Tomb Raider (Reborn)

poruka: 605
|
čitano: 118.212
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Tomb Raider (Reborn)
Legiija kaže...

E ovako: uskoro cu uzeti gamepad, samo imam malu dilemu; jel bolje uzet Xbox 360 gamepad za PC ili možda neki Logitech tipa Rumble F510?

Malo da vidim kak se Lara vergla po liticama sa gamepadom :D

ovisi na sto si navikao i imas li volje navikavati se na nesto novo..po meni xb360

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
12 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Sve do sada sam igrao na tipkovnicu i miš, al mislim da mi nece bit frka naucit se na gamepad. Budem onda vjerojatno uzeo 360. hvala decki.

kuku lele

0 0 hvala 0
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider gameplay i komentar | HCL.hr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ova Lara ima presexi glas

EDIT: To je glas od ove cure,znao sam da taj glas nemože da izađe od neke rugobe :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 21:54 (DuMe).
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

We have just made public a new version of the PC version of Tomb Raider, build 1.0.722.3. This patch will be applied by Steam automatically when you next start the game. If your game does not update, please restart the Steam client.

In addition to various PC specific fixes this patch brings all the fixes available in the 1.02 console patch to the PC as well, but note that the majority of those was already included in the originally released PC game or version 718.4.

New fixes in 722.3:

- Addressed an issue in ”Shipwreck Beach” where the mast on the wooden ship was occasionally missing depending on the player’s path.

- Fixed a gating issue in “Research Bunker” where the elevator would get stuck in an unintended state.

- Fixes for multiplayer connectivity

o An issue related to security certificates that stopped many users from connection to Square Enix servers was resolved.

o Improved messages when you are unable to connect with Square Enix servers.

- Improvements to voice-chat for multiplayer

o New Push-To-Talk feature, by default mapped to F1.

o New voice-chat volume option.

o Improved overall quality of voice-chat.

- Fixes for crashes on startup in specific situations when no audio output is available.

- Fixes for various reported crashes during both single-player and multi-player.

- Movies are showing up again when using SSAA.

- Cost of TressFX reduced, especially in combination with SSAA.

- TressFX memory usage reduced for AMD Eyefinity and NVIDIA Surround setups.

- TressFX simulation and graphical quality improvements.

- New Ultra-quality shadow mode for contact hardening shadows. This is not enabled by default in any quality profile, but can be enabled from the advanced settings.

- Improvements to fullscreen/windowed switching and multiple display handling.

- Various UI improvements.

While we expect this patch to be an improvement for everyone, if you do have trouble with this patch and prefer to stay on the old version we made a Beta available on Steam, Build718.4, that can be used to switch back to the previous version. Please note however that you can only play multiplayer with people that share your version.

We’ve been working closely with NVIDIA to address the issues experienced by some Tomb Raider players. In conjunction with this patch, NVIDIA will be releasing updated drivers that help to improve stability and performance of Tomb Raider on NVIDIA GeForce GPUs. We are continuing to work together to resolve any remaining outstanding issues. We recommend that GeForce users update to the latest GeForce 314.21 drivers (posting today) for the best experience in Tomb Raider.

We are planning further patches beyond this one to address various issues that have come out of consumer feedback since the release of the game.

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Tomb Raider (Reborn)

negdje na početku igre sakrivam se od nekih rusa i kada me pronađu frajer me počne daviti i neznam šta trebam stiskati. igram na miša i tipkovnicu. isto kada me vuk kolje šta treba stiskati. šta god stiščem neradi

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
dar01 kaže...

negdje na početku igre sakrivam se od nekih rusa i kada me pronađu frajer me počne daviti i neznam šta trebam stiskati. igram na miša i tipkovnicu. isto kada me vuk kolje šta treba stiskati. šta god stiščem neradi

A D (ili strelice lijevo desno) te onda F pa zatim E.

Swedish latin super funk.
14 godina
dar01 kaže...

Kada se pojavi velika kruznica koja se smanjuje i ulazi u manju (staticnu) kruznicu tada je pravo vrijeme za E, kada se smanji i dodje do centra tada je vec kasno, vjerojatno te to buni.

Znaci neposredno prije ulaska vece u manju kruznicu budi spreman i kada veca postane manja rokaj..

Ako nije E probaj F nisam siguran.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 0:16 (plug-in).
13 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

da,E ili F jedno od tog dvoje ide prvo ali moras potrefit vrijeme i onda poslje opet ce bit scena di moras stisnut E ili F ne sjecam se isto jer sam preso igru prije 2 tjedna al to dvoje je sigurno.

Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Završio s igrom, odlično iskustvo, jedva čekam sljedeći nastavak
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Igram igru na najtežem i svejedno mi se čini kao da je prelaka. Jel i vama ostalima tako?

Inače, igra mi je odlična, stvarno je super. Svako malo dobijem boner kad se Lara naguzi i tako to, al hvala Bogu - nije prečesto :D

Igra za 10, jedva čekam DLC-e {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Izasli su novi nVidia driveri koji navodno donose i do 60% bolje rezultate u TR-u.

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
dex3108 kaže...

Izasli su novi nVidia driveri koji navodno donose i do 60% bolje rezultate u TR-u.

Evo bas gledam ali su ovo zadnji na Nvidia stranici?!

Nasao pod beta!

drv drv
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 10:12 (plug-in).
17 godina
dex3108 kaže...

Zar opet ovih vražijih 60% spominjete.. {#}

Svaki novi driveri ako šta daju onda je to cca 5/10% boosta u performansama ovisno o grafičkoj kartici i konfiguraciji!

Zašto uvijek ljudi bacaju te neke 60 postotne brojeve kao da svi imaju GTX 690 ili neki opaki SLI u kojima nove igre dobiju profil te im performanse zbog toga tako drastično polete!

Da je tako kako uvijek pišete o nekim 60%, (jer se uvijek napiše boost od 60%, a ne definira se za koju karticu) šta bi to bilo u 4 mjeseca? Znaši imam GTX 650 Ti, zadnja četri mjeseca kada god izađu beta ili standardni driveri ljudi ljepe tih vražijih 60% bolje performanse u odnosu na prethodne drivere! Čovječe po tome bi mi u četri mjeseca performanse otišle gore cca 200% po toj vječnoj šprehi od 60%

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 10:27 (doktor1).
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

ne mogu nikako ubiti onoga vuka u pecini kad lara ide po ona healt(mislim).

Pretiscem a i d onda F ali mi kasnije ne pali niti jedna tipka nit e i ubije me :/ znali ko kako preci?

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

I ja sam par puta tu izginio, nesjećam se više kako sam rješio, probaj još bolje tempirati pritiskanje Fa, ili probaj s tipkom E, sjećam se da je jednostavno kad shvatiš.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
dex3108 kaže...

Zar opet ovih vražijih 60% spominjete.. {#}

Svaki novi driveri ako šta daju onda je to cca 5/10% boosta u performansama ovisno o grafičkoj kartici i konfiguraciji!

Zašto uvijek ljudi bacaju te neke 60 postotne brojeve kao da svi imaju GTX 690 ili neki opaki SLI u kojima nove igre dobiju profil te im performanse zbog toga tako drastično polete!

Da je tako kako uvijek pišete o nekim 60%, (jer se uvijek napiše boost od 60%, a ne definira se za koju karticu) šta bi to bilo u 4 mjeseca? Znaši imam GTX 650 Ti, zadnja četri mjeseca kada god izađu beta ili standardni driveri ljudi ljepe tih vražijih 60% bolje performanse u odnosu na prethodne drivere! Čovječe po tome bi mi u četri mjeseca performanse otišle gore cca 200% po toj vječnoj šprehi od 60%

Fino sam napisao i do 60%. Znaci moze biti od 0.1 do 60% u zavisnosti od kartice koju neko posjeduje. Druga stvar zasto mene napadas kada samo prenosim ono sto su napisali drugi? Ne mogu ja izmisljati svoje postotke, niti sam u mogucnosti da sam testiram svaku graficku karticu pa da dam soje rezultate. Skini driver i probaj ako hoces, ako neces sta imas komentarisati bez potrebe. 

17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tih 60 posto se u 99% slučajeva odnosi na GTX 690 i SLI postavke i totalno je nepotrebno uvijek naglašavat taj vražiji broj kada se piše o novoj verziji drivera!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 11:18 (doktor1).
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
Tomb Raider (Reborn)

Poboljsanja su ocita, ne znam za koliko posto ali nVidiin driver ima smisla. Update same igre isto, narucito onaj shadows dio koji se sada moze u advanced opcijama staviti na ultra.. Daje veliku razliku pogotovo kada se krecete po sumi.

...jos veca punoca i vise detalja.

Sto napadate covjeka, samo je citirao, nije on radio drivere.

@tpg ista stvar kao i kod rusa davitelja!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 11:43 (plug-in).

0 0 hvala 1
17 godina
Tomb Raider (Reborn)

i ja primjecunjem veliko poboljsanje NV-a narocito kod tress-a  ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

R.I.P. Roth :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

za vas par koji muku mucite sa quick time eventima - ne mora nuzno znaciti da je bas ''tipka f'' - ukoliko ste mijenjali kontrole pogledajte pod ''knife''.

inace igra mi je za sada sick, evo instalirao sam je negdje oko 10 navecer a strah me i pogleddati koliko je momentalno casova xD sve osim spomenutih QTE-ova mi je zbilja leglo, mozda mala zamjerka ide na 'jacinu' protivnika koji uglavnom dosta 'ogoljeni' krecu na tebe i redovito padaju dolje pokoseni headshotevima. ukoliko preferirate malo slabiji sensitivity (sto je uvijek preporuka) headshotati mozete i na poprilicnu udaljenost obicnim pistoljem. inace, igra me strasno podsjeca na far cry 3, isti sustav bodovanja kod killova sa identicnim grafickim rjesenjem u gornjem lijevom kutu, slican sustav napredovanja u igri i koristenje fast travel opcije,slicno ponasanje AI-a....ili je samo do mene?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomb Raider (Reborn)

Ma kakav Far Cry 3, igra je cisti Batman Arkham Asylum...

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

Ufff kako sam ja razočaran igrom..

Igral sam i završil sam sve nastavke osim onog di igraš udvoje (neznam kak se zove, a da ne tražim sad). Jedva sam čekal da izađe nova Lara, potiho gledal trailere, brusil se na priču, kupil novi komp da mogu bez brige stavit sve na max. Napokon instaliral i pokrenul igru.. i igram.. i igram. Završi dan, dođe novi, navečer klince stavim spavat i idem ja opet Laru malo "maltretirat".. i opet igram igram i čekam pa hebemu dokle ovo ovak ide? Nikad nisam voljel pucanje i šore u Larama a ovo je samo pucaj, udri, boj se nekog, vukovi skaču - ma daj bezveze. Šatro priča arheološka je tu negde ali bože mili nikako ispričana. Di je mozganje, zagonetke, zakaj nebrem skočit elegantnim potezom na glavu u vodu sa 567 metara visine. Nema ničega od akrobatskih fora.

Meni kao fanu Lare od početaka ovo je stvarno pjuska u facu. Utopili su je u moru istih takvih igara za klince kojima se neda ništ osim treptat pred monitorom. 

Nadam se sljedeći nastavak da bude na tragu starih, bar u smislu istraživanja.

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
7 5 hvala 0
12 godina
protjeran
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Igral sam i završil sam sve nastavke osim onog di igraš udvoje (neznam kak se zove, a da ne tražim sad). Jedva sam čekal da izađe nova Lara, potiho gledal trailere, brusil se na priču, kupil novi komp da mogu bez brige stavit sve na max. Napokon instaliral i pokrenul igru.. i igram.. i igram. Završi dan, dođe novi, navečer klince stavim spavat i idem ja opet Laru malo "maltretirat".. i opet igram igram i čekam pa hebemu dokle ovo ovak ide? Nikad nisam voljel pucanje i šore u Larama a ovo je samo pucaj, udri, boj se nekog, vukovi skaču - ma daj bezveze. Šatro priča arheološka je tu negde ali bože mili nikako ispričana. Di je mozganje, zagonetke, zakaj nebrem skočit elegantnim potezom na glavu u vodu sa 567 metara visine. Nema ničega od akrobatskih fora.

Meni kao fanu Lare od početaka ovo je stvarno pjuska u facu. Utopili su je u moru istih takvih igara za klince kojima se neda ništ osim treptat pred monitorom. 

Potpisujem sve do zadnje riječi

17 godina
neaktivan
Tomb Raider (Reborn)

TR ima jedan od najgorih Multiplayer-a koje sam igrao -.- A stavili su gomilu acivmenta za MP. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Kako meni ovo fali...e obožavao sam loadat i skakat samo sa larom na glavu u slapove :)

Potpis na post, gj.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Tomb Raider - 35 Ways To Die

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Zato ću je ja zaobići u širokom luku.

15 godina
Tomb Raider (Reborn)

Pa ako volite avanturističke igre, ne vidim razlog zašto ju ne bi odigrali. Igra je odlična.

Ja sam prvo završio priču i sada idem istraživati otok....

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice