The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.706
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Može li mi netko objasniti što je tako super u Witcheru 1 naspram dvojke. Priča je na istoj razini, borba je bolja u dvojci (nije toliko shit ko u jedinici), interface drugačiji (nekome bolji, nekome gori), odluke imaju dalekosežnije posljedice, grafika je bolja, borba zapravo zahtjeva određen skill od igrača (a ne određen level), ima manje loading screenova, bolje animacije, više taktike, bolji voice acting, korisnije zamke i bombe, bolja kustomizacija lika... A to sve ja govorim kojemu se Witcher 1 jako sviđao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 1:23 (zoran010).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
CrNa StreLa kaže...

a neznam kako tebi traje 20-25 sati sa main questovima ja ga danas po drugi put presao u 10sati napravio sve main questove.

...ispostavilo se da je igra za ubit jedno popodne u najboljem slucaju dva...

A tko ti je kriv što juriš kroz igru umjesto da uživaš u njoj. Ja sam na početku 2. poglavlja i već sam utukao nekih 30-tak sati.

Jedan RPG se ne sastoji samo od glavnih questova, a ako ti odabereš da odigraš samo njih onda se nemoj žaliti na kratkoću igre.

16 godina
The Witcher 2

Može pomoć?Što je bolje razvijati,Alchemy,Magic ili Swordsmanship,ili svo troje?

HTC Desire Android
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Može pomoć?Što je bolje razvijati,Alchemy,Magic ili Swordsmanship,ili svo troje?

Ja sam išao puniti sve u Swordmanship, i nešto sitno u Magic i Alchemy, ono što se ticalo healtha i nabrijavnja Quen signa

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
14 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
za jedan dan igranja dakle oko 10ak sati

Desetak sati igranja je tjedan dana. Al da, zakon je biti u srednjoj ili na faksu.

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ja sam prvi witcher talente još malo takao ( kojih 2,3 boda ), i onda išao na magije, s par bodova za mačeve.

Dosta dobra kombinacija imo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
jastreb kaže...
CrNa StreLa kaže...

a neznam kako tebi traje 20-25 sati sa main questovima ja ga danas po drugi put presao u 10sati napravio sve main questove.

...ispostavilo se da je igra za ubit jedno popodne u najboljem slucaju dva...

A tko ti je kriv što juriš kroz igru umjesto da uživaš u njoj. Ja sam na početku 2. poglavlja i već sam utukao nekih 30-tak sati.

Jedan RPG se ne sastoji samo od glavnih questova, a ako ti odabereš da odigraš samo njih onda se nemoj žaliti na kratkoću igre.

30 sati na pocetku 2og chaptera? ti si onda setao kroz cijeli proloque i chapter 1?

10 sati je standard pogledaj malo po stranim forumima ljudi prelaze igru za 10-15 sati max...isto tako ova igra nema toliko puna side questova,a ono sto ima je idi u spilju ubi ta cudovista ..etc etc/ DOSADNO.

ajmo molim vas budimo realni igra je jako kratka za jedan RPG nemoze nikako trajati 30sati ja sam DA:O sa svim questovima presao za 30 sati...

INSOMNIJA!
15 godina
neaktivan
Sinatra kaže...
CrNa StreLa kaže...
za jedan dan igranja dakle oko 10ak sati

Desetak sati igranja je tjedan dana. Al da, zakon je biti u srednjoj ili na faksu.

Subota,nedjelja?...

al da super je bit na faksu :D

INSOMNIJA!
16 godina

Nema puno questova?U Floatsomu imaš onu tablu s čudovištima(na glavnom trgu),po njoj imaš puno questova koji se granaju.Onda malo hodaj po bertijama,imaš turnire u tučnjavi,trebaš poraziti najbolje arm wrestlere u gradu i okolici...Ima dosta toga.

HTC Desire Android
17 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

... ja sam DA:O sa svim questovima presao za 30 sati...

Nema teorije. Sa svim main questovima možda. Sa svim mogućim nema nikakve šanse.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

30 sati na pocetku 2og chaptera? ti si onda setao kroz cijeli proloque i chapter 1?

10 sati je standard pogledaj malo po stranim forumima ljudi prelaze igru za 10-15 sati max...isto tako ova igra nema toliko puna side questova,a ono sto ima je idi u spilju ubi ta cudovista ..etc etc/ DOSADNO.

ajmo molim vas budimo realni igra je jako kratka za jedan RPG nemoze nikako trajati 30sati ja sam DA:O sa svim questovima presao za 30 sati...

Ja sam Da:O sa svim prešao za mal oviše od 60 sati, kako sad to.

Nije mi jasno kako si to uspio.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
CrNa StreLa kaže...

Nema teorije. Sa svim main questovima možda. Sa svim mogućim nema nikakve šanse.

jedino sto nisam napravio je u denerimu chantry board questove sve ostalo sam rjesio,malo sam se posluzio trainerom da boostam talente,magic i willpower i to je to..

cak sam rjesio i add one,sve osim leliana's song i onaj golems of angarak.

naravno bez awakeninga

al hebiga ja sam igru presao 10ak puta,naravno kad prvi put igrate da treba vise vremena za proci igru,ali da nebi bilo da lazem ako hocete postam vid sa save gamesima i prodenim questovima.

evo taman pogledo save filove iz da:o Knight :igra prijedena u 27h i 35min

Mage :igra prijedena u 25h i 23min

INSOMNIJA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 10:15 (CrNa StreLa).
16 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
Danny_HR kaže...
CrNa StreLa kaže...

jedino sto nisam napravio je u denerimu chantry board questove sve ostalo sam rjesio,malo sam se posluzio trainerom da boostam talente,magic i willpower i to je to..

cak sam rjesio i add one,sve osim leliana's song i onaj golems of angarak.

naravno bez awakeninga

-.-".

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

ma side questovi su dobri, ima dosta njih sta imaju pricu..

a uostalom ja si uvijek radim neki bolji oklop ili mač pa i na to potrosim dosta vremena dok nadem sve sastojke...

dok procitas malo o svim likovima i mjestima u igri prode isto nesta vremena...

u svakom slucaju igru za 10 sati ne mozes proc ako radis side questove a i ako samo glavni radis brijem da se ne moze proc za 10 sati..

smc
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

jel ima koji fix za g35? neda mi se peglat na zvucnicima jer svih probudim :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaj ne rade sluške opće ili?

Jer meni ne rade media tipke na G15 tipkovnici kad upalim igru.
Valjda ima neki problem s Logitechovom periferijom...
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ni meni ne rade media tipke na Logitechovoj tipkovnci, ali takav problem sam znao imati i sa drugim igrama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni je ovo prvi slučaj... :-/
A to mi je bitno budući da zvuk kontroliram isključivo preko tipkovnice.
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel ima koji fix za g35? neda mi se peglat na zvucnicima jer svih probudim :/

Najbolje sto sam nasao za fix je ovo http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1893632&highlight=logitech+g35

Nije bas najsretnije rjesenje ali dok ne dođe neki patch za igru trebalo bi posluziti.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
odjavljen
The Witcher 2

nema zvuka na slusalicama... uopce, probao sam neki fix ali meni ne radi. moram cekat patch

ja sam ovo probao :

Hi! I found a fix that might work for some of you, atleast it did for me. Uninstalling the Logitech drivers is not necessary.

This fix involves sending the sound through "stereo mix" and then to your headset. You need an integrated soundcard for this fix.

Follow these steps:

1. Right click the sound icon in the right, bottom corner in the system tray. Click "playback devices".

2. Set your integrated soundcard as the default device, by right clicking it and select "set as default device".

3. Next, click the "recording devices" tab at the top. If you can't see "stereo mix", right click anywhere inside the white area. Then click "show deactivated devices". Right click stereo mix and activate it. You might have to restart your computer.

4. Set stereo mix as "default device", then right click it and click "properties". Go to the "Listen" tab at the top.

5. Select "Listen to this device", and choose the G35 Headset.

To test if the sound is playing through your headset, go to "playback", right click your integrated soundcard and click "test".

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 11:39 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji fail! Da se to desilo nekoj drugoj igri već bi se pobacalo drvlje i kamenje po njoj.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Koji fail! Da se to desilo nekoj drugoj igri već bi se pobacalo drvlje i kamenje po njoj.

Ali ovo je Witcher2 tak' da hush there!{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
16 godina
odjavljen

i crysis2 je tako bilo

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nema zvuka na slusalicama... uopce, probao sam neki fix ali meni ne radi. moram cekat patch

ja sam ovo probao :

Hi! I found a fix that might work for some of you, atleast it did for me. Uninstalling the Logitech drivers is not necessary.

This fix involves sending the sound through "stereo mix" and then to your headset. You need an integrated soundcard for this fix.

Follow these steps:

1. Right click the sound icon in the right, bottom corner in the system tray. Click "playback devices".

2. Set your integrated soundcard as the default device, by right clicking it and select "set as default device".

3. Next, click the "recording devices" tab at the top. If you can't see "stereo mix", right click anywhere inside the white area. Then click "show deactivated devices". Right click stereo mix and activate it. You might have to restart your computer.

4. Set stereo mix as "default device", then right click it and click "properties". Go to the "Listen" tab at the top.

5. Select "Listen to this device", and choose the G35 Headset.

To test if the sound is playing through your headset, go to "playback", right click your integrated soundcard and click "test".

Danny_HR kaže...

Isuse Bože? Kakve to veze ima s igrom?!

17 godina
neaktivan

U mom konkretnom slučaju ima, budući da se samo na toj igri pojavljuje.
Pročitao sam malo prije da igra automatski blokira media tipke.

Ili želiš reći da ako na svakoj drugoj igri radi, a na Witcheru 2 ne, da je problem u tipkovnici?

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 11:59 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen

a cuj, svugdje radi a kod witchera ne radi... dakle, igra je malo zeznula

15 godina
neaktivan
The Witcher 2

A hrpa igara ima takve probleme.

Mog frenda BC2 konstatno izbacuje jer ima logijeve slušalice.

U prijevodu, nabavite normalnu periferiju. {#}{#}

Razer FTW!

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

U mom konkretnom slučaju ima, budući da se samo na toj igri pojavljuje.
Pročitao sam malo prije da igra automatski blokira media tipke.

Ili želiš reći da ako na svakoj drugoj igri radi, a na Witcheru 2 ne, da je problem u tipkovnici?

Ne, ne radi u svakoj drugoj igri. Ja imam Razer Black Widow i Logitech G9. dodatne tipke mi ne rade u Witcheru i First Templaru, dodatne tipke mi ne rade na Call of Dutyju, dok mi u Starcraftu rade multimedijalne (čak ih igra kuži i mogu kontrolirati replayeve pomoću njih), ali mi zato ne rade programabilne i dodatne na mišu.

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Meni su radile u svakoj igri koju sam do sada igrao. Uključujući sve igre iz COD serijala. Isključivo u Witcheru mi ne rade. Kako bilo, želiš reći da to nije problem do tih igara onda?
No dobro, nisam plačipica i to mi ne smeta, alt-tabam i stišam/pojačam kad trebam.

U igri mi smeta isključivo ovošto sam napisao stranicu prije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 12:18 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

Evo prešao sam igru Xfire mi je izbrojao 18 sati :D. Igra je super. Na početku me zezala s padom fpsa dok nisam skinuo Nvidia beta drivere.

Na Mass Effect 2 sam potrošio 26 sati, no tu još uvjek prvo mjesto drži Dragon Age Origins sa 32 sata

Šteta što nije postojao Xfire dok sam igrao Baldurs Gate 2 da mi izbroji, vjerovatno bi premašio i za 3x DAO.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 12:37 (Hummer).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice