The Witcher 3

poruka: 6.078
|
čitano: 1.216.616
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
The Witcher 3

Kontrateze:

https://np.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/cr7wmqh

Mene nije previše briga... Bitchanja će uvije biti: "davgrejdalui su igru, buuu" ili "je8ala ih optimizacija, ne radi mi sve na haj"! :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
Re: The Witcher 3
skank666 kaže...

Kontrateze:

https://np.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/

http://www.reddit.com/r/witcher/comments/35u685/this_thread_appeared_on_rpcgaming_your_thoughts/cr7wmqh

Mene nije previše briga... Bitchanja će uvije biti: "davgrejdalui su igru, buuu" ili "je8ala ih optimizacija, ne radi mi sve na haj"! :/

Pa da.

Ima i par komentara koje sam pročitao, a koji imaju smisla, gdje se kaže da su prve nabrijane snimke, u stvari "vertikalni presjek" igre tj. jedan manji dio koji je maksimalno ispeglan u svrhu prezentacije.

Kasnije, kada su napravilli cijelu igru od xy kvadratnih kilometara i milijun questova, likova i svega živoga, ta razina grafike i optimizacije jednostavno više nije bila moguća, te se izgled igre morao "downgrade-ati".

PSN - DeniZg80
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Kontrateze:

odličan komentar s prvog linka

Yeah. Well that I'm still ultra-pissed about. But it's the reality of PC gaming. Everyone should know that.

PC exclusives are almost always 2d sidescrollers and isometric RPGs that don't even need strong hardware. They are often crowdfunded and indie titles.

That crazy money we spend on our rigs with $500 graphics cards and whatnot? We do it so we can play console graphics with marginally better graphics. 60fps, 1080p, stuff like that.

The game is still using console models, textures, animations, lighting, scripts, and whatever else. In other words, our PC will never be utilized to its full potential. If a game was developed solely for GTX 960s and above it would look damn amazing. But who has the money to make a game look that good when it would be bought by 30 people across the country?

Modern AAA games are developed for console first and PC second. These games have large budgets and must target the most financially rewarding market: consoles. So they must run on consoles. Then they must be carried over to PC.

The consoles and their own optimization determine where game graphics are. It gives developers locked consistent hardware to learn inside and out over a period of years. It gives them a certain technical ceiling to strive towards.

tl;dr

• pc's are capable of amazing graphics
  • pc exclusive games never have amazing graphics because they are not big-budget AAA titles
  • big budget AAA titles must work on consoles in order to be rational as a business project
  • thus big budget AAA games center their graphics on what the consoles allow
  • the game is available on PC, but has consoles as its origin. It will look better in certain ways like resolution and framerate and the occasional better textures. But it is still a game that is not looking a fraction of how good it could look had it been developed solely for high-end PC rigs
  • it won't be developed for high-end PC rigs because the market is too small
PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
odjavljen
EraserHead kaže...
skank666 kaže...

Kontrateze:

odličan komentar s prvog linka

Modovi, uvijek imamo modove...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
13 godina
EraserHead kaže...
  • it won't be developed for high-end PC rigs because the market is too small

Ovo je i meni odmah palo na pamet.

Međutim, pitanje je: je li tržište zbilja premalo ili bi razvijanje PC ekskluziva za high-end hardware bilo preriskantna ili nedovoljno isplativa investicija u koju se današnji visokobudžetni izdavači ne žele upuštati?

To kažem zato jer je npr.Star Citizen pokazao da interes za high-end PC ekskluzivama itekako postoji, samo je pitanje koliko takvih Star Citizena može biti.

Sorry na off-topicu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 15:04 (DeniZg).
17 godina
DarkoKwon kaže...

Meni ne smeta grafika, i onako nemam jak pc, nadam se da cu moci 30+ fps na low moci pokrenuti igru, zelim samo uzivati u witcher svijetu. Ono sto me je najvise razocaralo u witcheru sto nije open world igra. 

Kako nije, Witcher 3 je open world igra, samo što nije sandbox!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
The Witcher 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nevjerojatno kako ljudi uvijek,ali bas uvijek nadu nacin kako po necem pljuvat.Igra dobiva 9 i 10 ocijene,a ljudi cvile uvezi nekog prokletog downgrade.Sto i da jesu?Kog briga igra i ovako izgleda prekrasno.

8 1 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Bas to. Igra ce ionako biti daleko najbolji RPG svih vremena (odnosno, vec je), a pola ovih sto prigovaraju ionako nemaju hardver niti za Medium postavke i prigovaraju cisto radi prigovaranja...

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

lol meni skyrim i dalje dobro izgleda (atmosfera kad udjes u dungeon ili kad pocne snijeziti na planini)

witcher 3 izgleda jos bolje od toga (steta samo sto nema igranja iz prvog lica) 

mislim da nikakav downgrade nece utjecati na sam gameplay posto igra i dalje izgleda bolje od bilo kojeg drugog RPGa na PCu

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

evo sto sacinjava prvi update (1.01) za PS4

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

Nevjerojatno kako ljudi uvijek,ali bas uvijek nadu nacin kako po necem pljuvat.Igra dobiva 9 i 10 ocijene,a ljudi cvile uvezi nekog prokletog downgrade.Sto i da jesu?Kog briga igra i ovako izgleda prekrasno.

I dragon age inquisition je dobijo 9ke sve a igra je ok, ali ne brilijantna. 

17 godina
The Witcher 3

Evo kak bude sa onima koji nemaju saveove, a znaju koje odluke su napravili! 

EDIT: I za konzole naravno!

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 18:01 (Butcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IvanDado kaže...

Tebi nije logično da netko tko je dao samo za grafičku više nego za cijelu konzolu, očekuje da igra izgleda puno bolje na njegovoj platformi? Ne vidim nikakav problem u tome. Uopće tu nije poanta dali igra i dalje izgleda prekrasno nego je "problem" što ne izgleda puno drugačije na višestruko slabijem hardveru. (govorim više općenito nego doslovno za W3)

Onak, skroz očekivano. Ako si kupim auto od 200 konja, očekujem da ću biti brži od susjeda u fiesti od 60 konja. Ljudska priroda i tako to.

Osobno mi je svejedno. Ne patim previše na nekakve ultra detalje i dodatne đinđe minđe. Trenutnu grafičku sam uzeo prvenstveno jer ju planiram imati minimalno 3-4 godine. Ali onaj tko kupuje novu svake godine ili svake dvije, sigurno očekuje više. I na kraju dana je sasvim u pravu.  Naravno da je istina da je neisplativo da rade igru za sve tri platforme zasebno, ali barem jednu za PC, a drugu za konzole, ali to ne mijenja činjenicu da je onoga tko se igra samo na PC-u baš briga što su oni ograničeni snagom konzola i u pravu je tražiti više i žaliti se da nije fer što ne dobije superiorniju verziju igre. Na stranu što se igra da nabaviti i drugim kanalima, ali W3 je 60$ i na Steamu i na PS Storeu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
IvanDado kaže...

A slusaj ako preorderas igru to ti je bitno. Najbolje bit mala kuja od developera i pokorit im se. Trebaju se znojit, da nema toga u roku 5 godina sve igre su poluproizvodi. 

LoL acc THCJoshi
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Razumijem ja to,ali igra ce 100 posto izgledati bolje na PC-u nego na konzolama.Barem malo.Pricekaj jos 1 god. ili dvije pa ce se konzolasi zgrazavat nad svojom grafikom u usporedbi sa onom na PC-u.Samo ce im "console only" igre izgledat dobro.

0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
kenan.M kaže...

I dragon age inquisition je dobijo 9ke sve a igra je ok, ali ne brilijantna. 

Dragon Age i Witcher su po meni razlicite igre.Nikad nisam bio fan Dragon Age tako da me ne zanima.The Witcher 1 i 2 su odlicne igre,a ova ce defintivno biti jos bolji i dostojni zavsetak serijala.

18 godina
Jonja kaže...

Trebaju se znojit, da nema toga u roku 5 godina sve igre su poluproizvodi. 

Ovo mi liči na sve samo ne poluproizvod!!

Da se malo dotaknem downgradea! Je, sažem se, geometrija je na nekim djelovima patila tu nema pogovora, (osim ako PC ULTRA preset ne diže igrinu geometriju, a skoro 100% sam siguran da ne)! Osvjetljenje je sada drastično bolje nego šta je imo Witcher 2...

Sada svi oće onaj žuti/zeleni filter koji su imali neki rani screenshotovi, a da je igra došla sa tim filterom počelo bi njurganje i jeban*e bliže i daljne rodbine CDPR developerima zašto nisu stavili normalne boje, plus pojavilo bi se deset tona SweetFX preseta sa kojima bi igra imala sadašnju prezentaciju; suprotno, sada će se radit tone preseta sa tim smeđim tonom)

Jedan primjer toga - Total War: Rome II - onaj gameplay preview video je imao smeđi fitler, izašla igra bez njega, opći alarm i njugranje; izađe Total War: Attila - ima tamne tonove - opće njurganje i nezadovoljstvo!

Ajmo se dotaknut famoznih screenshotova iz 2013 godine koji se toliko spominju...

Krčma 2013 godine VS 2015

Random Geralt na konju 2013 godine VS 2015

Geralt u borbi 2013 godine VS 2015

2013 VS 2015

Jer svi se hvataju te 2013 godine! A ove slike gore pokazuju da igra, osvjetljenje, a pogotovo likovi sada izgledaju drastično bolje!

Ajmo malo vidjet sadašnje usporedbe...

Npr, OVO... Dakle, uzima 1080p screenshot po danu sa odličnim osvjetljenjem i uspoređuje ga sa youtube kompresiranim PS4 videom!

I onda sam jučer dok sam gledo IGN stream okinuo screenshot na kojem Geralt sa normalnim osvjetljenjem više liči na ovaj promo screenshot nego ovaj PS4 gameplay!

Pratim mnoge forume vezane za Witcher i internet vrvi suludo blesavim usporedbama!

Ja osobno smatram da je grafika dosta bitna u igri, ali također smatrama da recimo GTA V i Witcher 3 izgledaju odlično i imerzivno, (naravno nisam igro Witchera, ali po svemu šta sam vidio smatram da je tako). Još kada se uzme u obzir da je jedna regija u Witcheru velika kao cjeli Skyrim, a sveskupa je pet regija sa minimalnim loading djelovima.... Impresivno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 18:46 (doktor1).
12 godina
odjavljen
The Witcher 3

Ma koga briga.Neka misle ljudi sto zele ja samo znam da ne mogu docekat taj utorak da uzivam u jednoj od najboljih RPG igara ikad 

2 1 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Cinematic

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt - Launch Cinematic 

EDIT: Šišnut sam za stotinku! 

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 19:04 (Butcher).
Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
The Witcher 3

Predobar trailer. Treba dočekati taj utorak, a i raščistiti raspored za drugi tjedan :)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
The Witcher 3

kako ga hajpaju joj joj, fantastican trailer 

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Evo i Gamesryde HQ trailer

Inače to u traileru je Bruxa

A u intro traileru za prvi Witcher je bila Striga

I odličan trailer.

Prikazuje korištenje potiona i njegovih efekata, obrambenih i defenzivnih "signova", novog oružja, (crossbow)...

Dakle, nije samo složeno nešto bezveze tek toliko da izbace!

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Evo i Gamesryde HQ trailer

Inače to u traileru je Bruxa

A u intro traileru za prvi Witcher je bila Striga

I odličan trailer.

Prikazuje korištenje potiona i njegovih efekata, obrambenih i defenzivnih "signova", novog oružja, (crossbow)...

Dakle, nije samo složeno nešto bezveze tek toliko da izbace!

Koji trailer jbt!

Ovi bi rasturili da naprave CGI film.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
18 godina
The Witcher 3

Ma neznam... Ne mogu dočekat ovu igru...

A uz to sam ogromni Witcher fan...

Ništa mi se ne igra trenutno niti igram.. Samo čekam da ovo čudo dođe i ubije 200+ sati u njemu...

I muzika u traielru ubija!! Kada ju otruje i krene Vještac...

Nadam se skorašnjem susretu sa Bruxom

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 20:21 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
The Witcher 3

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 3

Nisam pogledao nijedan gameplay video i screenshot iz recenzije koji bi napravio bilo kakav spoiler.

Pogledao sam ovaj CGI trailer jer tu nema brige i fakat dobro izgleda. Očekivao sam da će tako nešto biti uvod u igru, kao što je i u jedinici bilo.

Kao nekakav podsjetnik na korijene i početak kad su se tek probijali.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
windir_zg kaže...
Očekivao sam da će tako nešto biti uvod u igru, kao što je i u jedinici bilo.

To gore nije opening cinematic kao u jedinici...

Ovo je opening za Witcher 3

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 21:13 (doktor1).
14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
windir_zg kaže...
Očekivao sam da će tako nešto biti uvod u igru, kao što je i u jedinici bilo.

To gore nije opening cinematic kao u jedinici...

Ovo je opening za Witcher 3

Pa znam, to sam i napisao.

Očekivao sam (prije nekog vremena) da će opening cinematic za trojku biti sličan kao za jedinicu, a ovaj launch cinematic bi bio savršen.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice