Evo upravo presao igru :D Tomb Raider ^^
Nakon dosta pocetne skepticnosti, sad kad sam presao igru mogu reci da sam uzivao u svakom pojedinom elementu igre.
Od 100% predjene igre i satifakcije svega moguceg explore a, a vjerujem da jos ima za otkrit toga.
Od zagonetki do neprijatelja, pa do kasnije iako sam se dosta bunio na akciju kad lara nauci nove finishing poteze :D
Borbe protiv neprijatelja, platformerskih elemenata i naravno price.
Zbilja nemam zamjerke nikakve prema igri.
Kao netko tko je ˝prvi˝ put poceo otkrivati svoje pravo ja i nasao se bespomocan na otoku,
cak i ono sve sto je naucila koristiti i imati toliki arsenal oruzja je slucaj nuzde i primoranosti da bih prezivio na otoku.
Sad jedva cekam nastavak i novu Laru, a do tad nadam se pokojem DLC paketu.
Sto se tice nastavka igre, novih otkrica, tomb ova, gameplay a, i svega ostalog jedino mislim da jedino
nece uspijeti Story line napraviti boljeg od ovoga.
Jer ovaj pocetak i prezivljavanje nije za ponavljanje tako da ocekujem i sto se tice toga djela :
Novu pricu u smislu njezinog prvog istrazivackog pravog pohoda.
Ne povezanu u vise djelova nego cisto njezin explore nesto u stilu filma Hobbit naspram LOTR serijala.
Ocjena : 10/10 Optimizacija/Grafika/Gameplay/Explore/Story Line ^^ :D
Definitivno me potakla na odigrati ponovo neke iz serijala nastavke a i preci one koje se izostavilo kao i sam Replay igre !!
fap time :|
Igru sam zapocinjao radi problema s Racunalom ispocetka barem 4puta. Presao je 70% i opet ispocetka i svejedno mi je bio gust. Tako da sve stoji sto sam rekao mada malo kasno kad je vecina presla dosad :D