The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
bugonja kaže...
CrNa StreLa kaže...

Delete Paul.dll. Use the GoG.com's DRM free witcher2.exe. You may see a performance boost also. Makes you wonder what else paul.dll is doing for Sony with that kind of overhead performance. Very shady.

http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

bilo prije nekoliko stranica

Istina, i dobio sam žuti zbog toga.

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
protjeran
thesekiman kaže...
bugonja kaže...
CrNa StreLa kaže...

Delete Paul.dll. Use the GoG.com's DRM free witcher2.exe. You may see a performance boost also. Makes you wonder what else paul.dll is doing for Sony with that kind of overhead performance. Very shady.

http://www7.zippyshare.com/v/9136036/file.html

bilo prije nekoliko stranica

Istina, i dobio sam žuti zbog toga.

Probao sam to, igra se izvodi jednako dobro i sa tim EXE-om i obrisanim Paul.dll-om i sa originalnim EXE-om...

PS - Ako se obriše Paul.Dll, onda igra više neće auto-patchirati preko interneta... Mislim glupost, Witcher radi zadovoljavajuče brzo,

tu nema greške.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 13:40 (Don Kihoty).
17 godina
neaktivan

To s paul.dll-om je komedija, pa meni odlično radi original igra bez ikakvih kopiranja.

Kontrole ti pišu i promjenjive su u konfiguratoru igre.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ma samo treba pricekat prvi patch koji ce zasigurno popravit sve te greske!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

Prešao sam igru i poprilično sam zadovoljan, jedino mi nekako djeluje neizbalansirano, npr. prvu polovinu igre sam se poprilično patio sa skoro svim mobovima a pogotovo sa boss-ovima (koje sam ponavljao i po 10 puta ), da bi drugi dio igre prešao sa skoro ne izgubljenim životom nakon što sam sve talente uložio u sword... tree. Igru sam igrao na normal.

Edit: U prvom dijelu sam morao   potionse, zamke i bombe koristiti, a poslije mi nisu ni trebali...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 15:25 (zoka).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Kora kaže...
...

Pa stavi na najnižu težinu. Nije valjda da ti ego ne da igrati na najlakše?

Da, upravo to, hahah

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Ma to ti je bedasto. :)
Staviš na najlakše i uživaš. Bolje nego se nervirati oko nečega što bi trebao biti gušt.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
gjurki kaže...

Ma assasins creed ima 3 puta bolju mehaniku borbe! Fluidnija je od ove puno puno, kolko me sjećanje služi držiš space i kad te neko napadne samo stisneš ljevu tipku miša i mrtav, svako toliko stisneš e da im dobaciš nešto da bi te više napadali i to je to.

Da, no uvijek idu jedan po jedan, zamisli da njih 5 skoči na tebe, nebi se mogao svima u isto vrijeme izmicati, i to je ljudima smetalo, su htjeli jer im je ovo bilo prelako, sad kad su dobili teško im je, pa neka im sad :D.

Nije istina, u ACB su uveli da ih ide više na tebe istovremeno, upravo bog ovakvih primjedbi

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Staviš na najlakše i uživaš. Bolje nego se nervirati oko nečega što bi trebao biti gušt.

Sva sreća što ja novim igrama dajem još jednu pa i još pokoju priliku, tak da idem sad još malo. Ajd bar su usporeni likovi......hoću bar kasnije dobiti samostrijel ili luk i strijele da ih rokam iz daleka hahah

E da, kak pijem one potione?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 15:56 (Kora).
16 godina
Kora kaže...
Danny_HR kaže...

Sva sreća što ja novim igrama dajem još jednu pa i još pokoju priliku, tak da idem sad još malo. Ajd bar su usporeni likovi......hoću bar kasnije dobiti samostrijel ili luk i strijele da ih rokam iz daleka hahah

E da, kak pijem one potione?

CTRL i krug u sredini, pa Drink potions

15 godina
protjeran
The Witcher 2

Još uvijek obavljam ona kao "sjećanja", sad sam na zadnjem gdje upadnemo u onaj Monastery, sad upravo pokušavam naći drugi put u uličicu jer je ovaj jedan blokiran

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Witcher 2

Ovako upravo se nalazim na kraju prvog chaptera kada treba izabrati između dvije strane, neću spoilat. Zasad sam razvio osnovne witcherove skillove i nakupio dosta skill bodova koje trebam potrošiti. Koji je najbolji smjer kako bi mi se olakšali daljnje borbe, a samim time i frustracije. Da idem u pravcu isključivog razvijanja swordman-a ili u razvijanje magija ili neki uravnoteženi pristup. Vaša iskustva {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The Witcher 2

evo prešao jedinicu neki dan po drugi put i krećem sad ovo igrat konačno

i da malo sam se poigrao sa opcijama i da se dobiti da igra radi fluidno kad se isključi par stvarčica,a opet predobro izgleda,još ako neki patch ili nešto izađe bude to ko sisa,a sad odo igrat :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 18:26 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lobotomac90 kaže...

evo prešao jedinicu neki dan po drugi put i krećem sad ovo igrat konačno

i da malo sam se poigrao sa opcijama i da se dobiti da igra radi fluidno kad se isključi par stvarčica,a opet predobro izgleda,još ako neki patch ili nešto izađe bude to ko sisa,a sad odo igrat :D

Uživaj, samo se nemoj razočarat, jel je meni jedinica neusporedivo bolja...

17 godina
neaktivan
The Witcher 2

jel’ mi se uopće isplati instaliravati (+prethodne radnje) ovu igru s obzirom na moj pc i rezoluciju 1280×1024, hoće li bit’ igrivo uz pristojan fps te dobro izgledati?

p.s. ne namjeravam OCati

TIA

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...

jel’ mi se uopće isplati instaliravati (+prethodne radnje) ovu igru s obzirom na moj pc i rezoluciju 1280×1024, hoće li bit’ igrivo uz pristojan fps te dobro izgledati?

p.s. ne namjeravam OCati

TIA

Za tu rezoluciju ti je graficka cak i super, eventulano OC-at za procesor 200MHz (znaci dignut mnozitelj za 1) jer nize rezolucije vole veci takt procesora.

EDIT: naravno iskljuciti onaj ubersampling i neke bijesne filtere jer ljudi sa high-end grafickim karticama nemaju visok framerate.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 18:54 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Za tu rezoluciju ti je graficka cak i super, eventulano OC-at za procesor 200MHz (znaci dignut mnozitelj za 1) jer nize rezolucije vole veci takt procesora.

EDIT: naravno iskljuciti onaj ubersampling i neke bijesne filtere jer ljudi sa high-end grafickim karticama nemaju visok framerate.

hvala, znači krećem na predhodne radnje{#}

Za dom - vjera, ljubav, domovina i istospolna zajednica
15 godina
protjeran
Kvod kaže...

Uživaj, samo se nemoj razočarat, jel je meni jedinica neusporedivo bolja...

Same here...

Dvojka je OK, ali jedinica te odmah pojede i moraš samo igrati, ne smiješ stati...

Zašto je to tako?

Preglednija karta i inventori (sada je inventori rađen za konzole, primjeti se

da se sve može bez miša, bla bla bla shit), a pogotovo glazba koja je i Witcheru bar 2x bolja nego u Witcheru 2.

Ne znam, sama grafika je super, ali jedinica ima bolju atmosferu (nisam još prešao dvoju, ja to volim polako,

Witchera 1 sam igrao nekih 7 mjeseci, prošao nekih 7-8 puta, istražio sve što se dalo istražiti,

pokarao sve što se dalo pokarati)..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

p.s. ne namjeravam OCati

TIA

LOL

edit- jel se ovo na tvom avataru 2 tipa ljube?!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 20:40 (Kora).
15 godina
protjeran

Ne ljube se al su na dobrom putu...

15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Ne ljube se al su na dobrom putu...

Nemogu vjerovat da ovdje ima pederčina...........uh gdje je ovaj svijet otišao.....

OT. Evo ovako, tu je lista itema, pa ako mi može netko reći što su i koja im je svrha, ukratko naravno:

Iron Ore

Iron Ring

Twine

Orens

Bryonia

Drowner Brain

Cloth

Power Mutagen

Leather

Oil

Amethyst Dust

Wire

Wolfsbane

Verbena

Scleroderm

Soldiers Orders

Btw, došao sam u onoj misiji kad trebaš ići tajnim prolazom, do dvorišta gdje su 2 lika sa štitovima, nekoliko običnih i jedan vitez sa onim rogovima ili štoliveć, i njih nemogu ni izbliza  pobijediti, a ignite ih jedva ogrebe

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:08 (Kora).
17 godina
neaktivan
Kaiserex kaže...
besi kaže...
Kora kaže...

Koja retardacija od igre. Bogati pa mogli su i teže napraviti. Mene 3 vojnika napada ja im nemogu ništa jer dok se branim od jednog i da ću napast ga, onda drugi krene pa se i od nejga moram obranit, pa nesmijem ni njega onda dirnit jer je već treći krenuo na mene, a dotle se prvi sjetio opet krenut na mene. Nemam vremena uopće zamahnuti mačem, a blokirati bi morao stalno da me mačem ne zahvati i još što je najbolje skidaju health kao mutavi, jednim zamahom ode četvrtina health bara

ma brijes, skuzit ces...

ja sam poceo ponovno i sad sam stavio na hard i ownam...{#}

ne vjerujem kolko sam umiro na normal kad sam poceo igrat , sad sam ufuran i manje umirem na hard, ustvari puno puno manje...

a onaj sta mora u onaj toranj, probaj malo tamo oko vrata brijat, mora ti se pojavit ona opcija da otvoris vrata...

fakat ne kuzim da nemres uc, vjerovatno moras ubit ekipu da bi ti se uopce pojavila ta opcija...

...sve sam poklal ali nema opcije na vratima, a kazem posle par sekundi me strazari poubijaju ( kojih u biti nema lol ), bilo da se odlucim za opciju spasavanja zena ili da odem rijesiti Loreda, i kod njega sve resim pa injega samog :-D, kad krenem javiti se Ioverthu na brod opet me ubiju strazari ( kojih u biti nema lol ), ako nitko drugi nema problema znaci da se radi o BUGu :-D

Evo da vidite sto me muci i zasto ne mogu dalje napredovati. Scena je ispala jako tamna ali vidi se ono sto me muci. Jel ima ko rijesenje za ovaj problem?

Frankly, thats a Roger.
16 godina

Gdje mogu naći ključ za škrinju na slici?Gdje mogu sazbati nešto o Nekkerima?

HTC Desire Android
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2011 21:38 (emerik).
17 godina
neaktivan
emerik kaže...

Gdje mogu naći ključ za škrinju na slici?Gdje mogu sazbati nešto o Nekkerima?

Hipnotiziraj lika, imaš opciju u dijalogu, pa će ti on dati ključ.

O nekkerrima ćeš naći knjigu kod dwarfa u non human districtu. Samo prati ikonu trgovine na karti (preko puta njega je kovač).

16 godina

Još sam jedno pitanje,se može nekako ubrzati vrijeme jer kad sam spasio ona svoja dva prijatelja od vješanja,trebam se naći sa onim čovjekom ali u zoru,a sad ne znam da li vrijeme uopće i prlazi.Hvala.E,kako ga hipnotizirat?

HTC Desire Android
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Još sam jedno pitanje,se može nekako ubrzati vrijeme jer kad sam spasio ona svoja dva prijatelja od vješanja,trebam se naći sa onim čovjekom ali u zoru,a sad ne znam da li vrijeme uopće i prlazi.Hvala.E,kako ga hipnotizirat?

Trebaš otići meditirati. Odrediš do kad meditiraš i to je to.

16 godina
Al ne znam kak :(
HTC Desire Android
14 godina
neaktivan
Kaiserex kaže...
Kaiserex kaže...
besi kaže...
Kora kaže...

Koja retardacija od igre. Bogati pa mogli su i teže napraviti. Mene 3 vojnika napada ja im nemogu ništa jer dok se branim od jednog i da ću napast ga, onda drugi krene pa se i od nejga moram obranit, pa nesmijem ni njega onda dirnit jer je već treći krenuo na mene, a dotle se prvi sjetio opet krenut na mene. Nemam vremena uopće zamahnuti mačem, a blokirati bi morao stalno da me mačem ne zahvati i još što je najbolje skidaju health kao mutavi, jednim zamahom ode četvrtina health bara

ma brijes, skuzit ces...

ja sam poceo ponovno i sad sam stavio na hard i ownam...{#}

ne vjerujem kolko sam umiro na normal kad sam poceo igrat , sad sam ufuran i manje umirem na hard, ustvari puno puno manje...

a onaj sta mora u onaj toranj, probaj malo tamo oko vrata brijat, mora ti se pojavit ona opcija da otvoris vrata...

fakat ne kuzim da nemres uc, vjerovatno moras ubit ekipu da bi ti se uopce pojavila ta opcija...

...sve sam poklal ali nema opcije na vratima, a kazem posle par sekundi me strazari poubijaju ( kojih u biti nema lol ), bilo da se odlucim za opciju spasavanja zena ili da odem rijesiti Loreda, i kod njega sve resim pa injega samog :-D, kad krenem javiti se Ioverthu na brod opet me ubiju strazari ( kojih u biti nema lol ), ako nitko drugi nema problema znaci da se radi o BUGu :-D

Evo da vidite sto me muci i zasto ne mogu dalje napredovati. Scena je ispala jako tamna ali vidi se ono sto me muci. Jel ima ko rijesenje za ovaj problem?

čim izađeš sa broda odma odi u toranj spasavat one žene (elfice) jer kolko vidim tebi je taj toranj izgorio...

vjerovatno te to hebe...

smc
17 godina
neaktivan
besi kaže...

čim izađeš sa broda odma odi u toranj spasavat one žene (elfice) jer kolko vidim tebi je taj toranj izgorio...

vjerovatno te to hebe...

Mislim da nije u tome stvar, jer uopce ne mogu uci u zapaljeni toranj, jednostavno nema opcije otvaranja vrata. Odmah poslije nekoliko sekundi kako ne mogu uci u toranja desi se scena sa video klipa. Znaci to se desava kod bilo koje opcije da izaberem. Jednostavno nema smisla. A ionako je Ioverth rekao Witcheru da su elfice spremne da umru za "greater couse" :-D Znaci radi se samo o izboru koji sam spreman napraviti i posljedicama na tijek igre, a ne da me igra radi toga kazni smrcu.

Frankly, thats a Roger.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 0:10 (Kaiserex).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice