju isti problem, ali nitko nije dao rješenje. Znate li možda vi pomoći oko tog buga? hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Tropico 4
Battlenet ID: Mogy#21781
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice