Tom Clancy’s The Division PC

poruka: 2.435
|
čitano: 243.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Ma problem je i tog Dark Zone-a kaj je previše ljudi na tak maloj mapi kaj se tice ubijanja AI-a da bi dobio dark zone xp ( jer teško da buš lovio rogue agente ak solo igraš, jesam ih par ubio sam ali nije baš neka vajda pogotovo kaj ih s tobom naganja još 5 drugih igraca pa majmun nalet ispred tebe i napucas ga nenamjerno i postaneš ti rogue a to je jako često u takvim okršajima )..

Uglavnom kak je neko rekao, nema smisla da normalna zona di igraš sam ili co-op bude tak prazna sa onim mutavim skitnicama koji su bez veze tamo, ta slobodno zona bi trebala imati precrtane ai iz Darkzone ( znači blokade, zauzeti mall-ovi, sporadične ulične bande itd - a ne da ti jedina ozbiljna prjetnja bude misija na hard koju onda moraš ispočetka igrati ), inače igra je loša u odnsou na kaj su najavili ali je zaraza pa ok, ali jedino ak misle do tipa lv60 sa raznim djelovima grada segmentirano po lv.ai  jer ovo u beti u par sati skupiš overkill oružje i opremu i sve skupa je puno pre brzo za "nabildat" se čak i kak sam solo igrao..

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina

gotovo igra ide na uninstall, prije ili kasnije znao sam da ce doc do ideje - e ajdmo napraviti 3-4  grupe od 4 igraća i idemo terorizirati dark zonu, ubijat ćemo sve kaj vidimo i onda naravno svaki put kad te ubije odnese ti 300xp pa i više., druga stvar dignem retarda kojeg su ubili isti ti da nam pomogne da ih ubijemo ( nas nešto koji nismo rogue ) i naravno retard nebi bio retard da nejde ljevo desno ispred moje puške dok ja gledam na scope i snipe-am (rouge) igrace - naravno neminovno je da se desi da će jednom naletiti na moj metak i sad automatski sam i ja rogue, nebi retard bio retard da njegov iq od 12 sad vidi mene i opali po meni bez obzira kaj sam ga prije 4 sekunde spasio da ne krepa...

Igra je preretardirana i predosadna da bi se igrao solo play pa odeš u darkzonu koja je napravljena još 10x gore jer tamo trebaš pobiti 50 ai bossova i običnih da bi skupio 2000xp-a i onda to podanfaš u 3x kaj te ubiju igrači na način da su u grupi njih 20 ili prvi retard do tebe koji ti je uletio u "line of fire" - super su to napravili kao i cjelu igru, mislim da su tu podamfali ugled kompletno na ovoj igri, tipa kao kak se guild wars podamfao sa gw2 jer je htio pogodovat igračima wow-a na kraju su napravili govno koji nisu htjeli igrati ni wow igraci ni zaljubljenici u gw1 ---- tak su i ovi napravili kretensku spužva bob pucačinu za igrače koji imaju iq oko 20 i debele zatucane školarce koje maltretiraju u školi pa imaju 30 istih takvih prijatelja pa sad oni teroriziraju igru... 

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Re: Tom Clancy’s The Division PC
VooDooZg kaže...

Ma problem je i tog Dark Zone-a kaj je previše ljudi na tak maloj mapi kaj se tice ubijanja AI-a da bi dobio dark zone xp ( jer teško da buš lovio rogue agente ak solo igraš, jesam ih par ubio sam ali nije baš neka vajda pogotovo kaj ih s tobom naganja još 5 drugih igraca pa majmun nalet ispred tebe i napucas ga nenamjerno i postaneš ti rogue a to je jako često u takvim okršajima )..

Došao sam u normalu do max level-a, 8 napunio do kraja, i u Dark Zone-u do lvl 12 (tj. neće prebaciti na lvl 9 i lvl 13 u DZ). Kupio Liberatora i s njim ove lvl 8-9 elite relativno lijepo čistim.

Glavni problem koji vidim da će biti u igri (možda malo prespori respawn mobova i kutija), ali najviše Rogue status.

Bio sam rogue valjda 5 puta, 4 puta nakon što mi je netko utrčao u line of fire, i jednom kada je po meni pucao turret od lika, ja pucao natrag po turretu = Rogue. Povremeno sam igrao s nekim u DZ, najčešće sam. E sad, ima ekipe, kada ih je 4 kempaju u Extraction zoni i ubijaju sve koji dođu. Ako si solo, bježi bez obzira... Kada bude ekipe na high lvl i bude im dosadno ganjati high lvl content, bojim se da će organizirano kempati po low lvl likovima (dobivaš više DZ iskustva kada ubijaš druge kao Rogue...). Dodatno, bilo je rečeno da ćeš svojem stash-u moći pristupiti u SafeHouse-u, u beti to ne možeš - koma je ići u bazu pa tamo vaditi tih 30 itema da možeš dalje ekstrahirati.

Onu Medical misiju mi baš bilo zabavno igrati na Hard, onu drugu, na žalost se nije moglo igrati na Hard.

Realno, priču ćeš moći odigrati bez da vidiš DZ, ali dvije najbolje kvalitete opreme (za sad) možeš dobiti samo u DZ, pa ako ideš na endgame, treba ti to...

I dalje imam miješane osjećaje u vezi igre. Dobra mi je, samo se bojim kakav je endgame.

14 godina

Moram priznati da se slažem s tobom Voodoo. Danas sam u pet navrata postao rogue, ni kriv ni dužan, samo zato što mi budale ulete u moj line of fire.

Jedno sat vremena sam igrao sam u Dark Zone-u i tako ti ja trčim uličicom, vidim likam trči prema meni, lagano prolazimo jedan pokraj drugoga da bi se on nakon pet metara okrenio i sasuo šanžer u mene. Divno.

U Battlefieldu i COD-u bar znaš ko su ti neprijatelji.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 16:18 (Marko008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mogu oni to lako rjesiti ali naravno to nebudu rjesili mjesecima dok ljudi ne popi i odu iz igra, mogu rjesiti na nacin da ne postajes rouge sve dok ne ubijes nekoga ili ne znam dobijes plavu boju iznad glave - za sad ljudi imaju ikonu ko metak iznad glave ako te napucaju jednom ili ti uzmu malo hp, ali ja koristim m1 i kad roknem nekog  uzme mu pola hp ili ak ga lupim po glavi uzmem mu 80% i naravno postanes rogue taj cas, ili ga roknes slucajno sa kojim metkom u prolazu i naleti na bombu koju si bacio prije i eto rogue si itd...

Dok neko ne padne nema te kaj igra rogue-om prozvat i to ak padne od tvog metka a ti ga ne dignes .

Nadalje igra bi te trebala drugacije tretirati po tome da li si ubio 1-2-3 ili 15 igraca  ondosno po toliko bi trebao biti vidljiv na dalje i po tome bi trebala biti nagrada na tvoju glavu i kazna ( znaci da izgubis cjrli lv ako si manhunt ili ubio prek 5 ljudi koji nisu bili rogue ), itd 

Ovo kak je sad je jako lose

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Ja bi išao u Dark zone samo da se napucavam sa drugima postao Rouge ili ih ganjao svejedno je ☺️

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa i ja isto koristim plavi M1A sa 2000 dmg i 155% headshot dmg. Jedan metak u tijelo i skinem im skoro pola health-a. 

Marko Ištuk
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Soldier977 kaže...

Ja bi išao u Dark zone samo da se napucavam sa drugima postao Rouge ili ih ganjao svejedno je ☺️

Pa kaj nejdes, urnebesno je zabavno kad njih 2-4 ili vise skuze da si sam pa pocne gangbang i to konstantaj jer ocs neces takvih par grpa terorizira cjelu mapu jer je cooldown samo 30sec pa tip izadje digne si frenda kojeg si taman roknuo i roknu te ko majmuna - solo igrac tam nema sanse ak se odluce raditi probleme jer tvoja jedina pomoc je drugi solo igrac kod kojeg ne znas kaj ce ti prije naraviti: stati u line of fire pa te ubiti kad ga slucajno pogodis ili te napucati kad vidi da si na low hp ili pobjec ili lose odigrati - ima i dobrih igraca ali takvi su rjezkost jer nakon kaj te 10 puta naguze onda vise nikog ne dizes ili mu pomazes i to je osnovni problem - krivi koncept, grupa ce uvije imati 10x vecu prednost a igra to ne kaznjava, odnosno ne olaksava tebi koji si solo igrac ( da te bar ne kaznjava onda oduzimanjem xp-a i novaca kad te vec gangbangaju )

17 godina

Možda Ubisoft ovo misli o nama igračima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

to šta misle, to će i dobiti - vrhunski potez im je bila ova beta - mislim da je bar 70% preordera otkazano, a ziher su malo para uložili u ovu igru i marketing ..

hype kak vi to zovete su ubili betom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je samo malo DZ prazan. ubijaj random AI i rouge napucavanje za krađu. i ono što sakupiš vratiš nazad u normalan dio pa si jači za koplje. pre malo sadržaja za uopće ulazit u DZ.

i leveliranje je prebrzo. jer ovaj tempo preć igru za manje od dana i onda šta zujat po DZ u kojem nemaš šta radit.

trebalo bi imat nekih random evenata. ovo je prelinearno sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
VooDooZg kaže...

to šta misle, to će i dobiti - vrhunski potez im je bila ova beta - mislim da je bar 70% preordera otkazano, a ziher su malo para uložili u ovu igru i marketing ..

Tesko da je tako ako  procitas malo po redditu i okolo hype je jos uvijek ogroman , nije igra losa osobno imam mixed feelings u jednom trenutku mi je odlicna a onda opet me iznervira..

Najvise me iritiraju konzolitis kontrole i gluposti tipa da moras cekati "animaciju" da zavrsi dok ides po ljestvama ili otvranje vratiju , i isto tako sam jedan od onih koji je imal predpostavljam bug da mi je igra proc rokala na 100% zbog cega sam imal jebeni stutter ponekad nije bitno dal na low ili ultra  1024x768 ili FHD a kolko sam cital puno ljudi je imalo taj problem nadam se da ce to rijesiti do realse-a.

Ali na kraju igra ima potencijal i to ogroman mada moraju jos poraditi na DZ i to puno.

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...
VooDooZg kaže...

Tesko da je tako ako  procitas malo po redditu i okolo hype je jos uvijek ogroman , nije igra losa osobno imam mixed feelings u jednom trenutku mi je odlicna a onda opet me iznervira..

Najvise me iritiraju konzolitis kontrole i gluposti tipa da moras cekati "animaciju" da zavrsi dok ides po ljestvama ili otvranje vratiju , i isto tako sam jedan od onih koji je imal predpostavljam bug da mi je igra proc rokala na 100% zbog cega sam imal jebeni stutter ponekad nije bitno dal na low ili ultra  1024x768 ili FHD a kolko sam cital puno ljudi je imalo taj problem nadam se da ce to rijesiti do realse-a.

Ali na kraju igra ima potencijal i to ogroman mada moraju jos poraditi na DZ i to puno.

Ja imam stutter sa FX 6300 @4.5GHz i R9 380X 4GB, nebitno dal 1080p ili 1440p.
A kad smo vec kod geara i oruzja, evo mog:

I da, napravio sam zenski character - namjerno. Tak da mogu trollat geekove da misle da sam zensko, hahah.. Manje me rokaju rogueovi kad vide zensku.
U Photoshopu smanjio rezoluciju slike, cisto da se zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.2.2016 23:35 (marYan).
14 godina

Ne mogu vjerovati. Sad sam sam preživio preko 3 sata u Dark Zone. Skinio 5-6 rogue-a i nakraju me ubiju 3 heroja s leđa dok sam se ja borio protiv NPC-eva. Treba imati ¨muda¨ za takav kill.

Ono što me iznenadilo je u jednom trenutku dok sam se borio protiv NPC-eva, ubaci mi se jedna skupina od 4 lika i za vrijeme borbe jedan mi uleti u line of fire i normalno ja se pred njima pretvorim u rogue-a.

Svi se okrenu prema meni spremni da me izrešetaju a ono odjedanput u pozadini čujem ¨Don't kill him. Don't kill him. My fault.¨ Mislim, svaka čast.

Od oružja i DPS/ Health ratio-a moram priznati da me najbolje služi ova kombinacija:

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 0:03 (Marko008).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marko008 kaže...

Ne mogu vjerovati. Sad sam sam preživio preko 3 sata u Dark Zone. Skinio 5-6 rogue-a i nakraju me ubiju 3 heroja s leđa dok sam se ja borio protiv NPC-eva. Treba imati ¨muda¨ za takav kill.

Ono što me iznenadilo je u jednom trenutku dok sam se borio protiv NPC-eva, ubaci mi se jedna skupina od 4 lika i za vrijeme borbe jedan mi uleti u line of fire i normalno ja se pred njima pretvorim u rogue-a.

Svi se okrenu prema meni spremni da me izrešetaju a ono odjedanput u pozadini čujem ¨Don't kill him. Don't kil him. My fault.¨ Mislim, svaka čast.

Od oružja i DPS/ Health ratio-a moram priznati da me najbolje služi ova kombinacija:

Znači jebeno mrzim kad se to desi. Svi brže bolje rokaju po tebi i idu te bashat u 99% slučajeva.

14 godina

Ali to ja ne mogu shvatiti. Ova igra nije tip COD-a i Battlefield-a gdje ideš ko Rambo glavom bez obzira. Ovo je RPG u kojem imaš više koristi ako koristiš cover. Ako se pametno postaviš možeš bez problema sam srediti deset NPC-eva. A ne ko bez glave među neprijatelje i onda se nađeš under frendly fire.

Pogledaj kakav dar mar u Dark Zoni napraviš od NPC-ijeva kad se dobro postaviš.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 0:09 (Marko008).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Marko008 kaže...

Ali to ja ne mogu shvatiti. Ova igra nije tip COD-a i Battlefield-a gdje ideš ko Rambo glavom bez obzira. Ovo je RPG u kojem imaš više koristi ako koristiš cover. Ako se pametno postaviš možeš bez problema sam srediti deset NPC-eva. A ne ko bez glave među neprijatelje i onda se nađeš under frendly fire.

Pa znam. Ja ih uvijek pokoljem sam, jedino ak ne ulati neko random pa pomogne.

17 godina

Evo malo filmića od mene, više koncentracija na PvE dio nego PvP (ako kupim igru, ionako ću shodno oklonostima većinom igrati solo):

Subway Morgue sa sniper-om većinu vremena:

Medical misija na Hard:

Liberator i sniper protiv AI u DZ:

Pobrati vrhnje protiv 2 Rogue agenta:

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Marko008 kaže...

u tom je drugi najveći problem zone, ai i ai.boss se presporo respaw-aju ili ih je pre malo i onda se desi da ti čekaš iza zaštite respawn ili naletiš solo na npr blokadu ceste i počneš sa svojom solo taktikom ih fino skidati i onda uleti 4 majmuna u rambo stilu posred ceste bez zaštte sa smg ili sačmaricom i izrokaju sve kaj vide i tu onda prestaje svaka veza sa bilo čim jer je a.i-a premalo da bi se obranio od toliko igraca ( ne povecava se broj a.i. neprijatelja kao u normalnoj zoni ovisno o tome koliko Vas ima ) i na kraju se onda svodi na to da si čekao 10min da naletiš na a.i. i onda su ti ga "uzeli" i zato ljudi uletavaju..

opet još dodatno kaj je užasno iritantno i blesavo je da ti običan lapan a.i. daje isto 50xp kao i boss a.i. za kojeg se moraš potruditi da ga solo ubiješ - to nema nikakvog smisla, razlika je u tome kaj on baci plavi item ali tih imaš nakon sat vremena u dz  bar 30 i nebitni su ti, bitan ti je xp jer ti treba DZ lv10 da uopce možeš kupiti bilo kaj od trgovaca a da je bolje nego tonu plavog kaj vec imaš ili si dobio u npr medic misiji u normalnom dijelu na hard modu ..

UGlavnom ono kaj su u beti prikazali daje za dojam da je igra užasno kratka, baš sam gledao i koji će se dijelovi grada i dz još otvoriti i koliko je to onda veliko i ispada da će normalna zona biti max 4x veca odnosno imati još 3 područja veličine kakva sad ima i zona će imati još jedno gore i jedno ispod sadašnjeg - a to je puno premalo

14 godina

Zar nije beta trebala završiti 21.02. 

Opet su je produžili za jedan dan.

Aha, sad sam vidio na njihovoj stranici. Završava danas u 13 sati.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 10:06 (Marko008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ma ziher bu bila još navečer do tipa 1-2 ujutro, ne mogu da me tak glupa igra navlači da još malo odgiram kad se vratim s posla :)  

katastrofa :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Hehe. Malo da budem i ja negativac za kraj bete. Ubio sam dva lika i jednog rogue-a koji je krenio na moj bounty i preživio da pričam o tome.

Četvrti taman dolazio.

Marko Ištuk
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.2.2016 13:09 (Marko008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moj zaključak je da je u Closed Beti bilo manje rogue igrača nego u Open. Ali i podrazumijeva se. Open je otvorena javnosti u potpunosti pa svaki mudonja može igrat.

Još se dvoumim bi li kupovao original ili ne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo moj lik. Nisam puno igrao kao u prošloj beti ali za desetak sati nije ni tak loše.

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3 uplay: StariGAD_hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nisam imao vremena igrati betu,  a i općenito se ne mogu ufurati u bete, kad znam da se sve briše po završetku.

Jel može netko bez spojlanja malo prokomentirati single player priču? Jel' drži vodu, kakvi su likovi, dijalozi itd. Možda usporedba sa nekom drugom igrom tipa Destiny. Thanks!

PSN - DeniZg80
17 godina
DeniZg kaže...

Nisam imao vremena igrati betu,  a i općenito se ne mogu ufurati u bete, kad znam da se sve briše po završetku.

Jel može netko bez spojlanja malo prokomentirati single player priču? Jel' drži vodu, kakvi su likovi, dijalozi itd. Možda usporedba sa nekom drugom igrom tipa Destiny. Thanks!

Imaš samo par misija u PvE dijelu. Prije bete su rekli da ne žele previše otkrivati od SP dijela.

17 godina

kada čitam komentare .. kao da ekipa očekuje da igra bude i otac i majka i brat i sestra i zena i djeca .. SVE! .. pa ne može sve! :) .. ali igra je dovoljno dobra .. za ono sto jeste a to je igra .. lijepe mape .. kad upadnes u fajt .. bude borba .. boris se .. imas osjecaj kad zavrsi da si nesto odradio .. oblacis lika .. skupljas oruzje .. rjesavas misije po mapi .. igras se .. i taj co-op je bas dobar .. i DZ je meni totalno ok .. jest da ima debila ali ogromna vecina ekipe je normalna .. i super je kad je netko rouge .. cijela mapa ga vija .. i to je bas fora .. kad naletis na NPC pomazes drugima drugi tebi .. to je sve vrlo ok .. ne lijeci rak .. ali upalis .. malo se napucavas .. skrivas se .. trckaras .. odradis nesto .. na kraju dana imas nove iteme .. i bolju obleku i to je to :))) igram na PS4 .. 

2 0 hvala 0
17 godina

Po reddit-u kažu da ekipa na PS4 je "najpristojnija" bila u DZ u beti.

Na PC-u, dosta sam solirao, napadnem AI, dođu još dvojica borimo se zajedno, oživljavam ih kad poginu. Završimo borbu i krenem ja dalje, a oni mi satru duplo punjenje u leđa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Slazem se,igra je dosta dobra,zabavna i zadrzala me uz ekran duze od 2-3 sata kad sam krenio,samo da natrpaju igru sadrzajem i ako se  nade dobra coop ekipa,zagarantirana zabava,malo jos tehnicki ispolirati i to je to ! 60 eura je malo previse dati,taman nakon pola godine kad se doda sadrzaja,ispravi vecina bugova i tehnikalija i padne cijena onda uzeti ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
TomoR kaže...

Po reddit-u kažu da ekipa na PS4 je "najpristojnija" bila u DZ u beti.

Ovo nekako korespondira sa mojim općenitim iskustvom u igrama, gaming forumima itd.

PSN - DeniZg80
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice