The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.725
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Witcher 2

Kako prijeći onaj quest s Ballistom u Floatsomu?

HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Kako prijeći onaj quest s Ballistom u Floatsomu?

Moras ici do kurve, pa joj platiti da smnete cuvara koji pazi na ballistu, kad se on makne odes do balliste i maknes krucijalan dio sa njega time ga onespobis, javis se Roachu i ides dalje po prici :-D

Frankly, thats a Roger.
14 godina
neaktivan
Kaiserex kaže...
besi kaže...
Kaiserex kaže...
Kaiserex kaže...
besi kaže...
Kora kaže...

Koja retardacija od igre. Bogati pa mogli su i teže napraviti. Mene 3 vojnika napada ja im nemogu ništa jer dok se branim od jednog i da ću napast ga, onda drugi krene pa se i od nejga moram obranit, pa nesmijem ni njega onda dirnit jer je već treći krenuo na mene, a dotle se prvi sjetio opet krenut na mene. Nemam vremena uopće zamahnuti mačem, a blokirati bi morao stalno da me mačem ne zahvati i još što je najbolje skidaju health kao mutavi, jednim zamahom ode četvrtina health bara

ma brijes, skuzit ces...

ja sam poceo ponovno i sad sam stavio na hard i ownam...{#}

ne vjerujem kolko sam umiro na normal kad sam poceo igrat , sad sam ufuran i manje umirem na hard, ustvari puno puno manje...

a onaj sta mora u onaj toranj, probaj malo tamo oko vrata brijat, mora ti se pojavit ona opcija da otvoris vrata...

fakat ne kuzim da nemres uc, vjerovatno moras ubit ekipu da bi ti se uopce pojavila ta opcija...

...sve sam poklal ali nema opcije na vratima, a kazem posle par sekundi me strazari poubijaju ( kojih u biti nema lol ), bilo da se odlucim za opciju spasavanja zena ili da odem rijesiti Loreda, i kod njega sve resim pa injega samog :-D, kad krenem javiti se Ioverthu na brod opet me ubiju strazari ( kojih u biti nema lol ), ako nitko drugi nema problema znaci da se radi o BUGu :-D

Evo da vidite sto me muci i zasto ne mogu dalje napredovati. Scena je ispala jako tamna ali vidi se ono sto me muci. Jel ima ko rijesenje za ovaj problem?

čim izađeš sa broda odma odi u toranj spasavat one žene (elfice) jer kolko vidim tebi je taj toranj izgorio...

vjerovatno te to hebe...

Mislim da nije u tome stvar, jer uopce ne mogu uci u zapaljeni toranj, jednostavno nema opcije otvaranja vrata. Odmah poslije nekoliko sekundi kako ne mogu uci u toranja desi se scena sa video klipa. Znaci to se desava kod bilo koje opcije da izaberem. Jednostavno nema smisla. A ionako je Ioverth rekao Witcheru da su elfice spremne da umru za "greater couse" :-D Znaci radi se samo o izboru koji sam spreman napraviti i posljedicama na tijek igre, a ne da me igra radi toga kazni smrcu.

fakat nemam pojma, to bi trebalo bit stvarno lagano ali ti negdje grijesis..

ja sam izabro da ih ocu spasit, pobio par seljaka tamo nekih koji su me napali i uso u toranj i spasio tri zene i skocili smo u rijeku..

i to je to..

ti nes krivo radis, a sad sta nemam pojma...

ja sad ponovno igram bas me zanima kaj ce bit kad opet tamo dođem, ali ovaj put ih necu spasavat, nek zgore...

mozda ti se ne pojavi onaj open na vratima pa se malo okreci, mozda se pojavi...

pa hebote ti tu vec stojis dva dana, daj pređi vise to...{#}

smc
17 godina
neaktivan
besi kaže...

ja sam izabro da ih ocu spasit, pobio par seljaka tamo nekih koji su me napali i uso u toranj i spasio tri zene i skocili smo u rijeku..

i to je to..

ja sad ponovno igram bas me zanima kaj ce bit kad opet tamo dođem, ali ovaj put ih necu spasavat, nek zgore...

mozda ti se ne pojavi onaj open na vratima pa se malo okreci, mozda se pojavi...

Pa ono lagano gubim zivce, reinstall igre nije pomogao, sad cu dati sejvove kolegi da proba odigrati moj sejv, pa da vidimo, ajd javi sta ce se tebi desiti kad ides za Loredom :)

Frankly, thats a Roger.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 0:09 (Kaiserex).
17 godina
protjeran
The Witcher 2

Velika većina itema koje si nabrojal su ti za alchemy...

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
Kora kaže...
Don Kihoty kaže...

Ne ljube se al su na dobrom putu...

Nemogu vjerovat da ovdje ima pederčina...........uh gdje je ovaj svijet otišao.....

OT. Evo ovako, tu je lista itema, pa ako mi može netko reći što su i koja im je svrha, ukratko naravno:

Btw, došao sam u onoj misiji kad trebaš ići tajnim prolazom, do dvorišta gdje su 2 lika sa štitovima, nekoliko običnih i jedan vitez sa onim rogovima ili štoliveć, i njih nemogu ni izbliza  pobijediti, a ignite ih jedva ogrebe

bump

Pa za svaku od stvari koje si naveo ti piše kratki opis u igri, čitaj malo hebemu.

Što se tiče tog dijela, da, prvi stvarno malo teži dio, prvo trčkaraj i odvlači slabije ( brže ) do sebe i kad se odmaknu od sotalih mlati, kad ih pobiješ sva tri, riješi se lika sa štitom Aardom i mačem, i onda ovu dvojicu istom shemom.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...
Kora kaže...
Don Kihoty kaže...

Ne ljube se al su na dobrom putu...

Nemogu vjerovat da ovdje ima pederčina...........uh gdje je ovaj svijet otišao.....

OT. Evo ovako, tu je lista itema, pa ako mi može netko reći što su i koja im je svrha, ukratko naravno:

Btw, došao sam u onoj misiji kad trebaš ići tajnim prolazom, do dvorišta gdje su 2 lika sa štitovima, nekoliko običnih i jedan vitez sa onim rogovima ili štoliveć, i njih nemogu ni izbliza  pobijediti, a ignite ih jedva ogrebe

bump

Pa za svaku od stvari koje si naveo ti piše kratki opis u igri, čitaj malo hebemu.

Što se tiče tog dijela, da, prvi stvarno malo teži dio, prvo trčkaraj i odvlači slabije ( brže ) do sebe i kad se odmaknu od sotalih mlati, kad ih pobiješ sva tri, riješi se lika sa štitom Aardom i mačem, i onda ovu dvojicu istom shemom.

Tako sam ih i riješio manje više, bježao stalno i kad pobjegnem malo dalje ispaljivao ingite, dugo je trajalo al je uspjelo. Al što je smješno vitez koji nosi na sebi 20 kila željeznog oklopa brži (malo) od mene, a onaj sa štitom nije. Još gluplje, na onoga sa štitom ignite ne djeluje, dok viteza u teškom oklopu pali još lakše

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan

Tako sam ih i riješio manje više, bježao stalno i kad pobjegnem malo dalje ispaljivao ingite, dugo je trajalo al je uspjelo. Al što je smješno vitez koji nosi na sebi 20 kila željeznog oklopa brži (malo) od mene, a onaj sa štitom nije. Još gluplje, na onoga sa štitom ignite ne djeluje, dok viteza u teškom oklopu pali još lakše

Ma ja sam ih tu troicu rješio ardom, odnosno ard, on ste stuna i samo mu dođen i opalim ga mačem, krene ona animacija finishera i gotov je, u jednom potezu, i to trojicu najjačih.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Kaiserex kaže...
besi kaže...

i to je to..

Pa ono lagano gubim zivce, reinstall igre nije pomogao, sad cu dati sejvove kolegi da proba odigrati moj sejv, pa da vidimo, ajd javi sta ce se tebi desiti kad ides za Loredom :)

Evo, nakon reinstalla, ponovnog ucitavanja dijela ( po 20 put ) gdje se odvija borba za harbor, uspio sam nakon toga uci u goruci toranj i spasiti elfice, nemam pojma kako/zasto je sad odjednom dalo opciju za otvaranje vrata ali eto napokon sam se maknuo sa tog dijela i gazim dalje :-D Takodjer, frend je isprobao moj sejv gdje igram opciju da ubijem Loreda i njega takodjer ubiju cuvari kad izlazi iz trga i ulazi u harbor kako bi se vratio na brod. Tako da igra ima poneki bug :-( Nadam se da nece srat i drugdje. 

Frankly, thats a Roger.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 0:07 (Kaiserex).
15 godina
Don Kihoty kaže...
Kvod kaže...

Uživaj, samo se nemoj razočarat, jel je meni jedinica neusporedivo bolja...

Same here...

Dvojka je OK, ali jedinica te odmah pojede i moraš samo igrati, ne smiješ stati...

Zašto je to tako?

Preglednija karta i inventori (sada je inventori rađen za konzole, primjeti se

da se sve može bez miša, bla bla bla shit), a pogotovo glazba koja je i Witcheru bar 2x bolja nego u Witcheru 2.

Ne znam, sama grafika je super, ali jedinica ima bolju atmosferu (nisam još prešao dvoju, ja to volim polako,

Witchera 1 sam igrao nekih 7 mjeseci, prošao nekih 7-8 puta, istražio sve što se dalo istražiti,

pokarao sve što se dalo pokarati)..

Sve blešči, kao da je Arcania a ne Witcher. Toliko o "PC ekskluzivi"...Kad su već pojednostavili zbog konzola, mogli su stavit i autofight, pa da mogu uživat upriči bez da se maltretiram sa borbom, jer je doslovno borba.{#}

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

evo napokon stigla.točno deset dana je trebalo.sa zavvi-a.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ne kužim kako vam borba iz prvog dijela može biti bolja, pa sastojala se samo od toga da klikaš uvijek u istom ritmu, samo si brzinu mogao mijenjati. A ovdje moraš dobro razmisliti kako ćeš napasti protivnika, da li ćeš ga prije izbaciti iz balansa sa nekim znakom pa da se ne stigne obraniti od tvog mača ili ćeš se držati podalje i spamati bombama. Razlika je u količini štete ako neprijatelja napadaš s leđa ili frontalno, pa Sistem biranja znakova i bombi je bolji, možeš ih mijenjati u letu. Ima puno caka koje te tjeraju da razmišljaš a ne samo klikaš mišem.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
jastreb kaže...

Ne kužim kako vam borba iz prvog dijela može biti bolja, pa sastojala se samo od toga da klikaš uvijek u istom ritmu, samo si brzinu mogao mijenjati. A ovdje moraš dobro razmisliti kako ćeš napasti protivnika, da li ćeš ga prije izbaciti iz balansa sa nekim znakom pa da se ne stigne obraniti od tvog mača ili ćeš se držati podalje i spamati bombama. Razlika je u količini štete ako neprijatelja napadaš s leđa ili frontalno, pa Sistem biranja znakova i bombi je bolji, možeš ih mijenjati u letu. Ima puno caka koje te tjeraju da razmišljaš a ne samo klikaš mišem.

A ovo nije klikanje mišem? Pa da krenemo... Nema ptičije perspektive, što je odlika rpg-a kao takvog, da možeš vidjet s koje strane dolaze napadi. Pa onda stisneš space, pa snimiš situaciju, izabereš style, baciš magiju, bombu i onda kreneš u ulančavanje(kada se pojavi vatra oko ikone) da uđe u kombo. Ovdje moraš stiskati sve živo, on skakuće okolo, naokolo, zabode jednog lika, pa skoči na drugi dio ekrana da zabode drugog. Uopće nema preglednosti. Utrče 3 Nekkra ili Drowndeada, što je najniža klasa i šamaraju te kao konja, nema grupnog stila. Ne možeš blokirat, ne možeš skočit, ne možeš lupit mačem, bacit magju... Čisti mazohizam. Ako su već napravili za konzole, jel ovo nije za miša i tipkovnicu, onda su mogli napravit kao Arcaniu, na LB atak, na RB blok i krljaj... Kamera je špica, stalno se okrećem u totalnoj paranoji, da vidim kaj se događa.Totalno nepregledno...Čak su i U DA2 ostavili ptičiju perspektivu, te pauzu,pa to koliko toliko funkcionira. Uopće ne kužim smisao meditacije kao takve. Gdje su XP kad rokaš neprijatelja?

Dobro da da su healthbar ostavili...

Tko voli nek izvoli, ali naspram prvog dijela, ovo je katastrofa. Jedino me priča interesira..

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 14:12 (Kvod).
15 godina
neaktivan
jastreb kaže...

da ali u prvom dijelu ako se dobro sijecam..imao si 3 opcije group,rapid i strong npr ako ti je protivnik slabiji onda na njega koristis rapid opciju ako je jaci koristis strong opciju,a ovdje mlati po lijevom kliku i to je to..

INSOMNIJA!
15 godina
CrNa StreLa kaže...
jastreb kaže...

da ali u prvom dijelu ako se dobro sijecam..imao si 3 opcije group,rapid i strong npr ako ti je protivnik slabiji onda na njega koristis rapid opciju ako je jaci koristis strong opciju,a ovdje mlati po lijevom kliku i to je to..

rapid-fast style.

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

U prvom dijelu je borba bila bezveze. Dodge skoro nikad nije radio kak spada, tj. svejedno bi te tip pogodio ako ga preskačeš ili se odmičeš od njega. Uopće nije zahtjevala nikakav skill od strane igrača, samo dovoljan Geraltov level i to je to. Ako si bio dovoljan level pobijedio si bez puno muke. Ako nisi, mogao si se truditi koliko si god htio, piti potione koliko si god htio, ali nisi mogao pobijediti. U RPG-ovima trebaju biti takvi bossevi koje bi trebalo teško pobijediti na niskom levelu, ali opet trebaju biti takvi da ih uz puno muke MOŽEŠ pobijediti. Npr, ako koristiš taktiku koje jednostavno u prvom Witcheru nema, tj. ima je jako malo. Ovo govorim za to da ako nisi baš radio puno sidequestova, na završnoj igri si jednostavno bio preslab za bilo što.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

evo mene zanima koji ste počeli(neki več i završili) dal da idem idem odigrati ispočetka jedinicu jer sam izbrisal save igre.znači dal se isplati stavljati save od prvog djela ili je svejedno?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zoran010 kaže...

U prvom dijelu je borba bila bezveze. Dodge skoro nikad nije radio kak spada, tj. svejedno bi te tip pogodio ako ga preskačeš ili se odmičeš od njega. Uopće nije zahtjevala nikakav skill od strane igrača, samo dovoljan Geraltov level i to je to. Ako si bio dovoljan level pobijedio si bez puno muke. Ako nisi, mogao si se truditi koliko si god htio, piti potione koliko si god htio, ali nisi mogao pobijediti. U RPG-ovima trebaju biti takvi bossevi koje bi trebalo teško pobijediti na niskom levelu, ali opet trebaju biti takvi da ih uz puno muke MOŽEŠ pobijediti. Npr, ako koristiš taktiku koje jednostavno u prvom Witcheru nema, tj. ima je jako malo. Ovo govorim za to da ako nisi baš radio puno sidequestova, na završnoj igri si jednostavno bio preslab za bilo što.

Ne tvrdim da je borba bila bajna, ali nije bila mučenje kao ovo sad. Ovdje kao dodge radi, a tamo nije. Tamo si lijepo kliknuo mišem kam se želiš maknuti i to je to, a ovdje ti utrče 3 Nekkera, pa ti rokaj po space-u da on napravi dodge. Ako se ne varam poanta RPG-a je u tome, da razvijaš igrača, te da nakon što si pobio xy neprijatelja, to postaje sve lakše i lakše. Ili sve treba ovisiti o tome da li si u stanju stisnut 22 tipke u nanosekundi. Taktika, govoriš o taktici. Pa ni tamo se nisi zatrčao kao budala na juriš, pa ako prođe prođe. Mogao si na Drownere i takve gluposti, ali bilo kakav ozbilniji okršaj nije bio samo crash the net, lupaj mo mišu do iznemoglosti. Ako nisi radio puno sidequestova? Pa poanta rpg-a je riješit sve qustove ako je moguće. A ne kaj je moj poznanik napravio. Završio Oblivion u roku keks. na 9 Lvl... ja ga gledam, niš mi jasno. A onda mi je sve bilo jasno, on je pratio samo mainquest, to je riješio i gotovo...

Svak ima pravo na svoje mišljenje, ali meno je ovo mazohizam totalni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 14:41 (Kvod).
17 godina
neaktivan
Kvod kaže...
zoran010 kaže...

Ne tvrdim da je borba bila bajna, ali nije bila mučenje kao ovo sad. Ovdje kao dodge radi, a tamo nije. Tamo si lijepo kliknuo mišem kam se želiš maknuti i to je to, a ovdje ti utrče 3 Nekkera, pa ti rokaj po space-u da on napravi dodge. Ako se ne varam poanta RPG-a je u tome, da razvijaš igrača, te da nakon što si pobio xy neprijatelja, to postaje sve lakše i lakše. Ili sve treba ovisiti o tome da li si u stanju stisnut 22 tipke u nanosekundi. Taktika, govoriš o taktici. Pa ni tamo se nisi zatrčao kao budala na juriš, pa ako prođe prođe. Mogao si na Drownere i takve gluposti, ali bilo kakav ozbilniji okršaj nije bio samo crash the net, lupaj mo mišu do iznemoglosti. Ako nisi radio puno sidequestova? Pa poanta rpg-a je riješit sve qustove ako je moguće. A ne kaj je moj poznanik napravio. Završio Oblivion u roku keks. na 9 Lvl... ja ga gledam, niš mi jasno. A onda mi je sve bilo jasno, on je pratio samo mainquest, to je riješio i gotovo...

Svak ima pravo na svoje mišljenje, ali meno je ovo mazohizam totalni.

Radio sam sidequestove prvi puta, ali kada sam drugi puta prelazio, htio sam samo vidjeti kako odluke utječu na glavnu priču i to je to. Onda je bilo nemoguće. A za Witcher 2, neznam, meni je borba bila preteška, ali sam se priviknuo u međuvremenu, i sada umirem puno manje, nikad, ako pazim. Ali dobro, ovisi o igraču valjda. {#}

17 godina
neaktivan
jura kaže...

evo napokon stigla.točno deset dana je trebalo.sa zavvi-a.

Nadam se da će me i moja dočekati u sandučiću kad dođem doma. Poslana mi je 14., dakle isto kad i tebi.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Bit će da ne znate igrati pa se žalite. Meni su nekkeri radili probleme samo na početku. Sad sam na kraju prvog poglavlja i kad idem u šumu ni ne pijem napitke.

@ Crna strela: probaj malo klikati i po desnoj tipki miša, pomaže kod jačih neprijatelja. Lijevi klik ti je brži napad za slabije neprijetelje, desni za jače. Ovaj puta ih možeš u letu kombinirati. Group je nepotreban je se po defoltu boriš protiv svih koji te napadaju.

Kvod kaže:

Ne možeš blokirat, ne možeš skočit, ne možeš lupit mačem, bacit magju... Čisti mazohizam

Možeš ali treba znati. Nije da ti ja sad želim soliti pamet ili hvaliti se da sam ja skužio sistem a ti ne, ali probaj malo proučiti igru, pročitaj koji tutorial prije nego ideš ovdje pisati stvari koje ne stoje.

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

pa što je ovo

moraš prvo pod mediticiju pa pipiti napitak , ali prije toga moraš znati protiv koga ćeš se boriti

znaći kad te šišnu odeš na load , super

a tjekom borbe nemožeš ništa nego drž nedaj   klik klik klik klik

prije si moga poisti i popiti

normal je teško a easy je pre lagano,    svašta

1 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

He he... istina :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ja sam od potiona pio samo onaj da vidiš u mraku i onaj što mi je trebao za quest protiv Kayrana. U borbi prije čudovišta nisam nijednom, samo quen sign i fajt

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Stigao i moj primjerak...

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

17 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The Witcher 2

fight sistem je dobar, bio je i u jedinici ali je i u dvojci, cak i bolji...

a ova ekipa koja ne zna, jastreb vam je lijepo rekao, malo procitajte tutorial, pogledajte neki filmic na youtubeu ili slicno.....

a ako se ni onda necete znat fajtat onda vam nema pomoci, ocito nedostatak skila ili necega..

smc
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
jastreb kaže...

Bit će da ne znate igrati pa se žalite. Meni su nekkeri radili probleme samo na početku. Sad sam na kraju prvog poglavlja i kad idem u šumu ni ne pijem napitke.

@ Crna strela: probaj malo klikati i po desnoj tipki miša, pomaže kod jačih neprijatelja. Lijevi klik ti je brži napad za slabije neprijetelje, desni za jače. Ovaj puta ih možeš u letu kombinirati. Group je nepotreban je se po defoltu boriš protiv svih koji te napadaju.

Kvod kaže:

Ne možeš blokirat, ne možeš skočit, ne možeš lupit mačem, bacit magju... Čisti mazohizam

Možeš ali treba znati. Nije da ti ja sad želim soliti pamet ili hvaliti se da sam ja skužio sistem a ti ne, ali probaj malo proučiti igru, pročitaj koji tutorial prije nego ideš ovdje pisati stvari koje ne stoje.

Da pročitam tutorial, da ne pišem stvari koje ne stoje... Meni je prvi dio bolji, rpg kakav treba bit, u odnosu na nastavak nebo i zemlja. To je moj stav. Vidim da nema smisla ići u daljnje debate. Kao što sam već rekao, tko voli nek izvoli. Uživajte u konzolitisu...

15 godina
neaktivan
Kvod kaže...
jastreb kaže...

Kvod kaže:

Da pročitam tutorial, da ne pišem stvari koje ne stoje... Meni je prvi dio bolji, rpg kakav treba bit, u odnosu na nastavak nebo i zemlja. To je moj stav. Vidim da nema smisla ići u daljnje debate. Kao što sam već rekao, tko voli nek izvoli. Uživajte u konzolitisu...

kako je reko jedan na forumu : hejtat konzole je totalno lejm {#}

W1 je bio poseban i imao atmosferu...al W2 ga nadmašuje...Igra je genijalna, u svakom pogledu, šteta ako to ne vidiš...

Nekada sam bio ljudsko bice... a onda sam dobio modem.
15 godina
EraserHead kaže...
Kvod kaže...
jastreb kaže...

Kvod kaže:

kako je reko jedan na forumu : hejtat konzole je totalno lejm {#}

W1 je bio poseban i imao atmosferu...al W2 ga nadmašuje...Igra je genijalna, u svakom pogledu, šteta ako to ne vidiš...

Da, stvarno šteta....

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Stigao i moj primjerak...

You lucky bastards!

dokle cu ja jos cekati??

jokaCRO ingame
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: