The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.461.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
17 godina
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Mentalist kaže...

Gdje da kupim prazne džemove pa da ih mogu puniti?

Pogledaj u Whiterunu na trgu preko puta krčme! Ja mislim da ih tamo ima. Ali toliko ih nađeš u tamnicama, spiljama i slično da ih nema smisla kupovat..

ššššš - možda su u šumi
15 godina
ph3nom_gamer kaže...
Mentalist kaže...

Gdje da kupim prazne džemove pa da ih mogu puniti?

imas kod onog magea u dragonsreachu u whiteruneu svakakvih za kupit

0_o
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ja ih imam toliko da sam popi*dio i sve prazne (200+) bacio u bacvu u kuci. Isto radim s Amethystima i ostalim dragim kamenjem, sve trpam u sef. A imam 150ak tisuca golda, nista ne prodajem od toga, nemam strpljenja ici od ducana do ducana i prodat recimo 2 dijamanta, ionako sam pun para, bez cheatanja. Prelako se dolazi do golda...
16 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Ja ih imam toliko da sam popi*dio i sve prazne (200+) bacio u bacvu u kuci. Isto radim s Amethystima i ostalim dragim kamenjem, sve trpam u sef. A imam 150ak tisuca golda, nista ne prodajem od toga, nemam strpljenja ici od ducana do ducana i prodat recimo 2 dijamanta, ionako sam pun para, bez cheatanja. Prelako se dolazi do golda...

Ja sam level 10 i imam 1500 (iako sam na levelu 7 kupio konja pa ga izgubio).

Nije bas tako lako.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Hehe cekaj malo, razvij se pa ces vidit, prestat ces skupljat loot haha. Tezina skupljanja novca je jednaka tezini gameplaya, na pocetku je tesko poslije ... uglavnom jedina mana igre su omjeri lvlanja i tezine.
16 godina
protjeran
The Elder Scrolls V: Skyrim

Našao sam onaj samurajski mač što sam našao u one žene u podrumu u onom malom gradiću (sva imena pozaboravljam). Znate onaj podrum, s tajnim vratima? Na zidu je visio ovaj mac.

Mogu li naci jos jedan negdje, ili makar dagger slican? Postoji li neki armour slican samurajskom? Postoji li neki mod da ubacim samurajski oklop?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 18:52 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Našao sam onaj samurajski mač što sam našao u one žene u podrumu u onom malom gradiću (sva imena pozaboravljam). Znate onaj podrum, s tajnim vratima? Na zidu je visio ovaj mac.

Mogu li naci jos jedan negdje, ili makar dagger slican? Postoji li neki armour slican samurajskom? Postoji li neki mod da ubacim samurajski oklop?

Blades su ti koristili katane u oblivionu a mislim da je tako i ovdje.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

To je akaviri blade druže, serpente ljudi sa istočnog kontinenta, nose ga i bladesi, zaštittnici sad mrtve kraljevske septim loze. (skinuo sam sve knjige na kindle, još malo pa ću postat ekspert povijesti tamriela, ima zbilja zakon naslova ; )

16 godina
protjeran
Thorien Kell kaže...
Mentalist kaže...

To je akaviri blade druže, serpente ljudi sa istočnog kontinenta, nose ga i bladesi, zaštittnici sad mrtve kraljevske septim loze. (skinuo sam sve knjige na kindle, još malo pa ću postat ekspert povijesti tamriela, ima zbilja zakon naslova ; )

Ja sam ga odmah enchant-ao jer sam znao da nikad vise necu koristiti nista drugo, pa sam promijenio i ime...

17 godina
Mentalist kaže...

Ja imam Blades Armor. Baca malo na samuraje. Ali sam ga dobio/našao na 33 lvl, a sa njime i Dragonbane

ššššš - možda su u šumi
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...
Mentalist kaže...

Ja imam Blades Armor. Baca malo na samuraje. Ali sam ga dobio/našao na 33 lvl, a sa njime i Dragonbane

Sweet baby Hesus.

16 godina
neaktivan
Blizek kaže..

ali zato sam u Azura Star kad se uđe pa onih 4 Dedric Mage-a sam morao spustiti na najnižu razinu težine da prođem - jer mi je živce popilo s jednim fireball-om su me rješili

Ja sam to riješio tako da sam si stavio fire resist geara, fire resist potion, Ethereal Form ( da im dođem na blizu ) i deri.

Da, oni su zajebani, no prilagođavaju se levelu igrača, bili tu teži za mog 35level expert warriora, nego za 10 level adept maga.

Nego skinuo sam difficulty na warrior igri sa master na expert. Imam dobru opremu, dobar AR i MR, rijetko me za*ebu da poginem, dogodi se ne puno mi se češće prije događalo dok još nisam imao dobar MR, dobar MR (barem 50tak posto) zlata vrijedi. Svejedno sam smanjio diff. jer mi je master postao ne toliko težak nego više zamoran. Moaraš mahat na te beštije kao blesav, kao da sjekirom sječem drvo sam ponekad imao osjećaj. Jednostavno me umorilo. 

Da vam dam jedan primjer. Sretnem ja ne "master" difficultyju, 37level, bijelog medvjeda. Imam ebony mace +3s paralyze. I tako počem ga ja mlatit, paralizira se i počne se ko vreće kotrljat niz padinu, ja trčim za njim ko budala mlateći ga stalno, on se stalno ponovo paralizira i ponovo kotrlja (bili smo na strmoj padini, negdje sjeveroistočno) i tako sam ga slijedio jedno dobrih 500-750 metara, pet minuta sam se vraćao od dole osjećajući sse ko budala : )

17 godina

Stvarno je hladno u Skyrimu... Ovog zaleđenog mamuta sam sreo još kada sam počeo igrat i sada drugi put tuda prolazim i još se nije led otopio. Oni nemaju problema sa globalnim zatopljenjem! {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene počinje malo da smara igra, nešto mi fali a ni sam ne znam šta.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
15 godina

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Skupija sva 24 Barenziah kamenja (Stones of Barenziah). Nagrada je totalno bolesna, sad svvaka škrinja, urna i sl. imaju u sebi po koji dijamant, ruby, i ostala svjetlucava i skupa kamenja. U kombinaciji sa unaprijeđenim trgovcem u Thiefs Guildu, para ko blata.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Skupija sva 24 Barenziah kamenja (Stones of Barenziah). Nagrada je totalno bolesna, sad svvaka škrinja, urna i sl. imaju u sebi po koji dijamant, ruby, i ostala svjetlucava i skupa kamenja. U kombinaciji sa unaprijeđenim trgovcem u Thiefs Guildu, para ko blata.

Nagrada je lame. Umisto da daju neki badass oklop, dobijemo pare koje ionako imamo, bar mi veci od 30lvl.

Plus nema teorije da nadjes sva 24 prije nekok 40 50 lvl bez puno lucka a do tad vec niti negledas sta ima po skrinjama.

LoL acc THCJoshi
17 godina
protjeran

Da nagrada je overpowered. Inače sam 46lvl. A kamenja se nikad ne nalaze u škirinji, uvijek su na nekom ormariću/polici vidiljivi golim okom.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:06 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Da nagrada je overpowered. Inače sam 46lvl. A kamenja se nikad ne nalaze u škirinji, uvijek su na nekom ormariću/polici vidiljivi golim okom.

Nisi me razumio.

LoL acc THCJoshi
14 godina
neaktivan
Poludit ću više od ovih bugova!! Upravo završio "Liberate Falkreath Hold" i ništa... Quest se ne miče iz liste iako je označeno da sam ga završio. I sad ne mogu dalje.
http://www.chess.com/livechess/profile/Tracer1808
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo sam na istom kvestu, to mora da je nezgodno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Jonja kaže...
Prince-Artas kaže...

Nisi me razumio.

Neznan šta se ima razumit. Overpowerd je jer u jednom klasičnom dungenu digneš 4K golda bez problema.

16 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
Poludit ću više od ovih bugova!! Upravo završio "Liberate Falkreath Hold" i ništa... Quest se ne miče iz liste iako je označeno da sam ga završio. I sad ne mogu dalje.

Prvo provjeri na wikiji listu bugova, neke se može izbjeć, neke popravit kroz konzolu.

Drugo, ako ništa ne pomogne, ili ga zaboravi i nastavi dalje, ako te jako smeta onda se vrati na raniji save

uvijek imam save prije važnih questova, a završavam quest jedan po jedan, koliko mogu

neki ostanu u listi svejedno, recimo mene su ostali questovi od boetiah i od thieves guilda

jer ih ne želim radit jer igram dobrog lika, a igra je glupo napravljena, nemaš u biti opcije za odbacit quest. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:51 (Thorien Kell).
14 godina
neaktivan
Thorien Kell kaže...
TracerCPP kaže...

Prvo provjeri na wikiji listu bugova, neke se može izbjeć, neke popravit kroz konzolu.

Drugo, ako ništa ne pomogne, ili ga zaboravi i nastavi dalje, ako te jako smeta onda se vrati na raniji save

uvijek imam save prije važnih questova, a završavam quest jedan po jedan, koliko mogu

neki ostanu u listi svejedno, recimo mene su ostali questovi od boetiah i od thieves guilda

jer ih ne želim radit jer igram dobrog lika, a igra je glupo napravljena, nemaš u biti opcije za odbacit quest. 

Pokušavao sam i to (setstage) ali mi javi mi grešku da stage ne postoji.. I na kraju ne vidim kako to preskočit.

17 godina
protjeran

Pa gledaj ovo je unikatan način quest rewarda, zašto bi trebali (opet) dobiti neki armor, šta nije dosta takvih questova? Po meni je nagrada i lame (bezveze) i owerpowerd.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 20:56 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma nije morao biti armor, ali trebalo je biti nešto posebnije u svakom slučaju.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Napokon! Ulfricha treba tražiti i razgovarati s njima (iako to nigdje se ne spominje). Onda on nadopuni quest.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TracerCPP kaže...
Napokon! Ulfricha treba tražiti i razgovarati s njima (iako to nigdje se ne spominje). Onda on nadopuni quest.

Meni je bia bug tu da mi je onaj lik u kampu reka sta triban napravit al mi se nije pojavilo u journalu, pa sva srica san slusa. I zavrsia san lipo sad taj quest pa me nije briga.

LoL acc THCJoshi
13 godina
odjavljen
TracerCPP kaže...
Thorien Kell kaže...
TracerCPP kaže...

Pokušavao sam i to (setstage) ali mi javi mi grešku da stage ne postoji.. I na kraju ne vidim kako to preskočit.

http://www.bug.hr/forum/search/post/?txt=sqs&ss=p&sa=t&t=79731&f=18&sort=desc

13 godina
neaktivan

Sad sam u jednom dungeonu dabio Stuff za Firebolt i za Sock Resist. Jaki su samo mi se cini da ih se previse treba punit.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice