The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.031.794
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Neznam dali je tko stavljo, ali nećemo morat čekat do recimo sedam navečer u utorak da se otključa!!

The Witcher 3: Wild Hunt will be officially released and unlocked on May 19, at 1:00 AM CET (Warsaw time), i.e:
May 18th, 4.00 pm PT (Los Angeles)
May 18th, 7.00 pm ET (New York)
May 19th, 00.00 am BT (London)
May 19th, 2.00 am UT (Moscow)
May 19th, 8.00 am JT (Tokyo).
- na većim težinama neprijatlji su više agresivni i imaju veći dmg
- nema lvl scalinga
- svijet djeluje jako razrađen, živ i detaljan, (pod detaljan ne mislim na grafiku); zanimljivi sidequestovi i odlični razgovori
- na konju u trku odsjeć glavu tipu na putu, odlično!
- možeš ubit patku i kokoš bez da cjelo selo krene u hajku za tobom!!
*gg 10/10 preorder
- PS4 verzija izgleda odlično, ali PC izgleda dosta bolje, (no shit Sherlock)
- PS4 verzija će imati photomode, (valjda će imati sve verzije)
- day one patch ispravlja male bugove i donosi optimizaciju na sve platforme; trebalo bi popravit ono na šta se žale kod PS4 verzije i problematičnog FPSa, ali neznaju koliko
Video koji pokazuje PC settings dio:
Igrali su na Ultra postavkama bez chromatic aberration efekta, sa isključenim AA i hairworks opcijama; konfiguracija je bila i7 / 16GB / GTX 980 i za framerate su rekli da se kreće iznad 60 FPSa
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 10:10 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: The Witcher 3
1samek kaže...
sashab kaže...

30$ https://www.g2a.com/wildhuntwithpaypal ja danas kupio, od njih sam dosad 10ak puta kupovao i bez obziro što ljudi pišu negativno da čekaju dugo key i slično ja uvijek dobijem dan-dva prije nego igra izađe :) pa ako netko traži najpovoljnije.

Ja napravio preorder na g2play.net.

Do sad sam imao samo dobra iskustva s njima, nadam se da key neće kasniti :-)

Ma vidim u komentarima ih pljuju da su kao najgori, key kasne i što ti ja znam slično, a ja do sada sve kupovao kod njih i odlično bilo! Pa i veće igre tipa Diablo 3 dobio sam dva dana prije nego je izašla igra key i download, dosta njih bježi jer su kao "sumnjivo" jeftini, ali očito s razlogom :)

powered by sashab
12 godina
The Witcher 3

Ja sam uzeo na GOG igru i onaj Expansion Pass iz jednostavnog razloga jer mi se GOG kao platforma sviđa. Također GOG je paltforma od CD Projekta te se dobiju stvari koje nema nigdje drugdje plus što sam htio dat podršku i pokazat zahvalnost na takvim fenomenalnim igrama i njihovoj predanosti gaming zajednici jer je ekipa više nego fer. Ovako im STEAM neće uzet postotak i lova ide njima za daljnje poslovanje s čime sam ja zadovoljan. Po meni jedini nedostatak GOG je bio što nema autoupdatea što je meni FENOMENALNO na STEAMu ali to će se sad promijeniti izlaskom GOG GALAXYa. Kad to izađe najrađe bi da mogu SVE sa STEAMA prebacio na GOG. Uglavnom GOG je super i treba ga podržat!

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

koliko GB ce biti igra na PC ? skinuo sam pre-load no steamu... prvi dio?..ili je ovo sve ?

0 0 hvala 0
12 godina
MegaTheJohny kaže...

koliko GB ce biti igra na PC ? skinuo sam pre-load no steamu... prvi dio?..ili je ovo sve ?

pise na steamu 35gb

ja sam sad skinuo preload sa goga i instalirao - zauzima 25gb na disku

15 godina
The Witcher 3
Galaxy je nešto kao uplay,origin,steam?login i imaš listu igri ili samo installer tipa rockstar koji verificira putem maila i passworda da imaš igru na gogu?nisu li nešto spominjali da nečeš moći općenito pokrenuti igru ako nisi online ili samo day one patch je bio?
Steam je dobar zbog cloud savea gamea,ne znam ni sam što uzeti.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Kada se danas može očekivat video i koliko bi trebao trajat ?

Izgleda full zanimljivo 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
16 godina
The Witcher 3

Još jedan sa rare lootom od IGN-a! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Pc verzija na 3puta jačem hardware-u izgleda marginalno bolje od konzola, poprilično razočaravujuće.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

To je zato što su sustavno igru downgrejdali od kad su se prve snimke gameplaya pokazale. Kao što su napravili s watch dogsima npr. Prodali su se i ovi. Šta ces u takvom svijetu zivimo

http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/35tcy6/witcher_3_graphics_downgrade_confirmed_by_a_cdpr/

A bio je i drugi post gdje su bile imgur slie kao usporedba neda mi se sada traziti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 14:19 (mislav_01).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
mislav_01 kaže...

To je zato što su sustavno igru downgrejdali od kad su se prve snimke gameplaya pokazale. Kao što su napravili s watch dogsima npr. Prodali su se i ovi. Šta ces u takvom svijetu zivimo

http://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/35tcy6/witcher_3_graphics_downgrade_confirmed_by_a_cdpr/

A bio je i drugi post gdje su bile imgur slie kao usporedba neda mi se sada traziti.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=163839271&postcount=3525

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=163886983&postcount=3723

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 14:28 (skank666).
12 godina

Ovdje je sve lijepo objašnjeno.

Ukratko, prve snimke su napravljene na jakom PC-u, kada se nije znala snaga novih konzola. 

Inače, igre se rade za najslabiju konzolu, te se nadograđuju za jaču i za PC.

U suprotnom, kada bi developer radio "assetse" (modele?) za svaku platformu posebno, trošak bi bio skoro kao da radi 3 različite igre.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 14:38 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igra se radi prvenstveno radi prodaje.

Sigurno da će napraviti da se ne razlikuju (previše) verzije. Pogotovo ove za konzole od pca (jer se na konzolama i očekuje najveća zarada)

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kontrateze:

https://np.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/cr7wmqh

Mene nije previše briga... Bitchanja će uvije biti: "davgrejdalui su igru, buuu" ili "je8ala ih optimizacija, ne radi mi sve na haj"! :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
skank666 kaže...

Kontrateze:

https://np.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/cr7wmqh

Mene nije previše briga... Bitchanja će uvije biti: "davgrejdalui su igru, buuu" ili "je8ala ih optimizacija, ne radi mi sve na haj"! :/

Pa da.

Ima i par komentara koje sam pročitao, a koji imaju smisla, gdje se kaže da su prve nabrijane snimke, u stvari "vertikalni presjek" igre tj. jedan manji dio koji je maksimalno ispeglan u svrhu prezentacije.

Kasnije, kada su napravilli cijelu igru od xy kvadratnih kilometara i milijun questova, likova i svega živoga, ta razina grafike i optimizacije jednostavno više nije bila moguća, te se izgled igre morao "downgrade-ati".

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Kontrateze:

odličan komentar s prvog linka

Yeah. Well that I'm still ultra-pissed about. But it's the reality of PC gaming. Everyone should know that.

PC exclusives are almost always 2d sidescrollers and isometric RPGs that don't even need strong hardware. They are often crowdfunded and indie titles.

That crazy money we spend on our rigs with $500 graphics cards and whatnot? We do it so we can play console graphics with marginally better graphics. 60fps, 1080p, stuff like that.

The game is still using console models, textures, animations, lighting, scripts, and whatever else. In other words, our PC will never be utilized to its full potential. If a game was developed solely for GTX 960s and above it would look damn amazing. But who has the money to make a game look that good when it would be bought by 30 people across the country?

Modern AAA games are developed for console first and PC second. These games have large budgets and must target the most financially rewarding market: consoles. So they must run on consoles. Then they must be carried over to PC.

The consoles and their own optimization determine where game graphics are. It gives developers locked consistent hardware to learn inside and out over a period of years. It gives them a certain technical ceiling to strive towards.

tl;dr

• pc's are capable of amazing graphics
  • pc exclusive games never have amazing graphics because they are not big-budget AAA titles
  • big budget AAA titles must work on consoles in order to be rational as a business project
  • thus big budget AAA games center their graphics on what the consoles allow
  • the game is available on PC, but has consoles as its origin. It will look better in certain ways like resolution and framerate and the occasional better textures. But it is still a game that is not looking a fraction of how good it could look had it been developed solely for high-end PC rigs
  • it won't be developed for high-end PC rigs because the market is too small
PSN ID : Eraserhead_981
16 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
skank666 kaže...

Kontrateze:

odličan komentar s prvog linka

Modovi, uvijek imamo modove...

12 godina
EraserHead kaže...
  • it won't be developed for high-end PC rigs because the market is too small

Ovo je i meni odmah palo na pamet.

Međutim, pitanje je: je li tržište zbilja premalo ili bi razvijanje PC ekskluziva za high-end hardware bilo preriskantna ili nedovoljno isplativa investicija u koju se današnji visokobudžetni izdavači ne žele upuštati?

To kažem zato jer je npr.Star Citizen pokazao da interes za high-end PC ekskluzivama itekako postoji, samo je pitanje koliko takvih Star Citizena može biti.

Sorry na off-topicu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 15:04 (DeniZg).
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Meni ne smeta grafika, i onako nemam jak pc, nadam se da cu moci 30+ fps na low moci pokrenuti igru, zelim samo uzivati u witcher svijetu. Ono sto me je najvise razocaralo u witcheru sto nije open world igra. 

Darko

1 5 hvala 0
16 godina
DarkoKwon kaže...

Meni ne smeta grafika, i onako nemam jak pc, nadam se da cu moci 30+ fps na low moci pokrenuti igru, zelim samo uzivati u witcher svijetu. Ono sto me je najvise razocaralo u witcheru sto nije open world igra. 

Kako nije, Witcher 3 je open world igra, samo što nije sandbox!

16 godina
odjavljen
The Witcher 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nevjerojatno kako ljudi uvijek,ali bas uvijek nadu nacin kako po necem pljuvat.Igra dobiva 9 i 10 ocijene,a ljudi cvile uvezi nekog prokletog downgrade.Sto i da jesu?Kog briga igra i ovako izgleda prekrasno.

8 1 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

Bas to. Igra ce ionako biti daleko najbolji RPG svih vremena (odnosno, vec je), a pola ovih sto prigovaraju ionako nemaju hardver niti za Medium postavke i prigovaraju cisto radi prigovaranja...

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
The Witcher 3

lol meni skyrim i dalje dobro izgleda (atmosfera kad udjes u dungeon ili kad pocne snijeziti na planini)

witcher 3 izgleda jos bolje od toga (steta samo sto nema igranja iz prvog lica) 

mislim da nikakav downgrade nece utjecati na sam gameplay posto igra i dalje izgleda bolje od bilo kojeg drugog RPGa na PCu

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

evo sto sacinjava prvi update (1.01) za PS4

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
IvanDado kaže...

Nevjerojatno kako ljudi uvijek,ali bas uvijek nadu nacin kako po necem pljuvat.Igra dobiva 9 i 10 ocijene,a ljudi cvile uvezi nekog prokletog downgrade.Sto i da jesu?Kog briga igra i ovako izgleda prekrasno.

I dragon age inquisition je dobijo 9ke sve a igra je ok, ali ne brilijantna. 

16 godina
The Witcher 3

Evo kak bude sa onima koji nemaju saveove, a znaju koje odluke su napravili! 

EDIT: I za konzole naravno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 18:01 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
IvanDado kaže...

Tebi nije logično da netko tko je dao samo za grafičku više nego za cijelu konzolu, očekuje da igra izgleda puno bolje na njegovoj platformi? Ne vidim nikakav problem u tome. Uopće tu nije poanta dali igra i dalje izgleda prekrasno nego je "problem" što ne izgleda puno drugačije na višestruko slabijem hardveru. (govorim više općenito nego doslovno za W3)

Onak, skroz očekivano. Ako si kupim auto od 200 konja, očekujem da ću biti brži od susjeda u fiesti od 60 konja. Ljudska priroda i tako to.

Osobno mi je svejedno. Ne patim previše na nekakve ultra detalje i dodatne đinđe minđe. Trenutnu grafičku sam uzeo prvenstveno jer ju planiram imati minimalno 3-4 godine. Ali onaj tko kupuje novu svake godine ili svake dvije, sigurno očekuje više. I na kraju dana je sasvim u pravu.  Naravno da je istina da je neisplativo da rade igru za sve tri platforme zasebno, ali barem jednu za PC, a drugu za konzole, ali to ne mijenja činjenicu da je onoga tko se igra samo na PC-u baš briga što su oni ograničeni snagom konzola i u pravu je tražiti više i žaliti se da nije fer što ne dobije superiorniju verziju igre. Na stranu što se igra da nabaviti i drugim kanalima, ali W3 je 60$ i na Steamu i na PS Storeu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

A slusaj ako preorderas igru to ti je bitno. Najbolje bit mala kuja od developera i pokorit im se. Trebaju se znojit, da nema toga u roku 5 godina sve igre su poluproizvodi. 

LoL acc THCJoshi
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Razumijem ja to,ali igra ce 100 posto izgledati bolje na PC-u nego na konzolama.Barem malo.Pricekaj jos 1 god. ili dvije pa ce se konzolasi zgrazavat nad svojom grafikom u usporedbi sa onom na PC-u.Samo ce im "console only" igre izgledat dobro.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice