Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 244.089
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Tom Clancy’s The Division PC
doky01akablava kaže...

Slazem se,igra je dosta dobra,zabavna i zadrzala me uz ekran duze od 2-3 sata kad sam krenio,samo da natrpaju igru sadrzajem i ako se  nade dobra coop ekipa,zagarantirana zabava,malo jos tehnicki ispolirati i to je to ! 60 eura je malo previse dati,taman nakon pola godine kad se doda sadrzaja,ispravi vecina bugova i tehnikalija i padne cijena onda uzeti ...

Ma kojih 60€? Za 35€ je tvoj.

12 godina
neaktivan

meni osobno igra je super.

ovo sto se ljudi bune da su neprijatelji spuzve za metka itd, ovo je ipak na kraju rpg tak da mi to ne predstavlja problem  vec dapace mislim da je i dobro slozeno.

grafika i okruzenje je zakon. (mecava je op)

moram pohvaliti obe bete, sa niti jednom nisam imao niti jedan problem tako da dok igra izajde nece biti tipa battlefield 4 itd.

i na kraju krajeva, coop je zakon.

preorderat cu 100% jos dok je cijena oko 35e

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Di ste nasli pouzdanu stranicu za 35 eura?

Ja frendu uzo na G2A za 43€ sa svim taksama i bedastocama. I sad mora cekat 8.3 da uopce dobi key.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

I mene zanima gdje je za 35€ (a da nije neki Proxy ključ), ili Gold Edition za recimo 60€. Tražio sam pa nisam naletio. Evo sad čak igram nešto na uPlay-u da skupim 100 u-bodova. Za njih se može dobiti 20% popusta na Ubi-shop-u. Uzimam to u obzir kao opciju ako ne nađem jeftinije.

BTW, open betu je igralo 6,4M igrača:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-239628-16&ct=tcm:148-76770-32

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

standard edition

36.99e

gold edition

70.99e

otkad je open beta bila cijena igra svaki dan vise raste, prije se dalo nabaviti za 32e (prije open bete) tak da ako planirate uzeti uzmite sad dok je ta cijena jos

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 1 hvala 2
11 godina
neaktivan

The Division (Uplay) 37.49€ instant-gaming

We Will,We Will Crack You!!!Denuvo!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
LeftY_CRO kaže...

standard edition

36.99e

gold edition

70.99e

otkad je open beta bila cijena igra svaki dan vise raste, prije se dalo nabaviti za 32e (prije open bete) tak da ako planirate uzeti uzmite sad dok je ta cijena jos

A ovaj Gold Edition je i na Ubi Shop-u 89.99€ sa 20% popusta preko Ubi kluba za 100 u bodova (pa kada kupiš igru ti vrate 100 u bodova). Ispadne oko 72€.

12 godina

The Division sa Sweet FX-om.

Izgleda dosta bolje.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
TomoR kaže...
LeftY_CRO kaže...

standard edition

36.99e

gold edition

70.99e

A ovaj Gold Edition je i na Ubi Shop-u 89.99€ sa 20% popusta preko Ubi kluba za 100 u bodova (pa kada kupiš igru ti vrate 100 u bodova). Ispadne oko 72€.

ti bi uzeo gold?

ja sam si razmisljao isto o tome al cu vidjeti jos.

nego kak funkcionira to sa popustom, kliknuo sam "claim" no medjutim popusta/kod ili cega vec nigdje

btw, evo na kinguinu je vec 38e...

13 godina
SoynTech kaže...

si uzimao ti od njih ??  dobiješ odmah code za uplay ili moraš čekati 08.03. i da li ide preko paypal-a ?

16 godina

Evo danas flash sale Division Gold za ispod 70 eura. (G2Play)

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 11:22 (mrsmith).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LeftY_CRO kaže...

ti bi uzeo gold?

ja sam si razmisljao isto o tome al cu vidjeti jos.

nego kak funkcionira to sa popustom, kliknuo sam "claim" no medjutim popusta/kod ili cega vec nigdje

btw, evo na kinguinu je vec 38e...

Ma da, Gold pa kud puklo da puklo. Beta me toliko jako zadržala (setting, napucavanje, a povrh toga će još biti RPG elemenata!!!), da ako uzmem sigurno bih igrao bar godinu dana. Sa Gold bi onda bio miran.

Kad dođem doma, napravit ću screenshote, da pokažem kako iskoristiti 20% popusta preko Ubi kluba.

12 godina
neaktivan
Tak bi i ja uzel, radje onda prek ubi-a direktno pa ako nis drugo dobim preorder bonus (nigdje drugdje, osim steam, nisamvidio da se dobi preorder bonus)
11 godina
neaktivan
VooDooZg kaže...
SoynTech kaže...

si uzimao ti od njih ??  dobiješ odmah code za uplay ili moraš čekati 08.03. i da li ide preko paypal-a ?

Platiti možeš karticom, PayPal, Skrill, PaySafeCard te Bitcoinom.

Igru dobaijaš za Uplay 8 March 2016 te nije Region Lock.

We Will,We Will Crack You!!!Denuvo!!!
13 godina
SoynTech kaže...
VooDooZg kaže...
SoynTech kaže...

Platiti možeš karticom, PayPal, Skrill, PaySafeCard te Bitcoinom.

Igru dobaijaš za Uplay 8 March 2016 te nije Region Lock.

ok, ali da li odmah dobiješ kod koji upišeš u uplay i onda od 8.03 možeš igrati ili moraš čekati mail 08.03 sa kodom?  jer u preorderu dobiješ neke gluposti uz lika (pušku i obleku )

17 godina
VooDooZg kaže...

ok, ali da li odmah dobiješ kod koji upišeš u uplay i onda od 8.03 možeš igrati ili moraš čekati mail 08.03 sa kodom?  jer u preorderu dobiješ neke gluposti uz lika (pušku i obleku )

Svi key reseller-i (bar oni na čijim stranicama sam bio) kažu da će slati kodove 8.03; možda 7-og ako ih dobe od UBI-a do onda.

17 godina

Pregled skill-ova, talenata i perkova:

http://miodec.com/division/

EDIT:

Senior designer oružja u igri priča o njima:

Za one koji će imati season pass 8.03. aktiviran na računu, dobit će odrezanu sačmaricu koja može ići umjesto pištolja:

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-us/news/152-236363-16/sneak-peek-at-tom-clancys-the-division-season-pass

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2016 13:25 (TomoR).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

i još jedno da pitam, ako se naruči od tih resellera sad pre-order da li se to računa kao standard preorder npr na steam-u uz koji se dobije i h&k-416 i nekakav Hazmet suit ili se to računa kao da sam kupio igru 8.3 i onda ne dobijem ništa ?  i kaj nude ti s.pass iz gold-a ( vi bolje znate kaj igrate bf itd, ja to nikad nisam tak uzimao ) ??

Hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
VooDooZg kaže...

i još jedno da pitam, ako se naruči od tih resellera sad pre-order da li se to računa kao standard preorder npr na steam-u uz koji se dobije i h&k-416 i nekakav Hazmet suit ili se to računa kao da sam kupio igru 8.3 i onda ne dobijem ništa ?  i kaj nude ti s.pass iz gold-a ( vi bolje znate kaj igrate bf itd, ja to nikad nisam tak uzimao ) ??

Hvala 

Kod nekih ćeš dobiti pre-order bonus kod nekih nećeš, ali ga uglavnom ne garantiraju.

Season Pass iz Gold-a će ti dati pristup svim budućim DLC-ovima (bez da ih ponovno kupuješ - i jeftinije je nego kupovat jedan po jedan DLC), često možeš DLC i zaigrati prije nego ostali, ali za Division ne mora biti tako.

12 godina
neaktivan
Ima jos nekaj kaj se dobije ak se narucil gold direktno od ubija.
Btw meni porucuje ubi club da nemam dosta bodova za popust... Se da kak to rjesiti ili?
17 godina
LeftY_CRO kaže...
Ima jos nekaj kaj se dobije ak se narucil gold direktno od ubija.
Btw meni porucuje ubi club da nemam dosta bodova za popust... Se da kak to rjesiti ili?

Ja upravo igram Far Cry 3 Blood Dragon da skupim bodove, još 25 mi fali, 

Je'l imaš koju drugu Ubi igru? Uglavnom sa svakom možeš otključati u bodove.

14 godina

Jeli itko od vas imal problema sa high cpu usage meni je na mojem i5 6500 cesto skakalo na 100% na sva četiri core-a i zbog toga jebeni stuttering pogotovo u DZ neovisno o detaljima dal low ili ultra kolko vidim dosta ljudi je imalo taj problem i sa daleko jacim konfama..

twice the pride double the fall
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dad0r kaže...

Jeli itko od vas imal problema sa high cpu usage meni je na mojem i5 6500 cesto skakalo na 100% na sva četiri core-a i zbog toga jebeni stuttering pogotovo u DZ neovisno o detaljima dal low ili ultra kolko vidim dosta ljudi je imalo taj problem i sa daleko jacim konfama..

I ja sam imao isto problema,problem je u tome sto je beta i nedovoljno optimizirana ili pak igra je multithreadana na vise od 4 jezgre,budemo vidjeli u finalnom releaseu,posto je i7 kao recommended nista me ne bi cudilo kad je rijec o Ubisoftu.

14 godina
doky01akablava kaže...
dad0r kaže...

I ja sam imao isto problema,problem je u tome sto je beta i nedovoljno optimizirana ili pak igra je multithreadana na vise od 4 jezgre,budemo vidjeli u finalnom releaseu,posto je i7 kao recommended nista me ne bi cudilo kad je rijec o Ubisoftu.

Da ali dosta ljudi sa slabijim procem se igralo bez bada dok opet ljudi sa 4770k,6600k (stock i oc)  itd su imali isto recimo problema ko i ja nadam se da ce ispeglati to. 

Ma jasno da je beta ali poznavajuci Ubisoft moglo bi biti i tako u finalnoj verziji no posto igru ubiti razvija Massive studio koji je Ubisoft kupio ako se ne varam ima nada da ce srediti to.. taj problem sa high cpu usage je jedino kaj me sprecava da ne kliklen preorder jer mi se neda zajebavat i igrati tako 

twice the pride double the fall
16 godina
neaktivan
dad0r kaže...
doky01akablava kaže...
dad0r kaže...

Da ali dosta ljudi sa slabijim procem se igralo bez bada dok opet ljudi sa 4770k,6600k (stock i oc)  itd su imali isto recimo problema ko i ja nadam se da ce ispeglati to. 

Ma jasno da je beta ali poznavajuci Ubisoft moglo bi biti i tako u finalnoj verziji no posto igru ubiti razvija Massive studio koji je Ubisoft kupio ako se ne varam ima nada da ce srediti to.. taj problem sa high cpu usage je jedino kaj me sprecava da ne kliklen preorder jer mi se neda zajebavat i igrati tako 

ovo neka šala ili?

moja krntija od fx nije ni vent upalila dok sam igrao. glatko radilo da glađe ne može. a vama sa pravim glanc novim proceosorima skoro 50% jačim, problemi? 

definitivno nešto neispeglano. ne bi te se trebali brinut.

13 godina

meni je prastari  960T sa vjerojatno zagorenom pastom radi bez problema, doduše pomaže mu GTX970 ali opet - baš glatko na full ultra na 1920x1080

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pojam glatkog gameplaya se razlikuje od osobe do osobe. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

To je svakako,meni je ispod 50 fps neigrivo sto se tice te fast-paced akcije,mijenjanja zaklona,naglog okretanja i sprintanja,na 30 fps mi nije to nikako za najveci gust.

13 godina

Napisao sam ovo iz razloga jer meni na Ultra postavkama nije baš radilo glatko. Imao sam ne ispod 40 prosjek 55-60 fpsa ali definitvno nije bilo glatko. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

pod glatko mislim na bez stuttera ili laga. a sad jel bilo 58 ili 64 fps neznam. ali po svim online testovima klokane 970 (kao moja g1) bez problema drže igru na 60+ non stop.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice