Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 118.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Prešao igru,.. Ovo je najsexi lara do sad,a kad je ona dobra,onda je sve dobro {#}

Grafika je izvrsna,zvukovi okoline,grimase lare,super.Najviše mi se sviša to što je Lara tako živa,ranjiva,realna.sva je jadna izudarana,puna krvi,modrica.. 

Ima manje zagonetaka nego u prijašnjim nastavcima,i nisu teški.Penjanje,skakanje,spuštanje niz uže je odlično,pogotovo oni djelovi kad se penješ na radio stanice i sl. visoke zgrade.. primjedbe u igri su protivnici,malo ih je previše i gubi se ponekad onaj "štimung" prave lare. Sve u svemu,najbolja Lara do sada,ovo su bili jednostavno gušti :)

8,5/10

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Samo mi je glupa nagrada koju dobiješ kada riješiš zagonetku.. Uvijek isto. Malo je repetativno al aj..

Inače, igri bi dao 9/10. Sviđa mi se ovaj smijer koji su izabrali sa novom Larom, a od nastavka očekujem samo više tombova koji će biti izazovniji za preći. Ipak, tombovi bi trebali biti srž igre.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider - Caves and Cliffs Multiplayer Map Pack Trailer

0 0 hvala 0
16 godina
Tomb Raider (Reborn)
pozdrav ljudi trebam pomoć, zapeo sam na onom dijelu igre gdje trebam srediti onog diva na brodu i uzet mu ono vitlo da bi spustio onaj teret i otvorila se rupa da mogu dalje, ali ja ne mogu sredit onog brdovalja, kad mi se upali onaj krug ja stiščem F i Lara ga jednom mazne ali drugi put nikako onaj krug se odma pretvori u crvenu točku a onaj div šćepa Laru za vrat i tako već satima. Da li se to nekome događalo (igra nije orig.) ako može neki savjet ili bilo kakva pomoć u vidu "save" ili bilo što htio bi igru završit odlična mi je

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tomb Raider (Reborn)
zagonjan kaže...
pozdrav ljudi trebam pomoć, zapeo sam na onom dijelu igre gdje trebam srediti onog diva na brodu i uzet mu ono vitlo da bi spustio onaj teret i otvorila se rupa da mogu dalje, ali ja ne mogu sredit onog brdovalja, kad mi se upali onaj krug ja stiščem F i Lara ga jednom mazne ali drugi put nikako onaj krug se odma pretvori u crvenu točku a onaj div šćepa Laru za vrat i tako već satima. Da li se to nekome događalo (igra nije orig.) ako može neki savjet ili bilo kakva pomoć u vidu "save" ili bilo što htio bi igru završit odlična mi je

Kupi original pa ćeš moć preći.  {#}

16 godina
Zbilja si koristan i lukav btw. dok sam radio kupovao sam igre sad sam bez posla ... uglavnom super si koristan
16 godina
neaktivan
zagonjan kaže...

Nema neke pameti, kad fališ mazneš ga sačmon u glavu dok je još zbunjen i opet ga možeš napast, pogodit češ kad tad.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
15 godina
DuMe kaže...
zagonjan kaže...

Kupi original pa ćeš moć preći.  {#}

sta pricas ti ? ne lupaj na casu.

ja imam original pa ne mogu to preci pokusavam vec 1h,isto mi se desavalo sa vukom i sad onim rusom na pocetku,jednostavno kao bug da ima.

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Samo ga pod*ebava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.3.2013 14:48 (thuglife).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ajme meni,nemožete skužit jeftinu zezanciju..

OT: Sačmom ga deri iza leđa gdje nema oklop,kad padne odi kod njega i stisni F (mislim da je f) i onda još jednom kad ti se onaj krug bude zatvarao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DuMe kaže...

Ajme meni,nemožete skužit jeftinu zezanciju..

OT: Sačmom ga deri iza leđa gdje nema oklop,kad padne odi kod njega i stisni F (mislim da je f) i onda još jednom kad ti se onaj krug bude zatvarao..

ne moze sve sam probavao,tako mi se desavalo i sa vukom.

Pogodim ja njega u glavu i kad treba pretisnuti F on uhvati laru za vrat,ne reaguje ni F ni E (nisam dirao opcije).

17 godina
Scroll back i imate moj post o tim qte glupostima.
Zbilja ne razumin zasto vam je to problem. Vise lici na to da nemate blage veze o engleskom kao sto je vec netko rekao.
Za tog na brodu je shema sljedeca: kad on krene prema tebi, dodge-as, tada se pojavi veliki krug koji ulazi u mali. Kad ude veliki krug u mali krug press F, to ga osamuti. Zatim sacma u glavu i to ponoviti 2-3 puta. Za dovrsit ga ja mislim da je opet nesto sa F, ali ne sjecam se.
Ako je to i dalje problem mislim da se u opcijama mogu ukljuciti hints. Ili to ili igrajte tetris.
I ne, nema to veze jel pirat ili ne, to je do igraca.
It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
Scroll back i imate moj post o tim qte glupostima.
Zbilja ne razumin zasto vam je to problem. Vise lici na to da nemate blage veze o engleskom kao sto je vec netko rekao.
Za tog na brodu je shema sljedeca: kad on krene prema tebi, dodge-as, tada se pojavi veliki krug koji ulazi u mali. Kad ude veliki krug u mali krug press F, to ga osamuti. Zatim sacma u glavu i to ponoviti 2-3 puta. Za dovrsit ga ja mislim da je opet nesto sa F, ali ne sjecam se.
Ako je to i dalje problem mislim da se u opcijama mogu ukljuciti hints. Ili to ili igrajte tetris.
I ne, nema to veze jel pirat ili ne, to je do igraca.

PRESAO SAM DA JAVIM moram sam klikati i misem znam nema nikakve veze ali eto upalilo je.

Kakve veze ima Engleski jezik sa ovom borbom da mi molim te pojasni.

Osim sto vice ubicu te mali stakoru itd..

17 godina
Pa ima veze jer da si obratio paznju ne bi se nasao u ovoj situaciji. Svaki put kad igra predstavi novu mehaniku fino imaju upute, kao npr kod stealth killa. Mislim, kako si uopce presao ostale qte u igri jer prije toga na brodu ima najmanje jedan skoro isti qte. Nije valjda da si pritiska sve zive tipke pa ako upali, upali.
It's not who u are, it's who u know.
15 godina
Obi Wan kaže...
Pa ima veze jer da si obratio paznju ne bi se nasao u ovoj situaciji. Svaki put kad igra predstavi novu mehaniku fino imaju upute, kao npr kod stealth killa. Mislim, kako si uopce presao ostale qte u igri jer prije toga na brodu ima najmanje jedan skoro isti qte. Nije valjda da si pritiska sve zive tipke pa ako upali, upali.

hahah nisam covjece pretiskao sve tipke,jednostavno nije htjelo nisam glup znam odlicno engleski(studiram na engleskom),ali moram sam i mis stiskat :)

16 godina
Tomb Raider (Reborn)
Jesam ga hvala svima koji su dali savjete

0 0 hvala 0
16 godina
Obi Wan kaže...

Ja sam sve prošao bez nekih problema igra te fino vodi pa čak i bez engleskog ali ovdje sam imao problema htio sam sam samo da vidim da nije neki bag pozz!

15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Pozdrav svima! Evo da i ja kažem svoje mišljenje o igri. Ova igra uvodi pregršt inovacija - od raznih naprednih grafičkih animacija do gameplaya. Ima dosta zabavnih dijelova i priču koja te jednostavno povede i u nekim momentima se toliko uživiš da jednostavno počneš suosjećati s tom curom što sve proživljava. Ali, mislim da sam se u početku malo previše zavarao s tom pričom i dopustio da me povedu ti dijalozi, filmski gameplay i osjećaj pravog sudjelovanja u priči što danas, budimo realni, u mnogim igrama fali.

Malo su nas tu developeri, čini se, digli na trik. Uvodeći "novu Laru" su zapravo promašili temu. Zamislite da u gimnaziji dobijete temu o kojoj morate pisati u zadaći, a vi tu temu ignorirate i u zadaći savršeno objasnite, recimo, neku filozofsku misao za koju biste na doktoratu dobili odličan. Koju ćete ocjenu dobiti za tu zadaću? Naravno, jedinicu, jer niste pogodili temu. Dakle, ova igra bi se trebala zvati nešto kao "Lost in the island" ili "Shipwreck" ili, još bolje, "Lost in the island: Shipwreck".

Dakle, ovu igru možemo shvatiti i kao rezultat nedostatka novih ideja za "Tomb Raider" i potrebu za uvođenjem "nove Lare"... Sjetite se Underworld-a iz 2008.! Sjetite se misterija, grobnica, zagonetki koje odgovaraju naslovu "Tomb Raider". Ova nova Lara ima samo kosu koja podsjeća na Crofticu iz prethodnih nastavaka. Inače, skroz slatka cura, nema šta...

Ali evo, ajmo igru ipak promatrati kao neki novi početak i oprostiti taj promašaj teme (jer je priča stvarno dobra). Opet dolazimo do novih problema: u eksterijeru i interijeru ima nešto raznolikosti, ali ipak prevladavaju sivi tonovi boja, kao da u igri fali boja - a "ždere" grafičku čudo jedno. Vidio sam ljepša i bolja stabla, bolju kišu, bolju vodu, bolje animacije vjetra ... vratite se samo 2 mjeseca unatrag i pogledajte kako izgleda Far Cry 3, ili Hitman: Absolution koji ima super boje i po magluštini... a Sleeping Dogs po kiši??

Sve u svemu, smatram da je ovo jedna dobra igra za odigrati, ali da je ključnu ulogu odigrao nedostatak ideja za novi nastavak serijala i da su zbog toga krenuli u nešto novo (a to su majstorski sakrili i zamazali oči ljudima uvođenjem "nove Lare"). Možemo dakle reći zbogom, i to ne Lari, već "Tomb Raideru". To me čak malo rastužuje.

OFF Topic: Sjetite se zadnjeg Splinter Cella (Conviction) - pa to je užas jedan. Tada je i Splinter Cell krenuo u nešto novo. Bolji je sto puta bio onaj Double Agent iz 2006. (iako je rupa u ledu bila šesterokut)!

Natrag na temu:

Moja ocjena Tomb Raidera: 4/10

ahaaaa, misliš Lost in the island: 8/10

Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Igra mi je bila odlična samo ću navesti prema mojem mišljenju negativne(cons) stavke:

-lagano na hard (dosta teško ju je ubiti i brzo se regena)

-lagane grobnice

-previše municije

-zadnji boss fajt

-ponekad je previše tih vojnika za ubijat na jednom mjestu

- neki će reci QTE, ali meni su bili OK, ne smete to previše.

8/10

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
protjeran
diskDEfragmenter kaže...

Pozdrav svima! Evo da i ja kažem svoje mišljenje o igri. Ova igra uvodi pregršt inovacija - od raznih naprednih grafičkih animacija do gameplaya. Ima dosta zabavnih dijelova i priču koja te jednostavno povede i u nekim momentima se toliko uživiš da jednostavno počneš suosjećati s tom curom što sve proživljava. Ali, mislim da sam se u početku malo 

Suosjećati s virtualnim likom, gomilom pixela i milijunima nijansi boja? ULTRALOL

14 godina
KonorKenvej kaže...
diskDEfragmenter kaže...

Pozdrav svima! Evo da i ja kažem svoje mišljenje o igri. Ova igra uvodi pregršt inovacija - od raznih naprednih grafičkih animacija do gameplaya. Ima dosta zabavnih dijelova i priču koja te jednostavno povede i u nekim momentima se toliko uživiš da jednostavno počneš suosjećati s tom curom što sve proživljava. Ali, mislim da sam se u početku malo 

Suosjećati s virtualnim likom, gomilom pixela i milijunima nijansi boja? ULTRALOL

TROLOLOL kao po obicaju.. bitno je omalovazavati druge ma sto god rekli jer majstor je iznad svih..

Mislim da cu po prvi puta iskorstiti opciju ''ignoriraj''

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 13:48 (plug-in).
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Pogledaš izjavu, pa njegov avatar, pa opet izjavu, pa opet avatar...

Moj PC  
11 1 hvala 0
13 godina
Tomb Raider (Reborn)

Kupujem Tomb raider key ili mijenjam za GW2 acc pa ako je neko zainteresiran da se javi na PM 

DeaathDealer
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
MasterOdisasteR kaže...

Kupujem Tomb raider key ili mijenjam za GW2 acc pa ako je neko zainteresiran da se javi na PM 

http://www.bug.hr/malioglasi/kateg/racuni-accounti-igrama/acc.aspx

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Odigrao i sviđa mi se kud su krenuli sa serijalom. Ono sto mi se ne sviđa je malo previse akcije, propadanja, ispadanja a premalo zagonetki. Lara je lagano oboljela od konzolitisa, ali se nadam da je izljecivo. Prica je dobra, ali sam ocekivao nekakav normalniji i ovozemaljskiji kraj. Uglavnom solidno. Cekam nastavak {#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)
veliki sam protivnik dlc-a jer je to uzelo prevelikog maha i s tim se ne zamaram ali za ovu sam nekako promjenio mišljenje (možda jer sam fanboy) jer mi je baš nekao falio bar još jedal lvl a i čisto da probam zadnji upgrade sa explozivnim strijelama koje prodiru kroz štit jer ga nisam imo na kraju di koristiti a oni se okreću multiyu koji ionako rijetko igram u bilo kojoj igri jer me to ne privlači iz više razloga a i s vremenom to se ionako zatvori zbog neaktivnosti a SP uvijek ostaje no nadam se da će se predomisliti i ubaciti bar jedan lvl jer se osim nastavka zadnja rečenica u igri lare može protumačiti i kao da se vraća na otok da još nešto riješi, a gledajući koncept art-ove nisam nigdje primjetio solari elit protivnike kao ni curu u žutoj majci pa bi ih možda mogli ubaciti možda jer ipak su rekli da "trenutno ne misle na SP", dakle nisu tu ideju do kraja odbacili pa ako ne ove godine možda sljedeće... što se tiče nastavka sljedeći bi mogo bit 2016 na 20. obljetnicu a do tada bi mogli ubaciti i dlc pun grobnica jer ima mjesta na otoku za njih uključujući i tomb of the lost adventurer koji imaju samo neki

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Imam problema sa namještanjem onog drugog kruga za frekvenciju kad se penjete na visoki toranj i šaljete SOS,prvi krug namjestim bez problema,ali drugi nikako

Ako ima ko neki savjet neka mi pomogne

Unaprijed zahvaljujem na pomoći,pozz

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
marin-solin kaže...

Imam problema sa namještanjem onog drugog kruga za frekvenciju kad se penjete na visoki toranj i šaljete SOS,prvi krug namjestim bez problema,ali drugi nikako

Ako ima ko neki savjet neka mi pomogne

Unaprijed zahvaljujem na pomoći,pozz

samo ga rolaj bezveze u krug dok ti se na ekranu ne pojavi da je dobar signal, nista to ne treba biti precizno. treba samo malo ukljuciti mozak dok se igra : )

12 godina
Tomb Raider (Reborn)

Evo upravo presao igru :D Tomb Raider ^^

Nakon dosta pocetne skepticnosti, sad kad sam presao igru mogu reci da sam uzivao u svakom pojedinom elementu igre.

Od 100% predjene igre i satifakcije svega moguceg explore a, a vjerujem da jos ima za otkrit toga.

Od zagonetki do neprijatelja, pa do kasnije iako sam se dosta bunio na akciju kad lara nauci nove finishing poteze :D 

Borbe protiv neprijatelja, platformerskih elemenata i naravno price.

Zbilja nemam zamjerke nikakve prema igri. 

Kao netko tko je ˝prvi˝ put poceo otkrivati svoje pravo ja i nasao se bespomocan na otoku,

cak i ono sve sto je naucila koristiti i imati toliki arsenal oruzja je slucaj nuzde i primoranosti da bih prezivio na otoku.

Sad jedva cekam nastavak i novu Laru, a do tad nadam se pokojem DLC paketu.

Sto se tice nastavka igre, novih otkrica, tomb ova, gameplay a, i svega ostalog jedino mislim da jedino 

nece uspijeti Story line napraviti boljeg od ovoga.

Jer ovaj pocetak i prezivljavanje nije za ponavljanje tako da ocekujem i sto se tice toga djela : 

Novu pricu u smislu njezinog prvog istrazivackog pravog pohoda.

Ne povezanu u vise djelova nego cisto njezin explore nesto u stilu filma Hobbit naspram LOTR serijala.

Ocjena : 10/10 Optimizacija/Grafika/Gameplay/Explore/Story Line ^^ :D

Definitivno me potakla na odigrati ponovo neke iz serijala nastavke a i preci one koje se izostavilo kao i sam Replay igre !!

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 20:32 (L1nNk).
Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Evo upravo presao igru :D Tomb Raider ^^

Nakon dosta pocetne skepticnosti, sad kad sam presao igru mogu reci da sam uzivao u svakom pojedinom elementu igre.

Od 100% predjene igre i satifakcije svega moguceg explore a, a vjerujem da jos ima za otkrit toga.

Od zagonetki do neprijatelja, pa do kasnije iako sam se dosta bunio na akciju kad lara nauci nove finishing poteze :D 

Borbe protiv neprijatelja, platformerskih elemenata i naravno price.

Zbilja nemam zamjerke nikakve prema igri. 

Kao netko tko je ˝prvi˝ put poceo otkrivati svoje pravo ja i nasao se bespomocan na otoku,

cak i ono sve sto je naucila koristiti i imati toliki arsenal oruzja je slucaj nuzde i primoranosti da bih prezivio na otoku.

Sad jedva cekam nastavak i novu Laru, a do tad nadam se pokojem DLC paketu.

Sto se tice nastavka igre, novih otkrica, tomb ova, gameplay a, i svega ostalog jedino mislim da jedino 

nece uspijeti Story line napraviti boljeg od ovoga.

Jer ovaj pocetak i prezivljavanje nije za ponavljanje tako da ocekujem i sto se tice toga djela : 

Novu pricu u smislu njezinog prvog istrazivackog pravog pohoda.

Ne povezanu u vise djelova nego cisto njezin explore nesto u stilu filma Hobbit naspram LOTR serijala.

Ocjena : 10/10 Optimizacija/Grafika/Gameplay/Explore/Story Line ^^ :D

Definitivno me potakla na odigrati ponovo neke iz serijala nastavke a i preci one koje se izostavilo kao i sam Replay igre !!

fap time :|

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice