The Witcher 3 izdvojena tema

poruka: 6.116
|
čitano: 1.032.510
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
The Witcher 3

Službeni X1 video gameplay:

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 19:46 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
The Witcher 3

3dm je objavio da će biti drm free, netreba crack

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2015 19:45 (pqweasdyxc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: The Witcher 3
doktor1 kaže...

Službeni X1 video gameplay:

Gle gle,  i xbone verzija izgleda dobro čak i sa gadnom jubito kompresijom!

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
17 godina
neaktivan
The Witcher 3

Pre Load krenuo na steamu!

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Nadam se da će se otključat 18.05. u 23:59 kod nas

Ogromni sam fan Witchera i ovo čekam kao ništa ove godine!

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Mislim da nikad nisam iscekivo neku igru kao ovu.Uzeo na GOG-u jer zelim podupirat taj site puno vise od Steam-a.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
The Witcher 3

Necu nikad prezaliti sto sam dao 60 eura na GTA V (najpraznija igra svih vremena, ginisova knjiga rekorda), dok necu moci kupiti witcher 3 (najispunjenija igra sadrzajem, ginisova knjiga rekorda), ali kupicu ga kasnije malo dok legne plata. Nego decki je li 19. sada ? 

Darko

0 1 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Fantastičan video preview -

Svega se je tip dotako: borbe, istraživanja, veličine svijeta, muzike, prezentacije, priče i posljedica, povratnika i novopridošlica u igru...
I oduševljen je sa svime!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 8:30 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
The Witcher 3
pa kaj moguce da igra nema zastitu, mislim da i 2 nije imala
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Joky007 kaže...
pa kaj moguce da igra nema zastitu, mislim da i 2 nije imala

2 je imala u startu, onda se igraci pobunili pa su je kompletno maknuli

witcher 3 je u startu dostupan na GOGu tako da nema zastitu (jedino ce izbaciti day 1 neke fileove koji ce otkljucati cijelu igru)

ja upravo preloadam igru preko GOGa - 21.95gb

10 godina
neaktivan
Kaj sad na kraju će tih 16 DLC-ova biti free za sve ili samo za one koji naprave preorder?Rekli su da neće naplačivat DLC-ove već samo onaj Expansion Pack Ovi u BUGu napisali neku zbunjola vijest.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
12 godina
ApretaH kaže...
Kaj sad na kraju će tih 16 DLC-ova biti free za sve ili samo za one koji naprave preorder?Rekli su da neće naplačivat DLC-ove već samo onaj Expansion Pack Ovi u BUGu napisali neku zbunjola vijest.

DLC-ovi su besplatni za sve, a ekspanzije samo za one koji kupe Expansion Pass. 

Pre-order nema nikakvu ulogu.

Sve ti ovdje piše.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 15:41 (DeniZg).
17 godina
The Witcher 3

10/10 - Gamespot

9.3 - IGN

9.75 - Gameinformer

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 16:09 (doktor1).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 3

Gamespot - 10/10

The Witcher 3 is always in a crescendo, crafting battle scenarios that constantly one-up the last, until you reach the explosive finale and recover in the glow of the game's quiet denouement. But while the grand clashes are captivating, it is the moments between conflicts, when you drink with the local clans and bask in a trobairitz's song, that are truly inspiring

Gameinformer - 9.75/10

The Witcher 3: Wild Hunt encompasses what I hope is the future of RPGs. It stands out for its wonderful writing, variety of quests and things to do in the world, and how your choices have impact in interesting ways. Usually something is sacrificed when creating a world this ambitious, but everything felt right on cue. I still think about some of my choices and how intriguing they turned out – for better or worse.

IGN - 9.3/10

Though the straightforward and fetch-quest-heavy main story overstays its welcome, the option of joyfully adventuring through a rich, expansive open world was always there for me when I’d start to burn out. Even if the plot isn’t terribly interesting, the many characters who play a part in it are, and along with the excellent combat and RPG gameplay, they elevate The Witcher 3 to a plane few other RPGs inhabit.

Gamereactor UK - 9/10

Kotaku - YES

Gamesradar - 4/5

Ausgamers - 10/10

Impulsegamer - 5/5

Play3 - 9/10 (german)

GamePro - 92 (german)

PC Games - 90 % (german)

XGN.NL - 9.5 (dutch)

Gameblog.fr - 9/10 (french)

Telegraph - 5/5

GRYOnline.pl - 8.5 (polish)

Kreygasm

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 16:34 (hari85).
Moj PC  
8 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Nista manje nisam ni ocekivao 

0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

Gamespot - 10/10

The Witcher 3 is always in a crescendo, crafting battle scenarios that constantly one-up the last, until you reach the explosive finale and recover in the glow of the game's quiet denouement. But while the grand clashes are captivating, it is the moments between conflicts, when you drink with the local clans and bask in a trobairitz's song, that are truly inspiring

Gameinformer - 9.75/10

The Witcher 3: Wild Hunt encompasses what I hope is the future of RPGs. It stands out for its wonderful writing, variety of quests and things to do in the world, and how your choices have impact in interesting ways. Usually something is sacrificed when creating a world this ambitious, but everything felt right on cue. I still think about some of my choices and how intriguing they turned out – for better or worse.

IGN - 9.3/10

Though the straightforward and fetch-quest-heavy main story overstays its welcome, the option of joyfully adventuring through a rich, expansive open world was always there for me when I’d start to burn out. Even if the plot isn’t terribly interesting, the many characters who play a part in it are, and along with the excellent combat and RPG gameplay, they elevate The Witcher 3 to a plane few other RPGs inhabit.

Gamereactor UK - 9/10

Kotaku - YES

Gamesradar - 4/5

Ausgamers - 10/10

Impulsegamer - 5/5

Play3 - 9/10 (german)

GamePro - 92 (german)

PC Games - 90 % (german)

XGN.NL - 9.5 (dutch)

Gameblog.fr - 9/10 (french)

Telegraph - 5/5

GRYOnline.pl - 8.5 (polish)

Kreygasm

A tak sam se bil ljepo smiril od hypa, i sad gadovi jedni izbacili recenzije tko bu izdržal sad još tjedan dana! 

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
16 godina
The Witcher 3

kolko vidim sve je sa ps4, se zna kad ce biti pc recenzija ? kad izade igrica ili mozda prije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

kolko vidim sve je sa ps4, se zna kad ce biti pc recenzija ? kad izade igrica ili mozda prije ?

PC Gamer se je dotako te stvari....

16 godina
The Witcher 3

Jel zna netko dal će Witcher biti samo na blu ray-u? Ako da, onda mogu zaboravit na box verziju igre, a digitalnu ne mogu skinut pošto mi je brzina interneta u banani pa bi se skidalo po 1,5 Mbps :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The Witcher 3

Prve recenzije su se pojavile... GameSpot joj je dao cistu desetku, to se rijetko viđa....

http://www.gamespot.com/reviews/the-witcher-3-wild-hunt-review/1900-6416135/

http://kotaku.com/the-witcher-3-wild-hunt-the-kotaku-review-1703766283

Kasnim

Što imamo manje potreba, to manje nam prijeti oskudica!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 17:06 (anarchyST).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 3

Kada bi CDPR sve sjebo i danas u 23:59 izbacio igru na tržište....

I ovako sam očekivo ovu igru kao ni jednu do sada, ali nakon svega ovoga... Taj 19.05 je tako prokleto daleko...

Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dobro šta izlazi 19-oga jer je ovaj tjedan plaća pa bu lakše financijski podnjet.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
12 godina
neaktivan
The Witcher 3

Igram ponovno prvog witchera jer nemogu cekat. preporuka svima :D

nikakve prednarudžbe i ne kupjem tricu dok ne provam onu verziju, da na minimum postvakama mogu uhvatit 30 fps :D

play2much
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Witcher 3

Samo se nadam da ce moc moja konfiguracija vrtiti na meidumu! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The Witcher 3

No PC review codes sent out for Witcher 3; game is still being worked on.

PC is our priority - CDPR

Igra je doživila downgrade te UI za PC vjerovatno još nije dovršen i ako igra izlazi za 7 dana. CDPR je platio poznatim youtube let's play streamerima da dođu u njihov HQ da igraju igru međutim niko nije mogao igrat na KB&M. Igra će vrlo vjerovatno bit prilagođena kontroleru, nadam se da neće bit kao Dark Souls koji je užaš za igrat na KB&M.

P.S: ne bih se previše nahypo na te ocjene, pa Dragon Age: inquisition je dobio većinom 9/10, 9,5/10 ocjene a igra je bila prosječna, dosta fetch questova, bugova itd.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
kenan.M kaže...
UI za PC vjerovatno još nije dovršen i ako igra izlazi za 7 dana.

Ovo je glupost...

Igra nema DRM zaštitu, (nema nikakvu zaštitu) i da su poslali stotinu otključanih primjeraka recenzentima iscurila bi na torente već danas! 100%

Ali tragikomično je da do neki dan nije bilo PS4 gameplaya, a sada samo PS4 recenzije; niti X1, niti PC

___

I btw, odličan video -

Na PS4 igra izgleda jako ljepo, a detalji na likovi ma su fantastični!

13 godina
The Witcher 3

Jesi ti pročito moj post? Platili su put do njihovg HQ u poljskoj top youtube let's play streamerima i oni tvrde da nisu mogli igrat sa M&KB jer igra jednostavno nije spremna za to, nagađa se da UI još nije gotov. Znači eksplicitno je strimer JesseCox tražio od CDPR da igra sa KB&M i nije mogao jer igra nije spremna.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
The Witcher 3

Tesko mi je povjerati u to,ali ako je istina onda stvarno malo glupo od njih.Mislim pored svih ti odgod jedan pisljivi K&M UI ne bi trebao biti veliki problem.I koliko god igra bili lijepa na PS4-u izgleda da ima problema s frameratom.

0 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...

Ovo je glupost...

Igra nema DRM zaštitu, (nema nikakvu zaštitu) i da su poslali stotinu otključanih primjeraka recenzentima iscurila bi na torente već danas! 100%

igra jest "iscurila" već jučer i imaš je za skinut u gog verziji bez day1 patcha

17 godina
picajzla0707 kaže...
doktor1 kaže...

Ovo je glupost...

igra jest "iscurila" već jučer i imaš je za skinut u gog verziji bez day1 patcha

Ne...

To je preload! Nikakvo curenje!

Igra je dostupna za preload i sasvim normalno da ima za skinut to i na torentima! Ali igra ne radi tako da do 19.05 nema igranja nikome!

A da su poslali youtuberima i mnogim review stranicama PC verzije igre sigurno bi se već našle datoteke potrebne za pokrenut igru!

Ako pričamo o "curenju" govorimo o igrivoj igri dostpunoj za skinut sa interneta, (ili kao šta su na istoku počeli X1 io PS4 verzije prodavat prije roka) prije release datea...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 9:06 (doktor1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice