The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Kvod

Da pročitam tutorial, da ne pišem stvari koje ne stoje... Meni je prvi dio bolji, rpg kakav treba bit, u odnosu na nastavak nebo i zemlja. To je moj stav. Vidim da nema smisla ići u daljnje debate. Kao što sam već rekao, tko voli nek izvoli. Uživajte u konzolitisu...

da nema smisla..

witcher je rađen za konzole, ti si super...

smc
15 godina
besi kaže...
Kvod

Da pročitam tutorial, da ne pišem stvari koje ne stoje... Meni je prvi dio bolji, rpg kakav treba bit, u odnosu na nastavak nebo i zemlja. To je moj stav. Vidim da nema smisla ići u daljnje debate. Kao što sam već rekao, tko voli nek izvoli. Uživajte u konzolitisu...

da nema smisla..

witcher je rađen za konzole, ti si super...

You initiate standard attacks with your mouse, and you block and cast signs (Geralt's magic spells) with the keyboard. (You may also use a gamepad.)

Ma ne, ti si super...

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Šta ti je tu toliko loše, ako je stvar itekako igriva ?

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

Bah..

Evo riješio igru dok si reko keks...

Samo dva side questa nisam riješio...

Oblivion je po duljini trajanja (o.k. nije za usporedbu no ipak

i jedna i druga igra su rgp) noćna mora za Withcera 2.

Definitno dobra igra no po meni kratka...

Ništa vidjeti ćemo skyrim...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Kontrole su u principu loše, tj. borba nije uopće zanimljiva...

Samo klikaj mišem i to je to...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
The Witcher 2

Koliko je "dugačka" u odnosu na npr. DA:O? Pola, četvrtina,...?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Petar kaže...

Ako igraš samo glavne questove traje 20-25 h . A sad ako ti oćeš 100% ima jos...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them .
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 18:39 (WItcher).
15 godina
EraserHead kaže...

Naspram jedinice nije. Ne tvrdim da sama igra nije dobra, nego da mi je jedinica bolja... To je sve...

15 godina
neaktivan
Petar kaže...

ja sam Da:O presa davno za  oko 25 h   , witcher 2 sam presa za 30 h  ali sam radio sve side questove i slicno 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
14 godina
neaktivan
Kvod kaže...
EraserHead kaže...

Naspram jedinice nije. Ne tvrdim da sama igra nije dobra, nego da mi je jedinica bolja... To je sve...

ne ti pljujes po dvojci i po fajtu a ustvari kolko sam procito tvoje bivse postove uopce ne kuzis fajt...

i kolko se ja sjecam a sjecam se jer sam jedinicu igro cim je izasla bila skroz ne igriva radi milijun bagova, dok kod dvojke to nije slucaj...

prica je super ko i u jedinici a graficki igra izgleda fenomenalno...

i igra kolko citam recenzije dobiva ocjene oko 9,5 sto i zasluzuje..

smc
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Nekako nisam prezadovoljan. Ne mogu reći da je loše, dapače. Ali očekivao sam puno više, možda sam baš zato pomalo razočaran. Borba mi je ok, bolja mi je u jedinici ali ovo je sasvim dobro i zabavno. Definitivno je malo zahtjevnija.

Primijetio sam da mi je puno prirodnije, obzirom na kontrole, igrati s kontrolerom, tako da se toga i držim.

Uglavnom, očekivao sam da će me igra totalno uzeti, a ispalo je da mi je tek dobra. Vidjet ćemo kad prođe još malo vremena i odigram još malo.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ja sam jedinicu prešao 8 i više puta, sa i bez pacheva, nisam naletio na bugove osim nekih grafičkih,

ali ništa strašno...

Ovo je okaljašena verzija Witchera, recimo port sa konzole...

Meniji su neinovativni, karta sux, borba je pojednostavljena do razine "retarda",

glazba nije tako dobra kao u jedinici...

Uglavnom jedinica je bolja igra i to je to...

Dvoja je po meni "addon" za jedinicu koji nije ispao kako treba...

Grafika nije sve...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
The Witcher 2

Igra je super samo prekratka, uz casual igranje poslje posla završio sam pre brzo a riješavao sam sve side questove.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Nekako nisam prezadovoljan. Ne mogu reći da je loše, dapače. Ali očekivao sam puno više, možda sam baš zato pomalo razočaran. Borba mi je ok, bolja mi je u jedinici ali ovo je sasvim dobro i zabavno. Definitivno je malo zahtjevnija.

Primijetio sam da mi je puno prirodnije, obzirom na kontrole, igrati s kontrolerom, tako da se toga i držim.

Uglavnom, očekivao sam da će me igra totalno uzeti, a ispalo je da mi je tek dobra. Vidjet ćemo kad prođe još malo vremena i odigram još malo.

Witcherom 2 "nisi prezadovoljan", a za Dragon Age 2 si rekao: "Ovo što sam do sada odigrao mi se sviđa, ne mogu još dati neki konačni sud jer zbilja nisam daleko stigao ali već vidim da ću uživati. Ne mogu reći da me igra razočarala."

Ne kužim valjda te kriterije, al' dobro, ne moramo svi voljeti isto.

16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Witcherom 2 "nisi prezadovoljan", a za Dragon Age 2 si rekao: "Ovo što sam do sada odigrao mi se sviđa, ne mogu još dati neki konačni sud jer zbilja nisam daleko stigao ali već vidim da ću uživati. Ne mogu reći da me igra razočarala."

Ne kužim valjda te kriterije, al' dobro, ne moramo svi voljeti isto.

Baš, Witcher 2 je par koplja i svjetlosnih godina ispred DA2.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Osim što igre nisu ni slične konceptualno.

Nax, ne znam što mi je. Možda mi je samo loš dan, možda sam previše očekivao, a očekivao sam zbilja puno... Možda mi jednostavno ne paše tolika promjena. Ni jedan segment mi nije loš, ali kao cjelina me nije oduševio, bar za sad.

15 godina
The Witcher 2

GT review - 9.4

LoL Nick (EU): hRay
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 20:45 (null).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
dedaa kaže...

Osim što igre nisu ni slične konceptualno.

Nax, ne znam što mi je. Možda mi je samo loš dan, možda sam previše očekivao, a očekivao sam zbilja puno... Možda mi jednostavno ne paše tolika promjena. Ni jedan segment mi nije loš, ali kao cjelina me nije oduševio, bar za sad.

Pa nebih se složio s tim da nisu slične.

Jedina bitnija razlika je da se u Witcheru kontrolira jedan lik, u DA imamo party.

Stvarno neznam koja bi još bitnija razlika se mogla navest, eventualno još sustav napredovanja kroz levele.

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Sve je potpuno drugačije. Radi se o dva potpuno, u srži, drugačija RPG-a.

Ne znam kako to ne vidiš, tako da ni sama usporedba ne stoji.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Neznam, DA2 nisam ni igrao previše tako da nemogu sa sigurnošću reći, ali ja ih nisam doživio kao potpuno dva različita svijeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Može pomoć oko jednog questa?Kupio sam knjigu o nekkerima,a gdje ih sad naći,ta čudovišta?

HTC Desire Android
15 godina
besi kaže...
Kvod kaže...
EraserHead kaže...

ne ti pljujes po dvojci i po fajtu a ustvari kolko sam procito tvoje bivse postove uopce ne kuzis fajt...

i kolko se ja sjecam a sjecam se jer sam jedinicu igro cim je izasla bila skroz ne igriva radi milijun bagova, dok kod dvojke to nije slucaj...

prica je super ko i u jedinici a graficki igra izgleda fenomenalno...

i igra kolko citam recenzije dobiva ocjene oko 9,5 sto i zasluzuje..

Ne, ne kužim fajt, nisam u životu odigrao nijednu igru, pa sam sad u gadnim problemima. Da jedinica je bila bugovita, grafički izgleda super, te mi je nadasve drago da dobiva tako visoke ocjene. Samo meni to nije to. Jel to tako teško za shvatit? Da mi je jedinica bolja, jel imam ja pravo na svoje mišljenje, stav? Ili se moram svima priklonit, zato jel je svima super? Zato i meni kontrole i kamera koji su rađeni za konzole tj. za gamepad, pa prebačene na tipkovnicu moraju bit super?

Ne mislim ić u bilo kakve daljnje elaboracije, jel vidim da to ne vodi ničemu.

Još jednom, ne kažem da je igra loša, nego da mi jedinica više leži...

16 godina
neaktivan

Igra je kratka?? A jel tko probao više od jednog prelaska?

Kaj je sa 16 završetaka koji su bili najavljeni?

Ili su odluke tako jasne da se ne vidite kako donosite drukčije odluke?!

15 godina
Don Kihoty kaže...

Ja sam jedinicu prešao 8 i više puta, sa i bez pacheva, nisam naletio na bugove osim nekih grafičkih,

ali ništa strašno...

Ovo je okaljašena verzija Witchera, recimo port sa konzole...

Meniji su neinovativni, karta sux, borba je pojednostavljena do razine "retarda",

glazba nije tako dobra kao u jedinici...

Uglavnom jedinica je bolja igra i to je to...

Dvoja je po meni "addon" za jedinicu koji nije ispao kako treba...

Grafika nije sve...

I bi tako...

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Može pomoć oko jednog questa?Kupio sam knjigu o nekkerima,a gdje ih sad naći,ta čudovišta?

U šumama i oko močvara, tamo di su oni škorpioni, šta već, oko njih.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
neaktivan
Igrao sam malo dvojku i za sada mi je odlicna, makar sam prije nje zapoceo Fallout NV i Fable 3 pa cu Witchera poceti igrati za cca tjedan-dva da mogu gustat u igri i da imam vremena samo za nju!
Ono sto sam do sada vidio mi se svida....usporedivat DA2 sa ovom igrom je imho malo neozbiljno no svatko ima pravo na svoje misljenje. DA2 je samo jedna prosjecna igra u nizu (na zalost....za razliku od DA: Origins koja je epic igra!) dok je The Witcher 2 po meni remek djelo u odnosu na DA2, ali kao sto rekoh nisu mi igre ni slicne pa mi je glupo i usporediavati ih.
Prvi Witcher je bio (i sada je) legendarna igra....nadam se da ce dvojka nastaviti niz posto je jedinica bila stvarno predobra! Sada ne mogu nesto previse reci posto sam je ipak premalo igrao da bih mogao nesto ozbiljnije reci.
Molim samo neke pojedince da za spoilere koriste beni spoiler te neka ostalima ne kvare igru sa svojim glupostima! "Posivite" te spoilere i to je to! Hvala!
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ajd malo mi se više sviđa sad. Samo sam jako razočaran što neke akcije jednostavno ne mogu mapirat gdje ja hoću.

Primjerice, uopće ne mogu naći gdje se mijenja tipka za mapu, dalje ne mogu iskoristiti tipke . (točka) i , (zarez) kao bindove, što je presmiješno. E da, ne može se ni - (minus) iskoristit za bind. Praktički ne mogu koristiti sve tipke na svom G700 osim ako mijenjam profil, a to je nedopustivo za jedan RPG. Mislim da bi setting morao prepoznavati sve tipke s tipkovnice kao moguće bindove.

Vizualno je igra na nivou i iznad toga, zbilja je prekrasna. Na trenutke mi voice acting djeluje očajan, a u drugom trenutku vrhunski. Nekako nije konstantan.

EDIT: Da, izgleda da se može bindat bilo što, ali moram editirati .ini fajl, što je potpuno glupo. A da ne velim da je potpuno neobjašnjiva nemogućnost promjene kontrola in-game. Pa mislim, to su osnove, zar ne?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 22:48 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Vidi se da je igra radena  i za konzole jednostavno previse je toga umjetnoga i prelinearno je iako su govorili da ce bit full open world i to sam cuo na  par interviewa svojim usima od Toma da bas je full open world my ass,konzolaska je i zbog toga jer npr. u nekim scenama moras stisnut pravu tipku u pravo vrijeme da bi pobjegao zmaju npr. itd.  tipa GoW. Mislim nemam nista protiv konzola posjedujem PS3 ali ako su toliko ke*ali da ce bit cista PC igra onda su tako trebali i napravit ovako nije ni jedno ni drugo ali sve u svemu solidna igra ali ni blizu jedinice...

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Posebne iritacije su borbe u šumi kada lišće zaklanja pogled na borbu,

minimap koji se okreće a nema strelica sa stranama svijeta ! (Često se pitam gdje to u zdipu tamerinu idem!?!)

EPIC disaster

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:01 (dax1974).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
WItcher kaže...
Petar kaže...

Ako igraš samo glavne questove traje 20-25 h . A sad ako ti oćeš 100% ima jos...

a neznam kako tebi traje 20-25 sati sa main questovima ja ga danas po drugi put presao u 10sati napravio sve main questove.

Neko je pitao koji je duzi DA:O ili The Witcher 2...

za jedan dan igranja dakle oko 10ak sati ja bi presao otprilike 1/3 DA:O dok sam witchera 2 cijelog prosao u 10ak sati. ako cete radit side questove kojih bas i nema podosta igra ce vjerovatno trajat 2-3sata vise.ali uzmite u obzir da su ti side quesotove samo nabacani bez veze znaci samo da produze igru i sastoje se primarno od idi u ovu spilju ubij 20cudovista nadi truplo od nekog vojnika itd itd...

Bas sad gledam jedan trailer koji je objavljen samo dva tjedna prije izlaska igre,prikazuju prvo selo znaci ono isto iz chaptera 1,i sad kaze komentator,THIS IS ONLY 1 OF MANY  LOCATIONS YOU GET TO VISIT IN THIS GAME ,e pa neznam ja ko tu koga laze ali ja sam nabrojao samo 4 lokacije tj mape,isto tako jako malo free roama lose lose...

igra.Posto je igra u razvoju cetri godine ipak sam ocekivao vise od nje a ispostavilo se da je igra za ubit jedno popodne u najboljem slucaju dva...,vidjet cete kad u withercu 3 pocnu iskoristavat iste mape za vise questova kao i da2...

nista ceka se skyrim

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 1:27 (CrNa StreLa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice