Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 118.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Tomb Raider (Reborn)
sushii kaže...
L1nNk kaže...

Evo upravo presao igru :D Tomb Raider ^^

Nakon dosta pocetne skepticnosti, sad kad sam presao igru mogu reci da sam uzivao u svakom pojedinom elementu igre.

Od 100% predjene igre i satifakcije svega moguceg explore a, a vjerujem da jos ima za otkrit toga.

Od zagonetki do neprijatelja, pa do kasnije iako sam se dosta bunio na akciju kad lara nauci nove finishing poteze :D 

Borbe protiv neprijatelja, platformerskih elemenata i naravno price.

Zbilja nemam zamjerke nikakve prema igri. 

Kao netko tko je ˝prvi˝ put poceo otkrivati svoje pravo ja i nasao se bespomocan na otoku,

cak i ono sve sto je naucila koristiti i imati toliki arsenal oruzja je slucaj nuzde i primoranosti da bih prezivio na otoku.

Sad jedva cekam nastavak i novu Laru, a do tad nadam se pokojem DLC paketu.

Sto se tice nastavka igre, novih otkrica, tomb ova, gameplay a, i svega ostalog jedino mislim da jedino 

nece uspijeti Story line napraviti boljeg od ovoga.

Jer ovaj pocetak i prezivljavanje nije za ponavljanje tako da ocekujem i sto se tice toga djela : 

Novu pricu u smislu njezinog prvog istrazivackog pravog pohoda.

Ne povezanu u vise djelova nego cisto njezin explore nesto u stilu filma Hobbit naspram LOTR serijala.

Ocjena : 10/10 Optimizacija/Grafika/Gameplay/Explore/Story Line ^^ :D

Definitivno me potakla na odigrati ponovo neke iz serijala nastavke a i preci one koje se izostavilo kao i sam Replay igre !!

fap time :|

Igru sam zapocinjao radi problema s Racunalom ispocetka barem 4puta. Presao je 70% i opet ispocetka i svejedno mi je bio gust. Tako da sve stoji sto sam rekao mada malo kasno kad je vecina presla dosad :D 

15 godina
Tomb Raider (Reborn)
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KonorKenvej kaže...

Suosjećati s virtualnim likom, gomilom pixela i milijunima nijansi boja? ULTRALOL

Naravno da ću sosjećati s virtualnim likom - u tome i je čar igara. Po tome se ne smiješ ni u film na TV-u uživiti jer isto gledaš gomilu pixela, tj. čistu iluziju. Gledamo i doživljavamo mozgom, ne očima. Onaj tko ne može ništa doživjeti, ima problem u glavi. Nije to ni do kompjutera ni do televizora. Takvi ništa nikad ne osjećaju ni u stvarnosti.

Inače, nemojte me krivo shvatiti. Volim igrati ovu igru jer mi je zabavna. Samo što sam veliki fan Tomb Raider serijala, pa mi ova promjena iz istraživanja u čisto preživljavanje i akciju nije najbolje sjela. Da je uz tu akciju i ovaj filmski doživljaj malo više istraživanja, zagonetki i malo manje neprijatelja, bilo bi super. Ne smeta meni ova Lara (dapače, skroz je realna, malo krhka itd.. sviđa mi se kakva je... razumije me muška populacija, pretpostavljam...). Smeta mi skoro potpuno napuštanje onog glavnog što su imali prethodni nastavci - a to su istraživanje, misteriji, grobnice kao dio priče itd..pa čak i neki elementi horora.

Npr.: Resident Evil 4 je bio survival horror, a nakon toga se pretvorio u samo napucavanje zombija. Ne želim reći da je Tomb Raider doživio takvu drastičnu promjenu, samo kažem kako je to kad se promijeni tema (postoji opasnost da se skroz izgubi žanr, recimo, survival horrora).

P.S. Nisam htio pljuvati igru. Na kraju krajeva, nisam ja netko tko uopće to smije niti imam pravo - niti bih ja da živim 8 života uspio isprogramirati najobičniju zmijicu. Za svaki izvrstan posao treba stisnuti ruku i reći "svaka čast", što i kažem za ovu igru. Ali naslov "Tomb Raider" ima ogromnu prošlost sa nastavcima, a ova tema u igri tom naslovu baš i ne odgovara sasvim. Nadam se da će novi nastavci donijeti malo više "Tomb Raidera".

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 16:12 (diskDEfragmenter).
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider recenzija | HCL.hr

1 0 hvala 0
13 godina
plug-in kaže...
MasterOdisasteR kaže...

Kupujem Tomb raider key ili mijenjam za GW2 acc pa ako je neko zainteresiran da se javi na PM 

http://www.bug.hr/malioglasi/kateg/racuni-accounti-igrama/acc.aspx

Ma zamisli , al postoji oglasnik -.- ...ostavio sam ovdje poruku samo zato da poboljsam sanse da naiđem na nekoga ...to je sve 

DeaathDealer
12 godina
diskDEfragmenter kaže...
KonorKenvej kaže...

Suosjećati s virtualnim likom, gomilom pixela i milijunima nijansi boja? ULTRALOL

Naravno da ću sosjećati s virtualnim likom - u tome i je čar igara. Po tome se ne smiješ ni u film na TV-u uživiti jer isto gledaš gomilu pixela, tj. čistu iluziju. Gledamo i doživljavamo mozgom, ne očima. Onaj tko ne može ništa doživjeti, ima problem u glavi. Nije to ni do kompjutera ni do televizora. Takvi ništa nikad ne osjećaju ni u stvarnosti.

Inače, nemojte me krivo shvatiti. Volim igrati ovu igru jer mi je zabavna. Samo što sam veliki fan Tomb Raider serijala, pa mi ova promjena iz istraživanja u čisto preživljavanje i akciju nije najbolje sjela. Da je uz tu akciju i ovaj filmski doživljaj malo više istraživanja, zagonetki i malo manje neprijatelja, bilo bi super. Ne smeta meni ova Lara (dapače, skroz je realna, malo krhka itd.. sviđa mi se kakva je... razumije me muška populacija, pretpostavljam...). Smeta mi skoro potpuno napuštanje onog glavnog što su imali prethodni nastavci - a to su istraživanje, misteriji, grobnice kao dio priče itd..pa čak i neki elementi horora.

Npr.: Resident Evil 4 je bio survival horror, a nakon toga se pretvorio u samo napucavanje zombija. Ne želim reći da je Tomb Raider doživio takvu drastičnu promjenu, samo kažem kako je to kad se promijeni tema (postoji opasnost da se skroz izgubi žanr, recimo, survival horrora).

Suosjecanje s necim bilo gomila pixela ili film ili serija je sasvim normalno, ako mi nije utjecajan glavni protagonist igre filma ili bilo cega to mi dosta ubija dojam price ako je ona u prvom elementu. Resident Evil s odlicnog 4 nastavka otisao je u press button igru s osnovnim djelom baziranih na akciju. ZA TR se ne bojim jer je tu ipak iza njih Square Enix i Crystal Dynamics. 

Kao sto si i sam naveo uz vise Explore a igra bih bila bolja, ali ne sumljam da tako nece i biti jer ovo je prvi nastavak i njezin Reborn i mora biti vise elementa na prici a manje na Explore u. 

A u nastavcima ce to biti dio njezine price i njezin prvi Explore u kojem opet prica nece biti od presudne vaznosti i vjerujem da ce manje posvetiti vremena prici a vise na explore koji ce biti vazniji element igre. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 16:03 (L1nNk).
15 godina
L1nNk kaže...

ZA TR se ne bojim jer je tu ipak iza njih Square Enix i Crystal Dynamics. 

A u nastavcima ce to biti dio njezine price i njezin prvi Explore u kojem opet prica nece biti od presudne vaznosti i vjerujem da ce manje posvetiti vremena prici a vise na explore koji ce biti vazniji element igre. 

Daj Bože da tako bude...

14 godina
neaktivan
diskDEfragmenter kaže...
L1nNk kaže...

ZA TR se ne bojim jer je tu ipak iza njih Square Enix i Crystal Dynamics. 

Daj Bože da tako bude...

pa prica u globalu nije bila uopce losa, barem u pocetku, moglo je biti vise zagonetki. TR je uvijek naginjao na 'mitsko' ako se ljudi sjecaju starijih naslova, uvijek su tu bila neka mitska bica koja su ozivljavala u grobnicama ... ovaj naslov unatoc tome sto je donio odlicno upravljanje karakterom, donio je i preceste neprijatelje koji ti jednostavno 'govore' da ides u pravom smjeru. sjecam se u trojci da sam znao lutati po pola sata u 10 m2 da bih nakraju skuzio da se citavo vrijeme vrtim u krug. ovdje jednostavno ides prema protivnicima. tomb raider logic: here's the enemy -- am going in the right direction xD

12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

E u tome i je stvar. TR nikada nije govorio u kojem smijeru treba ići. U rebootu je sve na pladnju, samo treba klikati. Što nekima i nije zabavano.

kuku lele

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Kad se sjetim kako sam ka mulac luta po ulicama Pariza u AODu, dap, toga je falilo u ovom nastavku, al' ebiga, očito su krenili malo drugačijim smjerom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thuglife kaže...

Kad se sjetim kako sam ka mulac luta po ulicama Pariza u AODu, dap, toga je falilo u ovom nastavku, al' ebiga, očito su krenili malo drugačijim smjerom.

same here ... odigrao sam sve nastavke od 96' pa nadalje ...ali ipak koliko god mi je dobra stara lara ...nova me uopće nije razočarala ...dapače 

DeaathDealer
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ak Camilla ne dobije ulogu ne zanima me. :=)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina

Meni je i Rhona Mitra bila genijalan model za Laru. Mljac.

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ak Camilla ne dobije ulogu ne zanima me. :=)

She doesn't have boobs for the job XD

http://vgm.tv/
12 godina
Tomb Raider (Reborn)

Odlucite tko bih najbolje pasao za novi film Tomb Raider ili ulogu u igri za Laru :DD

Please samo nemojte reci Emma Watson :D 

Meni definitivno Peyton za ozbiljniju Laru ili ova koja vec jest i najbolji izbor Camilla Luddington. 

Prijatelj mi je bio za Ninu Dobrev ali poslije pogledanih Vampirovih Dnevnika ona mi nikako ne pase mada mi je No1 u seriji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
L1nNk kaže...

Odlucite tko bih najbolje pasao za novi film Tomb Raider ili ulogu u igri za Laru :DD

Please samo nemojte reci Emma Watson :D 

Meni definitivno Peyton za ozbiljniju Laru ili ova koja vec jest i najbolji izbor Camilla Luddington. 

Prijatelj mi je bio za Ninu Dobrev ali poslije pogledanih Vampirovih Dnevnika ona mi nikako ne pase mada mi je No1 u seriji.

Jennifer Lawrence?

Swedish latin super funk.
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Scarlett Johansson... Cuz' boobs.

Zajebavam se.. Pa ova što je dala glas Lari bi bilo dobra. Čak i liči malo na nju.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Halle Berry... (samo nek malo kosu pusti) 

Moj PC  
0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Camilla, samo sexy brit naglasak je dovoljan, a žemska ima još toga za ponuditi. Uz to rastura Mortal Kombat, di ćeš više...

kuku lele

1 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider - Tomb of the Unworthy

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

jel to ta camila

vidim nije joj se problem skinit {#}

Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Christina Hendricks, samo triba kosu obojati.{#}

1 1 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider vs Tomb Raider: Battle of the Bodycounts

1 0 hvala 0
17 godina
Tomb Raider (Reborn)

ja kad sam cuo glas znao sam da je to butra iz kalifonikacije posto sam fan tog serijala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Carmen Electra ftw! ; )

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
Tomb Raider (Reborn)

Koje graficke postavke sniziti,a koje nose puno FPS-a i ne donose neki extra eye candy ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Koje graficke postavke sniziti,a koje nose puno FPS-a i ne donose neki extra eye candy ?

Isključi onu postavku za Larinu kosu, puno jede fps-a a nije neka rezlika...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fenomenalna igra, nisam očekivao puno ali sam se ugodno iznenadio koliko je kvalitetno sve napravljeno. Square je pogodio dobitnu kombinaciju - napravio je lagani redizajn stare Lare ali je opet zadržao sve njene odlike (i atribute) te sve upakirao u lijepu grafiku i vrlo solidan dizajn eksterijera. A ni priča nije bezvezna, upravo je u okvirima dobre stare Lare (i Indiane Jonesa). Doduše, možda će nekim starim fanovima faliti ponešto zagonetki i stoga će zamjeriti previše pucanja, ali u konačnici ovo je vrlo dobra igra i pravo osvježenje na početku ove godine.

Palac gore {#}

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice