The Witcher 2

poruka: 1.997
|
čitano: 365.705
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: The Witcher 2
Danny_HR kaže...

Ajd malo mi se više sviđa sad. Samo sam jako razočaran što neke akcije jednostavno ne mogu mapirat gdje ja hoću.

Primjerice, uopće ne mogu naći gdje se mijenja tipka za mapu, dalje ne mogu iskoristiti tipke . (točka) i , (zarez) kao bindove, što je presmiješno. E da, ne može se ni - (minus) iskoristit za bind. Praktički ne mogu koristiti sve tipke na svom G700 osim ako mijenjam profil, a to je nedopustivo za jedan RPG. Mislim da bi setting morao prepoznavati sve tipke s tipkovnice kao moguće bindove.

Vizualno je igra na nivou i iznad toga, zbilja je prekrasna. Na trenutke mi voice acting djeluje očajan, a u drugom trenutku vrhunski. Nekako nije konstantan.

EDIT: Da, izgleda da se može bindat bilo što, ali moram editirati .ini fajl, što je potpuno glupo. A da ne velim da je potpuno neobjašnjiva nemogućnost promjene kontrola in-game. Pa mislim, to su osnove, zar ne?

Eto...

17 godina
neaktivan

Znam da se tako može, i podesio sam tako, ali nije li to apsurdno?
Nije li to jedan ogroman fail?

Ne možeš mi reći da si Dragon Ageu primjerice zamjerao podjednako bitne stvari a ovdje to samo ignoriraš...

Misliš da svatko zna urediti taj ini fajl i da je to sasvim uredu da su tako ostavili?

Kladim se da bi tek možda nešto više od pola igrača s foruma znalo kako složiti bindove u ovom iniju. Možda sam puno i rekao.

Ovo neće utjecati na moj užitak igranja, ali smatram to nedopustivim propustom.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 12:49 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

Ne smatram uređivanje kontrole van igre problemom koji je jednak ispraznim i repetitivnim prostorima, debilnim dijalozima i nevjerojatno pretjeranim scenama borbe koje su također repetitivne i dosadne. "Awesome button".

17 godina
neaktivan
Ne samo van igre, nego u nekakvim .ini fajlovima stari. To ne zna svatko napraviti.

A dijalozi u Witcheru 2 nisu baš vrh svijeta.
17 godina
neaktivan
Znatno su bolji od onih u DA2. Bolja je i borba. Bolji je okolis. Igra se ne ponavlja. Borbe nisu repetitivni valovi istih neprijatelja na istih 10m2 prostora.

Uostalom, Metacritic je uvijek bio objektivan i realan pokazatelj. Odi vidi "USER SCORE" .
17 godina
neaktivan

User score mi znači kolko je crno pod noktom, jer je daleko od objektivnog. Pa nisi valjda toliko naivan.

Ne velim da The Witcher nije bolji, nisi to čuo od mene. Samo govorim da je ovo što sam spomenuo ogroman problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 13:20 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Znatno su bolji od onih u DA2. Bolja je i borba. Bolji je okolis. Igra se ne ponavlja. Borbe nisu repetitivni valovi istih neprijatelja na istih 10m2 prostora.

Uostalom, Metacritic je uvijek bio objektivan i realan pokazatelj. Odi vidi "USER SCORE" .

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Sad baš...

Okvirno možda, ali nekako mi se čini da je Witcher 2 dobio visoke ocjene upravo zato što je DA2 bio razočaranje, jer nema jednog normalnog komentara o Witcheru negdje a da netko ne spominje DA2.

Isto ko kad prekineš s dugogodišnjom djevojkom recimo, seks sa prvom sljedećom će biti odličan ali dojam će sigurno biti bar malo prenapuhan zato što je drugačija...

16 godina
neaktivan
The Witcher 2

proči igru u 10-15 sati, (Cheat) dalje nije

" samo piči piči piči uživat nečeš stiči "

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
@ Danny

Koliko si platio igru i od kuda si narucio.....ok mi je pack pa cu si narucit i sam tako neki box, glavno mi je samo di nije obican download te da kupim samo serial posto ovakve igre zelim imati u kolekciji.

One komentare za "normalnu" periferiju cu zanemarit posto je meni Logitech "normalna" periferija, a Razer imo cesme!
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Kako sam znao da neki tuljan neće skužit podjeb/šalu...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

User score mi znači kolko je crno pod noktom, jer je daleko od objektivnog. Pa nisi valjda toliko naivan.

Ne velim da The Witcher nije bolji, nisi to čuo od mene. Samo govorim da je ovo što sam spomenuo ogroman problem.

Postoji nešto što se zove prosjek, statistika i te dvije stvari su uvijek točne. Ako imaš 1000 komentatora, nisu svi luđaci i prosjek njihovog mišljenja je redovito točan. Zato su ocjene mnogo osoba koje nisu povezane, grupirane i kontrolirane jednostavno objektivne. Nije objektivan možda moj i tvoj komentar, ali naš jest.

17 godina
neaktivan
U idealnom slucaj da, ovdje ne.

@win Kupio sam na zavvi.com
15 godina
neaktivan
The Witcher 2
zna li neko ima li u algoritma u splitu kupit withera 2?,ili ako ima negdje drugdje molim napisite.
INSOMNIJA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Dannyev komentar možda čak i može biti objektivan, ali nikako ne može biti relevantan.

Dobar mu je DA2, još je to javno izjavio i branio. Ako ga to ne diskvalificira kao relevantan izvor komentara na RPG-ove u narednih 10 godina, onda fakat ne znam.{#}

Sorry Danny, morao sam.{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

headshot!

evo tek sad je malo pokrenuo, izgleda super dalje cemo vidjet..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Uvijek da. Sranje je sranje, dobro je dobro i tržište to prepozna.

17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Dobar mu je DA2, još je to javno izjavio i branio. Ako ga to ne diskvalificira kao relevantan izvor komentara na RPG-ove u narednih 10 godina, onda fakat ne znam.{#}

Van toga što ni ja sebe ne smatram pretjerano relevantnim izvorom komentara za RPG-ove, ali ne znači li to što si rekao da je onda i Butcher (Vrdelja) također nerelevantan?

PC Gamer, koji je izrazito cijenjen, Dragon Ageu 2 dao je 94.  A što je sa GameTrailers, IGN, Game Informerom i ostalima koji su dali pozitivne kritike? Jesu li i oni sad nerelevantni.

User Score na metacriticu se promijeni kako se kome sprdne. Danas napravim 150 accountova i srušim Witcherov score, ako mi se to prohtije.

Inače, malo smo off topic. Al, u svakom slučaju stoji da se DA2 zamjeralo mnogo toga što će kod The Witchera 2 proći.

Još jednom napominjem, The Witcher 2 mi je dobar, ali nije ispunio moja očekivanja koja su bila vrlo, vrlo visoka.

I dalje će mi možda biti za 90+, samo nije onakav kakav sam očekivao da će biti.

naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Znaš i sam da nije tako al se praviš bedast. Sigurno je 50% tih glasova takvo jer se nekom zamjerilo ovo ili ono, mnogo glasača imaju duple accountove a da ne velim da ekipa samo trola.

Al dobro, ne želim raspravljati s tobom jer znam da nećeš popustiti iako znaš i sam kakvo je stanje, samo me pokušavaš iznervirati. :)

Dragon Age 2 je šit, zaslužio je 4 od 100. No, to i tebe čini bedakom jer si mu dao više od toga. HA!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 14:29 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan

Dragon Age 2 je razočaranje na apsolutno svim frontovima.

Ne zaslužuje 4.3 user score, ali definitvno ne zaslužuje niti 94..

Witcher 2 možda ne zaslužuje 94, ali je daleko od loše igre i ne stane na isti planet, a kamoli u istu rečenicu sa DA2..

Mislim kaj ljudima stvarno smeta kod witcher 2??

Težak je? Tough luck.. Smanjite ego (težinu) ili grow some balls..

Ima bugova? Join the club: new vegas, dragon age, cliffs of dover..

Stvari se mijenjaju? Cry me a river..

Niste ga zamislili tako? Kad dobijete prvu plaću za igre onda možemo pričati kako ih zamišljate..

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 14:40 (NightShadow).
17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Witcher 2 možda ne zaslužuje 94, ali je daleko od loše igre i ne stane na isti planet, a kamoli u istu rečenicu sa DA2..

Ja ih osobno nisam ni uspoređivao, obzirom da se radi o različitim igrama. Samo sam bio spomenuo što mi smeta kod Witchera, a odma me svi napali da kak mi se mogao sviđati DA2.

Ono, moram pazit kaj mi se sviđa u životu, najbolje da tu na forumu pitam.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Van toga što ni ja sebe ne smatram pretjerano relevantnim izvorom komentara za RPG-ove, ali ne znači li to što si rekao da je onda i Butcher (Vrdelja) također nerelevantan?

PC Gamer, koji je izrazito cijenjen, Dragon Ageu 2 dao je 94.  A što je sa GameTrailers, IGN, Game Informerom i ostalima koji su dali pozitivne kritike? Jesu li i oni sad nerelevantni.

E pa to je ja mislim jedna od losijih stvari recenziranja jedne osobe (makar je ta osoba kao relevantna, odnosno ima "znanje/iskustvo" i nekakvu objektivnost) naspram glasanja veceg broja ljudi i onda uzimanja prosjeka. Naravno losa strana ove zadnje metode je ono sta si ti naveo, a to je da netko moze manipulirati glasanjem ako bas zeli.

Evo sto je napisao recenzent Witchera 2 na pcgamer forumu. Znaci da je slucajno njega dopalo recenziranje DA2 bi vjerojatno dao nizu ocijenu.

I didn't review Dragon Age 2, and wouldn't have given it 94%, but that's by the by.

And for the record, I'd have been mid-80s on DA2. The Witcher 2 is much better.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

User Score na metacriticu se promijeni kako se kome sprdne. Danas napravim 150 accountova i srušim Witcherov score, ako mi se to prohtije.

naxeem kaže...
Danny_HR kaže...

Znaš i sam da nije tako al se praviš bedast. Sigurno je 50% tih glasova takvo jer se nekom zamjerilo ovo ili ono, mnogo glasača imaju duple accountove a da ne velim da ekipa samo trola.

Al dobro, ne želim raspravljati s tobom jer znam da nećeš popustiti iako znaš i sam kakvo je stanje, samo me pokušavaš iznervirati. :)

Dragon Age 2 je šit, zaslužio je 4 od 100. No, to i tebe čini bedakom jer si mu dao više od toga. HA!

Probaj to sa 150 accova da te vidim. :) Malo matematike i vidjet ćeš da to ne ide baš tako. Sa 150 nula, kojih nema, u nezaštićenom sustavu bi doveo ocjenu samo do 7.9. Mali uspjeh za 150 računa o ocjena. A vjerujem da Metacritic filtrira težinu ocjena, identične autore i sl. Za dovesti ocjenu na 4.0 trebaš napraviti 1415 novih računa s ocjenom nula, a da nitko drugi ne da više niti jednu ocjenu veću od nule. Sretno ti bilo :P

Ne znam sam to što govoriš i ne slažem se. Dragon Age 2 nije "šit", ali je zaslužio takvu ocjenu na PC-u. To nije RPG, nego akcijski show primjeren jedino lakoj zabavi. Isto kao što je Magazin tvornica lakih nota za nepatvorenu i jednostavnu zabavu.

14 godina
neaktivan
The Witcher 2

Danny_HR očito je da braniš DA 2, ali ono što je svima očigledno da je Witcher 2 bolji i to mnogo. Ono što sam primjetio da ti svaka greška smeta i da ništa ne možeš podnijeti. Izgleda da su svi previše očekivali od igre, pa tako ti, ali mislim da su ta očekivanja bila apsurdna s obzirom na to da će igra kad tad izaći na konzole i primjeti se to u samoj igri, ali ona po meni opet zaslužuje sve najbolje ocjene. Po meni u Witcheru 2 ima samo par nedostataka, ali onih zanemarljivih. Danny_HR tebi smetaju neke gluposti.

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stari, gdje sam ja rekao da Witcher 2 nije bolji?

I šta mi to sve smeta?
Samo i isključivo nemogućnost mapiranja tipaka koje želim.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I šta mi to sve smeta?

Ja čekam tih 1500 računa i novih e-mail adresa koje ćeš kreirati s captchom i uz pretpostavku da te sustav ne skuži i ne boduje, nego je direktan, trebat će ti 5 minuta po mailu i računu, odnosno 118 sati neprekidnog rada ili 17 dana rada 8 sati dnevno sa satom pauze. Naravno, unutar 17 dana nitko drugi ti ne smije pomrsiti račune ili trebaš još 16 ljudi da s tobom rade cijeli dan ili 128 ljudi da to odrade s tobom u jedan sat.

Mislim da NITKO nema toliko volje mijenjati ocjene na jednom (1) sajtu, čak ni BioWare koji je to pokušao dok je broj glasača bio nizak.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 15:14 (naxeem).
16 godina
neaktivan
The Witcher 2

Malo on topic tema {#}

Prvi patch bi se mogao pojaviti vec veceras : Link

Ali izgleda da cete vi sa Logitch periferijom morati pricekati slijedeci patch.

Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 15:22 (toTheCore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

I šta mi to sve smeta?

I to je tebi sada toliki fail da ne mozes da predjes preko njega ?

17 godina
neaktivan
Ne, prešao sam preko toga i neće utjecati na moj sud o igri ni na količinu užitka koji će mi igranje predstavljati.

Al da, veliki je fail.
15 godina
neaktivan
The Witcher 2

Svatko tko smatra da je DA2 dobra igra je obični COD-ovac.

(Aha, jesi vidio skilla, dobule flame war inticement!) {#}

Sorry, evo ovo je bio zadnji ovakav post, odsad samo za ozbać.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 15:57 (Vash).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Svatko tko smatra da je DA2 dobra igra je obični COD-ovac.

(Aha, jesi vidio skilla, dobule flame war inticement!) {#}

Sorry, evo ovo je bio zadnji ovakav post, odsad samo za ozbać.{#}

Ja volim CoD. Konzolitis u CoD-u je super. Naručio sam i MW3. Konzolitis nije problem DA2, nego činjenica da jedino priča valja.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice