Ma problem je i tog Dark Zone-a kaj je previše ljudi na tak maloj mapi kaj se tice ubijanja AI-a da bi dobio dark zone xp ( jer teško da buš lovio rogue agente ak solo igraš, jesam ih par ubio sam ali nije baš neka vajda pogotovo kaj ih s tobom naganja još 5 drugih igraca pa majmun nalet ispred tebe i napucas ga nenamjerno i postaneš ti rogue a to je jako često u takvim okršajima )..
Uglavnom kak je neko rekao, nema smisla da normalna zona di igraš sam ili co-op bude tak prazna sa onim mutavim skitnicama koji su bez veze tamo, ta slobodno zona bi trebala imati precrtane ai iz Darkzone ( znači blokade, zauzeti mall-ovi, sporadične ulične bande itd - a ne da ti jedina ozbiljna prjetnja bude misija na hard koju onda moraš ispočetka igrati ), inače igra je loša u odnsou na kaj su najavili ali je zaraza pa ok, ali jedino ak misle do tipa lv60 sa raznim djelovima grada segmentirano po lv.ai jer ovo u beti u par sati skupiš overkill oružje i opremu i sve skupa je puno pre brzo za "nabildat" se čak i kak sam solo igrao..